راسخون

*** بعضی ها ***

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

سلام و عرض تسلیت ایام سوگورای

جناب bivafa؛

از آنجا که این تاپیک چند مدتی است مورد بی توجهی دوستان قرار گرفته و تلاش بنده و یکی دو کاربر دیگر نتوانست به آپدیت و فعال بودن آن کمک کند، و از طرفی بعد از ایجاد زیر تالار ها در تالار گفتگوی آزاد در قسمت پایین تالار صرفا تاپیک های مدیریتی به صورت ویژه می مانند، چنین تصمیمی گرفته شد.

انشاالله با بازگشت جنابعالی و حضور مجدد در انجمن ها و ایجاد تاپیک جدید "بعضی ها" در زیر تالار مناسب موضوع، مجددا تاپیک بعضی های سابق را ایجاد خواهیم کرد و محیط گرم و دوستانه ایی را رقم خواهیم زد.

موفق باشید.

mahmoodsafari کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7673
|

بعضی ها اصلا دقت نمیکنن.

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

بعضیا×××

یادش بخیر!!!

---------------

پ.(همون پی نوشت!):چه پست اول این تاپیک رو قشنگ و با کلاس تایپ و تنظیم کرده بودم!!الان خودمم کیف کردم :دی

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

بعضیا×××

یادش بخیر!!!

---------------

پ.ن:چه پست اول این تاپیک رو قشنگ و با کلاس تایپ و تنظیم کرده بودم!!الان خودمم کیف کردم :دی

سلام و خیر مقدم

این چیه"پ.ن:"؟ انشاالله با بازگشتتون از خدمت مقدس، و حضور مجددتون این تاپیک را در زیر تالار "گفتگو برای سرگرمی" ایجاد و راه اندازی مجدد خواهیم کرد. این تاپیک بدون حضورتون لطفی ندارد.

موفق باشید.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

بعضی هاروصندلی داغ هستندایشان حساس هستن مواظب باشیدباعث رنجش خاطرایشان نشوید.باتشکر

ali_kamali کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2116
|

بعضی هاروصندلی داغ هستندایشان حساس هستن مواظب باشیدباعث رنجش خاطرایشان نشوید.باتشکر

اگر حرفی زده شد و ایشان رنجیده خاطر بشوند . باید تفکر کرد . اگر رنجیده خاطر نشدند نشان دهند این است که جایگاه فعلی ایشان  به حق بوده و مستحق پست فعلی هستند 

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

اگر حرفی زده شد و ایشان رنجیده خاطر بشوند . باید تفکر کرد . اگر رنجیده خاطر نشدند نشان دهند این است که جایگاه فعلی ایشان  به حق بوده و مستحق پست فعلی هستند 

سلام

تا جایی که من خبر داریم:

بعضی هایی که بر جایگاه صندلی داغ تکیه زده اند هم با جنبه هستند و هم صبور. جای نگرانی نیست. هر سوالی داشتید بپرسید. البته در چارچوب قوانین و حفظ حریم و شخصیت.

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام،

بعضی ها! به قوانین این تاپیک بیشتر توجه کنید و کلمه اول جمله هاتون رو با "بعضی ها"شروع کنید :)

بعضی ها من نمیدونم چیه که با وجود علاقه ی کلی به این تالار،به این تاپیک علاقه ویژه دارم و دوست دارم توش پست بزنم(اما موضوع ندارم  )

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام،

بعضی ها! به قوانین این تاپیک بیشتر توجه کنید و کلمه اول جمله هاتون رو با "بعضی ها"شروع کنید :)

بعضی ها من نمیدونم چیه که با وجود علاقه ی کلی به این تالار،به این تاپیک علاقه ویژه دارم و دوست دارم توش پست بزنم(اما موضوع ندارم  )

سلام و خیر مقدم

بعضی ها، با بعضی ها جمله اصلی را شروع کردم.

بعضی ها، همین عدم حضور کاربرای فعال قدیمی در این تالار بنده را به فکر انصراف از مدیریت این تالار انداخته است. انشاالله با موافقت مسئولین، دغدغه بنده هم کاهش یابد.

موفق باشید.

bivafa کاربر طلایی2
|
|

سلام و تشکر،

بعضیا چقد ناز میکنند برا موندن سر پست مدیریتشون(ایشــــــــــــــــــــــــــــ همراه با پشت چشم نازک کردن!! ) شوخــــــــ ــــــــــی کردم اما واقعاً اگه توانش رو دارید چرا میخواید برید؟؟؟میدونم که مشکلات دارید و سخته اما حرف از رفتن نزنید خواهشاً !!! مسئولان که قبول کردند شما با شرایطی که دارید به هر مقدار که توان دارید بیایید راسخون...مثل بنده که از وقتی رفتم خدمت به مسئولان سایت گفتم که چون وقتم و توانم برای راسخون محدود شده نمیتونم زیاد برسم بیام(درخواست استعفا داده بودم و...) و اونا هم قبول کردن که مدیریتم باشه (همراه با کمک و نظارت خودشون بر تالارهای تحت مدیریتم)تا زمانی که انشاا... دوباره سرم خلوت بشه و برگردم به فعالیت سابق...

بعضی ها نگران قدیمی ها نباشید،اونا که دوست دارند و میتونند مطمئناً دوباره بازمیگردند،ضمن اینکه کاربرای جدید میان و اونا جای قبلی ها رو میگرند و کم کم قدیمی میشند...

موفــــــــــــــــــــــق باشید(از نوع خاص!!!)

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام و تشکر مجدد

بعضی ها، بعضی از تالارها به دلیل ماهیتشون نیاز به مدیر فعال و کوشا دارد. موندن به منزله از دست دادن فرصت های خوب برای سایر کاربران  و سایت است. قصد تعارف در کار نیست چرا که مدیریت تالار اقتصاد را همچنان بر عهده خواهم داشت.

بعضی ها اگر کار خودمون به دلمون نچسبه، و احساس نارضایتی داشته باشیم، بهتره هر چه سریعتر کنار برویم تا بی جهت جایی را اشغال نکنیم.

موفق باشید.

fatemeh313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 3218
|

بعضی ها ی گل راسخونی

سلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللام

همگی خوبید 

چه خبرا؟خوش میگذره بدون ما؟

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

بعضی ها ی گل راسخونی

سلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللام

همگی خوبید 

چه خبرا؟خوش میگذره بدون ما؟

سلام و خیر مقدم

بعضی ها،

بالاخره یکی از کاربران خوب و قدیمی به تالار گفتگوی آزاد برگشت و تلفات کمتر شد. انشاالله اومدنتون دائمی باشد.

موفق باشید

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

سلام بعضی ها

بعضی ها یادش بخیر چند وقت پی اومدم و پست های این تاپیک رو خوندم ؛ یه روزش شاد یه روزش غمگین ............... ای داد بیداد

ehsan73 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 103
|

بعضی ها پارتی بازی می کنند!!!!!!!!!!!!