*** بعضی ها ***
بعضی ها سلام.
بعضی ها منظورشون را واضح تر بیان کنند.
بعضیا فکر میکنن که من حرفاشونو باور کردم!
من به اسم و فامیل خودم هم اطمینان ندارم چه برسه به چیزهای دیگه!
سلام به بعضیا که بازم آواتار قبلیشونو گذاشتند تبریک به خاطر آواتار جدید قدیمی
بعضی ها چقدر پست ویرایش کردن.
بعضیهاسلام
بعضیهاگمان نکنن که بعضیهانمیان دال برناراحتیه زودترازاینهامی خواستم دیگه نیام امابدلیله اصراربعضیهاآفتابی شدم ونبودنم دال برناراضی بودنم نیست وهمه رودوست دارم وازشون حلالیت می طلبم بهرحال فضامجازیست منصف هستم ومنطقی ،نظرخودموبه دیگران تحمیل نمیکنم بعضیهاهم که نظرشونوبخاطربعضیهاتغییردادن به نظرقبلی نظرشونوبرگردونن اونطوری طبیعی تره.
بعضی ها ،بعضی ها
بعضیهافرشون بشین اینقدرحاضرجواب نباش.نه پاشو.خخخخ
بعضیها،ازدسته بعضیها.خخخخخ
بعضیاسلاااااااااااااااااااااااااااام
بعضی از آجیای بعضی خودم این
بعضی دیگه ازآجیای خودم جدی خوابتون برده بود؟؟؟کلی خندیدم.یاده آجی طهمورس افتادم.
به یاد همه بعضیا بودیم وهستیم
سلام به همه بعضیا
امانتی ما دست بعضیاست هروقت تونستین بفرستن و بیان.من نمیدونم بعضیا خودشون گفتن بدم بهشون، بعدش نمیتونن بفرستن بیان، خب اجی بعضیا برای چی گفتین بفرستم
بعضی از اجیا امروز تو سایت رویت شدن ولی با همون یه پست از سایت محو شدن
به یاد همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود
آجی بعضیا باورت میشه فقط یه مورد تواین هفته شد.همش قفله نمیشه.فعلا همه ی مسئولین رو درهاله ایی از ابهام برده.
اجی بعضیا کار،کارِ خورزوخانه.
برای منم خورزوخان از دیروز اومده و بعضی وقتا نمیزاره به بعضی از پستا تشکر بزنم تازه دیروز چندتا از پستای بعضیا رو تو تالار مهدویت برده بود و ویژه کرده بود و بعضیا هم از این کار خبر نداشتن .از ویژه درش اوردم، امروز بازم خورزوخان همون پستا رو برده بود ودوباره ویژه کرده بود.مشکل شماهم مربوط میشه به خورزوخان
بعضیها فقط پست میزارن به پستهای دوستان سر نمیزنند؟؟؟!!!!
بعضیا یه زمانی جزء کاربران برتر تالار گردشگری بودن اما ................................