*** بعضی ها ***
بعضی ها دستشون درد نکنه واسه بیکارا تاپیک های سرکاری درست میکنند.
بعضی ها خیلی خلاقیت دارند.
بعضی هاکه دربین مدیران برترراسخونی نفراول شدندتبریک
سلام
بعضی ها فکر می کنند بعضی ها نفر اول شده اند
نه برادر ترتیب به صورت حروف الفبا هست اشتباه نکن
بعضی ها موفق باشید
سلام و تشکر
بعضی ها ضمن تشکر از شما، در حالی که انتظار شنیدن این مطلب را از دوستان نزدیکتر داشتم نه از بعضی ها، بنده را غافل گیر کردید. البته این امتیاز از سر جدول ارزیابی بود که هنوز جای کار دارد و الا بنده خود را در این جایگاه نمی بینم و به شخصه برای مدیرانی نظیر mehdi0014 احترام و جایگاه خاصی قائلم و محبوبیت ایشان را در بین کاربران می ستایم.
موفق باشید
بعضی ها،قرار نبود اینطوری کنیم هاااااااااا!!!
بعضی ها، فکر کنید راسخون خانواده خودتونه!باید سعی کنیم این خانواده از مسیر اصلی خودش خارج نشه و دچار مشکل نشه!حالا هر کسی در جایگاه خودش این نقش رو ایفا کنه!
بعضی ها،کاش زودتر بتونیم یه راه خصوصی (همون چت اتاق های گفتگو)پیدا کنیم تا اونجا حرفامونو بزنیم! اینجا گاهی باعث ایجاد تنش و سوءتفاهمات میشه!
بعضی ها، خواهشاً کمی مهربانانه تر!
سلام.
بعضی ها هنوز یاد نگرفته اند که در دعوای حقیقی یا مجازی بی جهت مداخله نکنند. و اگر قصد و نیت خیر و اصلاح آنرا دارند، وارد مباحثات شوند.
اما متاسفانه فقط یاد گرفته ایم که حرف بزنیم ودر مرحله آزمایش و عمل شکست می خوریم. همانطور که در محیط حقیقی نباید وارد هر دعوایی شد یا تماشاچی بود، در محیط مجازی هم همینگونه است.
بعضی ها ها در دعوا جای نصیحت نیست. جای تحقیر و تیکه نیست. جای خالی کردن عقده های قدیمی نیست.
بعضی ها اگر قراره چت روم مد نظر را به غیب روم یا تهمت روم تبدیل بکنیم، از همین الان اعلام بفرمائید تا مشارکت نکنیم.
بعضی ها خوبه به شما القاب خونخوار و ضد بشر داده شود؟ چرا بی جهت به دیگران لقب فتنه گر یا آشوبگر داده اید؟ دور از اخلاق مداری است.
بعضی از بعضی ها برای همگان بود نه صرفا نقل قول شونده.
(مطالب فوق از سر ناراحتی نیست. اتفاقا الان آرومم و از سر دلسوزی می نویسم.)
موفق باشید.
سلام.
بعضی از بعضی ها را متوجه نشدم، مخاطب یا مخاطبانش چه کسانی بودند لذا پاسخ ندادم، ای کاش واضح تر بفرمائید. حداقل موارد مرتبط به بنده را کمی بیشتر توضیح دهید. فکر کنم آی کیمو جا گذاشتم!!
بعضیا سرشار از گلایه هستند و بعضیا تنگ حوصله
بعضیا برای تبادل نظر بدترین راه رو انتخاب میکنن
بعضیا بعضی دیگه رو ناراحت کردن
بعضیا راسخونو تنها گذاشتن
بعضیا از رفتن بعضیا ناراحتن و دارن غصه میخورن و کارشون شده دعا
سلام
بعضی ها سلام ویژه به شما که تشریفات آوردید بالاخره
بعضی ها احولتان چطور است؟
بعضی ها دلتنگتان بودیم...
بعضی ها احساس میکنم دوباره دارن یکمی بداخلاق میشن××بعضی ها جون اخماتو باز کن عزیز من!
بعضی ها و یا به عبارتی کل بعضی ها ها به این جمله که در پست اول آوردم توجه کنید: خلاصه یه راه حل مناسب برای صمیمي شدن و احوالپرسیه.
یس هدف یادمون نره.....
حالا شاید بعضی حرف ها درست و یه حق باشه،اما میشه با زبان نرم تر و مهربانانه تر همه چیز را گفت و حل و فصل کرد،مگه نه؟
بعضی ها دیدم که اسم بعضی ها رو در امضا خودشون آوردند! تبریک به هر دو بعضی ها! خوش بحال بعضی ها که اسمشون در امضا بعضیای دیگه آمده
سلام و تشکر از دوستان مشارکت کننده در این تاپیک
بعضی ها انگار ناراحتتون کردم. چکار کنم اخلاقم اینطوره!! یکم زبونم تنده ولی عوضش کینه ایی نیستم. حرفم را می زم تا دلخوری هایی ایجاد شده تو وجودم تبدیل به کینه و نفرت نشود.
بعضی ها عذر خواهی بنده را بپذیرید. شاید توقعم از شما بیشتر از این بوده که در وقایع اخیر ناراحت شدم.
موفق باشید.
سلام
بعضی ها این همه پست پرسشی و مشارکتی پشت سر هم ردیف کردید، فکر من بیچاره را نکردید که کدام را ببرم ویژه؟ همه تاپیک ها جا نمی شوند. ویژه ها همه آبدیتند و فعال. این وظیفه را بر عهده خودتان می گذارم که چند مورد را انتخاب بفرمائید.
بعضی ها فرصت کاربر برتر شدن را از دست ندهید . تا هستم، تمام تلاشم را می کنم که وظایفم را کامل انجام دهم تا فرصت بیشتری برای همکاری با سایر تالار ها داشته باشید. اما زمانی که دستم بند بود و نتونستم بیام، خواهشا این مسئولیت را گردن بگیرید.
بعضی ها ما رو شیفته ی دل مهربونشون کردن!!
میدونم این بعضی ها خیلی دلشون صافه و هیچ منظوری ندارند!
بعضی ها و بعضی ها و یعضی ها(همینطور الا آخر :دی)
انشاا... همیشه خوب و سالم و در پناه خدا باشید!
خوشحالم!!!
بعضی ها ابراز محبت میکنن!
بعضی ها بعضی ها بعضی ها میکنن
بعضی ها تا دیر وقت میمونن تو راسخون
بازهرا!
بعضیا یواشکی میان راسخون
بعضیا حسابی خوش بگذره مارو فراموش نکنید
بعضیا بعضیارو اشتباهی گرفتن
بعضیا بعضی دیگه رو شرمنده کردن
بعضیا قهر کردن و دیگه این طرفا نمیان
بعضیا مشغله ی فکری نمیزاره که درسشونو بخونن
بعضیا عمرا طرح بها رو پاس کنید
سلام
بعضی ها اصلا حواس ندارم و الان متوجه شدم که در عنوان تاپیکشون از علامت ** استفاده کرده اند!!
بعضی ها مگر نمی دانید این تالار چون سرتاسری است و تفکیک شده نیست، تاپیک های مدیریتی را با این علامت مجزا می کنیم؟ البته مسئولین قول تفکیک را داده اند اگر مجالی باقی بماند.
سلام
بعضی ها اصلا حواس ندارم و الان متوجه شدم که در عنوان تاپیکشون از علامت ** استفاده کرده اند!!
بعضی ها مگر نمی دانید این تالار چون سرتاسری است و تفکیک شده نیست، تاپیک های مدیریتی را با این علامت مجزا می کنیم؟ البته مسئولین قول تفکیک را داده اند اگر مجالی باقی بماند.
سلام
بعضی ها تاحالا اونچنان دقتی به این قضیه نداشتند(یعنی دیده بودند اما زیاد اهمیت نمیدادند)
حالا بر حسب اتفاق بعضی ها اینطوری تاپیک رو ناخواسته ویژه کرده!
بعضی ها نمخوان از بعضی ها که این تاپیک شلوغ و پرطرفدار رو ایجاد کردند تقدیری چیزی کنه؟!!
بعضی ها چقدر خودشونو تحویل میگیرن و از مدیرمون چه چیزا که نمی خوان
بعضی ها چرا ؟ آمار بعضی ها رو درمیارید
بعضی ها خیلی شیطون شدن
بعضی ها انگاری از بعضی چیزها کمی ناراحت شدن
بعضی ها بی خیال تا میتونی شاد و خرم باش
بعضی ها منتظریم
بعضی ها با امضاشون بعضی ها را خیلی خیلی شرمنده کردن
بعضی ها خیلی بزرگوارید
بعضی ها 5 شنبه چقدر زود اومد انگار همین دیروز نه ببخشید دیشب بود که بعضی ها نصف شبی کار خوبی نکردن
بعضی ها بعد از ما آیا ردپایی میماند ؟
بعد از ما آیا ...؟
آیا ...؟
بعضی هاکه دربین مدیران برترراسخونی نفراول شدندتبریک
سلام
بعضی ها فکر می کنند بعضی ها نفر اول شده اند
نه برادر ترتیب به صورت حروف الفبا هست اشتباه نکن
بعضی ها موفق باشید
سلام و تشکر
بعضی ها ضمن تشکر از شما، در حالی که انتظار شنیدن این مطلب را از دوستان نزدیکتر داشتم نه از بعضی ها، بنده را غافل گیر کردید. البته این امتیاز از سر جدول ارزیابی بود که هنوز جای کار دارد و الا بنده خود را در این جایگاه نمی بینم و به شخصه برای مدیرانی نظیر mehdi0014 احترام و جایگاه خاصی قائلم و محبوبیت ایشان را در بین کاربران می ستایم.
موفق باشید
با سلام به بعضی ها
بنده با اکثریت مدیران دوستم، خودتان می دانید هر حرفی را می زنید به یکی بر می خوره، به خاطر همین زیاد تو مسائل وارد نمی شوم.
شما سرورید ، بزرگی تان را می رسانید
موفق باشید