*** بعضی ها ***
به به بعضیای عزیز خودم.
بعضیا تاپیک بعضیا کلن ایجاد شده برا راحت حرف زدن....خنده
خوشم میاد بعضیا هم مثل بعضیای دیگه رفتن تو کار پست نجومی و....
بعضیا ما آجی ها هم داریم رکورد پستهای نجومی رو میزنیم البته تعداد پستهای نجومی رو برا آجیا کمش کردیم شده 3 تا ....خنده.
بعضیا این تیکه برام خیلی جالب بودش گذاشتمش تو بعضیا که بعضیا هم که میان بخوننش.
مواظب تلقین های زندگی خود باشید...................!
برای خودت یک دایره اعتماد درست کن
آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط
و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ جزو افراد مهمند یا نه فقط هستند .
آیا براستی ارزش دارد از کسانی که برایمان اهمیتی ندارند برنجیم !؟
چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.
این راز آرامش است
با سلام و احترام
بعضی ها مشهد مقدس و زیارت امام رضا علیه السلام تشریف میبرن خوش به سعادتشون ولی پیام بهشون میدیم و زیارت قبولی و التماس دعا خدمتشون عرض می کنیم ولی جواب نمیدن .
سلام به همه بعضیا.
بعضیا ممنون از لطفتون و شرمنده کم از اینترنت استفاده میکردم برا همین فراموش کردم جواب بدم.
سلام به همه بعضیا.
بعضیا ممنون از لطفتون و شرمنده کم از اینترنت استفاده میکردم برا همین فراموش کردم جواب بدم.
سلام مجدد
همین که حتما دعامون کرده اید ممنونم .
بعضی آجی ها ی معلم جاشون خالیه یه مدتیه نیستن تو انجمن ...امیدوارم موفق باشند
بعضیا واقعا ابر قدرتهای راسخون برازندشونه......اووو انجمن رو ترکوندین.......
بعضیا بزرگتری کوچیکتری......دست نگه دارین......یه فرصتی هم به ما بدین.....خنده
سلام به آجی بعضی ها ..
.وافعا آجی همینه ... بعضی ها به صورت والسابقون السابقون دارن تو انجمن پست ارسال میکنند
بعضی ها در این چند روز اخیر در تالارهای مختلف بیش فعال شده اند و میبینیم که انجمن ها را با ارسال مطالب به رگبار بسته اند .
هر کس نظری داره و نظرش قابل احترام ولی من نظرم اینه که اینگونه مطلب گذاشتن جالب نیست به قول معروف کم گوی و گزیده گوی چون در .
بعضی ها سلام
دم بعضی ها گرم گرم ... واقعا که همت کردن این پست بعضی ها رو به لطف بعضی ها با ترفند سوپ و آش ..خخخخ
به شما بعضی بزرگوار هم سلام ویژه عرض میکنم خداقوت نفهمیدم مخاطب بعضیهای شما کیا بودند.
ممنونم
سلام بر بعضی ها از نوع 10 ...20 به گوشم و...... بچه های بالا و ...... حکم و .... زنگ و .... تلفن ...... و پیشنهاد بعضی چیز ها و .... بازم بگم ...خخخخخ
فدایی دارند این بعضی هایی که بالا گفتم
منظورم از بعضی ها بعضی ها بودند
بعضیهاچی قیافه میارن؟
بعضیهادست دعابرمی دارندوبه موازات حرم آقاعلی بن موسی الرضاقرارگرفتندوبرای بعضیهادعای فراوان نمودندباشدکه تاثیرافتد.
سلام.
بعضیا تشکر