مورينيو: توپ طلا مال مسي نيست
ژوزه مورينيو، مربي پرتغالي رئال مادريد در گفتگويي با ايي.اس.پي.ان شرکت کرد و به مرور اوضاع کنوني رئال، رقابتش با بارسا و چنين مسائلي پرداخت. |
|
|
|
|
اين مربي پرتغالي درادامه اعلام کرد که رئال و بارسا تيمهايي هستند که در فوتبال دنيا سلطه دارند.مورينيو دراين باره گفت:« با حضور تيم قدرتمندي مثل بارسلونا، رئال تنها ميتواند که با اين آمار و ارقام قهرمان لاليگا شود. هرتيم ديگري بود، سوم مي شد؛ چون دو تيم برتر دنيا در يک ليگ قرار دارند. لاليگا، همان ليگي بود که من در کارنامه ورزشي ام کم داشتم و مي خواستم آن را فتح کنم.»
آقاي خاص درمورد برنده احتمالي توپ طلاي پيش رو گفت:« توپ طلا به تعبير من جايزه اي است که به بهترين بازيکن يک فصل خاص اختصاص مي يابد. کساني که در طول فصل گذشته کار بزرگي انجام دادند، بازيکنان چلسي بودند که در ليگ قهرمانان اروپا به قهرماني رسيدند، بازيکنان رئال بودند که در سخت ترين ليگ دنيا قهرمان شدند و منچسترسيتي که جامي فوق العاده و شايد جنجالي ترين جام ممکن، که ليگ برتر است را فتح کردند.چطور مي شود که مسي که نه در لاليگا و نه در ليگ قهرمانان اروپا، به قهرماني نرسيده توپ طلا را ببرد؟ من نظرم را عوض نمي کنم ولي به کساني که به مسي راي مي دهند احترام مي گذارم. » |
سلام .ببخشيد ولي اين يارو كلا چرت و پرت زياد ميگه