راسخون

*** بعضی ها ***

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

بعضی ها راه گم کردند و به تاپیک بعضی ها آمدند........

siryahya کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 158652
|

بعضیا لطف دارن نسبت به بعضیا

بعضیا آرامش داره .........

بعضیا هم سلام میرسوندند به همه بعضیا

بعضیا هم به جا اینکه ارورها رو بررسی و خطایابی کنند که من نمونشو ذکر کردم تا اصلاح بشه حرف های همیشگی رو مطرح میکنند

من موندم بعضیا پیش خودشون در مورد بعضیا چی فکر کردند........

siryahya کاربر طلایی1
|
|

خوشم میاد بعضیا اصلا و ابدا هیچ موقع هیچ چیزی رو قبول ندارن و همیشه دلیلی میارن و مقایسه های خودشونو دارن .....

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
بعضی ها چرا عادت کردن شبیخون میزنن؟
siryahya کاربر طلایی1
|
|

بعضیا تایپیکو اشتباهی جواب میدن 

اوا نه ببخشید بعضیا تو بعضی تایپیکا نمیتونن جواب بدن فوری میام سراغ تایپیک من :))

salma57 کاربر طلایی1
|
|
کسی دنبال ثابت کردن باشه، یه بار دو بار که ثابت شد دیگه خسته میشه. ولی بعضی ها بیش از ثابت کردن هستند.
amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

بعضی ها چه قدر این سایت نامحسوس دارها

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|
سلام به همه بعضیا، بعضیا اومدند درد و دلشونو با تمام احترام زدند چون که به پیشرفت سایت علاقه دارند بعضیا دیگه هم اومدند تشکر کردند، ما هم به رسم ادب و احترام و دوست داشتن بعضیا رفتیم زیر پستشون تشکر زدیم با اینکه خوب درد ودلمون کنار نیومدند و گفتند.... در کل بعضیا بدوندند که امروز این پستو یک دوستدار با علاقه زد نه یک تخریب کننده اما در آینده وقتی این دوستاران رفتند اون وقت تخریب کننده های اصلی میایند. بعضیا همیشه از مسئولین در مواقعی که حرفشون حق بوده حمایت کردند مسئولین به یاد بیارند خیلی وقتها صندوق پیام و یا تماس گرفتند و درخواست پیگیری خواسته هاشون بودند اما این بار از طرف خودشون حرف نزدند این درد دل، درد دل همه بعضیا بود
siryahya کاربر طلایی1
|
|

بعضیا میخان ثابت کنن که همیشه هستن و ناظر

اگه واقعا راست میگی مشکلاتو درک کن و از دید یک کاربر نگا کن نه ....

siryahya کاربر طلایی1
|
|

بعضیا اگه یه سایتی درست برنامه نویسی بشه و پشتیبان فنی داشته باشه به هیچ وجه دچار مشکل نمیشه

و بعضی از سرویس ها و سایت هایی که الان به این روز افتادن دلیلشون خیلی ساده بود ...

salma57 کاربر طلایی1
|
|
بعضی ها بیست جوابی که خودشون اول بیانیه شون زدن رو مرور کنن. بعضی ها که سایت و وبلاگ دارن میدونن حتی برای یه سایت ساده هم این ارورها پیش میاد. بعضی ها خودشون میدونن بعضی سایت های بزرگ کوچکترین توجهی به کاربران و گفته هاشون ندارن. بعضی ها باید بدونن که بخاطر هر بار تکرار ارور لازم نیست متن بلندبالایی بدن.
salma57 کاربر طلایی1
|
|
بعضی ها هر بار اروری گزارش شده سریع پیگیری کردن. من متعجبم چرا رفتن کاربرانی که حتی یک بار سرعت کم راسخون رو تجربه نکردند، اونهایی که شبکه های موبایلی رو به کل اینترنت ترجیح میدن رو به ارور سایت ربط دادن. من متعحبم الان!
salma57 کاربر طلایی1
|
|
بعضی ها من توجیه اونهایی که میگن دنبال کار فرهنگی هستیم و دغدغه دین داریم ولی بخاطر سرعت سایت اعتراض میکنیم و نمیایم رو به هیچ عنوان نمیتونم هضم کنم.
nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام به همه بعضیا شبتون بخیر

ماشاءالله بعضیا امروز چقدر اکتیو بودن

بعضیا یلکس ریلکس ریلکس تر.

بعضیا شما که این همه مدت صبر کردین یه چند روز دیگه هم صبر کنین ان شاءالله که قسمتمون میشه و با چشمای خودمون سایت جدید رو میبینیم

من مطمئنم بعضیا که الان منتقد اصلی و شدید هستن ،بعدها اولین نفری هستن که دلشون برای ارورای سایت تنگ میشه

بعضیا حالا درسته دو سه روزه که ارورای سایت خیلی زیاد شده و خورزوخان همه جا با ماست و تنهامون نمیزاره ولی وجدانا سایت پشتیبانی خیلی خوبی داره که سایتای دیگه ندارن .بعضیا واقعا همیشه پاسخگو بودن و هستن .یه ارور سایت ارزش اینو نداره که ...

بعضیا ما همیشه صبور بودیم و هستیم و خواهیم بود

salma57 کاربر طلایی1
|
|
من که فرمانده نکات و ترفند نیستم. ولی همینقدر میدونم تو کار آشپزی خونه خودم، حتی اگه دستور آشپزی مادرم رو مو به مو اجرا کنم آخرش مزه غذام با مزه غذای مادرم فرق داره. اینو میگم چون مطمئنا هر کاری بشر انجام میده خطا و اشتباه داره. مطمئنا شما هم تو کارهایی که مطمئنید درش استادید گاهی دچار خطا میشین