اعلانات تالار همسفران
به نام خدا
موضوع : انتقادات و پیشنهادت
با سلام واحترام حضور کاربران محترم سایت معظم راسخون
خواهشمند است هرگونه پیشنهاد و یا انتقادی جهت هرچه بهتر شدن تالار همسفران
و زیر تالارهای آن دارید، در این تایپیک ارائه نمائیدتا انشاءالله در حد توان اقدام گردد.
باتشکر
بسمه تعالی
با عنایت به قوانین جدید در رابطه با معرفی کاربران برتر، کاربران فعال در تالار همسفران و زیر تالار ها که موفق به جذب کاربر جدید برای سایت می شوند بطوریکه فعالیت خود را از این تالار آغاز نماید و در آن فعال بماند، می توانند نام کاربری خود و نام کاربری کاربر جدید جذب شده را در این تاپیک ارسال نمایند تا ضمن کسب امتیاز برای خود بمنظور برتری در تالار، امتیازاتی برای کاربر جدید نیز مهیا سازند.
با تشکر
مدیر ارشد انجمن ها و مدیر محترم تالار همسفران و زیر تالار ها
بسمه تعالی
با سلام و احترام حضور کاربران عزیز سایت معظم راسخون
با عنایت به قوانین جدید در رابطه با معرفی کاربران برتر جهت انتخاب کاربران برتر و کسب امتیاز امور فوق برنامه در تالار همسفران و زیر تالارهای آن ، خواهشمند است کاربران از این تاریخ به بعد برنامه و طرحهای جدید وبدیع خود را در این تایپیک اعلام نمایند تا ضمن کسب امتیاز در این تالار ، سایر کاربران و بازدیدکنندگان از آن استفاده لازم را ببرند .
با تشکر
مدیر ارشد انجمن ها و مدیر تالار همسفران و زیر تالار ها
من پيشنهادداده بودم زيرتالاري براي معرفي جاهاي ديدني كمترشناخته شده وياشناسانده شده ايجادشود والبته آبشارقره سو را كه خودرفته بودم به صورت گزارشي معرفي كرده بودم ولي نمي دانم پستم حذف شده ويابه دليل ديگري دردسترس نيست.
من پيشنهادداده بودم زيرتالاري براي معرفي جاهاي ديدني كمترشناخته شده وياشناسانده شده ايجادشود والبته آبشارقره سو را كه خودرفته بودم به صورت گزارشي معرفي كرده بودم ولي نمي دانم پستم حذف شده ويابه دليل ديگري دردسترس نيست.
به نام خدا و عرض سلام
کاربر محترم پست شما اگر تکراری نبوده حذف نشده و خواهشمند است مجدد آن را ایجاد و معرفی نمایید .در خصوص معرفی مکانهای مختلف چندروز قبل طرحی به راسخون داده ام که در حال بررسی است و در صورت موافقت اقدام خواهد شد
. امیدوارم ضمن فعالیت مستمر در تالار همسفران از مطالب و طرحهای شما استفاده نمائیم .
با سلام :
دومین نظر سنجی تالار ورزش در نشانی زیر ایجاد شده است .
http://rasekhoon.net/forum/thread/660000/page1/
لطفا با شرکت در آن ، ما را در اهداء بهترین جوایز یاری کنید .
سپاس
سایتی بسیارجذاب، زیبا وشیرینی است که عزیزان در آن فعالیت بکنند.
سلام:
به جهت ارزیابی دقیق فعالیت کاربران گرامی و ارائه ی نام ان ها به عنوان نام کاربری برترتالار های فوتبال ، ورزش ، شخصیت های ورزشی و لیگ های فوتبال اروپایی در مهر ماه 1391، اسامی 8 کاربر زیر اعلام می گردد:
salmanjavan - Hakan_01- sarhang - hojat20- azizjoon6772- smme1372 - shahlolak- abdo_61
نشانی رای گیری :
http://rasekhoon.net/forum/thread/667115/page1/
کاربران دیگر از طریق دکمه تشکر به کاربر دلخواه خود رای می دهند. بر اساس تعداد رای داده شده به هر کاربر، مدیر فیلد "رای کاربران" جدول ارزیابی فعالیت کاربری را تکمیل می نماید و در نهایت امتیاز کلی کاربر را محاسبه می کند.
سپاس
از این ماه ، امتیاز ویژه ای جهت کاربران ایجاد کننده تایپیک های نظرسنجی و بحث و تبادل نظر و هم چنین افراد فعال مشارکت کننده در این تایپیک ها در نظرگرفته میشود .
مدیرگرامی
من تایپیک نظرسنجی درتالارتون نمی بینم؟
مدیرگرامی
من تایپیک نظرسنجی درتالارتون نمی بینم؟
سلام مدیر عزیز
ذکر کرده ام کاربرانی هم که ایجاد کننده تایپیک هستند امتیاز ویژه ای دارند که شما میتونید افتخار بدید اولین نفر باشید .
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
طرح صالحین راسخونی
از همه دوستان دعوت میکنم تا در تالار صالحین فعالیت کنند و در طرح ایجاد مباحث شرکت کنید. برای آشنایی به لینک های زیر مراجعه کنید.
طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــونــی
+++طرح ویژه مشارکت در ایجاد و مدیریت مباحث تالار صالحین راسخون+++
با تــــــــشکر مدیر تالار صالحین
H . S
ضمن سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان راسخونی
خوش حال می شویم به تالار آموزش زبان ها و گویش های محلّی هم سری بزنید.
هم چنین در این تالار در حال حاضر دوره ی آموزشی آموزش گویش و زبان استان خراسان جنوبی در حال برگزاریست.
در هر هفته هم در زیر تالار آزمون ها آزمونی گرفته می شود که هم جنبه ی آموزشی دارد و هم جنبه ی تفریح و سرگرمی.
ضمناً کاربران شرکت کننده در آزمون از امتیاز ویژه نیز برخوردار می گردند.
| برای رفتن به تالار روی عکس زیر کلیک کنید |