راسخون

*** بعضی ها ***

a433b6090c کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 14919
|

a433b6090c کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 14919
|

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام به همه بعضیا

بعضیا باعث شدن یه چندوقتیه بعضیا بی انگیزه بشن، امان از دست بعضیا

اجی بعضیا راست میگین یادش بخیر واقعا،یکی یکی مسئولین و کاربرای سایت دارن میرن ، مهم اینه که سایت به هدفی که داره برسه. درسته که نبود خیلیا تو سایت احساس میشه ولی زندگی همینه دیگه کاریش نمیشه کرد یه روزی هم ما میریم البته من فکر نکنم با پای خودم برم شاید یه روز اومدم و دیدم که یه متن خداحافظی برام نوشتن و گفتن که ان شاءالله تو یه سایت دیگه از این به بعد فعالیت داشته باشین

شاید مسئولینی که رفتن یه کار جدید تو یه نهاد دیگه پیدا کنن و برن ولی اگه یه روزی خدایی نکرده حاج اقا رفتن شک نکنین که ایشون از دست ما فرار کردن و رفتن مخصوصا الان که تا به مسئولین جدید عادت کنیم مجبوریم که هرکاری داریم به ایشون بگیم

طبق معمول به یاد همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

بعضیا سلام.

بعضیا چه عجب!دلم پوسید

بعضیا آره راست میگی اجی بعضیایه روزی میگن:آجیا بسه دیگه ان شاءالله منتظر حضور بیشترتون توی سایت خواهیم بود.

بعضیا آره  بنده خدا حاج آقا ....حالا دیگه مجبورن بسازن چون ما فعلن جز ایشون هیچ کسی رو نداریم.

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
بعضی ها یهویی بی انگیزه شدن و ترک اعتیادشون مشکوک به نظر میرسه!
salma57 کاربر طلایی1
|
|
جای خالی بعضی ها عجیب محسوسه!
borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه بعضیا, بعضیا فروشگاه راسخون باید فروش انگیزه رو هم بزاره دچار افت شدید انگیزه شدند بعضیا ,من که شارژ انگیزه ام به زیر۴۰ درصد رسیده

borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه بعضیا.

بعضیا چقدر جاشون خالیه.......یادش بخیر...یادته آجی نازنین...اون زمان حرفمون اندازه مهر نظارت ارزش داشت.

بعضیای دیگه که جاشون خالیه ...دیگه شدی جز مدیرا و کاربران منتخب...دست ما رو هم بگیر.انگیزه ات هم باید بیشتر شه.

بعضیای دیگه هم رسیدن بخیر...مشتاق دیدار

salma57 کاربر طلایی1
|
|

بعضی ها یادشون نره که سادات بدلی بودند و در عید بزرگ غدیر همراه با بقیه سادات پذیرایی از میهمانان بر عهده اونهاست.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

بعضی ها که این چند روزه اومده کسی رو مشتاق دیدار ندیدن!

اتفاقا من بیشتر مشتاق دیدار بعضی ها بودم که  وقتی اومدم دیدم بعضی ها انگیزه شون به زیر 40 درصد رسیده و بعضی ها هم کلا بی انگیزه شدن!

حالا من مشتاق دیدارم یا بعضی ها!!

borkhar کاربر طلایی1
|
|

بعضیا زمانی که ما سادات بدلی بودیم گذشت...یاددش بخیییر.چه زمانی بود....چه حال و هوایی داشتیم....

بعضیا بی انگیزه گی دلیل بر مشتاق نبودن دیدار بعضیا نیس...

بی انگیزه گی که جای خودش رو داره همچنان.

بعضیا اتفاقی مشتاق دیداربعضیا بوده و هستیم .

salma57 کاربر طلایی1
|
|

بعضی ها تشکر از لطفتون. بعضی ها امسال هم سادات بدلی باید باشن، چون هنوز تعداد سادات انجمن به حد نصاب نرسیده!!!

borkhar کاربر طلایی1
|
|

بعضیا یه زمانی میومدیم راسخون دلمون وا شه....ولی حالا....قول بعضیا راسخون دیگه اون طراوت قبل رو نداره...

بعضیا انگیزه ی من باز بیشتر از انگیزه ی بعضیا بود...بعضیای دیگه که بی انگیزه بودن انگیزه ی من رو هم کمترش کردن

borkhar کاربر طلایی1
|
|

بعضیا تازه قرار بوده یه روزی بیان و بقیه رو هم دعوت کنن اتاق حرفهای خواهرونه...که همچنان بعضیا منتظر دعوت کردنشون هستن.امان از دست بعضیا

borkhar کاربر طلایی1
|
|

راستی بعضیا رو فراموش کردم...

بعضیا ما گفتیم با رفتن بعضیا از راسخون ...ایشون تنها بازمانده هستن و انگیزه و امید کاربرای قدیمی ولی مثل اینکه...بعضیا انگیزه شون بدتر از ما کاربرا شده...