راسخون

*** بعضی ها ***

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

ای بعضی های گرامی

مگه حاج آقا داریم ؟ مگه اصلا هستند که فراموش بکنند یا نکنند ؟ من حاج آقای خودمون رو نمیگم ها منظورم حاج آقای محلمون هست ها نه حاج آقای بعضی ازبعضی جاها خخخ

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

بعضی ها سلام ویژه

بعضی ها قول دادن و هنوز دارن سعی میکنند

بعضی ها دارن اشتباه میکنن ،حضورشون میتونه خیلی موثر باشه ،حیفه که نباشن .از من گفتن بود

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

بعضی از بعضی ها دمشون گرم ..

بعضی ها اینقدر دستور پخت کیک و کلوچه میذارن تو سایت که نگو و نمیشه دهنت آب نیافته

آخه آقا یا خانم از نوع بعضی ها به فکر بعضی از محبوب دلها هم باشین خخخ

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

بعضیهاسلام

بعضیهاکمی ناخوش احوال هستندنمی خواستم مطرح کنن امابهرحال گفتم بعضیهانگن وقتی که بیمارهستنداطلاع رسانی می کنن ووقتی که سلامتندسایت میان ازطرفی نمی خواستم ناراحتتون کنم وناقل خبرای بدباشم کارمن بادعاهم درست نمیشه امیدبه زندگی دارم امابیماریه دیگه امانگرانم نباشیدبازهم خدابزرگ است.

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

بعضی ها سلام!!! بعضیا بعد مدت هاااا امدن به‌ یکی از جاهایی که سالها خاطرات و دوران شیرینش رو اونجا تجربه کرده سر بزنن! بعضیا باورشون نمیشه که ۵ ساله دیگه توی راسخون فعالیت نمیکنن!! دقیقا از زمانی که رفت سربازی و مکافات بعدی ها همینطور پشت هم گریبانش را گرفت و جبر روزگار از راسخون دور شدند...بعضیا یهو ساعت ۳ نصفه شب دلشون دوباره هوایی دوست قدیمیش( راسخون) میکنه !!

یادش بخیر ایده «بعضی ها»

بعضی ها از بعضی قدیمی ها که الانم فعال هستند فقط یکی رو میشناسن که براشون ارزوی موفقیت میکنند و التماس دعا و نایب الزیاره بودن امام رضا( ع)...!

با ارزوی بهترین ها برای بعضی ها( همگی)

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام

عطف به پست قبلی (!) باید بگم که:

این سربازی منحوس و ملعون خیلی از این بعضیا رو از خیلی کارها و فرصتها دور کرده...  کلاً آدمو از زندگیِ انسانی میندازه!

amirali123 کاربر طلایی1
|
|

بعضی از بعضی ها به سلامتی تازه ازدواج کردن و به زمره مرغ و خروس ها پیوستند خخخ مبارکشون باشه به پای هم پیر بشند

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19319
|

سلام به همه بعضیا......بعضیا از نوع بعضیا.......

بعضیا چقدر جاشون خالیه.......یه فکری به حال آجیه خودشون نمیکنن ها......

بعضیای دیگه هم خیلی وقته تو انجمن رویت نشدن.؟؟!!!

بعضیای دیگه هم که خیلی فعال شدن.....

بعضیای دیگه .....از نوع مسئول......ما گوسفند آوردیم راسخون....به محض ورود مسئولین میخوایم سر ببریما.....

ehsan67657 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 2137
|
نقل قول borkhar

بعضیای دیگه .....از نوع مسئول......ما گوسفند آوردیم راسخون....به محض ورود مسئولین میخوایم سر ببریما.....

کله پاچه اش مال من

borkhar کاربر طلایی1
|
|
نقل قول ehsan67657
نقل قول borkhar

کله پاچه اش مال من

سلام.

شما و بعضی دیگه از مسئولین تشریف بیارین....ما همه گوسفند رو بین مسئولین تقسیم میکنیم.....خودمون هیچ نظری بهش نداریم

|
|

سلام به آجی بعضیای عزیزم...

اجی برای راسخون که تولدی دوباره داشته میخواین عقیقه کنین ....بنابه مسوولیت باید تقسیم بشه ..وگرنه باعث اختلال در کارشون میشه..

مثلن کله پاچه سنگین و خواب آوره برای بعضیا  مناسب نیست ...پست ها دیر تایید میشه .

برای  بخش بعضیا هم  باید فکرکنیم چی مناسبه

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

بعضیاسلام

بعضیاراسخون باطعم مسئول جدید

بعضیاقسمت تقسیم اراضی وتقسیم مسئولین ازحالایه فکری واسه مسئولیت خودشون درمنوی کرکره ای سایت بکنندکه صندلیهابزودی پرخواهدشد.خخخخخ

borkhar کاربر طلایی1
|
|
نقل قول shayesteh2000

اجی برای راسخون که تولدی دوباره داشته میخواین عقیقه کنین ....بنابه مسوولیت باید تقسیم بشه ..وگرنه باعث اختلال در کارشون میشه..

مثلن کله پاچه سنگین و خواب آوره برای بعضیا  مناسب نیست ...پست ها دیر تایید میشه .

سلام به آجی بعضیای خودم......

تولد ؟؟؟!!!چه تولدی ؟؟!!!!نه آجی......میخوایم از راه رسیدن سر ببریم....برا تولدش سالگردش یه گوسفند دیگه میگیریم....

بعضی از آجیای خودم....مردم از خنده.....اتفاقا خوبه کله پاچه رو بعضیا بخورن.....هی ما هم تند تند پست نامربوط میزنیم میریم......

برا همون بخش منظورته دیگه ؟؟؟ر- ر؟

|
|
نقل قول borkhar
نقل قول shayesteh2000

سلام به آجی بعضیای خودم......

تولد ؟؟؟!!!چه تولدی ؟؟!!!!نه آجی......میخوایم از راه رسیدن سر ببریم....برا تولدش سالگردش یه گوسفند دیگه میگیریم....

بعضی از آجیای خودم....مردم از خنده.....اتفاقا خوبه کله پاچه رو بعضیا بخورن.....هی ما هم تند تند پست نامربوط میزنیم میریم......

برا همون بخش منظورته دیگه ؟؟؟ر- ر؟

آجی جونم . اگه ماهارو نداشت راسخون واقعا بد میشدا .دیگه سوژه ای نداشت که مشغولش باشن  ;-);-)

خدا بگم هدایتت کنه آجی خیلی خندیدم ...آره چون ما اصلن قصد اذیت بعضی واحدهای پشت صحنه رو نداریم .براهمین نقشه کشیدی برای پستا عجولا  .

هم بخش ر-ر   ....و هم بخش گ-ر  آجی همینطور رمزی بگو که کسی متوجه نشه :-*:-*:-*:-*:-*

borkhar کاربر طلایی1
|
|

بعضیا خب باید همیشه نیمه ی پر لیوان رو دید.....پس سعی کن گوشت و کله پاچه و همه رو درست تقسیم کنی....

باشه آجی بعضیا با رمز میگم کسی کتوجه نشه....آجی راستی قسمت (ف - ر) هم فراموش نشه.....اگه نبودن....بزارین پشت در