معرفی دامین رایگان
سایت ایرانی زیر اقدام به ارایه دامین رایگان نموده است ، گفتم خوبه به دوستان راسخون نیز معرفی کنم تا شاید مورد پسند قرار بگیره
orq.ir
سایت ایرانی زیر اقدام به ارایه دامین رایگان نموده است ، گفتم خوبه به دوستان راسخون نیز معرفی کنم تا شاید مورد پسند قرار بگیره
orq.ir
سلام تشكر از اين دومين رايگان
ولي اين سايت يك پيش دومين نيز دارد !!
سلام تشكر از اين دومين رايگان
ولي اين سايت يك پيش دومين نيز دارد !!
پس راست می گن هر گرونی بی علت نیست هر ارزونی بی حکمت نیست
دیگه نیازی به دامین رایگان نیست برید در سایت نیک دات آی آر و یک دامین دات آی آر بخرید.
فقط با 5000 تومان
سایتش
http://nic.ir
راستی یه سایتی زیر مجموعه همین نیک اقدام به دادن دامین یکساله فقط با 3800 تومان کرده این بهتره اینم لینکش
اگر احیانا لینکش رو من اشتباه زده بودم برید تو گوگل بزنید سایت آذر آنلاین
البته من خودم از هیچگدوم از اینها استفاده نمی کنم و برام مهم نیست که سایت و دامینم پسوند داشته باشه یا نه دیگه مهم نیست
برای این که سایتتون در ذهن ها بمونه و فراموش نشه اگه از دامین بدون پسوند دار استفاده کنید سایتتون آمارش می ره بالا
تجربه هم نشان داده که سایت هایی که دامینشون پسوند داره رتبه شان در الکسا و دیگر موتور های آمار کم تر است
برای این که سایتتون در ذهن ها بمونه و فراموش نشه اگه از دامین بدون پسوند دار استفاده کنید سایتتون آمارش می ره بالا
تجربه هم نشان داده که سایت هایی که دامینشون پسوند داره رتبه شان در الکسا و دیگر موتور های آمار کم تر است
ولی برای کسانی که می خواهند یه تجربه ای بدست بیاورند خیلی خوبه-یا کسانی که تازه می خواهند شروع بکار کنند عالیه؟زیاد دید منفی نداشته باشیم!
دیگه نیازی به دامین رایگان نیست برید در سایت نیک دات آی آر و یک دامین دات آی آر بخرید.
فقط با 5000 تومان
سایتش
http://nic.ir
راستی یه سایتی زیر مجموعه همین نیک اقدام به دادن دامین یکساله فقط با 3800 تومان کرده این بهتره اینم لینکش
اگر احیانا لینکش رو من اشتباه زده بودم برید تو گوگل بزنید سایت آذر آنلاین
البته من خودم از هیچگدوم از اینها استفاده نمی کنم و برام مهم نیست که سایت و دامینم پسوند داشته باشه یا نه دیگه مهم نیست
با سلام عزیز من چرا تو سیستم بنده این دو تا سایتها باز نمیشه؟
با عرض سلام خدمت دوستان
به نظر من اون سایت هایی که اقدام به ارایه دامنه رایگان میکنند دامنه هاشون خیلی امکانات زیادی نداره (برای مثال حجمشون کمه) اگه ما ماهی حدود 5 هزار تومن یا کمی بالاتر هزینه کنیم و یه دامنه اجاره کنیم فکر کنم خیلی بهتر باشه
دستت درد نکنه اما هیچ سایتی رو پیدا نمیکنی که دامین رایگان بهت بده
همشون یه ساب دامین از روی سایت شون بهت میدن
ممنون از معرفی سایت خوبتون