*** بعضی ها ***
نقل قول tahmores
بعضي ها سلام
به هيچ وجه نمي تونم راهنمايي كنم. چون اسم بعضي ها و بعضي مديران لو ميره. البته با عرض معذرت. كسي دقت كنه تو سايت پارتي بازي بعضي ها رو كاملا مي فهمه. شايد هم بعضي ها با بعضي ها يكي باشن ولي ..... خب ديگه حيف نمي تونم بيشتر توضيح بدم. فعلا در خماري بمانيد
بعضي ها اينقدر تابلو پارتي بازي مي كنن كه آدم نمي تونه هيچي نگه
البته پارتي بازي بعضي ها هيچ لطمه اي به سايت نمي زنه :)
بعضی هاخیلی پیشرفت کردن وتندتندپست های جالب می زنندامیدوارم که منظورشون من نباشم؟
بعضی هاخیلی پیشرفت کردن وتندتندپست های جالب می زنندامیدوارم که منظورشون من نباشم؟
بعضي ها سلام
بعضي ها تاپيك بعضي ها رو بخاطر اين دوست دارم كه بعضي از اين بعضي ها باعث ميشه بعضي ها حواسشون رو جمع كنن و البته گاهي بعضي ها به چند نفر برمي گرده. مطمئن باشيد من در مورد شما چيزي ننوشتم.
نظر شخصی من اینه که تو راسخون پارتی بازی نیست برای حرفم سند هم هست اما نمیتونم بگم چون برای بعضی ها خوب نیست نمیشه به راحتی قضاوت کرد
پیامبر دیده رو ندیده کردن
البته تاپیک بعضی ها خیلی جالب اما نباید جوری حرف بزنیم که خدای ناکرده سو تفاهمی پیش بیاد
بهتر کار خودمون رو بکنیم هرکس خودش میدونه و خدای خودش
نظر شخصی من اینه که تو راسخون پارتی بازی نیست برای حرفم سند هم هست اما نمیتونم بگم چون برای بعضی ها خوب نیست نمیشه به راحتی قضاوت کرد
پیامبر دیده رو ندیده کردن
البته تاپیک بعضی ها خیلی جالب اما نباید جوری حرف بزنیم که خدای ناکرده سو تفاهمی پیش بیاد
بهتر کار خودمون رو بکنیم هرکس خودش میدونه و خدای خودش
ممنون از اخطار قانوني شما. من حرفم بدون سند نبود. ولي چشم سعي مي كنم محافظه كار باشم. اگه شما مي گيد نيست حتما نيست ديگه. از بعضي هايي كه هنوز كسي اونها رو نميشناسه معذرت مي خوام.
مرسی بعضی ها
بعضی ها نهار چی دارین زینب و محمد حسین اگه اشتباه نکنم الان گشنشونه ؟؟
مرسی بعضی ها
بعضی ها نهار چی دارین زینب و محمد حسین اگه اشتباه نکنم الان گشنشونه ؟؟
بعضي ها هيچي نداريم فعلا.
هر دو خوابن. الان دارم ميرم ببينم چي مي تونم براي ناهار آماده كنم. منتظر شنيدن نظر شما بودم. من رفتم.
بعضی ها الهی از طرف من هر دو رو ببوسید
ما نهار آش داریم قابل بدونید تشریف بیارین منزل ما
بعضی های دیگه هم اگه دوست دارن تشریف بیارن
چقدر از اینجا خوشم میاد ولی حیف که زیاد وارد نیستم :(
سلان
ماشاالله چقدر "بعضیا" به کمک بعضی ها فعال شده! دم بعضیا گرم...
احساس میکنم بعضیا دارن تیکه میندازن!
از بعضیا(همه)التماس دعا دارم!
فعلا...
چقدر از اینجا خوشم میاد ولی حیف که زیاد وارد نیستم :(
بعضي ها سلام
اينجا اومدن و نوشتن وارد بودن نمي خواد. فقط اراده كنيد مي توانيد. شما كه مدير هستيد چرا؟؟
گذاشتن اولين پست سخته. فقط گله هايي كه از بعضي ها دارين بنويسين. به جاي اسم طرف مي گين بعضي ها. اون هم اول جمله!! توهين نميشه. به كسي هم برنمي خوره. اگه كسي اشتباه كرده جبران مي كنه. تابلو هم نيست. در ضمن اول جملتون با بعضي ها شروع بشه.
سلان
ماشاالله چقدر "بعضیا" به کمک بعضی ها فعال شده! دم بعضیا گرم...
احساس میکنم بعضیا دارن تیکه میندازن!
از بعضیا(همه)التماس دعا دارم!
فعلا...
بعضي ها سلام
بعضي ها شرايط بعضي ها كه سرباز هستن رو درك مي كنن و اصلا به بعضي ها تيكه نميندازن. چون قراره اسم نياريم ممكنه بعضي از حرفهاي من سوء تفاهم ايجاد كنه. اميدوارم بعضي ها كه در موردشون نوشتم هم از نوشته هاي من ناراحت نشن. بعضي ها باز هم مي گم شرايط شما رو درك مي كنم. اصلا روي سخنم شما نبوديد. كلي گفتم.
بعضی ها نقل قول میزنید که لو میره بعضی هاتون کیان
بعضی ها نهار چی پختین ؟
بعضی ها که مدیر بعضی تالارات خوش اومدید خوشحالمون کردین پست زدن کاری نداره فقط کافیه یه بعضی ها بذارید همین
بعضی ها سربازی کی تمام میشه به سلامتی ؟