*** بعضی ها ***
بعضیا سلام. خیلی وقته نیومدم دلم براشون تنگ شده.
بعضیا هم نمیدونم آجر چیزی خورده توی سرشون که تیک پیدا کردن و گیر کردن توی یه سری تایپک و مثل فرفره پست ارسال میکنن!!
بعضیا نکنید این کارها رو. که این کارها کاربران دیگه رو فراری میده ها!!!
بعضیا میگم حالا که اینقدر اعتراض شده به پستهای انبوه...نصفه شب پستهاتون رو ارسال کنید که کسی نبینه.فقط خودتون باشین و خدای خودتون.
بعضیا میگم حالا که اینقدر اعتراض شده به پستهای انبوه...نصفه شب پستهاتون رو ارسال کنید که کسی نبینه.فقط خودتون باشین و خدای خودتون.
چشم آجی من ساعت ۱۲بامداد تا سه میام .خخخ
بعضیا اگه همون ساعت که گفتین پستهای انبوهتون رو ارسال کنین ثوابشم بیشتره.ریاکاری نشده دیگه.با خلوص کامل بوده.
سلام به بعضی آجی های گل مشتاق دوم ...
وای مردم از خنده خیلی باحال گفتی آجی اخلاص و ریا و ثواب
بعضیا ممنون.فدات
بعضیا میگم خیلی مشتاق مشتاق میکنین احتمالا آجی خونتون طرف مشتاق اینا باشه خیلی از اسمش خوشتون میاد.خنده
بعضیا سلام. خیلی وقته نیومدم دلم براشون تنگ شده.
بعضیا هم نمیدونم آجر چیزی خورده توی سرشون که تیک پیدا کردن و گیر کردن توی یه سری تایپک و مثل فرفره پست ارسال میکنن!!
بعضیا نکنید این کارها رو. که این کارها کاربران دیگه رو فراری میده ها!!!
عجب شما هم بدجوری کلیک کردی رو ما
بعضیهاازبعضیهاناراحت نشن چون بعضیهاوظیفه شونه درموردحذف پست هم واقعامتاسفم که بعضیهااصلامطلب رونخونده میفرستندعجب گیری کردم بهرحال شدم سپربلای سایت آقاهرچی کاسه کوزه ست فرداروزسره من میشکنه،خخخخ
بعضیهاخوبه منطقشودارندوکم ناراحت میشن بعضیهاچن روزه که غیبشون زده وفعالیت نمی کنن وناراحت شدن واسه همه بعضیهادعامیکنم،خخخ
بعضیهادیگه کارم تموم شدمیترسم یه روزبه دامان کاربرابرگردم وکلاغ ازهمه جارونده ودرمانده بشم وجایی واسه خودم نداشته باشم!
سلام به همه بعضیا.
بعضیا فرارسیدن ماه مبارک ربیع رو خدمت بعضیا تبریک عرض میکنم.
بعضیا راستی جای زدن بعضی از حرفا تو تاپیکهای عمومی نیس.بد نیس یه کم رعایت کنیم.
بعضیا راسخون نه از منه ! نه از شماس ! نه از دیگری !!پس خواهشا با بعضی حرفا موجب ناراحتی دیگری و دیگری و دیگری نشیم.
بعضیا فعالیت هر کاربری به خوده کاربر مربوط میشه نه به من یا دیگری.
بعضیا ریلکس ریلکس ریلکس تر
سلام به همه بعضیا.
امان از دسته بعضیا و بعضیا و بعضیا
بعضیا جالبه همه جای انجمن فعالیت دارن جز تاپیک بعضیا