درباره امام زمان (عج) بنویسید
خداوندا رسان از ما سلامش / به گوش ما رسان یارب کلامش
بسوز سینه ى مجروح زهرا / نما تعجیل در امر قیامش . . .
امام خمینی ( رحمه الله علیه ) مى فرمودند :
" در دوران جوانى ، ما پنجشنبه و جمعه اى بر ما نگذشت مگر اینکه با دوستان جلسه انسى تشکیل دهیم و به خارج از قم و بیشتر به سوى جمکران برویم . در فصل برف و باران در خود حجره به برنامه انسى مشغول مى شدیم و هنگامى که صداى مؤذن به گوش مى رسید ، همگى به نماز مى ایستادیم " .
حجه الاسلام و المسلمین جناب آقاى شیخ على اصغر احمدى خمینى فرمودند : اینجانب از زمانى که وارد حوزه علمیه قم شدم و روز هاى جمعه به مسجد جمکران مى آمدم و نماز هاى این مسجد را انجام مى دادم و مى دیدم زوار بسیار در این مسجد مى آمدند و طلب حاجت مى کردند ، حتى در اوائل هم یک روز اهالى جمکران از امام خمینى ( رحمه الله ) دعوت کردند و ایشان هم قبول کردند و من هم با آقایان دیگر در خدمت شان به جمکران رفتیم و در آن مسجد مقدّس نماز بجا آوردند ، امید است مؤمنین این مکان را بیشتر مورد توجه قرار دهند .
امید که از سخنان بزرگان دینمان پند بگیریم.
موفق باشید .
نگاهی به شناسنامه امام زمان
شناخت كوتاه از حضرت مهدى(عج)
نام: محمّد.
پدر: امام حسن عسكرى(ع).
مادر: نرجس.
القاب: حجت، خاتم، صاحب الزّمان، قائم، منتظَر، و از همه مشهورتر مهدى.
شكل: چون ستاره درخشان نورانى، و داراى خالى سیاه بر گونه راست.
زاد روز: شب نیمه شعبان 255، هنگام طلوع فجر.
زادگاه: شهر سامراء.
غیبت صغرى: از سنّ پنج سالگى به مدّت 69 سال.
نمایندگان: چهار نفر از شخصیّتهاى شیعه به نامهاى:
1 ــ ابو عمرو، عثمان بن سعید بن عمرو عمرى اسدى، وكیل و نماینده پیشین امام هادى و امام عسكرى علیهما السّلام.
2 ــ فرزند او، ابو جعفر، محمد بن عثمان بن سعید، در گذشته304.
3 ــ أبوالقاسم، حسین بن روح بن ابىبحر نوبختى، در گذشته326.
4 ــ ابوالحسن على بن محمد سمرى، در گذشته329.
محل اقامت نامبردگان بغداد، و كلیّه امور شیعیان و خواستهها و نامههاى آنان به وسیله این چهار نفر انجام و ردّ و بدل مىشد; و آرامگاه آنان نیز در بغداد مشهور است.
غیبت كبرى: با در گذشت چهارمین نماینده و سفیر آن حضرت از سال 329 آغاز گردید; و تا به هنگام فرمان الهى مبنى بر اجازه ظهور و قیام آن بزرگوار، همچنان ادامه خواهد داشت.
نمـایندگان و وظـیفه مردم در دوران غیبت كبرى: كسیكه فقیه خویشتن دار، مخالف هواى نفس، و فرمانبر امر خداوند باشد، او نماینده امام زمان است; و بر دیگران لازم است از او پیروى كنند; زیرا اینگونه افراد از طرف امام بر مردم حجّتاند، و امام از طرف خداوند بر آنان حجت باشد.
هنگام ظهور: آنگاه كه منادى حقّ از جانب آسمان ندا دهد: حقّ با آل محمّد است. نام مهدى بر سر زبانها افتد; مردم دلباخته او شوند; و از كسى جز او سخن نگویند.
محل ظهور: مكّه معظّمه.
محل بیعت (تعهّد مردم در پیروى از امام): مسجدالحرام، میان ركن و مقام.
نشانى: فرشتهاى از بالاى سر او فریاد مىزند: این مهدى است، او را پیروى كنید.
یادگار أنبیاء: انگشتر سلیمان در انگشت او، عصاى موسى در دستش، و بطور خلاصه آنچه خوبان همه دارند او تنها دارد.
یاران: سیصد و سیزده نفر (به عدد اصحاب بدر)، افرادى باشند كه هسته مركزى زمامدارى او را تشكیل دهند; و در حقیقت كارگردانان اصلى قیام مهدى(ع)، و كارگزاران درجه اوّل انقلاب جهانى اسلام خواهند بود كه از اطراف جهان به دور حضرتش گرد آیند.
روش حكومتى: بر اساس قرآن و سیره پیامبر(ص) و امام امیرمؤمنان(ع).
شعاع و دامنه حكومت: سراسر جهان را فرا گیرد; و زمین را از عدل و داد پر كند در حالى كه از جور و ستم پر شده باشد.
مركز حكومت: مسجد كوفه، مركز خلافت و حكومت جدّ بزرگوارش على(ع).
چگونگى پیروزى بر دشمنان: همانند پیروزى جدّ عالى مقامش پیامبر اكـرم(ص) بر كافران و مشركـان، خداوند او را با گـروههاى منظّم هزار نفرى از فرشتگان یا سه هزار نفرى كه از آسمان فرود آمدند یا پنج هزار نفرى كه داراى نشان مخصوص بودند مدد داد; و نیز در جبهههاى جنگ یاریش كند، آنچنان كه مؤمنان را در حال شكست در بدر و دیگر جبهههاى فراوان و روز تاریخى حنین یارى و پیروز فرمود و در جنگ احزاب، رعب و وحشت در دل كفار و مشركان فرو ریخت.
مدت زمامدارى: روایات كه اكثراً مربوط به اهل تسنّن استـ در این باره باختلاف سخن گفته، امّا به عقیده شیعه خدا آگاه است.
وزیر و معاون: عیسى(ع) از آسمان فرود آید و به عنوان وزیر با حضرتش همكارى نماید.
بركات حكومت و رهبرى او: درهاى خیر و بركت از آسمان به روى مردم گشوده شود; عمرها به درازا كشد; مردم همه در رفاه و بىنیازى بسر برند; شهرها همه بر اثر آبادانى و سرسبزى به هم پیوسته گردند، آنچنان كه مسافران را به برداشتن توشه نیازى نخواهد بود; و اگر زنى یا زنانى تنها از مشرق به مغرب روند كسى را با آنها كارى نباشد
آیه الله العظمى بهجت ( دام ظله )
خود این مسجد افراد را راهنمایى مى کند ، کسانى که آنجا ( مسجد جمکران ) مى روند مسجد خودش آنها را راهنمایى مى کند چیزى خاص بیشتر از آنکه در زمینه مسجد جمکران بیان کرده اند ندارم که بیان کنم ، همه مطالب مربوط به مسجد را بزرگان گفته اند یا در کتاب هایشان نوشته اند . منتهى حرف من این است که ما معتقدیم این مشاهد مبارکه و مساجدى نظیر مسجد جمکران مستغنى از معرفى هستند ، ما بر این اعتقاد هستیم .
اگر کسى بگوید رفتیم و چیزى در آنجا ندیدیم به حسب ظاهر باید گفت از روى اعتقاد صحیح نرفته است یا براى امتحان رفته یا همینطورى رفته است . بهر حال بهترین معرف این اماکن خودشان هستند .
آیه الله خامنه ای ( دام ظله )
آقای سید حسن نصر الله ( دبیر کل حزب الله لبنان ) می گفت : یک دفعه به همراه شورای حزب الله لبنان محضر مقام معظم رهبری بودیم . اوج سختی و تنگنایی ما بود و خیلی به حزب الله سخت می گذشت کنفرانس شرم الشیخ هم صورت گرفته بود ، همه توطئه ها شده بود که حزب الله را نابود کنند . موقعی که ما با رهبر معظم جهان اسلام دیدار داشتیم ایشان به ما امید دادند و فرمودند : شما پیروز می شوید ، این چیز ها زیاد مهم نیست پس اضافه کردند :
من در اداره امور کشور بعضی وقت ها حل مسائل برایم دشوار می شود و دیگر هیچ راهی پیدا نمی شود ، به دوستان و اعوان و انصار می گویم که آماده شوید به جمکران برویم ، راه قم را پیش می گیریم و راهی مسجد جمکران می شویم .
امیدوارم ما نیز مثل رهبر عزیزمان باشیم
هر به مشکل بزرگی برخورد کردیم از آقامون امام زمان مدد بگیریم
همیشه به یادش باشیم نه اینکه هر وقت مشکلی برایمان پیش آمد صدایش بزنیم.
التماس دعا
|
کاربران مشارکت کننده |
امتیازات تاپیک درباره امام زمان (عج) بنویسید |
|
Mehdi0014 |
500 |
|
Nargese_montazer |
300 |
|
MeysamNone |
50 |
|
Nassersulduz |
100 |
|
labeik_ya_khameneei |
200 |
|
flatrone1940 |
150 |
|
architect0811 |
150 |
|
padeshahe__saytha |
50 |
|
rozgare_bivafaeiha |
50 |
|
hoosianp2011 |
250 |
|
qodrat |
50 |
|
ayeneh |
50 |
|
mohandese_omran |
50 |
|
mostafa199455 |
50 |
|
saidxry |
75 |
چند بیت شعر
جمعه يعني شوق،يعني انتظار جمـعــه يعنـي طاق ابروي نـگار
جــمـعه يـعنـي غـروب غصه دار جمعه يعني مهدي چشم انتظار
جمـعه هــا بر ما دعا دارد حبيب در قــنــوتش ياد ما دارد حبـيــب
كـاش روزي بـه دست دلـبـــــرم ســـايه پـرچم بيفــتـد بــر سرم
*انتظار*
هر جـمعه کــه میــگذرد از کـنـار مـن
افــزوده مــیشود بـه تب انتـــظار مـن
هر صبحدم که میدمد از مشرق آفتاب
دارم امـیــــد اینکــه بیــاید نـگـار مــن
عمــرم کــفاف دیـدن روی تــرا نـــداد
باشـد که بـعد من گذری بر مـزار من
شعری تکان دهنده درباره امام زمان حضرت مهدی
تمام راه ظهور تو با گنه بستم
دروغ گفته ام آقا كه منتظر هستم
كسي به فكر شما نيست راست مي گويم
دعا براي تو بازيست راست مي گويم
اگرچه شهر براي شما چراغان است
براي كشتن تو نيزه هم فراوان است
من از سرودن شعر ظهور مي ترسم
دوباره بيعت و بعدش عبور مي ترسم
من از سياهي شب هاي تار مي گويم
من از خزان شدن اين بهار مي گويم
درون سينه ما عشق يخ زده آقا
ت تمام مزرعه هامان ملخ زده آقا
كسي كه با تو بماند به جانت آقا نيست
ب براي آمدن اين جمعه هم مهيّا نيست
(سیدامیرحسین میرحسینی-میلادامام زمان؛ اراک)
بزرگترین آرزوی من اینه که امام زمان از خدا برای من عاقبت بخیری بخواد
السلام علیک یا حجه الله علی خلقک
خوشا به حال منتظران واقعی امام زمان که دل از این دنیا کندند و راه آخرت پیمودند . آنان که به فکر مال اندوزی نیستند اما دست از انفاق نمیکشند . آنان که به بهانه آخرالزمان گناهان و معاصی خود را دو چندان نمیکنند .
برای آنکه بتوان منتظر واقعی بود باید معرفت به مقام ایشان پیدا کرد . رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: خوشا به سعادت کسی که مهدی ما را قبل از قیامش بشناسد و به او اقتدا کند. دوست او را دوست بدارد و از دشمن او بیزاری بجوید و امامان قبل از او را نیز ولی و سرپرست خود بشناسد .
به نظر من آرامش بخش ترین مکان ، مسجد جمکران است . هر موقع سعادت زیارت آنجا را پیدا کنم واقعا خوشحال میشوم . نماز خواندن در آنجا صفای خاصی دارد . امیدوارم لیاقت آن را داشته باشیم که حضور حضرت صاحب الزمان را درک کنیم ...
روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران ......... تا از دلم بشویی غم های روزگاران
آری ... روزی خواهی آمد ای درمان درد های نهفته ی ما ... روزی خواهی آمد و همچون باران خاک های ترک خورده ی قلب ما را سیراب خواهی کرد،ای سحاب رحمت خداوند...
و آن زمان که بیایی سبزترین لحظه ی زندگی زمین خواهد بود. بعد از آمدنت گمان نکنم زمستانی بیاید یا گلی پرپر شود...
با آمدنت چه زیباست بهار و چه زیباست لحظه ی شکفتن گل سرخ!
ای بهار جان های ما ، ای بال پرواز روح های ما ، با کدامین واژه تو را بسرایم؟ چگونه عظمتت را ، مهربانی ات را و وجود نورانی ات را در این قالب تنگ و زمینی کلمات بگنجانم؟
آقا جان یایید که قلب هایمان سخت برای شما می تپد و دل هایمان سخت برایتان تنگ است...
آقا جان بیایید که این دنیا شیعه را تنگ آمده است...
آقا جان شرمنده ایم از شما که هنوز یازتان نشده ایم...
مولا جان !
کاش می شد قطره آبی شوم زیر پای مقدمت جاری شوم
خدا کند که بیایی
اینکه اما زمان در محلی زندگی می کنند یا نه که فکر می کنم بله چون امام زمان در بین خود ما هستند اما ما نمی شناسیم(منظورم این نیست که ظاهر هست اما، حضور که دارد)
بله من چندین بار امام زمان و دیگر ائمه رو واسطه کردم و همیشه نتیجه گرفتم(.بعضی مواقع نشد اما دلیلش بعدا برام روشن شد که چرا)
سفر به جمکران نداشته ام و دوست دارم یه بار قبل کنکورم هم جمکران و هم مشهدالرضا برم.
واسه اومدن که...........گاهی اوقات آقا تو خاطرمه سعی می کنم ازم راضی باشه(اما خب بازم آدمیم و کنترل بعضی چیزا سخته.....)