راسخون

کجای کار گیردارد؟

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

من نمی دونم چراراسخون بخش مسابقات روراه اندازی نمی کند الان قریب به یک ماه ازتغییرورژن می گذرد کجای کاراشکال داردبه نظرشما؟

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

گیر کار اونجاست که مسئو لین خودشونم گیر کردن و اونقدر سرشون شلوغه که خودشونم نمیدونن چه کار کنند و همه چیز قاطی پاتی شده

govhareireza کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 236
|

من حدس مي زنم كمبود اعتبارات باعث اين قضيه است.حيف!

abiri064 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 479
|

قسمت های مختلف سایت هنوز کامل نشده . به هر حال برای راه اندازی کامل باید کمی صبر کرد

انشاا... درست میشه

qodrat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12046
|

با سلام خدمت شما

این مورد تا حدودی البته به نظر من بر می گرده به مشغله مسئولین.

سه نفر رو گذاشتن مسئول رسیدگی به این همه کار.خوب معلومه تایم کم میاد.تراکتورم باشه جوش میاره !!!! انسان که جای خود داره.

البته میشه این مشغله رو  با دخیل کردن مدیران تالارها در بعضی کارهای ممکن کمتر کرد.

گاهی ادم فکر می کنه که مثلا هزینه های یه سری مسابقات و جاهای دیگه رو کم کنن و یک نیرو استخدام کنند تا کارا روونتر شه.من که موافقم، شما چه طور؟

با احترام

PROMPET کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4609
|

به نظرم دارند طرح قرعه کشی را بررسی می کنند که در صورت مورد استقبال قرار گرفتن این طرح یه جورایی جایگزین مسابقات روزانه شود.

یک احتمال دیگر هم هست که سرشون شولغ هست و درگیر طراحی کردن مسابقات با جذابیت بیشتر هستند.

mirzaei10 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 732
|

به نظرم دارند طرح قرعه کشی را بررسی می کنند که در صورت مورد استقبال قرار گرفتن این طرح یه جورایی جایگزین مسابقات روزانه شود.

یک احتمال دیگر هم هست که سرشون شولغ هست و درگیر طراحی کردن مسابقات با جذابیت بیشتر هستند.

راه میوفته ان شاء الله

farshon کاربر طلایی1
|
|

من حدس مي زنم كمبود اعتبارات باعث اين قضيه است.حيف!

نه بنظرمن کمبوداعتبارات اگه باشه چراقسمتهای دیگرسایت بودجه دارند؟

farshon کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت شما

این مورد تا حدودی البته به نظر من بر می گرده به مشغله مسئولین.

سه نفر رو گذاشتن مسئول رسیدگی به این همه کار.خوب معلومه تایم کم میاد.تراکتورم باشه جوش میاره !!!! انسان که جای خود داره.

البته میشه این مشغله رو  با دخیل کردن مدیران تالارها در بعضی کارهای ممکن کمتر کرد.

گاهی ادم فکر می کنه که مثلا هزینه های یه سری مسابقات و جاهای دیگه رو کم کنن و یک نیرو استخدام کنند تا کارا روونتر شه.من که موافقم، شما چه طور؟

با احترام

باتشکرازشماجناب قدرت قدرتمند

آره منم بانظرشماموافقم

farshon کاربر طلایی1
|
|

مثل اینکه بحث های مابه ثمررسیدبازشدن فایل مسابقات روبهتون تبریک می گویم

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

هیچ جا

سلام.

کاربر گرامی لطفا در صورت نداشتن ایده یا نظر مفید و با ارزش، از ارائه نظرات بی پایه و اساس خودداری فرمائید. 

ارسال نظرات بی ارزش، وجه شما را تخریب می کند. ضمن اینکه  با حذف شدن آن، تلاش شما از بین می رود.

موفق باشید.

smst1984 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 555
|

سلام مسابقات که آغاز شده چند روزه؟ برای شرکت در مسابقات بشتابید

farshon کاربر طلایی1
|
|

نام بهترین و کسانی که بیشترین امتیاز را دارند را روی صفحه اول سایت بگذارید چون................

منظورتون ازاین جمله چیست؟بعلاوه بخش مسابقات راه اندازی شده