راسخون

*** بعضی ها ***

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
قررررربانت. بعضی ها تلافی میکنند. شوخی کردم. با لپ تاپ بیام مشاعره هم شرکت میکنم. ان شالله. بعضی ها یادشون میره بعضی تاپیک ها رو. والا علاقه دارند
aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

سلام به همه ی بعضی های عزیز

یک بعضی از همه ی بعضی ها تقاضامنده حالا که دست به نقد شدین حسابی نقدش کنید و نقاط ضعف را بهش انتقال بدین خیلی خوشحال میشه/هربعضی که دوست داره این خوشی را خدا از اون یک بعضی نگیره دست بکار شه ،االبته تو صندوق پیام همین نام کاربری/ باور کنید خوشحال میشه /ممنونم بعض های منتقد

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|
سلام به بعضیا، بعضیای منتقد وقتی میان انتقاد میکنند میگند داره تخریب میکنه، بعضیا میان به منتقدین میگن عاملان ایجاد فتنه بعضیای منتقد دیگه تصمیم گرفتن سکوت کنند بعضیا از دست بعضیای دیگه به خاطر بعضی کارا و حرفاشون ناراحت شدند. بعضیا انتقادشون مثل همیشه از سر دلسوزی بود اما بعضیا اومدند چیزای دیگه گفتند بعضی جاها. از بعضیا توقع انتقاد دیگه نداشته باشید چون بعضیا تصمیم به سکوت گرفتند. بعضیا رعایت حریم خصوصی خیلی مهمه. از بعضیا که خیلی بهشون ارادت داریم به خاطر اینکه حرف ما رو گوش می دهند و دلداری می دهند مارو و بسبار بسیار بزرگوار هستند تشکر ویژه میکنیم.
hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|

قابل توجه بعضی ها :

ما دیگر اعتراض نمی کنیم ،چرا که معترضین  را تخریب کننده وتفرقه اندازه خطاب نموده وفتنه انداز می نامند ومدیران معترض را از جلسه کیک می دهند 

hossein201273 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 26938
|
sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|
بعضیا برای بعضیای دیگه احترام زیادی قائل هستند و همیشه حواسشون بهشون هست
salma57 کاربر طلایی1
|
|

من امروز میخواستم برم اسم بعضی ها رو بنویسم تو یادی از کاربران.(اسم دیگه اش کاربران گم شده هست!)

بعد دیدم امروز پست زدن. یه پست به ضرر من شد!

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

بعضیااااسلام.

بعضیا اگه میدونستم من میام شما غیب میشین اصلن نمیومدم.

بعضیا باز طرح زوج وفرد شده؟؟

بعضیا بعضیای نامحسوس تشکرشون هستا(بعضیای فرمانده رو که گفتین پیداشون نیس)

borkhar کاربر طلایی1
|
|

بعضیا با نام کاربری بعضیا اگه یه صندوق انتقادات برا خودشون مثل بعضیا درست کنن صندوقشون به یه دیقه نمیشه پر میشه از انتقادات

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

بعضی ها سلام ...

بعضی ها رو وقتی به یاد میارم نمیدونم خوشحال شم یا ناراحت .... عجب

بعضی ها  چند نام کاربری داشتنشون  واقعا آزاردهنده ست

salma57 کاربر طلایی1
|
|

بعضی ها سلام.

بعضی ها خوبین؟

بعضی ها دلمون برای صحبت بی پرده با شما تنگ شده.

بعضی ها کی از پرده نشینی درمیاین؟؟

ترسم تو بیایی و من آن روز نباشم!!!!!! 

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام به همه بعضیا

ممنون از بعضیا ممنون که روی ما رو زمین ننداختن

اجی بعضیا من که زوج و فرد اینجام حالا یه روز در رفت وامد بودما اومدین یه ندا بدین میام خوبه اجی بعضیای دردانه هستنا و الا تنها میموندم

اجیای سه تفنگدار هماهنگ میکردین که وقتی میاین ما هم باشیم تا زیارتتون بکنیم .بعد از عمری اومدین تو سایت و سایت رو هم شوک زده کردین و ارور داد

به یاد همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود

borkhar کاربر طلایی1
|
|

بعضیا سلام.

بعضیا فدای مهربونیتون.

بعضیا فعلا بیخیال شدم.یه مدت بگذره.تا اون مدت هم شاید هیچ کدوم نباشیم.

بعضیا من همیشه همراهتون هستم حالا خواستین محو شین بگین منم بیام.

بعضیا فکر کنم به نام کاربری من آلرژی دارن پس اگه زوج وفرد نیستن.

بعضیا جدی جدی لقب آجی دردانه رو ازمن برداشتینا.باشه.قول آجی بعضیای خودم لقب پشت پرده خیلی بهت چسبیده.

بعضی آجیا حالا که انگیزه تون زده بالا یه سری هم به تالار خانواده بزنین

بعضی آجیای خودم دوستتون دارم.

aftabm کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25070
|

سلام به بعضیا، بعضیای منتقد وقتی میان انتقاد میکنند میگند داره تخریب میکنه، بعضیا میان به منتقدین میگن عاملان ایجاد فتنه بعضیای منتقد دیگه تصمیم گرفتن سکوت کنند بعضیا از دست بعضیای دیگه به خاطر بعضی کارا و حرفاشون ناراحت شدند. بعضیا انتقادشون مثل همیشه از سر دلسوزی بود اما بعضیا اومدند چیزای دیگه گفتند بعضی جاها. از بعضیا توقع انتقاد دیگه نداشته باشید چون بعضیا تصمیم به سکوت گرفتند. بعضیا رعایت حریم خصوصی خیلی مهمه. از بعضیا که خیلی بهشون ارادت داریم به خاطر اینکه حرف ما رو گوش می دهند و دلداری می دهند مارو و بسبار بسیار بزرگوار هستند تشکر ویژه میکنیم.

سلام به همه ی بعضی های راسخونی:

وسلامی خاص  به شما بعضی راسخون که انتقاد کردی اما این انتقاد شما مربوط به مسائل دیگری است که مورد نظر این حقیر نبود به اطلاع شما بعضی جان  می رسانم خدا را شکری از زمانی که در راسخون مشغول بودم در واحد های متعدد به خودم جرائت ندادم و نحواهم داد که اگر کاربر عزیزی نقطه ضعفی از حقیر را به من گوشزد کند به او بگویم که من را تخریب کردی و .......من مطمئنم انتقاد سازنده موجب رشد و تعالی افراد خواهد بود .این انتقاد فرقی ندارد از طرف چه کسی باشد.از طرفی مباحث شما مربوط به جریانات کلی سایت می باشد که هیچ ربطی به سوال حقیر ندارد من از عزیزان خواهش کردم شخص حقیر را مورد اتنقاد قرار بدهند کار ی به مسائل و حرف هایی که رد و بدل شده است ندارم جای گفتگو درمباحث مورد نظر شما در جای دیگری است .از اینکه در این بعضی ها حقیر را مورد انتقاد قرار بدهید تشکر و قدر دانی می نمایم .درضمن فکر نکنید ناراحت شدم از نوع نوشتار شما ابدا ناراحت نشدم و منتظر انتقاد شما بزرگوار در رابطه با خودم هستم صندوق پیام همین کاربری در خدمت شماست و مطمئن باشید با این کار ما را خوشحال می فرمایید .از شما و همه ی بعضی های راسخونی سپاسگزارم.
با سپاس

borkhar کاربر طلایی1
|
|

بعضیا سلام.

بعضیا امضاشون واقعا انرژی مثبت میده