مواد لازم

ران مرغ چهار عدد
فلفل سفيد ساييده‌شده يك قاشق مرباخوري
سس مايونز سه قاشق غذاخوري
آناناس تازه يا كمپوت چهار برش 
عسل و کره از هر کدام دو قاشق غذاخوري
سركه يك قاشق غذاخوري 
آلو خيس‌خورده و قیسی از هر کدام نصف پيمانه
نمك به ميزان لازم

طرز تهيه

ابتدا ران مرغ را با نمك و فلفل سفيد مزه‌دار كرده و سس مايونز بزنيد سپس دور قسمت انتهايي استخوان را فويل پيچيده و در سيني فر قرار دهيد تا به مدت نيم ساعت در دماي 180 درجه سانتي گراد برشته شود.

در تابه‌اي كره را ذوب كرده و آناناس‌ها را به آن اضافه كنيد تا طلايي شود، سپس عسل و سركه را نيز اضافه كرده، آلو و قيسي را هم بريزيد و اجازه دهيد كمي تفت بخورد. سپس مطابق شكل سرو كنيد.

نكته:

1. اگر از آناناس تازه استفاده كرديد، مي‌توانيد سركه را حذف كنيد.

2. اين غذا را مي‌توانيد با كته قالبي سرو كنيد.