*** بعضی ها ***
سلام
بعضی ها سلام ....خوش آمدین
بعضی ها براشون سوال پیش اومده ؟؟
چرا بعضی ها تو نقل قول شون ،صحبتشونو با واژه ی (بعضی ها) شروع نکردند ؟؟
ای وای بعضی ها یادشون رفته که بعضی ها رو بنوسیند ............. وای حالا بعضی ها قولشون که یادشون نرفته ؟؟؟؟؟آخه سرما خوردیم پس چی شد...خخخخخخخخ
بعضی ها ایشالا بعداز سفربه قولشون عمل میکنند ...بعضی ها مواظب خودتون باشید سرما نخورید ....
بعضی ها اصلا یادشون رفته که بعضی ها تو سفر هستند ؟ آهای بعضی های عزیز الان دقیقا کجا تشریف دارید؟
سلام
بعضی ها سلام ....خوش آمدین
انقد همه روبعضیاصداکردن یجوری شده من تازه این قسمت راسخون رودیدم
بعضی ها هم الان منتظره پاسخگویی به سوالاتشون از بعضی های بزرگوار در صندلی داغ میباشند ....
بعضی ها براشون سوال پیش اومده ؟؟
چرا بعضی ها تو نقل قول شون ،صحبتشونو با واژه ی (بعضی ها) شروع نکردند ؟؟
ای وای بعضی ها یادشون رفته که بعضی ها رو بنوسیند ............. وای حالا بعضی ها قولشون که یادشون نرفته ؟؟؟؟؟آخه سرما خوردیم پس چی شد...خخخخخخخخ
بعضی ها ایشالا بعداز سفربه قولشون عمل میکنند ...بعضی ها مواظب خودتون باشید سرما نخورید ....
بعضی ها اصلا یادشون رفته که بعضی ها تو سفر هستند ؟ آهای بعضی های عزیز الان دقیقا کجا تشریف دارید؟
بعضی ها خواهش میکنند....بعضی ها ایشالا فردا عصر میرن سفر ..بعضی ها در شهرخودشونن فعلن ...
به بعضیام باید گفت خواهش میکنم شما روی مخ ماجاداری
به بعضیام باید قلم کاغذ داد گفت بیاروش خجالت بکش
به بعضیام باید گفت اونکه تو عکساش اخم میکنه دیوید بکامه تو داشبورد پیکانم نیستی که
بعضی ها سلام.
ببخشید دوستان. چون قبلا برام پیش اومده این مورد رو متذکر میشم. احوالپرسی های معمولی رو تو اتاق چت انجام بدین.
فقط اگه موردی هست که گاهی نمی خواهید دیگران بفهمند که منظورتون کی هست اینجا بگید. قوانین این تاپیک رو مطالعه کنید تا بعدا مشکلی پیش نیاد.
و یا اینکه دوست دارید با کنایه صحبت کنید.
از اظهار لطف بعضی ها هم ممنون.
بعضی ها خوبی از خودشونه.
بعضیا فک کنم الآن دارن توی قسمت صندلی داغ برای بعضیا سؤال طرح میکنن. خخخخخخخخخخ
بعضیا هم که اصلاً صندلی داغ نمیان!!! (یا اینکه میان، امّا حالا که نوبت بعضیا شده، دیگه نمیان!!!!!!)
بعضی ها هم الان منتظره پاسخگویی به سوالاتشون از بعضی های بزرگوار در صندلی داغ میباشند ....
بعضی ها زنده باشند ....
بعضی ها (خودم )از بعضی ها متشکرند به خاطر پاسخگویی ....
بعضی ها (آقای دیمی)دقت کنند در فرستادن نقل قول که با واژه ی <بعضی ها >شروع بشه ...
بعضي ها واقعا خيلي خوب هستند
بعضي ها واقعا خيلي خوب اشاره به اشتباه ديگران ميكنند كه اينجا .........
ميدونيد اين بعضي ها كي هستند ؟ بعضي هايي كه تازه مهمون داشتند ؟ اونم از نوع پدر و مادر ..............
بعضی ها حواسشون هست جای متهم و شاکی عوض نشه. ولی بعضی وقتها متهم زود درخواست بخشش می کنه و شاکی هم وقتی نیت متهم رو فهمید باید زودتر رضایت بده تا قضیه زودتر تموم بشه. با آرامش خیال برای همه.
بعضی ها خوبه رو منصب قضاوت نمی شینن والا سنگ رو سنگ بند نمیشد.(خودم)
بعضی ها تحریم همچنان ادامه دارد......
بعضی ها حواسشون به بعضی چیزها نیست. آخرش کار دست خودشون میدن.
بعضی ها گاهی خیلی خسته میشن. گاهی ناراحت میشن، گاهی دلخور میشن، گاهی عصبانی میشن، گاهی دلشون میخواد تو افق محو بشن، گاهی به هذیان گویی میفتن و گاهی دلشون میخواد خیلی اتفاقات خوب بیفته ولی نمیفته.
بعضی ها دوست ندارن خیلی از مسائل پیش بیاد ولی پیش میاد.
بعضی ها امروز حالشون تعریفی نداشت.
دلم برای بعضی ها تنگ شده عجیب!
بعضی ها
بعضی ها سلام.
بعضی ها حسابی از دست بعضی ها ناراحتم.
بعضی ها فقط به بعضی ها گیر می دهند و از بعضی ها عیب می گیرند.
بعضی ها هم دستشون درد نکنه از اینکه به درخواست ما عمل می کنند.
بعضی ها از اینکه پستمون را ویرایش می کنند ازشون ممنوم.
بعضی ها از اینکه امضا را بدون اجازه عوض می کنند ازشون ممنونم.
کلاً از همه ممنونم.
بعضی ها چطور متوجه میشن که بعضی ها فقط به بعضی ها گیر میدن؟
بعضی ها ناراحت نباشید. همه چی درست میشه.
به بعضی هام باید بگی :
فیلمت که تموم شد بیدارم کن
به بعضی ها باید گفت:
عزیزم من از خیلی ها خوشم نمیاد ولی از تو به طور ویژه ای بدم میاد
بعضیا (خودم)امروز تو صندلی داغ خیلی سر به سر بعضیا گذاشتند .بعضیا ببخشید .
چون محرم نزدیکه شاید بعضیا تو محرم شوخی نکنند به خاطر همون الان خیلی شوخ بودند .
بعضیا قبل از زدن پست تو تاپیک ها قوانین رو بخونند .(میدونم قوانین رو بلدین ولی نمیدونم چرا اجرا نمی کنید)(خودمو میگم)
بعضیا خیلی آبجی های مهربانی هستند .
بعضیا هم خیلی داداشای مهربانی هستند.
بعضیا میگن کادو میدیم بعدش اقدام نمی کنند
تولد بعضیا نزدیکه ولی چون تو محرمه تولد نمی گیرند از راسخونی ها هم می خوان که جای کادو تولد به جاشون یه زیارت عاشورا بخونند نمی خواد ذکر های 100 بار هم بگنند به نیت 100 بار یه بار بگند کافیه.
بعضیا قراره برند زیارت التماس دعا داریم سلام سادات رو به عموم برسونید.