راسخون

دیدارهای پنهانی خاتمی

mohammad_43 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 41934
|
تاریخ عضویت : فروردین 1388 

اخیرا سید محمد خاتمی دیدارهایی با سفیر یک دولت و نماینده سفیر دولت دیگر در تهران داشته که در خفای کامل انجام شده است و از مفاد آن اطلاعی در دست نمی باشد .

همت آنلاین:در همین راستا یک منبع آگاه پیرامون این موضوع گفت: سید محمد خاتمی هر از گاهی برای هماهنگی‌های بین‌المللی در رابطه با موسسات خودساخته  باران و گفتگوی تمدنها، ملاقاتهایی را با بعضی دولتهای حامی برقرار می‌نماید و فعالیتهایش را منطبق بر حمایتها و پشتیبانی‌های مالی و معنوی این کشورها از اقدامات جهانی ایشان گزارش‌دهی و در میان می‌گذارد.

وی افزود: با توجه به اینکه تمام هزینه‌های این موسسات را سازمانهایی وابسته به دولتهای آمریکا و انگلیس می‎پردازند، این تعاملات از نظر ایشان بسیار طبیعی و در رویکردهای صلح طلبانه تعریف می‌شود، فلذا مناسباتی از این دست صرفا در جهت نزدیکی دیدگاه‎‌ها و تبادلات صلح‌طلبانه می‌باشد

این منبع آگاه در ادامه گفت: با توجه به توجیه فوق، زمینه‌سازی‌ها و عادی جلوه دادن ملاقات‌هایی از این دست، این سئوال باقی است که چرا این ارتباطات بصورت پنهانی و در خفا انجام می‌شود، و چرا فعالیت‌های این موسسات فقط به طرفهای خارجی گزارش می‌شود و دستگاه‌های دیپلماسی و فرهنگی و سیاستگذاری و امنیتی کشور از فرایندهایی که با سرمایه دولت‌های بیگانه در کشور به اجرا در می‌آید بی‌اطلاع و دور نگهداشته می‌شوند. و اصولا چرا و به چه مجوزی؟ یکی از آحاد این کشور (با هر سبقه‌ای) با بیگانگان مناسبات پنهانی برقرار می‌نماید و در رابطه با چه محصولی میلیونها دلار کمک مالی دریافت می‌نماید.

وی خاطر نشان کرد: شاید گفته شود این موسسات غیر سیاسی و براساس یک تز شناخته شده بین‌المللی و برای گسترش دیدگاه‌های خاصی فعالیت می‌کنند و تعارضی با منافع ملی ندارند، حتی اگر این فرض و استدلال را بپذیریم باز هم این سئوال مطرح است که گسترش موسسه یا بنیاد باران در کل کشور و عضوگیری و قشربندی مردم در شهرستانها (کمیته زنان، دانشجویان، اصناف و....) و آماده‌سازی و سازماندهی ستادهای انتخاباتی تحت لوای این موسسه، کدامیک از اهداف بین‌المللی را تعقیب می‌نماید که دولت‌های متخاصم با نظام بابت آن پول و حمایت‌هایشان را به آقای خاتمی ارائه می‌نمایند و چرا هر از گاهی در پنهان‌کاری مطلق این ملاقاتها به صورت رخ به رخ و در سطح خاتمی و سفیر این کشورها و یا نمایندگان حافظ منافع آنها برگزار می‌گردد.

ذکر این نکته ضروری است که ناظران سیاسی، این تحرکات را در جهت فتنه‌انگیزی‌های آقای خاتمی و ادامه روند رفتار ساختارشکنانه وی قلمداد نموده و انتظار دارند ماحصل این نشست‌ها و دریافتی‌ها به شکلی در آینده نزدیک نظام را هدف‌گیری نماید.

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|
تاریخ عضویت : مرداد 1389 

مشكوك ميزنه