*** بعضی ها ***
بعضی ها به حرفهای بعضی ها درباره بعضی از اصول مربوطه حسادت نکنند ....خنده
بعضی ها بدونن بعضی ها دوستی به نام جناب خان دارند ها ... گفته باشم میان برای بعضی ها ..خنده
سلام به همه بعضیا.
بعضیا ( خودم) از همه یعضیای دیگه خواهش می کنند که براش دعا کنند و صلوات بفرستند و اگر تونستند سوره حمدو براش بخونند .
بعضیا التماس دعا ویژه داریم ازتون.
بعضی ها به دلیل حرفی که زدند خودشون نقل قول نزدند ..خخخ بعضی ها متوجه هستند....از این به بعد هم سعی میکنند به حرف بعضی ها که گفتند نزنید گوش بدن ..
سلام به همه بعضیا
بعضیا ان شاءالله مشکل یا کارتون درست بشه. شمام صلوات مارو فراموش نکنید.
بعضیا فقط تشکرشون دیده میشه ولی خودشون پبداشون نیس.
بعضیهاهمینقدرکه برسندپستاشونوتاییدکنن بایستی کلاهشونوبندازن هوا،هههههه
بعضیا فکر کنم این ساعت به بعد یعنی ساعت 6 به بعد میشه زمان ارسال پستهای کوتاه ....میگین نه !!!الان برین تو راهروی انجمن همه اشونو میبینین.
بعضی ها یه سلامی .. یه چیزی آخه .. انجام بدن ... برا بعضی ها چند بار اتفاق افتاد که پست فرستادن ولی دریغ از جواب بعضی ها ... واقعا بعضی ها ناراحت شده بودن .. ولی بعضی ها اومدن جواب دادن که مشکلی نیست و قهر نکردن و ....خخخخ بعضی ها هم خیلی خوشحال شدن ..
بعضیا حرف نزدن بعضیا که دلیل بر قهر کردنشون نمیشه !!بعضیا شما نمیدونین آجیم آروم شده و ساکت....
بعضیا دعوایی چیزی بود من هستم....خیالتون راحت
بعضی ها به من یه قولی داده بودن مثل اینکه بی خیالش شدن!
بعضی ها از فعالیت بعضی های دیگه تو انجمن ها نگران شدند وگزارش من را به مسوولین روابط عمومی دادن ،بعضی ها چقدر حسودند
بعضیا سلام.
بعضیای دیگه تشکرتون رو دیدم . ان شاءالله که امروز بهتر از دیروز باشین.
بعضیا میگم هر دعوا خودش یه انگیزه میشه برا بعضیا.
بعضی ها امروز با حضورشون تو انجمن و اتاق چت بقیه رو غافلگیر کردن!
بعضیا میگم جالبه ها !
بعضیا یهویی دیروز همه رو تو اتاق چت غافلگیر کردن توجه کردین به محض اومدنشون همه قدیمیای سایت هم پیداشون شد !
بعضیا میگم خواستین قدیمیهای انجمن رو دور هم جمع کنین بگین بعضیا بیان تا همه یهو پیداشون بشه
واقعا بعضی ها رفتن راپورت بعضی ها رو دادن ..... وای مگه میشه ... مگه داریم .....