راسخون

*** بعضی ها ***

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

سلام به همه بعضیا مخصوصا اجی بعضیای عزیزم

میلاد اقا امام رضا رو به همه بعضیا تبریک میگم .

ممنون از بعضیا که به یادم بودین پیامتون رو دیدم کلی ذوق کردم،نائب الزیاره این حقیر در حرم امام خوبی ها باشین،خوش به سعادتتون

اجی بعضیا دو سه هفته است همه جوره درگیرم اگه خدا بخواد دیگه وقتم از امروز ازادتره.الان از تهران گردی برگشتم به عشق شما اومدم پای سیستم ولی ظاهرا بازم سعادت ندارم ببینمتون

در ضمن بعضیا پیام میدین ساعتم پایینش اعلام کنین که اختلاف شیفتمون رو متوجه بشیم

گرچه یه مدت کم اومدیم سایت ولی به یاد همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام به همه بعضیا.

بعضیا,بعضیاشون چه ابهام داره؟!!!

بعضیا چشم از این به بعد ساعت میزنم.

بعضیا اگه از بعضیای دیگه دلخورن.حرفی هم اگه زده میشه فقط و فقط برای خودمون(کاربرای بزرگوارو خودم)زده میشه.ولا غیر.حالا چه بعضیا بخونن.چه بعضیا نخونن.چه بعضیا تشکر بزنن.چه تشکر نزنن.

بعضیای دیگه برا اینکه ناراحت نباشن:صلوات سهم من رو 4تا کنن اینجوری دیگه ناراحتم نیستن

borkhar کاربر طلایی1
|
|

بعضیا

این پست فقط و فقط برای آجی مهربان تر ازخودم.زده میشه و لاغیر.آجی عیدت مبارک.

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

وَ قالَ الرِّضا عليه السلام : مَنْ رَضِىَ بِالْيَسيرِ مِنَ الْحَلالِ خـَفَّتْ مـَؤُنَتـُهُ وَ تَنَعـَّمَ اَهـْلـُهُ وَ بَصَّرَهُ اللّه ُ داءَ الدُّنْيا وَ دَوائَها وَ اَخْرَجـَهُ مِنْها سالِما مسند الامام الرضا عليه السلام ، ج 1، ص 269.

امام رضا عليه السلام فرمود: كسى كه به مال حلال اندك، راضى شود، مخارجش سبك مى شود، خانواده اش برخوردار مى گردند، خداوند او را به درد و درمان دنيا بينا مى كند و ا و را سالم و بى گناه از دنيا به دارالسلام بهشت بيرون مى برد.

ميلاد با سعادت و فرخنده هشتمين امام همام على ابن موسى الرضا عليه آلاف تحية و السلام را به پيشگاه امام زمان عليه السلام و شيعيان مخلص آن بزرگوار تبريك و تهنيت عرض مى نمايم و شفاعت آن حضرت را از خداوند متعال برايتان مسالت دارم به اميد زيارتش.

|
|

عرض سلام و احترام به همه بعضیا.

بعضیا چشم صلواتتون شد 4 تا.

به بعضیا که خیلی به امام رضا ارادت دارند میلاد امام رضا (ع) را تبریک میگم.

4، 4، 8 صلوات فرستاده شد.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

بعضیهاسلام

بعضیهایادش بخیرچی اتاق چت واسه خودش بروبیایی داشت.

بعضیهاهنوزمسافرتن معلوم نشدراسخون رفتن یانه

بعضیهاخوابن،بعضی بیدار،اوناییکه بیدارن نصفشون توچرتن بقیشون تولک.خخخ

بعضیاکاربران برترتیرماهشون هنوزتوویژه هاست ومردادروهم اعلام نکردن.

|
|

سلام به بعضیا

ممنون از بعضیا و بعضیا شرمنده من پستتون رو دیر دیدم.مثل همیشه لطف کردین

بعضیا کم مونده بود منم یه سوتی مثل شما بدم ولی خداروشکر به خیر گذشت

خوشم میاد بعضیا مسافرتم هستن ، اون روحیه دعوایی بودن رو هم با خودشون بردن

بعضیا کم پیدا شدن و بعضیا هم ناپیدا، انگار نه انگار یه زمانی اینجا باهم بودیم

به یاد همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود

borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه بعضیا.

بعضیا جدی؟ کدوم سوتی ها رو میگی آجی؟از کدوم نوع؟سوتی که زیاد هس!برام بگو چی شده.یا بفرس صندوق پیام

بعضیا اخه فدات شم روحیه دعوایی رو که اگه کسی داشته باشه با مسافرت رفتن ازش جدا نمیشه که! تا ابد باهاش هست.

|
|

سلام به بعضیا

بعضیا داشتم به همونی که شما اخرین بار سوتی دادین منم سوتی میدادم(توضییحات بیشتر در صندوق پیام)میخواستم به شما پیام بدم ولی اشتباهی داشتم برای  بعضیا میفرستادم،کم مونده بود اطلاعات عمومیشون رو ببرم بالاها ولی خداروشکر به خیر گذشت

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|
بعضیا نداشتیما! قرار شد وقتی با موبایل پست میزنم آخر جملات من علامت حاکم بزرگ بذارین. من واقعا در کمال آرامش جواب دادم. هیچ کدوم جملاتم دعوایی نبود. بعضیا با ذهنیت دعوایی بودن جملات منو خوندن برداشتشون این بود دعوا کردم. بعضیا دوباره با آرامش بخونن پستهای منو شاید درجه دعوای پستای من براشون کم شد. راستی آخر جملات این پستم هم علامت حاکم بزرگ یادتون نره.
|
|

بعضیا نداشتیما! 
قرار شد وقتی با موبایل پست میزنم آخر جملات من علامت حاکم بزرگ بذارین. 
من واقعا در کمال آرامش جواب دادم. هیچ کدوم جملاتم دعوایی نبود.
بعضیا با ذهنیت دعوایی بودن جملات منو خوندن برداشتشون این بود دعوا کردم. 
بعضیا دوباره با آرامش بخونن پستهای منو شاید درجه دعوای پستای من براشون کم شد.
راستی آخر جملات این پستم هم علامت حاکم بزرگ یادتون نره.
|
|

سلام

اجی بعضیا تو ذهنم به جمله تون شکلکم گذاشتم ولی بازم ... خوندمش چیکار کنم خب انگاری اینجوری بهتون بیشتر میاد

در ضمن اجی بعضیا شاعر اینجاست که میگه جانا سخن از زبان ما میگویی.منم با نظرتون در مورد موضوعی که گفتین موافقم و قانع نشدم

|
|

سلام به همه بعضیا

بعضیا که سایت نمیومدن بعضیا هم از این بعضیا یاد گرفتن و رفتن مسافرت بعدش بعضیای دیگه از این بعضیای دوم یاد گرفتن و اونا هم رفتن حالا بعضیای سومی قراره امروز بیان ،لحظه شماری میکنیم که بعضیای دومی و سومی برگردن ولی امیدی به برگشت بعضیای اولی نیس

بعضیا قرار بود تو این تابستونی وبلاگ نویس بشن ولی نشدن یعنی قرار بود بعضیا اموزش بدن ولی ندادن ،الان سوال من اینه که جواب وبلاگ نویس نشدن این بعضیا رو کی میخواد بده؟

بعضیا رفتن که برگردن ولی برنگشتن بعضیا هم به ظاهر برگشتن ولی در اصل رفتن ،بعضیا هم قراره نصف و نیمه برن

به یاد همه بعضیا بودیم و هستیم و خواهیم بود

borkhar کاربر طلایی1
|
|

سلام به همه بعضیا.

بعضیای عزیزم چه بعضی تو بعضی شده! آجی بعضیا معادله حل میکنی؟حالا نتیجه ی معادله چی شد؟بعضیای سوم کیه دیگه؟ دومی چی؟؟

farhad6067 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 822
|
بعضی ها سلام. بعضی ها چرا مدام میخواهند دیگران را اذیت کنند? بعضی ها از تکه انداختن به دیگران چه سودی میبرند? بعضی ها