mashhadizadeh روی صندلی داغ!!!
سلام بر دوستان گرامی
میهمان این هفته صندلی داغ جناب " mashhadizadeh " می باشد. شما دوستان محترم می توانید سؤالات خودتان را از ایشان بپرسید.
منتظر حضور فعال تر شما دوستان هستم.
و اما سؤالات:
1. خودتون رو معرفی بفرمایید؟
2. میزان تحصیلات و شغلتون رو بیان بفرمایید؟
3. مدیر کدام تالار هستید؟ و از چه زمانی به عنوان مدیر فعالیت می کنید؟
4. حضور شما در انجمن ها کمتر احساس می شود ، درسته؟
5. از اینکه شما میهمان این هفته صندلی داغ هستید چه احساسی دارید؟
با سلام خدمت دوست عزيز آقاي حمید مشهدی زاده
سوالات :
1- دوست داري رئيس جمهور بشي ؟
2-فوايد سايت راسخون از ديدگاه شما؟
3-فروشگاه راسخون را در چه حدي مي بيني ؟
4- به كدام شهرهاي مقدس رفته اي ؟
5- احساس خود را از اين كلمات بيان كنيد ؟ ايران ، گرما ، حجت حاجیان پور، علي دايي ، نواب نصیر شلال ، سالار عقيلي ، اصفهان ، جنوب كشور، 8 سال دفاع مقدس ، زندگي ، دريا ، بوشهر ، انرژي هسته اي ، عسلويه ، باغ ميوه ، دانشگاه آزاد ، دانشگاه دولتي ،برازجان ، استاد دانشگاه ، سيد محمدرضا حسيني باي ، اخبار 20:30 ، شهداي هسته اي ، راسخون و در آخر mashhdizadeh
با سلام خدمت دوست عزیز
1- مرجع تقلید شما چه کسی هستند؟
2-نظر شما راجع به رئیس جمهور فعلی چیست؟
3-نظر شما راجع به انرژی هسته ای و مذاکرات طرفین گفتگو چیست؟
4-بهترین و بدترین صفات انسانها از نظر شما چیست؟
5-نظر خود را در یک کلمه با دیدن این کلمه ها بفرمایید.(راسخون، روابط عمومی، فروشگاه، جناب خواجه، جناب نجاران، mehdi0014، حسنه و کاربر طلایی1)
موفق باشید.
سلام بر دوستان گرامی
سلام و عرض ادب خدمت برادر عزیزم qolameali
میهمان این هفته صندلی داغ جناب " mashhadizadeh " می باشد. شما دوستان محترم می توانید سؤالات خودتان را از ایشان بپرسید.
منتظر حضور فعال تر شما دوستان هستم.
و اما سؤالات:
1. خودتون رو معرفی بفرمایید؟ حمید مشهدی زاده 27 ساله از استان بوشهر شهرستان دشتستان شهر برازجان
2. میزان تحصیلات و شغلتون رو بیان بفرمایید؟ کاردانی برق ( قدرت ) - لیسانس برق ( الکترونیک ) - فوق لیسانس برق ( مخابرات ( سیستم )) - البته در حال حاضر دانشجو هستم .
3. مدیر کدام تالار هستید؟ و از چه زمانی به عنوان مدیر فعالیت می کنید؟ مدیر تالار فال روزانه و ماهانه ( حدود 26 ماه ) - مدیر تالار دانلود جزوات و مقالات ریاضی ، فنی و مهندسی ( حدود 12 ماه )
4. حضور شما در انجمن ها کمتر احساس می شود ، درسته؟ بله درست می فرمایید ، انشاالله بیشتر مزاحم راسخونی ها میشوم .
5. از اینکه شما میهمان این هفته صندلی داغ هستید چه احساسی دارید؟ احساس خاصی ندارم ، فقط جا داره از دوست عزیزم جناب حجت حاجیان پور ( hojat20 ) که این فرصت را به بنده دادند تشکر کنم .
با تشکر از qolameali
سبز سبز سبز و استوار باشید
با سلام خدمت دوست عزيز آقاي حمید مشهدی زاده
سلام و عرض ادب خدمت برادر عزیزم hojat20
سوالات :
1- دوست داري رئيس جمهور بشي ؟ خیر
2-فوايد سايت راسخون از ديدگاه شما؟ خیلی بهتر از سال های اول شده چون با گشت و گذاری در دنیای مجازی اسمش در ردیف های اول قرار داره و این جای خرسندی دارد .
3-فروشگاه راسخون را در چه حدي مي بيني ؟ ما که نود درصد از نرم افزارها را گرفتیم و حدود 50 درصد از وسایل را نیز گرفته ایم . پس به این نتیجه میرسیم که اوضاع فروشگاه بسیار خوب است .
4- به كدام شهرهاي مقدس رفته اي ؟ مشهد مقدس ، قم ، جمکران ، شیراز
5- احساس خود را از اين كلمات بيان كنيد ؟
ايران = زیباترین زیباها
گرما = خرما پزون ( بدست آمدن خرما در اوج گرما )
حجت حاجیان پور = مردی که موبایلش همیشه روی بی صدا هست و من در طول روز باید بارها شماره این شخص رو بگیرم که اکثر اوقات هم به در بسته می خورم ، ولی در کل خیلی گله
علي دايي = موفق ترین ولی خیلی مسائل را رعایت نمی کند
نواب نصیر شلال = قدرت ( چه عجب اسمش یادت اومد )
سالار عقيلي = سالار صدا
اصفهان = زیبایی های جهان
جنوب كشور = دشتستان ( برازجان )
8 سال دفاع مقدس = استقامت + پایداری = پیروزی
زندگي = زیباترین نعمت خداوند
دريا = بوشهر
بوشهر = دریا
انرژي هسته اي = بوشهر
عسلويه = قطب اقتصاد نفت و گاز ایران
باغ ميوه = خوشبختی
دانشگاه آزاد = پول زیاد
دانشگاه دولتي = آسایش تقریبی پدر و مادر
برازجان = شهر بزرگان
استاد دانشگاه = خودم
سيد محمدرضا حسيني باي = مثبت
اخبار 20:30 = بدک نیست
شهداي هسته اي = ترس و مأیوس کردن دشمنان
راسخون = بیست بیست
در آخر mashhdizadeh = اینو دیگه باید خودت و دیگران بفرمایید ( به نظر خودم که بد نیستم )
با تشکر از hojat20
با سلام خدمت دوست عزیز
سلام و عرض ادب خدمت برادر عزیزم mehdi0014
1- مرجع تقلید شما چه کسی هستند؟ آیت الله فاضل لنکرانی
2-نظر شما راجع به رئیس جمهور فعلی چیست؟ گرانی ها به شدت زیاد شده به طوری که به خیلی از ملت ایران فشار آورده
3-نظر شما راجع به انرژی هسته ای و مذاکرات طرفین گفتگو چیست؟ به نظر بنده ایران ما باید خیلی قاطع تر و استوارتر از این حرف ها وارد این گفتگو شود .
4-بهترین و بدترین صفات انسانها از نظر شما چیست؟ بهترین = خنده رویی + راستگویی + کمک به دیگران ( نه فقط بزرگترها ) / بدترین = عدم صداقت + ارج ننهادن زحمات پدر و مادر + نا شکری نعمات خداوند
5-نظر خود را در یک کلمه با دیدن این کلمه ها بفرمایید.
راسخون = بیست بیست
روابط عمومی = حلال مشکلات و آرام کننده جو راسخون
فروشگاه = بسیار خوب
جناب خواجه = دوست داشتنی
جناب نجاران = دوست داشتنی
mehdi0014 = دوست عزیز و دوست داشتنی خودم
حسنه = بیشتر بشه خوبه
کاربر طلایی1 = افتخار کاربران راسخون
موفق باشید = خودت موفق باشی آقا مهدی
با تشکر از mehdi0014
باسلام واحترام
1- نحوه آشنایی باسایت راسخون؟
2- آدرس ایمیل وپیشنهادتون درموردبرنامه صندلی داغ چیه؟
3- نظرتون درموردبسط فرهنگ ایرانی چیست؟
4- تاحالاشده قندتودلت آب بشه؟ چه موقع؟
5- بزرگترین آرزوتون؟
باتشکر
نقل قول farshon
باسلام واحترام
سلام و عرض ادب خدمت برادر عزیزم farshon
1- نحوه آشنایی باسایت راسخون؟ تقریباً مربوط به فروردین سال 88 میشه که اون زمان توی کافی نت کار می کردم و تحقیق برای دانش آموزان پیدا می کردیم که زیاد مقاله از سایت راسخون پیدا می کردیم که همین شد که اردیبهشت ماه 88 عضو سایت شدم .
2- آدرس ایمیل وپیشنهادتون درموردبرنامه صندلی داغ چیه؟ آدرس ایمیل : mashhadizadeh.hamid@gmail.com / برنامه بسیار جالبی هست که مدیران و کاربران همدیگه رو بهتر بشناسند .
3- نظرتون درموردبسط فرهنگ ایرانی چیست؟ اول باید دید مسئولین کشور و وزارت ارشاد تا چه حد قصد گسترش این موضوع را دارند . اگر صرفاً کشورهای همسایه باشد که میشه آنها تا حدودی با فرهنگ ما آشنایی دارند . این مسأله باید فراتر از کشورهای همسایه باشد که به خواسته خود ( از نوع بهترین ) برسند .
4 - تاحالاشده قندتودلت آب بشه؟ چه موقع؟
5- بزرگترین آرزوتون؟ سلامتی و خوشبختی خودم و همسرم / قبول شدن در مقطع دکترای دانشگاه شیراز رشته مهندسی برق - مخابرات ( سیستم )
با تشکر = با تشکر از خودت
با تشکر از farshon
با سلام و خسته نباشید
1- کاربر برتر چگونه کاربری است؟
2- نظر شما در مورد مسابقات راسخون چیست؟
3- صندلی داغ را چقدر موثر می دانید؟ (در بیشبرد اهداف سایت راسخون)
4- در کل سایت راسخون را چگون ارزیابی می کنید؟
سلام
روزی چند ساعت در راسخون کار می کنید؟
بهترین چیزی که از راسخون خریدی یا برنده شدی چه بوده؟
سلام . علت علاقه افراطی شما به کپی پیست کردن از سایت های دیگر در انجمن های راسخون چیست ؟!
سلام:
یه چیز دیگه هم باید بگم که من خودم دانشجوی فوق لیسانش پرستاری دانشگاه شیرازم . از یک داشجوی مقطع فوق لیسانش دانشگاه شیراز خیلی بعیده که بره تو کافی نت ها وبرای دانش آموزان مقاله پیدا کنه و کسب درآمد کنه !!!!!!!! کمتر دانشجویی داریم در شیراز مثل شما ! برادر من جای دادن ماهی ، باید ماهی گیری یاد داد !!!!!!!!
نقل قول rezazn
با سلام و خسته نباشید
سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیزم rezazn
1- کاربر برتر چگونه کاربری است؟
تنها کاربر طلایی را نمیتوان کاربر برتر تلقی کرد . کاربرانی هستند که کاربر طلایی نیستند ولی مفیدترین مطالب را به سایت ارائه داده اند .
2- نظر شما در مورد مسابقات راسخون چیست؟
سری قبلی مسابقات بهتر بود ، چون جواب سؤال روز قبل رو اعلام میکردند و این برای سطح دانش کاربران خوب بود ولی در حال حاضر جوابی به سؤال روز قبل داده نمیشود .
3- صندلی داغ را چقدر موثر می دانید؟ (در بیشبرد اهداف سایت راسخون)
این موضوع باعث میشود اعضا و کاربران شناخت بیشتری از هم داشته باشند و در صورت نیاز از یکدیگر کمک بگیرند .
4- در کل سایت راسخون را چگون ارزیابی می کنید؟
از نظر محتوایی و گرافیکی نسبت به قبل خیلی بهتر شده و باز هم جای پیشرفت دارد .
با تشکر از rezazn
سلام
سلام و عرض ادب خدمت برادر عزیزم
روزی چند ساعت در راسخون کار می کنید؟
سال اول حضورم در راسخون روزانه 10 ساعت آنلاین بودم ، ولی در حال حاضر به روزی 2 یا 3 ساعت رسیده است .
بهترین چیزی که از راسخون خریدی یا برنده شدی چه بوده؟
بهترین هدیه من از راسخون یکی قرآن راسخون بود و یکی هم قاب شاسی بود .
با تشکر از alizare1
سلام . علت علاقه افراطی شما به کپی پیست کردن از سایت های دیگر در انجمن های راسخون چیست ؟!
سلام و عرض ادب خدمت دوست عزیزم
علت کپی پیست کردن بنده این است که :
1 - خیلی از سایت هایی که از آنها کپی کردم رتبه ای پایین تر از رتبه راسخون دارند .
2 - در هنگام جستجو برای یک موضوع اگر مطلب جستجو شده در راسخون وجود داشته باشد سریعتر اون موضوع پیدا میشود .
3- در حال حاضر راسخون فراگیر شده و خیلی از کاربران موضوع خود را در سایت راسخون جستجو می کنند .
پس به این نتیجه می رسیم که کپی پیست کردن من افراطی نیست .
با تشکر از zareinurse