*** بعضی ها ***
ای بعضی های گرامی
مگه حاج آقا داریم ؟ مگه اصلا هستند که فراموش بکنند یا نکنند ؟ من حاج آقای خودمون رو نمیگم ها منظورم حاج آقای محلمون هست ها نه حاج آقای بعضی ازبعضی جاها خخخ
بعضی ها سلام ویژه
بعضی ها قول دادن و هنوز دارن سعی میکنند
بعضی ها دارن اشتباه میکنن ،حضورشون میتونه خیلی موثر باشه ،حیفه که نباشن .از من گفتن بود
بعضی از بعضی ها دمشون گرم ..
بعضی ها اینقدر دستور پخت کیک و کلوچه میذارن تو سایت که نگو و نمیشه دهنت آب نیافته
آخه آقا یا خانم از نوع بعضی ها به فکر بعضی از محبوب دلها هم باشین خخخ
بعضیهاسلام
بعضیهاکمی ناخوش احوال هستندنمی خواستم مطرح کنن امابهرحال گفتم بعضیهانگن وقتی که بیمارهستنداطلاع رسانی می کنن ووقتی که سلامتندسایت میان ازطرفی نمی خواستم ناراحتتون کنم وناقل خبرای بدباشم کارمن بادعاهم درست نمیشه امیدبه زندگی دارم امابیماریه دیگه امانگرانم نباشیدبازهم خدابزرگ است.
بعضی ها سلام!!! بعضیا بعد مدت هاااا امدن به یکی از جاهایی که سالها خاطرات و دوران شیرینش رو اونجا تجربه کرده سر بزنن! بعضیا باورشون نمیشه که ۵ ساله دیگه توی راسخون فعالیت نمیکنن!! دقیقا از زمانی که رفت سربازی و مکافات بعدی ها همینطور پشت هم گریبانش را گرفت و جبر روزگار از راسخون دور شدند...بعضیا یهو ساعت ۳ نصفه شب دلشون دوباره هوایی دوست قدیمیش( راسخون) میکنه !!
یادش بخیر ایده «بعضی ها»
بعضی ها از بعضی قدیمی ها که الانم فعال هستند فقط یکی رو میشناسن که براشون ارزوی موفقیت میکنند و التماس دعا و نایب الزیاره بودن امام رضا( ع)...!
با ارزوی بهترین ها برای بعضی ها( همگی)
سلام
عطف به پست قبلی (!) باید بگم که:
این سربازی منحوس و ملعون خیلی از این بعضیا رو از خیلی کارها و فرصتها دور کرده...
بعضی از بعضی ها به سلامتی تازه ازدواج کردن و به زمره مرغ و خروس ها پیوستند خخخ مبارکشون باشه به پای هم پیر بشند
سلام به همه بعضیا......بعضیا از نوع بعضیا.......
بعضیا چقدر جاشون خالیه.......
بعضیای دیگه هم خیلی وقته تو انجمن رویت نشدن.؟؟!!!
بعضیای دیگه هم که خیلی فعال شدن.....
بعضیای دیگه .....از نوع مسئول......ما گوسفند آوردیم راسخون....به محض ورود مسئولین میخوایم سر ببریما.....
بعضیای دیگه .....از نوع مسئول......ما گوسفند آوردیم راسخون....به محض ورود مسئولین میخوایم سر ببریما.....
کله پاچه اش مال من
کله پاچه اش مال من
سلام.
شما و بعضی دیگه از مسئولین تشریف بیارین....ما همه گوسفند رو بین مسئولین تقسیم میکنیم.....خودمون هیچ نظری بهش نداریم
سلام به آجی بعضیای عزیزم...
اجی برای راسخون که تولدی دوباره داشته میخواین عقیقه کنین ....بنابه مسوولیت باید تقسیم بشه ..وگرنه باعث اختلال در کارشون میشه..
مثلن کله پاچه سنگین و خواب آوره برای بعضیا مناسب نیست ...پست ها دیر تایید میشه .
برای بخش بعضیا هم باید فکرکنیم چی مناسبه
بعضیاسلام
بعضیاراسخون باطعم مسئول جدید
بعضیاقسمت تقسیم اراضی وتقسیم مسئولین ازحالایه فکری واسه مسئولیت خودشون درمنوی کرکره ای سایت بکنندکه صندلیهابزودی پرخواهدشد.خخخخخ
اجی برای راسخون که تولدی دوباره داشته میخواین عقیقه کنین ....بنابه مسوولیت باید تقسیم بشه ..وگرنه باعث اختلال در کارشون میشه..
مثلن کله پاچه سنگین و خواب آوره برای بعضیا مناسب نیست ...پست ها دیر تایید میشه .
سلام به آجی بعضیای خودم......
تولد ؟؟؟!!!چه تولدی ؟؟!!!!نه آجی......میخوایم از راه رسیدن سر ببریم....برا تولدش سالگردش یه گوسفند دیگه میگیریم....
بعضی از آجیای خودم....مردم از خنده.....اتفاقا خوبه کله پاچه رو بعضیا بخورن.....هی ما هم تند تند پست نامربوط میزنیم میریم......
برا همون بخش منظورته دیگه ؟؟؟
سلام به آجی بعضیای خودم......
تولد ؟؟؟!!!چه تولدی ؟؟!!!!نه آجی......میخوایم از راه رسیدن سر ببریم....برا تولدش سالگردش یه گوسفند دیگه میگیریم....
بعضی از آجیای خودم....مردم از خنده.....اتفاقا خوبه کله پاچه رو بعضیا بخورن.....هی ما هم تند تند پست نامربوط میزنیم میریم......
برا همون بخش منظورته دیگه ؟؟؟
آجی جونم . اگه ماهارو نداشت راسخون واقعا بد میشدا .دیگه سوژه ای نداشت که مشغولش باشن ;-);-)
خدا بگم هدایتت کنه آجی خیلی خندیدم ...آره چون ما اصلن قصد اذیت بعضی واحدهای پشت صحنه رو نداریم .براهمین نقشه کشیدی برای پستا عجولا .
هم بخش ر-ر ....و هم بخش گ-ر
بعضیا خب باید همیشه نیمه ی پر لیوان رو دید.....
باشه آجی بعضیا با رمز میگم کسی کتوجه نشه....آجی راستی قسمت (ف - ر) هم فراموش نشه.....اگه نبودن....بزارین پشت در