راسخون

سیستم عامل های تحت وب

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 

 

 

آیا تا بحال در مورد سیستم های عامل اینترنتی فکر کرده اید؟! مجموعه ای از نرم افزارهایی که که به صورت آنلاین تنها با استفاده از یک مرورگر و خط اینترنت به صورت رابط تک کاربری قابلیت استفاده را دارند. در هر جای دنیا که باشید تنها از طریق همین دو گزینه ساده می‌توانید به دسکتاپ آنلاین خود متصل شوید. ایده ای که از مدت ها قبل ذهن ها را به خود مشغول کرده بود و حالا رنگ واقعیت را به خود گرفته است. جان پولزر، به سلیقه خود چند مورد از معروف ترین ها را انتخاب کرده تا به تشریح آن ها بپردازد. در ادامه، اشاره ای به این مقاله از زبان او خواهم داشت.

EyeOS

قبلا هم در مورد این سیسم عامل آنلاین صحبت کرده بودم و بحث های زیادی هم در مورد آن شد. توسعه دهندگان EyeOS در ابتدا آن را جهت مدارس و شرکت ها برای ارتباط کارکنان و دانش آموزان در یک محیط کاری مشترک با یک سری از برنامه های کاربردی مورد نیاز ایجاد کرده بودند. این سیستم عامل از FCKeditor به عنوان ویرایشگر اصلی متن خود استفاده می نماید. همچنین از طریق آن قادر خواهید بود تا با کاربران دیگر گفتگو کنید که این یک ویژگی ایده آل برای سیستم های عامل تحت وب است. اطلاعات بیشتر در مورد این سیستم عامل را می‌توانید در این پست بخوانید.

G.ho.st

اگر دوست دارید سیستم عامل دیگری را تجربه کنید، G.ho.st را به شما پیشنهاد می کنم. احتمالا استفاده از این سیستم عامل با دارا بودن برنامه های کاربردی جذاب برای شما آسان تر خواهد بود. پس از ورود به صفحه اصلی، با کلیک بر روی دکمه سبز رنگ، صفحه جدیدی را مشاهده خواهید کرد که از طریق آن می‌توانید ثبت نام کنید و یا وارد حساب کاربری خود شوید. همانند EyeOS این سیستم عامل نیز از زبان های مختلفی پشتیبانی می نماید. میز کار مجازی G.ho.st برنامه های مختلفی نظیر ویرایشگر متن، مدیریت فایل، پخش کننده MP۳، مدیریت ایمیل و سایر برنامه های رایجی که اغلب روی میزکار واقعی خود آن را دارید، در اختیارتان می گذارد. همچنین G.ho.st به شما این اجازه را می دهد که تا مرز ۵ گیگابایت از اطلاعات خود را آپلود نمایید ضمن اینکه این حجم با دعوت هر یک دوست به میزان ۱ گیگابایت افزایش می یابد. این موارد سوای ۳ گیگابایت فضای ایمیلی است که به شما اختصاص داده می‌شود!

FanBox Desktop

بدون شک FanBox یکی از جذاب ترین سیستم های عامل تحت وب است که تا کنون ایجاد شده است! (البته فعلا برای غیر ایرانی ها است!) پس از ثبت نام و ورورد به محیط کاربری خود می‌توانید برنامه های پیام رسان، ویرایشگر متن، مدیریت فایل و دکمه Start را مشاهده کنید. اما این وسط قابلیتی وجود دارد که FanBox را با دیگر رقیبان متمایز می سازد و آن چیزی نیست جز شبکه اجتماعی ای که به طور خودکار به این سیستم عامل متصل می‌شود.

به محض اولین ورود به محیط کاربری خود به سمت ایجاد ایمیل و صفحه پروفایل شخصی ارجاع داده می شوید. این صفحه آدرسی نظیر http://www.fanbox.com/weblogina را خواهد داشت. ضمن اینکه از طریق این سیستم عامل می‌توانید اطلاعات خود را به اشتراک بگذارید، گالری های مختلف ایجاد کنید، با ایمیل های خود کار کنید و در شبکه اجتماعی آن به جستجو دوستان خود بپردازید. علاوه بر آن از ابزار وبلاگ آن نیز می‌توانید برای ساخت یک وبلاگ کامل استفاده نمایید. برنامه مسنحر FanBox اجازه استفاده از شبکه های مختلف ارائه این خدمات را به شما می دهد. از طریق پردازشگر متن آن نیز می توایند با فایل های DOC کار کنید. از امکانات قابل توجه دیگر آن نیز می‌توان به فضای ۲ گیگابایتی برای آپلود فایل و لیست ۱۰۰۰۰ تایی برای انتخاب نرم افزار های مختلف برای نصب روی دسکتاپ خود اشاره کرد.

Cloudo

این پروژه هنوز به مرحله عرضه عمومی نرسیده و در حال حاظر مراحل تست خود را سپری می‌کند. مطمئنا اگر این سیستم عامل برای استفاده آماده شود از محیط دلچسپ و رنگبندی جذاب آن لذت خواهید برد. یکی از قابلیت هایی که برای Cloudo در نظر گرفته شده، استفاده و سازگاری با نسخه های مختلف موبایل به ویژه آیفون می باشد. برای آشنایی بیشتر با Cloudo می‌توانید تور آن را تماشا کنید

 

hnaderi268 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 16
|
تاریخ عضویت : آذر 1391 

سلام

فایرفکس و کروم چی ان

اونا هم تحت وب ان؟

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|
تاریخ عضویت : دی 1392 


سلام

فایرفکس و کروم چی ان

اونا هم تحت وب ان؟

 

کاربر گرامی سلام و عرض ادب

فایر فاکس و گوگل کروم دو مرورگر وب(web brpwser) مشهور و کاربردی هستند که جهت مشاهده صفحات اینترنتی از آنها استفاده می شود و ارتباطی با سیستم عامل ندارند.

با تشکر 

 

ebmilad کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 29
|
تاریخ عضویت : بهمن 1391 

خيلي مفيد بود .

فقط يه چيزي .

از چه زبان هايي واسه برنامه نويسي اين سيستم ها استفاده ميكنن ؟

rezahashemian1374 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 254
|
تاریخ عضویت : مهر 1391 

خیلی زیبا بوو

من یکی اصلا بهش فکر نکرده بودم

در جواب دوست عزیزمون هم باید بگم که میشه از ASP.Net حالا چی تحت سی شارپ و چه تحت ویزوال بیسیک و همینطور PHP استفاده کرد

من چند وقت پیش یه یه اسکریپت PHP دیدم که با استفاده از فلش اومده بود سایتی طراحی کرده بود که شکل یاهوو مسنجر بود

یعنی وارد صفحه اصلی سایت که میشدی یه دکمه گذاشته بود که شروع بود و وقتی روش کلیک می کردی برنامه ای که با فلش طراحی کرده بودن و شکل یاهو مسنجر بود تو محیط صفحه وب نمایش داده میشد.

amozesh کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 28
|
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1399 

با تولید محتوا اینستاگرام پیجتونو قوی کنید و فالوورهای خود را افزایش دهید

amozesh کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 28
|
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1399 

سردخانه های صنعتی با توجه به افزایش جمعیت و نیاز به حفظ طولانی تر مواد غذایی، دارویی و … استفاده از جایی برای تازه نگه داشتن و منجمد کردن آن اهمیت زیادی پیدا کرده است.

amozesh کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 28
|
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1399 

آورد قیمت ساخت سردخانه وابسته به پارامترهای متعددی می باشد. برند و کیفیت تجهیزات سردخانه تأثیر زیادی بر قیمت ساخت سردخانه دارند.