راسخون

*** بعضی ها ***

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

سلام به بعضی از بعضی ها ...

لطفا بعضی ها سعی کنن بعضی ها رو حلال کنند ....چون خدارو خوش نمیاد ...

آخر سالی از بعضی ها باید تشکر کنم که با برخی برخوردهاشون آرامش  بهم دادند که خودشونم نمیدونند ...

بعضی ها برای بعضی ها خیلی دعا کردند ..الاهی مستجاب بشه

بعضی ها آرزو میکنند سال 94 برای همه ی بعضی ها سالی پربرکت و پر از سلامتی و پراز شادی باشه ...

بعضی ها  سال تحویل منو هم دعاکنید

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام به همه بعضیا

پیشاپیش سال جدید رو خدمت بعضیا تبریک عرض میکنم امیدوارم سال جدید برای همه بعضیا سرشار از موفقیت و سلامتی و سرشار از امام رضا باشه براتون

اجی بعضیا ان شاءالله سفر خوب و خوشی درپیش داشته باشین

بعضیا چند روزه سهیلا شدن،خودم گفتم که بعضیا دیگه زحمت نکشن و بگنچقدرم سهیلا بهم میاد

دوتا اجی بعضیا یه عالمه دوستون دارم زود برگردین دلم براتون تنگ میشه

تو سال 93 یه چندنفری از بعضیا رو خیلی اذیت کردم باید از الان بگم شرمنده چون تو سال جدید هم اذیتام ادامه داره سعی کنین تعطیلات عید رو خوب استراحت کنین که بعد از تعطیلات ادامه اذیتا شروع میشه

منتظر همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود

|
|

سلام به همه بعضیا

پیشاپیش سال جدید رو خدمت بعضیا تبریک عرض میکنم امیدوارم سال جدید برای همه بعضیا سرشار از موفقیت و سلامتی و سرشار از امام رضا باشه براتون

اجی بعضیا ان شاءالله سفر خوب و خوشی درپیش داشته باشین

بعضیا چند روزه سهیلا شدن،خودم گفتم که بعضیا دیگه زحمت نکشن و بگنچقدرم سهیلا بهم میاد

دوتا اجی بعضیا یه عالمه دوستون دارم زود برگردین دلم براتون تنگ میشه

تو سال 93 یه چندنفری از بعضیا رو خیلی اذیت کردم باید از الان بگم شرمنده چون تو سال جدید هم اذیتام ادامه داره سعی کنین تعطیلات عید رو خوب استراحت کنین که بعد از تعطیلات ادامه اذیتا شروع میشه

منتظر همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
بعضی ها سلام. حالا که همه جا امن و امان شده پست های بعضی ها دوتایی ارسال میسه. بعضی ها خودتون رو با بقیه هماهنگ کنید. میترسم الان پستم رو که ارسال کنم دوتایی بشه.
salma57 کاربر طلایی1
|
|
بعضی ها امروز با بعضی ها تلفنی حرف زدن.بعضی ها لهجه اصفهانی داشتن. و خوش صحبت بودن. البته طبق معمول من هم پرحرفی کردم نمیذاشتم آجی حرف بزنه.
salma57 کاربر طلایی1
|
|
بعضی ها چقدر باید سوژه هفته رو.رفرش بزنن تا پست ها فعال و نشون داده بشه؟ بعضی ها نمیشه زودتر پست ها فعال بشن؟؟ دیدم بعضی ها هستند مطلب مرتبط زدم.
salma57 کاربر طلایی1
|
|
بعصی ها شب نصفه شب هم امضا و آواتار عوض کنن ایکی ثانیه تایید میشه البته خیلی اتفاقیه ها. فکر نکنید دست پشت پرده هستا. اون وقت من و امثال من از ترس روح شدن اول باید اول حاصری مسئولین رو کنترل کنیم بعد دست به تغییر بزنیم. خدا بده شانس
borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

بعضی هاسلام.

بعضی هاچه پرحرفی؟؟صحبتاتون مثل تایپ ونوشتنتون آرامش بخش بود

salma57 کاربر طلایی1
|
|
سلام بعضی ها که تازگیا سهیلا شدن.
salma57 کاربر طلایی1
|
|
بعضی ها هر چی تو بازار گشتن اراده پیدا نکردن. اینکه الان اینجان بخاطر همینه. دعا کنید هرچی خیر و صلاحه برای بعضی ها پیش بیاد. و بعضی ها با خیر و صلاحی که پیش رو.دارن راحت کنار بیان.
|
|

سلام اجی بعضیاها.چقدر سخته ادم بخواد پست بزاره و از ترس دوتایی ارسال شدن نتونه این کارو بکنه

بعضیا خیلی خوشحال شدم که این وقت شب اینجا هستین

بعضیا اگه دوتایی ارسال شد تقصیر من نیستا

salma57 کاربر طلایی1
|
|

بعضی ها بی خیال باش تا کامروا باشی. پستت رو بزن. بعدا مسئولان مربوط و نامربوط حذفش میکنن. تازه حذف نشد به دلیل اشتباه و جفای واحد فنی در حق شما پنج امتیاز اضافه براتون منظور میشه. پس بعضی ها با خیال راحت پست بزنید.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

بعضی ها امروز اومدن خداحافظی ولی کسی نبود.

نه کاربران و نه مدیران.

بعضی ها ما رفتیم.

اگه دیگه ندیدمتون حلال کنید. البته اگه دیدمتون هم باز حلال کنید.

f3080h517 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2840
|

سلام به همه ی بعضی ها.

سال جدید رو به همه ی بعضی ها تبریک میگم.ان شاءالله که سالی پر خیر و برکت در پناه توجهات خانوم فاطمه ی زهرا(س) داشته باشید.

بعضی ها که به زیارت امام رضا(ع) رفتن و برگشتن.ای...زیارتتون قبول باشه آجی ببخشید ندیمتون تا زیارت قبو ل بگم.

بعضی ها هم که ان شاءالله در راه هستن.زیارت شما هم قبول باشه آجی.چه عیدی خوبی گرفتین.رفتین حرم ما رو هم از دعای خیرتون محروم نکنین.

بعضی ها هم که مسافرت رفتن و میرن.انشاءالله که بهشون خوش بگذره.

عید نزدیکه.هرکدام از بعضی ها که از من بدی  دیدید خواهشا حلال کنید .

f3080h517 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2840
|

مثل اینکه امسال  روزی خیلی از بعضی ها شده زیارت امام رضا(ع).خوشا به سعادتتشون.