*** بعضی ها ***
سلام مخصوص خدمت بعضیا که درد دین دارن.
بعضیا من فقط یه سئوال ازشون دارم:
شما که قبول دارین رهبری سرسخت ترین دشمن داعش هستند و مطمئناً از این خبر پخش شده در سیما هم بیخبر نیستند، چرا ایشان تا کنون واکنشی نشان ندادند؟
شما که قبول دارین رهبری سرسخت ترین دشمن داعش هستند و مطمئناً از این خبر پخش شده در سیما هم بیخبر نیستند، چرا ایشان تا کنون واکنشی نشان ندادند؟
کی گفته که ایشان محکوم نکردند.
بعضی صحبت ها رو نمیشه مستقیم زد .
از بعضی چیز ها خبر داریم که خیلی ها خبر ندارند.
یک سوال هم من از شما می پرسم داداش امید.
آیا رهبری علی مطهری رو محکوم کردند؟!!
نه این کارو نکردند اما امروز در اکثر نماز جمعه های کشور ائمه جمعه به این نکته اشاره کردند و این موضوع رو محکوم کردند.
کی گفته که ایشان محکوم نکردند.
بعضی صحبت ها رو نمیشه مستقیم زد .
از بعضی چیز ها خبر داریم که خیلی ها خبر ندارند.
بعضیا نمیشه یه چیزی انقد مهم باشه و اعلام عمومی نشه.. اون وقت به قول شما اونهایی که میدونستند و به بقیه نگفتند که اونها هم بدونن، مقصر و گناهکارند.. به غیر از رهبری، تا حالا آیا مرجع تقلید خاصی هم جبهه گرفته؟ یا آیا اعتراض خاصی از کسی که وزنه ای به حساب میاد، صورت گرفته؟ اگر بوده، چه نوع اعتراضی بوده؟
بعضیا نمیشه یه چیزی انقد مهم باشه و اعلام عمومی نشه.. اون وقت به قول شما اونهایی که میدونستند و به بقیه نگفتند که اونها هم بدونن، مقصر و گناهکارند.. به غیر از رهبری، تا حالا آیا مرجع تقلید خاصی هم جبهه گرفته؟ یا آیا اعتراض خاصی از کسی که وزنه ای به حساب میاد، صورت گرفته؟ اگر بوده، چه نوع اعتراضی بوده؟
بعضیا اعلام عمومی در اکثر شهرها توسط ائمه جمعه مطلع از ماجرا انجام شد.
همچنین در درس خارج علما نیز اشاره ای غیر مستقیم به این موضوع صورت گرفته.
سلام به همه بعضی ها.
از بعضی ها تشکر می کنم.فکر کنم اینقدر در فکر درس بودم که موضوع توهین به پیامبر اکرم(ص)که موضوعی بسیار بزرگ بود رو دیدم ولی ساده ازش گذشتم یا دقت نکردم یا اصلا نمی دونم.
به بعضی ها هم بگم همش نمیشه توی موضوعات مستقیما وارد شد.شاید اگر مستقیم وارد میشدن در این صورت رهبری رو مورد اتهام قرار میدن که ایشون چرا این کارو کردن اون
کارو نکردن.به جای اینکه خطاکار مجازات بشه انگشت اتهامات طرف رهبری میرفت.نمی دونم بالاخره ایشون تصمیم میگیرن که وارد بشن یا نه.
سلام
محکوم کردن توهین انجام شده به ساحت نبی اکرم حضرت محمد مصطفی (ص) چیزی نیست که برای مسلمانان قابل قبول باشه. لذا همه دوستان حتی بعضی ها هم وظیفه دارند این توهین بعمل آمده را محکوم نمایند . لطفا اینقدر دنبال گیر دادن به همدیگه نباشید. اتفاقی هست که افتاده و مطمئن باشید دست غاصبان جنایتکار و صیهونیست پشت پرده این ماجرا بوده و خواهد بود.
سلام به همه بعضیا
اجی بعضیا سادات بدلی دخترعموی خودم ، مدیریت مبارک
بعضیا تو مشهدالرضا هستن زیارتشون قبول. مجدد التماس دعا. ممنون که به یاد بعضیا هم بودین
بعضیا پیشاپیش تولدشون مبارک
بعضیا از بعضیا یه سوالایی میپرسن که بعضیا به هویتشون شک میکنن
مثل همیشه به یاد همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود
بعضیاسلام.
بعضی ازآجیای گله خودم ممنون.آجی بعضیای خودم داشتیم این حرفارو؟!!!!!!
ازبعضی ازآجیهای گله دیگه امم واقعاممنونم
بعضی ها هم به ما پیام ارسال میکنند و ما رو بلاک میکنن. یعنی موندم تو کفش!!! که چی فکر میکنن پیش خودشون
بعضیا به هویت بعضیا شک نکنن.
بعضیا از بعضیا، بعضی از سئوالهایی رو پرسیدن که در صورت درست بودن اعتراض بعضیا، ممکنه بعضیای دیگه مطرح کنن.
بعضی ها سلام.
بعضی ها به خاطر مدیر شدنتون بهتون تبریک عرض می کنم. انشاءالله موفق و سربلند باشید.
بعضی ها سلام ....
بعضی ها اینجا چه خبره .....
بعضی ها چرا خلط مبحث میکنند .فقط به یک مورد بپردازید خواهشا ....
بعضی ها چقدر دیر مطلع میشوند .....(خودم)
بعضی ها با من همکلاسند و جواب رفیقشون را نمی دهند خخخ