*** بعضی ها ***
سلام به همه بعضیا
اجی بعضیا فکر کنم با یکی دو روز تاخیر درس شجاعت رو پاس کردینا
اون یکی اجی بعضیا جاتون حسابی خالیه زود بیاین که من تنها نمونم
بعضیا خیلی بامزه دیشب پیجم کردن
مثل همیشه به یاد همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود
بعضیا من قبل از اینکه بیام راسخون درس شجاعت رو پاس کرده بودم.برا همین مسئولین میدونن پاس شده درس شجاعتم منو معاف کردن که باز پاسش نکنم شجاعت رو
بعضیا.بعضیا روگفتیم به تاپیک بعضیا سر بزنن که اگه غیبتشون شد حلال کنن.
بعضیا رو فقط توتاپیک بعضیا میشه پیداشون کرد.پس خوبه تاپیک بعضیا رو صندوق انتقادات بعضیا قرار بدیم وتموم سوتیهای راسخونی ازجمله ارورهای سایت رو بیاریم اینجا
سلام به همه بعضیا
اجی بعضیاها چه هماهنگ باهمدیگه سفرهای استانی رو شروع کردین
حالا که بعضیا رفتن مسافرت و نیستن کی میخواد حضور و غیاب مسئولین رو بکنه و تو دفتر ثبت کنه
به یاد همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود
بعضی ها برگشتنشون به راسخون مثه رفتنشون جالبه ....
راستی سلام به بعضی ه ا
سلام به همه بعضیا
بعضیا چند روزه جاشون خیلی خالیه بعضیاهم دلشون واقعا برای بعضیا و شیطونی هاشون و تلافی کردناشون تنگ شده
اون یکی اجی بعضیا ،چندتا از شهرهای ایران مونده که نرفته باشین؟
ان شاءالله به هر دوتون خوش بگذره و زودی برگردین
طبق معمول به یاد همه بعضیاها بودیم وهستیم وخواهیم بود
سلاااااااااااااام به همه بعضیا.
من اومدم.اوووووووه چقدر دلم برا بعضیا تنگ شده بود.خوشحالم باز میام راسخون.
بعضیهاآبجیهای خودم که تشریف فرمامیشوندبه سفریه ندایی هم دردفترحضوروغیاب بدهندناسلامتی بعضیهامسوول حضوروغیابه راسخون هستند.خخخخ
بعضیهاعجب یه پست میزنم دوتامیفرسته مجبورم یکیشودوباره ویرایش کنم تکراری نشه شایدم الان همین دوباره تکراری شد.
بعضیهامیگن سرعت سایت خوب شده اماتابه شهرمامیرسه میره سرابالایی نمی دونم والاچی بگم؟
بعضیها سلام.
بعضیها میگم امروز هیچ کدوم ازمسئولین محترم سایت نیستنا!!!!احتمالا قبل از ماه رمضون تشریف بردن اردوی یک روزه ی پارک ناژوان
بعضیها سلام.
بعضیها میگم امروز هیچ کدوم ازمسئولین محترم سایت نیستنا!!!!احتمالا قبل از ماه رمضون تشریف بردن اردوی یک روزه ی پارک ناژوان
آره آجی جالبه فکر کنم رفتند کلنگ ساختمان جدد راسخون را بزنند .خخخخ
بعضیا سلام کجا رفتن بدون ما ؟؟؟ دلشون اومد ما رو نبرن ؟!؟؟ بعضیا پسر گلتون خوبه ؟
بعضیا کاشکی امروز اجی سلما واجی طهمورس وآجی یاس و...بودن تا در نبود مسئولین یه کودتای درست حسابی راه مینداختیم ومسئولیت ها راتقسیم میکردیم