راسخون

*** بعضی ها ***

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

بعضیا همینجوری بهتره بزارین روابط عمومی همینجوری تو ذهنها بمونه

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
بعضی ها دوباره اختلاف نظر پیدا کردیم. من برم تا دوباره گرد و خاک به پا نشده!
borkhar کاربر طلایی1
|
|

بعضیا با نصیحت بعضیای نظارت یاده نصیحتهای حاج آقا زمانیکه نظارت بودن افتادم.یه لحظه احساس کردم حاج آقا اومدن جای آقای فتحی.

بعضیا واقعا اخظارهاشون با نظارتشون به جاس.یه اخطارهاشونم توی اتاق چت دیدم واقعا به جا بودش

salma57 کاربر طلایی1
|
|
بعضی ها فردا و پس فردا یادتون نره.
borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه بعضیا.

بعضیا جالبه یه مدت هست من ندیدمشون انجمن ! تا امروز من پست به یاد کاربران راسخونی رو زدم پیداشون شد.عجب !

بعضیا از امروز باید کلن اسامی غایبین رو بگم تا همه پیداشون شه

salma57 کاربر طلایی1
|
|

بعضیایی که تو یه روز 800 تا پست تو یه تاپیک زده بودن پستاشون حذف نشد! درست بعد از بعضیا هرکی پست زده، رفته رو هوا!

تو ارور هم تبعیض!

مگه داریم؟ مگه میشه؟

salma57 کاربر طلایی1
|
|

بعضیا چه خوش به حالشون شد! پستهای دیروز رو دیگه لازم نیست تایید کنن!

راستی امتیازات هدررفته چی میشه؟

کی باید رسیدگی کنه؟

borkhar کاربر طلایی1
|
|

بعضیا سلام.

سلام به همه بعضیایی که نیستن ولی انگار همش هستن ! و سلام به همه بعضیایی که هستن ولی انگار هیچ وقت نیستن !

بعضیا که هنوز تو شوک روز پنج شنبه موندن ! کلی وقت گذاشتم رو تالار حذف و انتقال و...هیچی همش برگشت سرجای خودش. جالبه رغبت هم آدم نداره باز درستشون کنه !

بعضیا ی دیگه قرار نشد ها هر چی دلمون خواست تو اتاق چت بگیم و بعد بگیم همشو حذف کنیم !

بعضیا یادمون باشه اونجایی که ما پست میزنیم (اتاق چت.روابط عمومی ) پر بازدید ترین جای سایت هست ! شاید همون لحظه صدنفر دارن مطلبو میبینن.! 

بعضیا قرار نشد با نسجیده حرف زدنمون باعث بشیم همه ...خوب و بد رو با هم بسوزونیم !

بعضیا قرارم نیست هرچی رو گردن یه نفر بندازیم ! از هرکی میشه یه انتظاری داشت !

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

سلام به همه بعضیها

بعضیهاقراربودنتیجه مسابقه وبلاگ نویسی ازشمیم بندگی تاولایت رو۲۱ام اعلام بفرمایندامازبون من که مودرآورد،ببینین.شایدم کسی شرایط برنده شدن نداشته.

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

بعضیا انگاری زورشون میاد یه تشکری چیزی بزنن. همین جور سرشون میندازن میان توی تاپیکا و بیخیال، انگار نه انگار، همونجور میان بیرون، نه تشکری، نه چیزی، انگاری طلب کارن!

یا شایدم فک میکنن که مدیر عامل مایکروسافتن!

واللا...

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

بعضیهاهمیشه خواهندبودحتی اگه بعضیهادعاکنن که بعضیهانباشن،خخخخ

بعضیهامن زورم شمانیستین بله شما،نه پشت سریتونومیگم،نه نه بقل دستی بعضیها،آره شما،باخودتونم.

borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه بعضیا.

بعضیایی که دل آجیاشون براشون یه ذره شده بود.

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

سلام بر همه ی بعضیا.

ایام محرم و صفر را خدمت مولامون ، آقامون، اماممون و حجت زمانمون حضرت محمد بن الحسن العسکری (عج) و نایب بر حقشون مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی) و شما کاربران راسخونی تسلیت عرض می کنم.

به یاد همه ی بعضیا هستم بخصوص بعضیا و بعضیای دیگه و همچنین اون یکی بعضیا و دو تابعضیای دیگه و یدونه بعضیا و...

التماس دعا دارم از تمامی بزرگواران.

یا حق

borkhar کاربر طلایی1
|
|
سلام به همه بعضیا. بعضیا ممنون بابت صلواتشون.لطف دارین. بعضیاخداوکیلی به من میاد دعوایی باشم؟ توصندوق پیام؟دعوا؟ بعضیاپس هرچه میخواهد دل تنگت بگو؟!!! بعضیاپس پستم توروابط عمومی خنده داشت!خدابگم چیکارت نکنه اجی
nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام به همه بعضیا

عزاداری هاتون قبول

با توجه به  مَثل :از ان نترس که های و هوی دارد     از ان بترس که سر به تو دارد.همه چی به اجی گلم میادفداییییییییییییییی داریییییییییییییی اجی جون

با اون یکی اجی بعضیای دیگه یه بسم ا... بگین و دعوا رو شروع کنین تا باور خودتونم بشه که بهتون میاد .منم از پشت سنگر مهمات بهتون میرسونم

ممنون از بعضیای بزرگوار بابت پیامشون

طبق معمول به یاد همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود