*** بعضی ها ***
سلام به بعضی از بعضی ها ...
لطفا بعضی ها سعی کنن بعضی ها رو حلال کنند ....چون خدارو خوش نمیاد ...
آخر سالی از بعضی ها باید تشکر کنم که با برخی برخوردهاشون آرامش بهم دادند که خودشونم نمیدونند ...
بعضی ها برای بعضی ها خیلی دعا کردند ..الاهی مستجاب بشه
بعضی ها آرزو میکنند سال 94 برای همه ی بعضی ها سالی پربرکت و پر از سلامتی و پراز شادی باشه ...
بعضی ها سال تحویل منو هم دعاکنید
سلام به همه بعضیا
پیشاپیش سال جدید رو خدمت بعضیا تبریک عرض میکنم امیدوارم سال جدید برای همه بعضیا سرشار از موفقیت و سلامتی و سرشار از امام رضا باشه براتون
اجی بعضیا ان شاءالله سفر خوب و خوشی درپیش داشته باشین
بعضیا چند روزه سهیلا شدن،خودم گفتم که بعضیا دیگه زحمت نکشن و بگن
دوتا اجی بعضیا یه عالمه دوستون دارم زود برگردین دلم براتون تنگ میشه
تو سال 93 یه چندنفری از بعضیا رو خیلی اذیت کردم باید از الان بگم شرمنده چون تو سال جدید هم اذیتام ادامه داره
منتظر همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود
سلام به همه بعضیا
پیشاپیش سال جدید رو خدمت بعضیا تبریک عرض میکنم امیدوارم سال جدید برای همه بعضیا سرشار از موفقیت و سلامتی و سرشار از امام رضا باشه براتون
اجی بعضیا ان شاءالله سفر خوب و خوشی درپیش داشته باشین
بعضیا چند روزه سهیلا شدن،خودم گفتم که بعضیا دیگه زحمت نکشن و بگن
دوتا اجی بعضیا یه عالمه دوستون دارم زود برگردین دلم براتون تنگ میشه
تو سال 93 یه چندنفری از بعضیا رو خیلی اذیت کردم باید از الان بگم شرمنده چون تو سال جدید هم اذیتام ادامه داره
منتظر همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود
بعضی هاسلام.
بعضی هاچه پرحرفی؟؟صحبتاتون مثل تایپ ونوشتنتون آرامش بخش بود
سلام اجی بعضیاها.چقدر سخته ادم بخواد پست بزاره و از ترس دوتایی ارسال شدن نتونه این کارو بکنه
بعضیا خیلی خوشحال شدم که این وقت شب اینجا هستین
بعضیا اگه دوتایی ارسال شد تقصیر من نیستا
بعضی ها بی خیال باش تا کامروا باشی. پستت رو بزن. بعدا مسئولان مربوط و نامربوط حذفش میکنن. تازه حذف نشد به دلیل اشتباه و جفای واحد فنی در حق شما پنج امتیاز اضافه براتون منظور میشه. پس بعضی ها با خیال راحت پست بزنید.
بعضی ها امروز اومدن خداحافظی ولی کسی نبود.
نه کاربران و نه مدیران.
بعضی ها ما رفتیم.
اگه دیگه ندیدمتون حلال کنید. البته اگه دیدمتون هم باز حلال کنید.
سلام به همه ی بعضی ها.
سال جدید رو به همه ی بعضی ها تبریک میگم.ان شاءالله که سالی پر خیر و برکت در پناه توجهات خانوم فاطمه ی زهرا(س) داشته باشید.
بعضی ها که به زیارت امام رضا(ع) رفتن و برگشتن.ای...زیارتتون قبول باشه آجی ببخشید ندیمتون تا زیارت قبو ل بگم.
بعضی ها هم که ان شاءالله در راه هستن.زیارت شما هم قبول باشه آجی.چه عیدی خوبی گرفتین.رفتین حرم ما رو هم از دعای خیرتون محروم نکنین.
بعضی ها هم که مسافرت رفتن و میرن.انشاءالله که بهشون خوش بگذره.
عید نزدیکه.هرکدام از بعضی ها که از من بدی دیدید خواهشا حلال کنید .
مثل اینکه امسال روزی خیلی از بعضی ها شده زیارت امام رضا(ع).خوشا به سعادتتشون.