پیشنهادات،انتقادات و سوالات مسابقه روزانه
با سلام!!!
امروز دیدم که در بخش مسابقات روزانه دو سئوال مطرح شده!!!
می خواستم بدونم برای همیشه اینطوری میمونه یا فقط امروز به این شکل در اومده!!!
در ضمن اگه قراره که از این به بعد دو سئوال مطرح کنید بهتره که کیفیت و کمیت هدایا رو هم بالا ببرید!!!
و آیا اگر کسی تنها به یک سئوال پاسخ داد می تونه در مسابقه شرکت کنه؟؟؟
لطفا سوالات را آسان تر و کاربردی تر مطرح کنید
سلام سوالات علمی .پژوهشی و پزشکی به مسابقه روزانه راسخون اضافه کنید.
با سلام
سعی ما هم بر این است که در زمینه های مختلف سوال طراحی کنیم. و مسلماً سوالات متنوعی طراحی می شود.
سلام. اگر به سوال روزانه پاسخ نادرست بدیم امتیازی به ما تعلق میگیره ؟
با سلام
خیر امتیازی تعلق نمی گیرد.
با سلام!!!
امروز دیدم که در بخش مسابقات روزانه دو سئوال مطرح شده!!!
می خواستم بدونم برای همیشه اینطوری میمونه یا فقط امروز به این شکل در اومده!!!
در ضمن اگه قراره که از این به بعد دو سئوال مطرح کنید بهتره که کیفیت و کمیت هدایا رو هم بالا ببرید!!!
و آیا اگر کسی تنها به یک سئوال پاسخ داد می تونه در مسابقه شرکت کنه؟؟؟
با سلام
اگر مناسبت خاصی باشد یا بخواهیم سوالات روزانه را بصورت ویژه طرح کنیم معمولاً بیش از یک سوال قرار می دهیم.
و ملاک قرعه کشی در وهله ی اول کسانی است که به همه ی سوالات پاسخ صحیح دهند.
با سلام
من انتقادی نسبت به سوالات روزانه دارم خواهشمندام سوالات به گونه ای باشد که از مطالب سایت باشد و یامرتبط به وقایع روزانه و یا تقویم روزانه باشد ونیز خواهش میکنم کیفیت جوایز مسابقات تغییرکند جوایز متناسب با سوالات نیست و شاید با تغییر ان افراد بیشتری جذب پاسخگویی سوالات باشند من درمطالب دیگر هم این موضوع را از کاربران راسخون خوانده ام که تمایل به تغییر جوایز دارند .
با تشکر
با سلام
سلام، اما تا جایی که بنده میدانم اگر کسی به سوال اشتباه هم پاسخ بدهد 5 امتیاز مربوط به شرکت در مسابقه به آن تعلق میگیرد، درست گفتم دیگه؟!
با سلام
سلام، اما تا جایی که بنده میدانم اگر کسی به سوال اشتباه هم پاسخ بدهد 5 امتیاز مربوط به شرکت در مسابقه به آن تعلق میگیرد، درست گفتم دیگه؟!
با سلام مجدد
بله بنده اشتباه فکر کردم منظور دوستمون بعد از قرعه کشیه ، بله همانطور که کاربر گرامی bivafa بیان کردند ، به ازای هر بار شرکت در مسابقه 5 امتیاز به کاربر تعلق می گیرد.
اگه برای هر مسابقه منبع هم اغلام کنند خیلی خوب میشه
سلام
والا ما تو این مسابقات که تا حالا شرکت کردیم، جواب صحیح رو دادیم. ولی خب در بین برندگان اسمی از ما نبود!!!
با سلام
من انتقادی نسبت به سوالات روزانه دارم خواهشمندام سوالات به گونه ای باشد که از مطالب سایت باشد و یامرتبط به وقایع روزانه و یا تقویم روزانه باشد ونیز خواهش میکنم کیفیت جوایز مسابقات تغییرکند جوایز متناسب با سوالات نیست و شاید با تغییر ان افراد بیشتری جذب پاسخگویی سوالات باشند من درمطالب دیگر هم این موضوع را از کاربران راسخون خوانده ام که تمایل به تغییر جوایز دارند .
با تشکر
با سلام خدمت شما
سعی ما هم بر این است که سوالات متناسب با وقایع آن روز باشد گاهی اوقات به ناچار مجبور به استفاده از منابع دیگر هستیم.در رابطه با جوایز هم حق با شماست اما در حال حاضر امکان افزایش و یا تنوع جوایز وجود ندارد ان شالله در آینده ای نزدیک این امر میسر می شود.
با تشکر
اگه برای هر مسابقه منبع هم اغلام کنند خیلی خوب میشه
با سلام
از آنجایی که ممکن است سوالات از یک مقاله تنها باشد لذا نمی توان در این موارد منبعی را معرفی کرد از طرفی دیگر چون سوالات زیاد جز در مواردی خاص زیاد تخصصی طرح نمی شود بنابراین با جستجو ساده هم می توان به جواب رسید اما برای موارد خاص حتماً منبع را ذکر می کنیم.
با تشکر
سلام
والا ما تو این مسابقات که تا حالا شرکت کردیم، جواب صحیح رو دادیم. ولی خب در بین برندگان اسمی از ما نبود!!!
با سلام
دوست عزیز قرعه کشی بصورت اتوماتیک و بوسیله ی سیستم از بین کسانی که پاسخ صحیح داده اند،انجام می شود.
سوالات سایت خوب است فقط اگه می شه سوال ها را بیشتر کنید و امتیاز بیشتری بدهید.
سوالات سایت خوب است فقط اگه می شه سوال ها را بیشتر کنید و امتیاز بیشتری بدهید.
با سلام
ضمن تشکر از شما ، تغییرات اساسی برای این بخش در نظر گرفته شده که ان شالله در آینده ای نزدیک شاهد آن خواهیم بود.