*** بعضی ها ***
بعضیها مدیریت جدید رو تبریک میگم خدمتشون (آقا امیرحسین )ایشالا موفق باشن ..
بعضی ها باید بیان توتاپیک بعضی ها فقط تبریک عرض کنند (خودم)
بعضی ها (خودم )ای کاش به یاد بعضی های مهربون(امام زمان)هم بودند ..اشک..
سلام به همه بعضیا.
بعضیا که دوباره مدیر شدند بهشون تبریک میگم .انشالله مثل قبل در تالارشون با شور و نشاط و علاقه فراوان فعالیت کنند.
بعضیا کم پیدا شدند واقعا جاشون خالیه.
منتظر جمیل بعضیا هستیم 1 ماهه (هنوز نرسیده ها) گفتم شایدبعضیا خودشون نفرستادند منم پیگیر نشدم ولی الان میگم منتظر جمیل هستم بفرستید تا بررسیش کنم.
از بعضیا خیلی دلخور هستم قبلنا زنگ میزدند ولی الان نمی زنند اگر هم بزنند برای برنامه های تالار زنگ میزنند(منظورم بعضیا هستند که خونه جدید رفتند).
برای بعضیا دلم تنگ شده ای کاش زودتر امتحاناتشون تموم بشه.
بعضیا هم که بهشون برنامه دادم با برنامه پیش نمی روند (خطرناکه بعضیا)
بعضی ها سلام.
بعضی ها از لطفی که نسبت به من دارند ازشون ممنونم. انشاءالله بتوانم جبران کنم.
بعضی ها اصلاً ادب را رعایت نمی کنند. امیدوارم روزی با ادب شوند.
بعضیهاسلام.
بعضیهاماجشن روگذاشتیم پنج شنبه که دوستان محصل هم باشن.انشالله که همشون تشریف میارن.
بعضی آجیهایادش بخیرپیام میدادیم به هم یه طومارمینوشتیم
بعضیهاماهمیشه به یادتون هستیم.
بعضي ها ( خودم ) خيلي خوشحال هستم كه بعضي ها اين بنده حقير رو هم دعوت به جشن كردند ....
بعضي ها خيلي خوب بعضي ها رو ( محبوب دلها ) رو راهنمايي ميكنند دستشون درد نكنه ( گل و خار و......خخخخخ)
بعضي ها واقعا دل شادي دارند ان شاءالله اين شداي رو خدا ازشون نگيره و بيشترش هم بكنه....
بعضیهاخواهش میکنم قابل شمارونداشت
بعضیهاکی دلش شاده؟؟
بعضیهاانشالله شمام همیشه دلتون شادباشه
سلام به همه بعضیا
اجی بعضیا شرمنده پیامتون رو دیدم ولی یادم رفت جواب بدم. اینجاست که شاعر میگه جوانی کجایی که یادت بخیر
بعضی از استادا وبلاگ بعضی از شاگرداشون رو نگاه کنن به کمک اقای سجادی یه تغییراتی داده شده.ان شاءالله اگه خدا و امام رضا بخوان داره وبلاگ جهانی میشه
یه چندباری هست تصمیم گرفتم به یه سری از بعضیا کاری نداشته باشم و براشون ننویسم اینجوری بهتره،مینوشتم هم اثری نداشت فکر کردم خب چه کاریه اصلا نمینویسم
ممنون از بعضیا که انقدر خوش اخلاق هستن کاش بعضیای دیگه هم اخلاق این بعضیا رو داشتن
به یاد همه بعضیا بودیم وهستیم و خواهیم بود
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام به همه ی بعضی ها وتبریک مخصوص به مناسبت ولادت حضرت رسول و امام صادق علیهم السلام ... .
ایشالا قسمت همه ی بعضی ها ی راسخونی بشه که برن مکه و مدینه ...
بعضی ها ی بزرگوار که تاپیک ایجاد میکنند ،عنایت داشته باشند که ،باید پاسخگوی نظرات و انتقادات وپیشنهادات کاربران دیگه باشند ..
بعضی ها ای کاش مثل بعضی های بزرگوار یه کم( سعه صدر) یا (صعه سدر )یا (ثئه صدر ) از خود نشون میدادند ...
بعضی آجی های مهربون هم پنج شنبه در جشن ،جای من هم خالی کنید و شادی کنید و جایزه ببرید ایشالا
سلام خدمت همه ی بعضیا.
ولادت با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) رو به همه ی بعضیا تبریک عرض می کنم.
به بعضیا که ان شاءالله وبلاگشون داره جهانی میشه تبریک میگم.
از بعضی ها هم عذرخواهی می کنم اگر موجب ناراحتی شون شدم.
بعضی ها لطفا جواب ما رو هم بدن.
به یاد همه ی بعضی ها هستیم.
بعضیهاموقعیکه مطلب درموردبعضیهادرپست"بعضیها"میزنن دیگه نیازی نیست که طرف موردخطابشونوحتما"ذکرکنن چون اسلوب پست براساس"بعضیها"شکل گرفته.باعرض معذرت ازبعضیها.
سلام به بعضی ها.
بعضی چیزها هست که برای آدم خیلی سنگینه:
1. بعضی از رفقا که در مواقع حساس پشت رفیقشون را خالی می کنند.
2. بعضی از کسانی که در روبه رو با تو دوستند و پشت سر با تو دشمن.
3. بعضی از کسانی که هر کاری می کنند که تو ناراحت بشی.
سلام به همه بعضیا
بعضیا میرند به وبلاگ شاگرداشون همیشه سر میزنند .من فکر کردم بعضیا خودشون کد چند زبانه رو اضافه کردند
بعضیا از دعوتتون بسیار تشکر .اومدیم شما نبودید
بعضی ها سلام.
دلم برای بعضی ها تنگ شده بود.
بعضی ها زحمت کشیدند و قدم رنجه فرمودند در جشن روز میلاد پیامبر تشریف آوردن، از اومدن بعضی ها غافلگیر شدم، از دیدن بعضی ها هم بی نهایت خوشحال شدم، از شنیدن بیماری بعضی ها خیلی ناراحت شدم، برای سلامتی بعضی ها دعا می کنم.
از همه بعضی هایی که برای پذیرایی سنگ تموم گذاشتند تشکر می کنم.
میلاد پیامبر عظیم الشان اسلام و امام صادق علیه السلام رو به همه بعضی های راسخونی تبریک میگم.
بعضیهاسلام.
بعضی ازآجیهای بعضی خودم کجان؟؟؟
دلم براآجیام تنگ شده
بعضی ازمدیراواقعاممنون.همیشه باعث زحمتشون میشیم.