*** بعضی ها ***
سلام به بعض های حاضر خواهش میکنم شما لطف دارید.
بعضی ها امروز تغییر شیفت دادن .
بعضی ها ارام میان و میرن و فقط به آجی ها سلام میدن.
بعضی ها دیگه لینک جهت برترین و لینک چرخشی خیلی کم یا اصلا نمیدن.
البته مهم اینه که هر روز تشریف میارن .ازشون سپاسگزارم /
بعضی های هزارسلام خداقوت /ممنون از زحمات شما
بعضیا ممنون.لطف دارن.
بعضیا آرام نمیاین وبرن.وقتی میان راسخون .راسخون به لرزه میفته .باورتون نمیشه از پست ویژه کردنش بفهمین.
بعضیا امروز شیفت عوض کردن و دارن از فرصت استفاده میکنن.
بعضیا یه مدت هست شانس یاریشون نمیکنه.خیلی دنبال سایتهای به درد بخور برای تهیه ی مطلب هستن ولی هنوز......
بعضیا چرا امضاشون اینجوریه!!!!!!صفحه ی قبل......اینجا.......جلل الخالق
ظاهر امضای این بعضی ها همون زمین لرز های است که اشاره فرمودین.سر این راز را از بعضی اجی های متخصص سوال بفرمایید.جایزه میدم
بعضیا مگه اگه میدونستم لرزش راسخون اینقدر امضاهارو قشنگ میکنه که زودتر راسخون رو به لرزه در می آوردم.
بعضییا کدوم آجیه متخصص رو میفرمایین؟آجیای من همشون متخصص هستن
بعضی از اجیای بعضی خودم.خدابگم چیکارتون نکنه.یعنی دارم میمیرم ازخنده.ان شاالله نصیب خودتونم بشه.
بعضی آجیا حیف دستم بهتون نمیرسه
بعضیهاتنهاروحانی ای هستندکه دستیارتخصصی اموررایانه هستندمن اینوهمیشه گفتم وبازهم میگم.
بعضی آجیا حیف دستم بهتون نمیرسه
بعضی ها منظورتون من بودم؟!
ای امان از این بعضی ها. من حقیقت رو گفتم.
تقصیر من چیه خرزوخان همراه با بعضی ها ظهور می کنه؟!!!
میدونم دستت به من نمیرسه راحت حرفهامو میزنم.
بعضیهاسلام به داداشهای خودمون هرچندکه اتحادمون همیشه تودلامونه وبروزنمیدیم مثه بعضی آبجیها،بعضی داداشای خودم هم ازسه تفنگداربیشترن امابروزنمیدن،بعضیهاخخخخخ. کمی حسودیم شدباخودم گفتم بااین سرعته پایینه سایت بیاموجوابه بعضیهاروبدم.بعضیهاداداشای خودم اگه اتحادمونوآشکارکنیم ازبعضی آبجیهامستحکمترهستیم.تمام
بعضی ها اومدند اتاق چت /سلام بهشون می کنیم وخبر استیضاح شهردار را می دهیم ،نمی کنند یه نقل قول بزنند وجواب بدهند ،عجب جالبه واقعا
بعضیا سلام.
بعضیا ان شاءالله به سلامتی تشریف ببرن مسافرت وبرگردن.
بعضیا خیلی ناپیدان!!!!!!درحال گرفتن سوتی های راسخونی؟؟
بعضیا ممنون که تشریف آوردن تاپیک بعضیا.
بعضیا همیشه انتقادات وپیشنهاداتشون سازنده بوده وهست.
بعضیا به یادتون بودیم.هستیم.خواهیم بود
بعضیهاسلام
بعضیهاوالاماکه هرچی ندازدیم به این داداشامون کسی محلمون نذاشت همون بهترکه منم طرفه آبجیهاروبگیرم مگه نه سیدمیراکبری،مگه نه،منگنه،مگه نه؟خخخخخ
سلام به همه ی بعضیا.
بعضیا عیدتون مبارک باشه.
بعضیا صلواتشون فرستاده شد.
بعضیا تاج سرند و همیشه در یاد ما هستند.
بعضیا من دیگه اظهار نظر نمیکنم
بعضیا تشکر ما رو توجه به پستشون بدونند چون میدونند همون طور که اونا با تبلت میان ما هم با گوشی میاییم خیلی سخته پست زدن