بازيكنان ابومسلم وضعيت خوبي ندارند
بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پس از صحبت با بازيكنان ابومسلم، دريافتم كه در آستانه بازي با ما وضعيت خوبي ندارند.
محمد منصوري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون بازي سه شنبه تيم پرسپوليس مقابل ابومسلم، اظهار كرد: پس از صحبتهايي كه با برخي بازيكنان تيم ابومسلم داشتم و آخرين شرايطشان در اين تيم را جويا شدم، دريافتم كه آنها در آستانه بازي با پرسپوليس وضعيت خوبي ندارند. مشكلات مالي اخيرا گريبانگير اين تيم شده است و بازيكنانشان نسبت به اين مساله گلهمند هستند.
وي افزود: اما با اين وجود معتقدم چنين مسالهاي نميتواند در كاهش انگيزه آنها در بازي با ما تاثيري داشته باشد. بازيكنان ابومسلم ميآيند كه در يك بازي انتحاري و قدرتمندانه در ورزشگاه آزادي از پرسپوليس امتياز بگيرند.
منصوري درباره آخرين شرايط جسمانياش پيش از اين بازي گفت: مصدوميتم تاحدودي برطرف شده است اما هنوز از ناحيه پا احساس درد ميكنم؛ پزشك تيم امروز (دوشنبه) نظر نهايي درباره نحوه ادامه تمريناتم و ميزان آمادگيام پيش از اين بازي خواهد داد؛ اميدوارم به ديدار برابر ابومسلم برسم و با نظر مربيان در آن مسابقه بازي كنم. فكر ميكنم شناخت بيشتري نسبت به ديگر بازيكنان پرسپوليس از بازي تيم ابومسلم دارم كه دوست دارم از آن استفاده كرده و براي موفقيت تيمم تلاش كنم.