اخبار ورزشي 15 مرداد
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس از باشگاه ذوب آهن به دلیل پرداخت نکردن مطالبات فصل گذشتهاش شکایت کرد.
آرش شکرریز وکیل حسین ماهینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: امروز شکایت ماهینی از باشگاه ذوب آهن را در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ثبت کردم و تاریخ رسیدگی به این شکایت 19 شهریور ماه تعیین شده است.
وی ادامه داد: ماهینی که یک بازیکن ملی پوش است فصل گذشته از ذوب آهن فقط 180 میلیون تومان دریافت کرده در حالی که قراردادش با این باشگاه 450 میلیون تومان بوده است. ذوب آهن فقط 40 درصد از مبلغ قرارداد این بازیکن را پرداخت کرده است. ماهینی 270 میلیون تومان از باشگاه سابقش طلبکار است. با این حال گاهی اوقات شاهد هجمه وسیع از سوی برخی به بازیکنان هستیم و می گویند آنها قراردادهای نجومی می گیرند که این طور نیست.
به گزارش فارس ماهینی دومین بازیکن پرسپولیس است که از ذوب آهن شکایت می کند. پیش از او محمد قاضی این کار را انجام داده بود.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اعتقاد دارد سپاهان تیم شکستناپذیری نیست.
رسول کربکندی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شرایط ذوب آهن اظهار داشت: هیچ تیمی حاشیه امنیت ندارد و کسی نمی تواند با وجود سرمایه گذاری کلان اطمینان خاطر داشته باشد که قهرمان می شود. هر چند که در کشور ما بعضی از رسانه ها دلسوزتر و عجول تر از مدیران شده اند و بعد از سه هفته قهرمان و تیم اوت شده را تعیین می کنند.
وی افزود: این تفکرات غیر حرفه ای است و با توجه به فشار بدنسازی و زود شروع شدن لیگ تیم ها هنوز به شرایط ایدهآل نرسیده اند. همه اینها نشان می دهد لیگ حساس و سختی داریم و یک عده با پول و مهره و عده ای با انگیزه و تلاش می خواهند کار خود را جلو ببرند.
کربکندی تصریح کرد: ذوب آهن فصل گذشته با وجود هزینه بالا به مقام ششمی رسیده و امسال قرار است نصف همان هزینه انجام شود و تا امروز که هفته سوم تمام شده هنوز بازیکنان تیم یک ریال هم نگرفته اند. تیم جدیدی ساخته ایم و بیشترین هزینه را صرف حفظ بازیکنان خود کردیم. درست است سه شکست داشته ایم اما به جز بازی اول که خوب نبودیم در دو مسابقه دیگر حداقل باید مساوی می گرفتیم. بازی با استقلال را هم دیدید. موقعیت ها ما بیشتر بود اما شانس همراهمان نبود. متاسفانه مهره زیادی نداریم و این یکی از مشکلات تیم است.
کربکندی ادامه داد: ذوب آهن به یک پیروزی نیاز دارد تا از این فشار خلاص شود. بچه های تیم استرس و نگرانی دارند که امتیاز از دست ندهند و به همین دلیل با یک اشتباه کوچک دروازه مان باز می شود اما موقعیت های خوب خود را از دست می دهیم. به آینده این تیم امیدوارم و حتی مجموعه کارخانه می داند که تیم با چه شرایطی تمرینات را آغاز کرد و دیدگاهی فراتر از برخی رسانه ها دارند، رسانه هایی که تنها به این ورزش فشار وارد می کنند.
وی در مورد بازی فردا با سپاهان به فارس گفت: نیاز داریم یکی از تیم های بزرگ را شکست دهیم و البته سپاهان هم هنوز خودش را پیدا نکرده و نمی توان گفت شکست ناپذیرند. باید در این مسابقه کمتر اشتباه کنیم. دیدگاهمان در هفته ای که گذشت بهتر و قوی تر شده است. امیدوارم باشگاه هم در مدتی که لیگ تعطیل می شود به تعهدات خود عمل کند تا بازیکنان با روحیه بهتری تمرین کنند.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس: کارشناس امور مدیریتی فوتبال گفت: دستورالعمل جدید سازمان لیگ خلاف مقررات بینالمللی است.
هوشنگ نصیرزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اطلاعیه سازمان لیگ برتر گفت: سازمان لیگ دستور العملی در سه مورد برای باشگاه ها و هیئت ها ارسال کرده و عدم حضور در نشست های خبری و مراعات منطقه مجاز برای مصاحبه کاملا مطابق عرف و مقررات بین المللی است.
وی افزود: دستور بعدی آنها که گفته مربی محروم حق ارسال مطالب خود را به نیمکت ندارد با کدهای انضباطی فیفا و فوتبال جهان در تعارض است و یک دستور کاملا کهنه و قدیمی و بدون ملاحظه نسبت به استانداردهای فوتبال است.
نصیرزاده تاکید کرد: ماده 18 بند 3 از آیین نامه انضباطی فیفا و AFC که مشترک است، به صراحت می گوید یک مقام رسمی که اخراج شده می تواند از طرف جانشین خود روی نیمکت ذخیره دستورات لازم را بدهد به شرط آنکه این موضوع مزاحمتی برای تماشاگران ایجاد نکند و یا جریان بازی را مختل نکند.
وی گفت: حضور افرادی که اخراج می شوند در مسابقه بعدی در محدوده زمین ممنوع است اما فردی که متعلق به کادرفنی است می تواند به استناد مصوبه فیفا دستورات خود را به نیمکت برساند. پس نتیجه می گیریم دستور العمل سازمان لیگ برای محروم کردن مربیان اخراجی از ارسال دستوراتشان به نیمکت ذخیره در فوتبال جهان وجود نداشته و بهتر است این دستورالعمل که مدرن بودن لیگ را زیر سؤال می برد لغو کنند چون این یک حق قانونی برای مربیان اخراجی جهت ارسال نظراتشان به روی نیمکت است.
نصیرزاده تصریح کرد: آقایان بهتر است صفحه 17 از آیین نامه انضباطی فیفا و ای اف سی را مطالعه کنند و دستور غیر منطقی خود را برگردانند. در ضمن مربیان محروم می توانند در نشست خبری شرکت کنند. این دستورالعمل مجاز بودن ارسال نظرات از روی سکوها به نیمکت 12 سال پیش از سوی فیفا صادر شده است.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال آخرین تمرین خود قبل از دیدار با مس را امشب در کرمان برگزار خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، اعضای استقلال برای دیدار با مس ساعت 18:20 راهی کرمان می شوند. قرار است با هماهنگی مسئولان این تیم، آبی پوشان آخرین تمرین خود را در یکی از زمین های شهر کرمان برگزار کنند.
* استفان باتس به دلیل اخراج در بازی قبلی نمی تواند در بازی با استقلال برای مس به میدان برود. استقلال نیز مجتبی جباری و توزی را به دلیل آسیب دیدگی با خود به کرمان نمی برد.
* استقلال بعد از بازی با مس کرمان ساعت 8:30 روز سه شنبه به تهران باز می گردد.
دیدار تیم های مس کرمان و استقلال فردا از ساعت 22:30 در ورزشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می شود.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس: سرمربی راه آهن تهران معتقد است با توجه به تغییر مکان بازی با تراکتورسازی در دیدار فردا آنها میهمان هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار فردا برابر تراکتورسازی گفت: بازی خیلی سختی است. تراکتور تیم بزرگی است و بازیکنان بزرگی در این تیم حضور دارند. آنها سال گذشته نایب قهرمان شدند و قصد دارند امسال نیز عملکرد خوبی از خود ارائه کنند. تراکتوریها تاکنون شرایط تیم سال قبل را نداشتند اما آنها تیم بزرگی هستند و مطمئنا برابر آنها کار آسانی در پیش نداریم.
وی در مورد تغییر مکان برگزاری بازی از استادیوم اکباتان به تختی اظهار داشت: صحبتهای زیادی را در این مورد انجام دادم و دیگر خسته شدم. ما در زمین تراکتورسازی بازی میکنیم و میهمان این تیم هستیم. چرا که زمین برای تراکتور و هواداران هم برای این تیم هستند. میزبانی و میهمانی را نمیدانیم. چه رسم غلطی است که در فوتبال ما حاکم است و تیمها در یک شرایط نابرابر مقابل هم قرار میگیرند؟ همه میدانیم راه آهن تیمی نیست که تماشاگران زیادی داشته باشد حداقل این بود که اگر ما در زمین خودمان بازی میکردیم به شرایط زمین عادت داشتیم. به هر حال الان زمین برای تراکتور است و مقابل طرفداران آنها باید به میدان برویم.
دایی افزود: هدف کسب 3 امتیاز است. در دیدارهای خانگی فقط 3 امتیاز را میخواهیم. امسال با توجه به مجموعهای که داریم از همین ابتدای لیگ میخواهیم شرایط را بهتر و نتایج خوبی را کسب کنیم.
وی در مورد مصدومان و محرومان تیمش در این دیدار گفت: خوشبختانه بازیکن مصدوم و محروم نداریم و با تمام قدرت مقابل تراکتور قرار میگیریم. از حداکثر توانمان استفاده میکنیم تا با 3 امتیاز زمین را ترک کنیم.
دایی در مورد تعطیلی لیگ عنوان کرد: جزو تیمهای هستیم که از تعطیلی لیگ خوشحال میشویم. قرار است در این تعطیلی اردوی 6 روزهای در اردبیل برگزار و روی کارهای تاکتیکی و بدنی تمرکز کنیم. در شروع مسابقات کار خاصی انجام ندادیم و شانس آوردیم 70-80 درصد تیم قبل را حفظ کردیم همین مسئله باعث شد هماهنگی خوبی داشته باشیم هر چند که از لحاظ بدنی عقب هستیم. امسال کار سختی در پیش داریم و فکر میکنم هر چقدر که تلاش کنیم باز هم کم است. تمام سعیمان را میکنیم که بر خلاف سال قبل نتایج بهتری بگیریم.
سرمربی راه آهن در مورد اینکه شنیده میشود مجتبی شیری به اردوی تیم ملی دعوت شده گفت: من خبری از دعوت او به تیم ملی ندارم. تیم ما پتانسیل این را که بتواند بازیکنان بیشتری به تیم ملی بدهد را دارد. کل مجموعه تیم بوده که توانسته به مجتبی شیری کمک کند تا بازیهای خوبی ارائه دهد. مجتبی بازیکن جوانی است که به خوبی تمرین میکند. شیری در آینده یکی از بازیکنان بزرگ میشود و میتواند یکی از بازیکنان تاثیر گذار فوتبال ایران شود. او نماینده و نشانهای از تیم امسال ما است و توانسته عملکرد بسیار خوبی را ارائه دهد.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در نشست خبری پیش از بازی با راه آهن شرکت نکرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تونی اولیویرا به دلیل پرواز دیرهنگام تیم تراکتورسازی از تبریز به تهران در نشست خبری پیش از دیدار با فردا با راه آهن حاضر نشد.
این در حالی است که سازمان لیگ به باشگاههای لیگ برتری اعلام کرده در صورت غیبت مربیان در نشستهای خبری قبل و بعد از بازیها بین یک تا پنج میلیون تومان جریمه خواهند شد.
دیدار دو تیم راه آهن و تراکتروسازی فردا ساعت 22 در ورزشگاه تختی تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم راه آهن گفت: دایی از ما خواسته جزء 5 تیم اول قرار بگیریم و امسال میخواهیم در ردههای بالا باشیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، ابراهیم کریمی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار فردا برابر تراکتورسازی گفت: تراکتورسازی نایب قهرمان لیگ سال قبل و تیم بسیار خوبی است و دیدار دشواری پیشرو داریم. امسال از تمام بازیها 3 امتیاز را میخواهیم و داخل و خارج از خانه چه میهمان باشیم و چه میزبان تنها برای کسب 3 امتیاز به میدان میرویم.
وی افزود: تراکتورسازی قبل از ما یک دیدار دیگر در زمین تختی انجام داده بود اما ما تنها در این زمین یک جلسه تمرین کردیم. آقای دایی به ما گفته در هر بازی برای کسب 3 امتیاز باید به میدان برویم.
کریمی در مورد اینکه راه آهن امسال چه عملکردی در پیش خواهد داشت عنوان کرد: در هفتههای ابتدایی نشان دادیم میتوانیم جزؤ تیمهای بالای جدول باشیم. دایی از ما خواسته جزء 5 تیم اول قرار بگیریم و تلاش میکنیم و زحمت فراوان میکشیم تا بتوانیم نتایج خوبی بگیریم.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس: مراسم معرفی اسپانسر تیم ملی روز سه شنبه در آکادمی ملی فوتبال برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، مراسم معرفی اسپانسر تیم ملی با حضور علی کفاشیان رئیس فدراسیون، کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی و جواد نکونام کاپیتان تیم ملی ساعت 11 روز سه شنبه17/5/91 در آکادمی ملی فوتبال برگزار می شود.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم گهر زاگرس گفت: بعید میدانم علیرضا نیکبخت واحدی منشوری باشد زیرا کارت بازی او صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی تارتار در نشست خبری پیش از بازی فردا با پیکان گفت: این دیدار 6 امتیازی است و ارزش زیادی برای هر دو تیم دارد. هر دو تیم در انتهای جدول هستند و برای برد به میدان میآیند. هر تیمی که برنده شود در جدول صعود میکند و به آینده امیدوار میشود. در بازی فردا ب هادی رکابی مدافع چپ ما محروم است و نیکبخت هم مصدومیت جزئی دارد اما سایر نفرات شرایط خوبی دارند.
وی در مورد شایعه منشوری بودن علیرضا نیکبخت واحدی گفت: تا جایی که میدانم کارت بازی نیکبخت صادر شده و وقتی کارت بازی یک بازیکنان صادر میشود یعنی آنکه تمام مراحل را طی کرده است. بعید میدانم نیکبخت منشوری باشد. در رسانهها چنین چیزهایی را نوشتند اما فکر نمیکنم این مسئله درست باشد.
تارتار در مورد اینکه با مسئولان سازمان لیگ در این مورد صحبت کرده است یا نه گفت: صحبتی با مسئولان سازمان لیگ نکردهام.
سرمربی گهر درباره مشکلات مالی این باشگاه عنوان کرد: بازیکنان ما بسیار باشرف هستند که بدون هیچ دریافتی و بدون آنکه ریالی پول بگیرند اینگونه تمرین و بازی میکنند. امیدوارم مسئولان به فکر تیم باشند. لیگ برتر هزینه دارد. از مسئولانی که مالکیت باشگاه را قبول کردند تشکر میکنم اما از آنها میخواهم بیشتر به فکر باشند زیرا در برگزاری تمرینات و اردوها مشکلاتی داریم که امیدوارم حل شود.
وی در مورد شناختش از پیکان اظهار داشت: پیکان تیم جوان و یکدستی است که نیاز به هماهنگی بیشتری دارد. فیلم 3 بازی این تیم را آنالیز کردهام و نقاط ضعف و قوتش را بررسی کردهایم. فکر میکنم بازی زیبایی خواهد شد زیرا سرمربی حریف عبدالله ویسی است که یک مربی شجاع و جسور است.
تارتار در مورد ناآرامی تماشاگران گهر بر روی سکوها گفت: در این زمینه با مسئولان شهر درود و مسئولان باشگاه حرف زدهام تا فرهنگ سازی شود اما واقعیت این است که تماشاگران ما بیتقصیرند و داوری در حق ما ظلم کرده است و آنها نیز تحت تأثیر مسائل داوری قرار میگیرند. هواداران ما از راه دور میآیند و خسته میشوند و برخی از آنها حتی پول خرید یک ساندویچ را ندارند و گرسنه برمیگردند بنابراین بهتر است در مسائل داوری دقت لازم انجام شود تا احساسات آنها جریحهدار نشود.
سرمربی گهر در مورد اینکه باشگاه پیکان خواستار یک داور باتجربه برای این بازی شده، خاطرنشان کرد: مسئولان باشگاه پیکان میدانند ما چقدر در سه هفته اخیر از داوری ضربه خوردیم. آنها میترسند در بازی فردا همین اتفاق برای آنها تکرار شود به همین دلیل خواستار یک داور باتجربه شدند. علیرضا فغانی بهترین داور سال گذشته است که برای قضاوت بازی ما و پیکان انتخاب شده و این مسئله باعث خوشحالی هر دو تیم است.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم فوتبال گهر زاگرس گفت: دیدار ما و پیکان 6 امتیازی است.
به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا محمد در نشست خبری پیش از بازی با پیکان اظهار داشت: بازی فردا 6 امتیازی است، در چند هفته اخیر گهر با اینکه بازی خوبی انجام داده اما خوب نتیجه نگرفته است. در دیدار با ملوان و راهآهن باید پیروز میشدیم اما در مسابقه با ملوان داور یک پنالتی برای این تیم گرفت. در دیدار با راهآهن پنالتی ما دیده نشد و در بازی با پرسپولیس نیز گل صحیح ما اعلام نشد.
وی ادامه داد: در سه هفته اخیر حق تیم ما ضایع شده است و ما از ناحیه داوری ضربه خوردهایم. ما تازه به لیگ برتر آمدهایم و نباید شرایط داوری اینگونه باشد. فردا شب هم بازی حساسی داریم و امیدوارم داوران نهایت دقت را بکنند تا حقی از هیچ تیمی ضایع نشود. من مطمئنم با تدابیر مهدی تارتار 3 امتیاز بازی با پیکان را میگیریم.
انتهای پیام/آ
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم پیکان اظهار داشت: آنقدر که به پیکان امید دارم به زنده ماندن در یک سال آینده امید ندارم.
به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالله ویسی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار برابر گهر اظهار داشت: فردا بازی مشکلی را داریم، شرایط هر دو تیم یکسان است. هر دو تیم به 3 امتیاز مسابقه نیاز مبرم دارند. به خصوص ما که میزبان هستیم و نهایت تلاشمان را میکنیم تا در این دیدار خانگی نتیجه بگیریم، بچههای تیم ما آماده هستند تا ناکامیهای هفته گذشته را جبران کنیم. طاهری، صادقخانی، سرهنگ و گشتی 4 بازیکن مصدوم ما هستند و در این مسابقه ما را همراهی نمیکنند.
وی در مورد تغییر مکان مسابقه عنوان کرد: به هرحال این اتفاقات پیش میآید. باید به یکدیگر کمک کنیم. طبق صحبتی که با کاظمی و مهربان داشتم هماهنگیهای لازم صورت گرفت و بازی ما در دستگردی انجام شود. تراکتور نمیتوانست مقابل راهآهن در اکباتان بازی کند و ما هم کمک کردیم تا این اتفاق بیفتد و مشکلی به وجود نیاید. برای ما فرقی نمیکند که در کجا بازی کنیم، ما چه در زمین خودمان باشیم و چه در زمین دستگردی تماشاگری نداریم.
ویسی در پاسخ به این سؤال که شما تماشاگر ندارید؛ اما گهریها تماشاگر دارند و برای تشویق به استادیوم میآیند، عنوان کرد: گهر هر جا بازی داشت تماشاگرانش به استادیوم میآمدند. آنها هواداران خوب و خونگرمی دارند، امیدوارم همیشه از تیمشان حمایت کنند و دیگر اتفاقاتی که در بازی با ملوان رخ داد تکرار نشود. امیدواریم فردا هم بازی خوبی انجام شود و هواداران لذت ببرند.
ویسی افزود: پیکان آینده درخشان و خوبی دارد. من میدانم که تیممان پدیده فصل میشود. برخی میپرسند که آیا پیکان به لیگ پایینتر سقوط میکند به نظر من سؤال خندهدار و مضحکی است. ما در لیگ 34 هفته داریم و اگر در جام حذفی هم حذف نشویم باید 6 تا 7 بازی هم در آنجا برگزار کنیم. اینکه پس از پایان 3 هفته بخواهیم بگوییم تیمی سقوط میکند یا تیمی قهرمان میشود واقعا مضحک است.
ویسی ادامه داد: از مربیانی نیستم که بخواهم بگویم ما در تیممان انقلاب کردیم و الان در بدنسازی هستیم که نتوانستیم خوب عمل کنیم. ما 50 روز زودتر تمریناتمان را آغاز کردیم و باید هماهنگ میشدیم. در بازی قبلی حق ما باخت نبود، ما موقعیتهای زیادی داشتیم که اگر از آنها استفاده میکردیم نتیجه چیز دیگری میشد. همین مسئله باعث شد در همان شرایطی که ما باختیم تماشاگران داماش در پایان بازی برایمان دست بزنند.
وی عنوان کرد: میتوانم تیمم را بسته به میدان بفرستم و برویم و مساوی بگیریم اما تیم من هجومی بازی میکند، در دو بازی که ما مهمان بودیم 9 گل خوردیم و این نشان میدهد که ما بسته بازی نمیکنیم. ساختار دفاعی تیم را درست میکنیم و در آینده عملکرد بهتری را ارائه خواهیم داد چه من باشم در پیکان و چه کس دیگری هدایت تیم را برعهده داشته باشد. متأسفانه بعضی از دوستان این هفته و آن هفته میکنند و میگویند ویسی این هفته اگر نتیجه نگیرد اخراج میشود.
سرمربی پیکان ادامه داد: پیکان ارث پدری من نیست که من بخواهیم همیشه در آن حضور داشته باشم. من اگر اینجا هم نباشم در یک تیم دیگر حضور پیدا میکنم. ما در ایران مربیانی را داریم که 20 سال است مربیگری میکنند و حتی یک بار هم تیمی را نتوانستند هفتم یا هشتم جدول کنند. من بدون توجه به این حرفها کارم را دنبال میکنم و به دنبال این هستم که موفق شوم.
سرمربی تیم پیکان در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه شنیده میشود با مدیران تیم دچار اختلاف است، اظهار داشت: من با شما اختلاف نداشته باشم، با مدیران تیم اختلاف ندارم. آنها از من خیلی راضی هستند و خیلی سنجیده و محترم با هم برخورد میکنیم. الان استقلال و پرسپولیس نتیجه خوبی نگرفتهاند، تیمهای امیر قلعهنویی معمولا در هفتههای ابتدایی زیر رده هشتم قرار دارند اما در ادامه میآیند قهرمان میشوند. دورتموند که سال گذشته قهرمان لیگ آلمان شد در اوایل فصل نتایج بدی گرفته بود. اصلا اختلافی وجود ندارد هیچ کس به من چیزی نگفته است، اتفاقا مدیران تیم به من روحیه میدهند و میگویند حتی اگر به لیگ یک هم سقوط کنم تو در پیکان هستی. یک بار هم کسی به من حرفی نزده و تا به حال به من هیچ بیحرمتی نشده است.
ویسی در مورد اینکه چند تن از نفرات فصل گذشته پیکان که او آنها را نخواسته بود و به تیم گهر رفتند فردا مقابل پیکان بازی میکنند، گفت: فوتبال همین است. ما این مسائل را کش نمیدهیم به طور مثال امیر قلعه نویی سال گذشته مربی تراکتور بود و امسال در استقلال حضور دارد. حالا ما باید بیاییم حاشیه درست کنیم. اگر اینطور باشد هیچ کسی نباید به تیم دیگری برود، برای من به هیچ وجه قابل هضم نیست که بازیکنی به تیم دیگری برود برعلیه تیم قبلی یا مربی یا آن تیم صحبت کند. من برای این بازیکنان آرزوی موفقیت میکنم و فکر میکنم افرادی که برای دیگران بد میخواهند و آرزوی این را دارند که نتیجه نگیرند مغز خود را باید عوض کنند و رفتارشان اصلا درست نیست.
ویسی افزود: من آنقدر که به پیکان امید دارم به زنده بودنم در یک سال آینده امید ندارم. پیکان تیم جوانی است که زیبا بازی میکند. به تیمم خیلی امید دارم. در فوتبال ایران دیگر هیچ تیمی از قبل بازنده یا برنده نیست و همه چیز در زمین مشخص میشود.
انتهای پیام/آ
خبرگزاری فارس: پیشکسوت پرسپولیس به عنوان مشاور مدیرعامل این باشگاه در امور اجرایی و فنی انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس طی حکمی جعفر کاشانی، پیشکسوت این باشگاه را به عنوان مشاور عالی مدیر عامل در امور اجرایی و فنی منصوب کرد.
جعفر کاشانی که از بنیانگذاران و بزرگان پرسپولیس به حساب میآید در دهه پنجاه کاپیتان تیم پرسپولیس بود و طی سال های گذشته به عنوان رئیس سازمان فوتبال و عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس و سابقه فعالیت داشته و در مقطعی نیز عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال بوده است.
متن حکم محمد رویانیان به شرح زیر است:
جناب آقای جعفر کاشانی
پیشکسوت عزیز و گرانقدر باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس
با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی بدینوسیله شما را به عنوان مشاور عالی مدیر عامل در امور اجرایی و فنی باشگاه و تیم های فوتبال بزرگسالان و پایه پرسپولیس منصوب می نمایم.
امید است از تجربیات گرانبها و تخصص شما که از بزرگان این باشگاه مردمی و پرطرفدار هستید بهره مند شده و گام های بلندی در راستای توسعه و پیشرفت امور باشگاه و تیم های فوتبال پرسپولیس برداریم.
از خداوند بزرگ در این مسئولیت مهم برایتان موفقیت و سربلندی را آرزومندم.
محمد رویانیان
مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس: بازیکن پیشین تیم فوتبال راهآهن گفت: از این باشگاه 250 میلیون تومان طلب دارم اما به من میگویند فقط 90 میلیون تومان میدهند.
حمید هدایتی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره طلبش از باشگاه راهآهن، اظهار داشت: چند سال است که از باشگاه راهآهن 250 میلیون تومان طلب دارم اما اکنون که مدیریت باشگاه تغییر کرده و مالکان جدید این باشگاه در یک اقدام خوب اعلام کردند باید بدهی باشگاه تسویه شود به من میگویند فقط 90 میلیون تومان پولم را میدهند.
وی افزود: یکی از بزرگترین اشتباهاتم این بود که به راهآهن آمدم. سالی که علی دایی سرمربی شد، به من گفتند تو را نمیخواهد. بعد از چند روز به محمد دایی که در تیم کاوه مربیام بود، پیغام دادم که چرا در لحظات آخر به من گفتند که مورد تایید نیستم اما او به من گفت اشتباه فکر میکنم و اصلا نام من را در لیست قرار ندادهاند. او حتی گفت مگر میشود که قرارداد داشته باشم و علی دایی من را نخواهد. واقعا نمیدانم در آن سال چه اتفاقی افتاد اما برای گرفتن طلبم از باشگاه شکایت کردم.
هدایتی عنوان کرد: همان سال از فوتبال خداحافظی کردم، البته دلالان زیادی به من زنگ میزدند اما همه آنهایی که من را میشناسند میدانند که با دلال خودم را طرف نمیکنم. اکنون هم که مدیران جدید راهآهن میخواهند بدهی تسویه شود میگویند انصاری فرد این مسئولیت را برعهده دارد. وکیل من هم با او صحبت کرده است.
وی گفت: آیا معقول است که بعد از چند سال و درحالی که فوتبال بازی نمیکنم، فقط 90 میلیون تومان پول را من را بدهند. آه و ناراحتیهای زیادی پشت سر راه آهن بود. در باشگاه راهآهن اتفاقات زیادی رخ داده است. ما درحالی که با یک مربی در حال کار بودیم، یک مربی که تیم نداشت اما دوست داشت در راهآهن کار کند از طریق برخی از بازیکنان در تیم زیرآب مربیمان را زد و خودش در رأس کار قرار گرفت. واقعا این فوتبال کثیف است و همان بهتر که من در این فوتبال نباشم. شما فکر میکنید که چرا خداداد عزیزی تیم نمیگیرد. او آدم خوبی است و همیشه میگوید اول باید حق بچهها را داد.
بازیکن پیشین پاس تهران، تصریح کرد: من درحالی که حکم کمیته استیناف را دارم و باشگاه راهآهن محکوم است که همه طلبم را بدهد. حتی آقای حسنزاده در کمیته انضباطی هم من را حمایت نمیکند و مدام طرف انصاری فرد را میگیرد. اگر کسی نمیتواند حرف بزند باید حقش را بخورند؟ حتی آقای کفاشیان هم از وضعیت من خبر دارد و از او گلایه دارم که چرا به این مسائل رسیدگی نمیکند.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس: قرعه کشی رقابتهای لیگ دسته اول کشور برگزار شد و تیم ها در دو گروه چهارده تیمی تقسیم شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مراسم قرعه کشی لیگ دسته اول فوتبال برگزار شد که 28 تیم حاضر در 2 گروه تقسیم شدند.
گروه بندی به شرح زیر است:
گروه اول:
گسترش فولاد تبریز، پاس نوین همدان، مس سرچشمه کرمان، ابومسلم مشهد، شهرداری اراک، داماش ایرانیان، نفت مسجد سلیمان، استقلال اهواز، تربیت آهن بافق یزد، گل گهر سیرجان، نساجی مازندران، شاهین بوشهر، ماشین سازی تبریز و اتکای گستان
گروه دوم:
پاس همدان، شهرداری یاسوج، راهیان کرمانشاه، مس رفسنجان، کاوه تهران، نیروی زمینی تهران، صنعتی خوزستان، ملی حفاری اهواز، برق شیراز، فولاد یزد، ایرانجوان بوشهر، شهرداری تبریز، سایپای شمال و شهرداری بندرعباس
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس: هفته چهارم لیگ برتر فوتبال فردا شب با برگزاری 8 دیدار به پایان میرسد و در یکی از مهمترین مسابقات استقلال میهمان مس کرمان خواهد بود.
به گزارش خبرگزاری فارس، هفته چهارم لیگ برتر فوتبال که امشب (یکشنبه) با بازی پرسپولیس و صبای قم در ورزشگاه آزادی آغاز میشود، فردا با 8 دیدار دیگر به پایان میرسد.
نگاهی به مسابقات فردا شب میاندازیم.
* سایپا - داماش گیلان؛ دومین خودروساز مقابل داماش
سایپا هفته گذشته برابر فولاد اولین باختش را تجربه کرد تا با 4 امتیاز در رده دوازدهم جدول قرار بگیرد. حریف این هفته نارنجیپوشان تیم متحول شده داماش است که پیکان را 5 بر 3 شکست داده و اکنون با دومین خودروساز لیگ مواجه میشود. سایپا خیلی نمیتواند روی امتیاز میزبانی و تماشاگرانش حساب کند و شاید داماش به اندازه سایپا در ورزشگاه انقلاب کرج تماشاگر داشته باشد. از نظر فنی انتظار یک بازی زیبا از دو تیم میرود زیرا هر دو برای برد به میدان میآیند.
* نفت آبادان - نفت تهران؛ دربی نفتی در برزیل!
اگر چه برخی آبادانیها معتقدند برزیل هم تکهای از خاک آبادان است و این شهر فوتبالیستهای تکنیکی فراوانی دارد اما در لیگ دوازدهم نفت با یک امتیاز در رده چهاردهم است و تیم هم خانواده آن یعنی نفت تهران با 5 امتیاز نهم است. باید دید نبرد برزیل ایران با نفت تهران چه نتیجهای خواهد داشت و آیا کاستا میتواند اولین برد این فصل را به دست بیاورد و تماشاگران دوآتشه آبادانی را راضی به خانههایشان بفرستد یا منصور ابراهیمزاده در گرمای آبادان برای مسئولان باشگاهش امتیاز سوغاتی میآورد.
* آلومینیوم هرمزگان - فولاد خوزستان؛ دربی جنوب
آلومینیوم تاکنون بردی در لیگ برتر نداشته و اکبر میثاقیان مثل همیشه تیمش را برای نباختن به میدان میفرستد و نتیجه این تفکر هم دو مساوی بوده است. این بار حریف آلومینیوم، فولاد است که هفته گذشته اولین بردش را مقابل سایپا به دست آورد و حسین فرکی برخلاف میثاقیان برای پیروزی بازی میکند. دربی جنوب میتواند دیدنی باشد و حساسیت زیادی برای تماشاگران هرمزگان و اهواز خواهد داشت.
* ملوان انزلی - فجرسپاسی؛ نبرد برای صدرنشینی
دو تیم در این فصل باختی نداشتهاند. فجر با سه پیروزی متوالی صدرنشین لیگ است تیمی که البته مربیاش میگوید هدفش سقوط نکردن است. ملوان در این فصل هنوز در خانه بردی نداشته و میخواهد اولین برد خود را در حضور تماشاگرانش به دست بیاورد. نبرد این دو تیم برای صدرنشینی است. فجر اگر بتواند چهارمین برد متوالیاش را به دست بیاورد صدرنشین میماند. شاگردان باانگیزه یاوری بعید است برای مساوی بازی کنند درست مثل ملوان، تیمی که برخلاف فصل گذشته مشکل مالی ندارد و بازیکنانش فقط و فقط به فوتبال فکر میکنند.
* پیکان - گهر زاگرس؛ جدال 6 امتیازی در انتهای جدول
گهر هفته گذشته با اشتباه کمک داور از رسیدن به اولین بردش مقابل پرسپولیس محروم شد و فردا باید به مصاف یک تیم دیگر تهرانی برود. قطعا برابر پیکان هم هواداران گهر حضور پرشماری در ورزشگاه خواهند داشت و این تیم در تهران احساس غربت نخواهد کرد. بعید است پیکان بتواند به اندازه گهر تماشاگر به ورزشگاه بیاورد.
از نظر شرایط جدول دو تیم شرایط بدی دارند و با یک امتیاز در قعر جدول هستند و به همین دلیل است که تارتار سرمربی گهر میگوید این بازی 6 امتیازی است. ویسی اگر نتواند در این بازی خانگی پیروز شود جایگاهش در پیکان به خطر میافتد. این دو تیم یک امتیازی برای فرار از انتهای جدول تلاش میکنند و هر دو برد میخواهند. مساوی به درد هیچ کدام نمیخورد.
*راه آهن - تراکتورسازی تبریز؛ مربی پرتغالی روی لبه تیغ؟
راه آهن هفته گذشته با اشتباه داوری سه امتیاز را در اصفهان از دست داد و مقابل سپاهان متوقف شد اما در آن سوی میدان تراکتورسازی با اشتباه مسلم داور به برد رسید تا این دو تیم در ردههای هفتم و هشتم جدول قرار بگیرند. علی دایی مقابل یک مربی پرتغالی قرار میگیرد که هفته گذشته مسئولان باشگاه تراکتورسازی گفتند با او رودربایستی نداریم و اگر نتواند به تیم کمک کند عذرش را میخواهیم. این مسئله نشان دهنده آن است که جایگاه تونی اولیویرا در تراکتورسازی محکم نیست. بنابراین اگر دایی تراکتورسازی را شکست دهد ممکن است اولیویرا یک قدم دیگر به در خروجی باشگاه تراکتورسازی نزدیک شود. در این بازی تراکتورسازی در عمل میزبان است و راه آهن فقط اسم میزبانی را یدک میکشد.
*ذوب آهن - سپاهان؛ دربی نصف جهانیها
دربی اصفهان این بار حال و هوایی متفاوت دارد. ذوب آهن بدون برد و امتیاز در انتهای جدول است ولی سپاهان همچنان در قد و قواره یک مدعی ظاهر شده است. با این حال در دربیها تیمی که بهتر است لزوما برنده است به ویژه اینکه ذوب آهن دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد و کربکندی و شاگردانش به دنبال اولین برد در لیگ هستند. اتفاقی که اگر رخ دهد باعث خوشحالی دیگر تیمهای مدعی مثل استقلال و پرسپولیس میشود. در این دربی چند بازیکن هم جابه جا شدهاند فرشید طالبی و محمد باقر صادقی مدافع و دروازهبان فصل گذشته ذوب آهن در این فصل برای سپاهان بازی میکنند. در صورت پیروزی سپاهان، تیره روزیهای همشهریاش بیشتر شود.
* مس کرمان - استقلال؛ کهکشان آبی در کویر پر حاشیه
مس کرمان دومین تیم بدون امتیاز لیگ برتر است. این تیم که بازیکنان خوبی جذب کرده هنوز نتوانسته امتیازی دشت کند. ضمن اینکه حاشیهها در این باشگاه کرمانی بیداد میکند و هر روز خبری از درگیری لیدرها با بازیکنان منتشر میشود. حتی در محافل غیر رسمی عنوان شده که دیدار با استقلال آخرین شانس قاسمپور است و اگر نتواند در این بازی پیروز شود کنار گذاشته میشود، اگر چه مسئولان مس این موضوع را تایید نکردهاند و قاسمپور هم میگوید اولتیماتومی به او داده نشده است. با این حال در کرمان از پرویز مظلومی، مجید جلالی و لوکا بوناچیچ به عنوان گزینههای جانشینی قاسمپور اسم برده میشود. باید دید امیر قلعهنویی با پیروزی برابر مس کمک بزرگی به بازگشت پرویز مظلومی سرمربی فصل قبل استقلال به لیگ برتر میکند یا نه؟ ستارگان کهکشانی آبی در کویر برای رسیدن به رتبههای بالاتر تلاش میکنند ولی کار راحتی ندارند.
به گزارش فارس برنامه کامل هفته چهارم به شرح زیر است:
یکشنبه 15/5/91- ساعت 22:30
پرسپولیس - صبای قم- ورزشگاه آزادی
دوشنبه 16/5/91- ساعت22
سایپا - داماش- ورزشگاه انقلاب کرج
نفت آبادان - نفت تهران- ورزشگاه تختی آبادان
آلومینیوم هرمزگان - فولاد خوزستان- ورزشگاه خلیج فارس
ملوان - فجرسپاسی - ورزشگاه تختی انزلی
پیکان - گهر درود - ورزشگاه دستگردی تهران
راه آهن - تراکتورسازی- ورزشگاه تختی تهران
ذوب آهن - سپاهان- فولادشهر اصفهان
ساعت 22:30