بحث در انجمن ها یا کپی پیست ؟
به نام خدا و با سلام حضور مدیران و کاربران گرامی
به نظر شما چگونه میتوان تمام تالار انجمن های راسخون را به محلی برای بحث و تبادل نظر تبدیل کرد تا فقط تنها کپی پیست نباشه واز کپی پیست کردن های مکررودر خیلی از موارد تاریخ مصرف دار و تکراری جلوگیری کرد ؟
باتشکرازشما مدیرگرامی
همینقدرکه هرکس ازخودش شروع نمایدبنظرمن بهترخواهدبودمن ازخودم شروع میکنم وسعی می کنم این مهم رادرک وبکاربندم.
به نظر من جدولی که اخیرا مسول محترم انجمن ها برای ارزیابی کاربران و مدیران ارائه داده بودند خوب بود بشرطی که مدیران در رای به کاربران آن را بخوبی رعایت کنند .
ولی آنچه مهم است باید به کسانی که در انجمن ها به بحث و تبادل نظر می پردازند امتیاز زیادی بگیرند و آنهایی که فقط کپی پیست می کنند را امتیاز حداقلی در نظر بگیرند .
سلام
به نظرم بهترین کار تمایز امتیاز برای شرکت در بحث ها است .
این کار به شدت موجب افزایش رغبت کاربران میشود .
واسه ما که اینطور بوده
امتیازاتی که به افراد در زدن مطالب بصورت کپی پیست و ... داده شده که اگر من ماهها بصورت 24 ساعت هم مطلب بزنم به امتیاز آنها نمیرسم . باعث شده انجمن ها از حالت گفتگو خارج بشه .البته تعدادی از تالارها مدیرانشون کم کاری کردند که تالارشون شده فقط پر از مطالب تکراری ، چند سطری و .... شده .
به نظر من امتیاز اون افرادی که تعداد پست هاشون چندین هزاریه و سر به فلک کشیده کم بشه .
از این به بعد تفاوت امتیاز به اونهایی که در بحث ها و نظر دهی در انجمن تالارها شرکت میکند نسبت به اونهایی که پستهای ضعیف و... میزنند بسیار فاحش باشه .
مدیر تالار به مطالبی اهمیت بدهد که مهم ، آموزنده و قابل توجه باشد .
کپی پیست هم خوبه ولی درحد لازم .
مدیر تالارخدا و وجدان خود را در نمره دادن در نظر بگیرد .
از مدیران و کاربرانی که رعایت قوانین و مقررات سایت را میکنند تقدیر ویژه به عمل بیاد .
کار مسئول محترم انجمن ها در زمینه تهیه جدول امتیاز بندی قابل تقدیره .
مدیر گرامی جناب mohammad_43
ضمن سلام و تشکر
بنظرم شما طی چند هفته گذشته به این تالار سر نزدید. زمانی که این تالار درگیر این موضوع بود و نتیجه آن به قول
مسئولین راسخونی، ایجاد مقرارت جدید جهت تعیین برترین ها از بین کاربران و مدیران شد. این موضوع با حضور گرم جناب
mehdi0014 و دوستان گرامی، به نتایج خوبی رسید و خود ایشان از جمله کاربران راسخونی شدند که برای پست های کیفی
دست به کار شدند.
**پیشنهادی برای جلوگیری از ارسال پست های نجومی و متعدد**
با وجود تکراری بودن این موضوع، این تاپیک را در قسمت ویژه تالار گفتگوی آزاد قرار می دهم تا کاربران با ارائه نظریات خود، راسخون را در جهت ارتقای محیط انجمن ها یاری رسانند.
با تشکر فراوان
به نظر من هر دو با ید باشه . اما مدیران انجمن ها باید اجازه کپی پیست های زیاد ، تکراری و نامربوط را ندند . بحث در انجمن ها هم که جای خود داره و باید باشه .
در شرایط فعلی هم که وضعیت امتیاز دهی به کاربران خوب شده انشاالله که مدیران و کاربران رعایت کنند .
امتیازاتی که به افراد در زدن مطالب بصورت کپی پیست و ... داده شده که اگر من ماهها بصورت 24 ساعت هم مطلب بزنم به امتیاز آنها نمیرسم . باعث شده انجمن ها از حالت گفتگو خارج بشه .البته تعدادی از تالارها مدیرانشون کم کاری کردند که تالارشون شده فقط پر از مطالب تکراری ، چند سطری و .... شده .
به نظر من امتیاز اون افرادی که تعداد پست هاشون چندین هزاریه و سر به فلک کشیده کم بشه .
از این به بعد تفاوت امتیاز به اونهایی که در بحث ها و نظر دهی در انجمن تالارها شرکت میکند نسبت به اونهایی که پستهای ضعیف و... میزنند بسیار فاحش باشه .
مدیر تالار به مطالبی اهمیت بدهد که مهم ، آموزنده و قابل توجه باشد .
کپی پیست هم خوبه ولی درحد لازم .
مدیر تالارخدا و وجدان خود را در نمره دادن در نظر بگیرد .
از مدیران و کاربرانی که رعایت قوانین و مقررات سایت را میکنند تقدیر ویژه به عمل بیاد .
کار مسئول محترم انجمن ها در زمینه تهیه جدول امتیاز بندی قابل تقدیره .
دوست عزیزراسخونی:
بعضی ازمواردیکه فرمودیدامکان پذیرنیست ازجمله کم کردن امتیازبعضی ازکاربران تکررپست.
باتشکرازهمراهیتون
در بیشتر موادر این مدیر هست که مشوق و حمایت کننده از این نوع مطالب می شود
و به کم کم تالار به این سمت و سوی پیش می رود
سلام
من پیشنهاد دارم برای مباحثه ای شدن انجمن ها کمی گرافیک آن را جذاب تر نموده و نیز بیشتر از مباحث روز در آن استفاده شود و جنبه ی تخصصی آن به طور حرفه ای دنبال شود.به طوریکه کسانی که دوستدار بحثای تخصصی هستند به انجمن های راسخون کشیده شوند! به طور مثال همانطور که در سایت های تخصصی موبایل بحث سر بیان مشکلات استفاده کنندگان از گوشی های مختلف،مشاوره در مورد خرید گوشی و ....هست،اینجا نیز به هیمن صورت گردد! البته این نیازمند نیروهای بیشتر و کاملاً آکاه و متخصص دارد!
حالا موبایل یک مثالش بود، میشه انجمن های دینی و مابقی را نیز فعال کرد!
همه ی انجمن ها را میتوان فعال کرد! منتها این نیازمند تبلیغ بیشتر نیز میباشد!
من پیشنهاد داشتم که همین تالار گفتگو را نیز در صدر تالارها و عنوان آن را با رنگ و سایز فونت پررنگ تر و بزرگتر و جذاب تر قرار دهند! تاثیر داره همه ی اینها....
سلام
من پیشنهاد دارم برای مباحثه ای شدن انجمن ها کمی گرافیک آن را جذاب تر نموده و نیز بیشتر از مباحث روز در آن استفاده شود و جنبه ی تخصصی آن به طور حرفه ای دنبال شود.به طوریکه کسانی که دوستدار بحثای تخصصی هستند به انجمن های راسخون کشیده شوند! به طور مثال همانطور که در سایت های تخصصی موبایل بحث سر بیان مشکلات استفاده کنندگان از گوشی های مختلف،مشاوره در مورد خرید گوشی و ....هست،اینجا نیز به هیمن صورت گردد! البته این نیازمند نیروهای بیشتر و کاملاً آکاه و متخصص دارد!
حالا موبایل یک مثالش بود، میشه انجمن های دینی و مابقی را نیز فعال کرد!
همه ی انجمن ها را میتوان فعال کرد! منتها این نیازمند تبلیغ بیشتر نیز میباشد!
من پیشنهاد داشتم که همین تالار گفتگو را نیز در صدر تالارها و عنوان آن را با رنگ و سایز فونت پررنگ تر و بزرگتر و جذاب تر قرار دهند! تاثیر داره همه ی اینها....
سلام و تشکر از کاربر کاربردی سایت راسخون جناب bivafa
در مورد بند آخر، به جای پیشرفت طی چند ماه اخیر پسرفت داشتیم. قبلا این تالار در قسمت بالاتر قرار داشت اما دیدند خجالتی و بی زبون هستیم، حقمون را ضایع کردند و به عقب راندندمون!!! قول جابجایی دادند اما اینقدر سرشون شلوغ شد که فراموش کردند!!!
سولات یا مطالب کلیشه ای نباشد کاربر مجبور میشود خود ش مطالب را بنویسد
کار سختیه اما شدنیه