*** بعضی ها ***
یاد بعضی ها افتادم که همش شعار میداد
. جاش خالیه .
خیلی ادعاش میشد حیف شد الان نیست یکمی بهش پیله کنیم :))
بعضیا سلام.
بعضیا یا خدااااااااااااااااا عجب بعضیایی شده !!!!!!!!!!......اذیت و راحت طلبی و جایگاه و مقام و.......اوووووه
بعضیا آواتار جدید مبارک.
بعضیا انگار بعضیا هوای شما رو بیش از همه دارن؟!!!مگه نه ؟ پس ناشکری نکنین
بعضیا معذرت میخوام من متوجه نبودم که پستتون رو برا من زدین.بعضیایی که به نتیجه مسابقه اعتراض داشتن رو میگم ها.متوجه شده بودم منو میگین حتمن جواب میدادم.
بعضیا آخه یه راهنمایی چیزی .آخه آجی برخوار دیگه حواس نداره مثل سابق که !!!!خنده.
بعضیا جواب رو هم قبلن دادم پس اعتراض دیگه بی اعتراض.
بعضی ها موضوع نقاشی جدید به درخواستشون موضوع آزاد شد که بتونن نقاشیهای بعضی گل پسراشون که بدون موضوعه در راسخون به نمایش بگذارند.
بعضی ها امروز چه گرد و خاکی راه انداختن.
تو وسط دعوا من فقط حواسم به دفتر حضور و غیاب بود که چطور سر از پل ارتباطی در آورده بود.
بعضی ها ممنون
بعضیا کلا کم پیدایید یا اینکه کم سعادتی ماس که نمیبینیم شما رو ؟؟؟
بعضیا خواهش میکنم.(البته اگه منظورتون من بودم.خنده)
بعضیا هم کم پیدا شدن.و هم کم سعادت.کم سعادتی از ماس
بزنم؟ نزنم؟ بزنم؟ نه نزنم؟ بیا بزن؟نه ول کن؟ و....
این بحث نفس لوامه و امارم سر زدن پست انتقادی تو روابط عمومی هستش که از ساعت 3 تا همین الان دارند با هم بحث می کنند به خاطر وقتی که هدر رفته تا دو تا پست بزنم و به درو دیوار برای جواب دادن به چند تا پست هدر دادم.
خدایا توببببه
خدایا این دل خوشی ها رو از ما نگییییییییر
بعضیا سلام.
بعضیا به نظرمن که هرچه میخواهد دل تنگت بگو........
بعضیا سلام.
بعضیا چه مبهم حرف میزنن.آدم میمونه کلن.
بعضیا نمیدونن ما سن و سالی ازمون گذشته دیگه دیر متوجه میشیم
بعضی ها منتظر زدن دکمه تشکر بعضی ها هستند تا براشون ثابت بشه که دونه به دونه پست ها رو نگاه میکنن؟؟؟ ...واقعاً....
طرف اتاق چت نرید که میدونم اونجا دونه دونه دیده میشه برید اون طرف .... ....طرف ما دارن یه پل ارتباطی میزنند....
بعضیا معذرت میخوام من متوجه نبودم که پستتون رو برا من زدین.بعضیایی که به نتیجه مسابقه اعتراض داشتن رو میگم ها.متوجه شده بودم منو میگین حتمن جواب میدادم.
بعضیا آخه یه راهنمایی چیزی .آخه آجی برخوار دیگه حواس نداره مثل سابق که !!!!خنده.
بعضیا جواب رو هم قبلن دادم پس اعتراض دیگه بی اعتراض.
اعتراض... اعتراض ....اعتراض .... اوا خدا ..... یادم نبود تموم شده ..خخخ
بعضیا سلام.
بعضیا چه مبهم حرف میزنن.آدم میمونه کلن.
بعضیا نمیدونن ما سن و سالی ازمون گذشته دیگه دیر متوجه میشیم
بعضی ها میدونن که بعضی ها هر چقدر هم سن و سالشون بگذره ... 18 سال دارن ...تمام ...
بعضیهامیخوان که پست بعضیهاپابرجابمونه ازنقل قول زدن خودداری کنن که مزه بعضیهاازبین نره،تشکر
اهای بعضی ها متوجه باشین که بعضی وقتها مشخص شدن بعضی از بعضی چیزها خوبه ... شفاف سازی میکنه ..