این یک نظر سنجی است 3
به نظر شما هزینه ای که صرف ورزش فوتبال می شود در مقایسه با دیگر ورزش ها عادلانه است؟
البته این نکته را هم فراموش نکنید که ورزشی بی افتخارتر از فوتبال در کشور ما نیست
نظر بدید تا ببینم چند نفر موافق و چند نفر مخالف این مطلب وجود دارد
سلام و تشکر از ایجاد این موضوع جنجالی.
نظر را خود شما داده اید و نیازی به نظر سنجی نیست.
در مورد بودجه کلانی که از بیت المال صرف فوتبال می شود و تبعیض طبقاتی ایجاد می کند و و هزار یک مشکل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دیگر؛ بنده به هیچ وجه موافق نیستم.
حداقل اگر فوتبال که یک ورزش دسته جمعی است و با ارزش، خاصیتی داشت و پیروزی و دلخوشی بدنبال آن بود، ایرادی نداشت. اما الان این رشته از لحاظ درآمدی جزء پردامدترین و از طرفی بی خاصیت ترینها در جامعه شده است و فساد را در جامعه گسترش داده است. در کل هیچ نظر مثبتی در رابطه با هزینه هایی که صرف این رشته میشود ندارم، هر چند از ورزش دسته جمعی بشدت استقبال میکنم.
باور کنید مسئولان در مورد هزینه کردن بیت المال برای فوتبال بسیار باید جوابگو باشند
واقعا درسته این همه پول ولی نتیجه.....!!!!!!!!!
اینو قبول دارم که فوتبال ایران هیچی نیس و خرج های کلان و اضافی میشه. ولی اینم در نظر بگیرید که طرفدار زیاد داره من شخصا عاااااااااااااااااااااشق پرسپولیسم
خیرمن قبول ندارم البته درتمام ورزشهااگربخواهندبایدسرمایه گذاری نمایند اما درکل مخالفم
وقتی بازده ای در حد صفر هم ندارد پس نباید از پول بیت المال خرجش بشه.
قطعاً اين پول براي فوتبال زياد است
اگه كمي از اين پول رو به ديگ ورزش ها مي دادن الان رتبه 5 در المپيك داشتيم
با حرفتون موافقم با این که خودم فوتبالیم اگه یک سوم این هزینه برای بقیه رشته ها خرج میشد عالی بود
وقتي بازده ندارديعني اسراف.
اگه نظر منو بخواین که میگم یه مدتی این بازیکنای تیمای فوتبال ما برم خارج کشور با چهار تا بازیکن از خودشون بهتر بازی کنن یکم یاد گرفتن بعد بیان ادعا کنن که فوتبالیستن و پول هنگوفت بگیرن
اگه نصف این پولی رو که به بازیکن های فوتبال میدن به ورزش های پر مدال اختصاص بدن
( دومیدانی و ژیمناستیک و شنا و......... ) وضع مدال گرفتن ما تو المپیک خیلی بهتر ازاین میشد
الان ما یک ورزشگاه درست و حسابی برای ورزشهایی مثل پرتاب دیسک یا پرتاب چکش یا ژیمناستیک نداریم
ولی سه میلیارد دارن به بازیکن های فوتبال پول میدن که اونم هیچ نتیجه ای نداره
هر چی میکشیم از این تیمهای سرخابیه که البته باز برمیگرده به افراد درجه بالای نظام. تیمی که نتونه برای خودش تصمیم بگیره ، با نظر خودش خرج کنه و ... چه انتظاری داریم؟؟؟
ماندگاری مدیران فوتبال ما در تیم ها چند ساله؟ یا چند ماهه؟ مدیری که احساس امنیت نکنه مطمئنا نمیتونه برای تیمش اهداف بلندمدت ترسیم کنه. بنابراین مدام به فکر خرج کردنه تا تیمش در اون مقطع نتیجه بگیره و درنهایت خودش هم ابقا بشه و با این وضع نباید انتظار درآمدزایی داشته باشیم.
با این وضع هنوز نمیتونم درک کنم چرا اینقدر بی حساب برای این دو تیم از بیت المال خرج میشه. اگر امیدی به بازگشت دوباره پول بود یه چیزی...
اگر بخشی از این پول ها را به دیگر ورزش ها هم اختصاص دهند ضرر که نمیکنند بلکه در عرصه های بین المللی میتوانیم بیش از این نیز قدرت نمایی کنیم
به نظر شما هزینه ای که صرف ورزش فوتبال می شود در مقایسه با دیگر ورزش ها عادلانه است؟
البته این نکته را هم فراموش نکنید که ورزشی بی افتخارتر از فوتبال در کشور ما نیست
نظر بدید تا ببینم چند نفر موافق و چند نفر مخالف این مطلب وجود دارد
کاربر محترم فونتتونوکمی کوچکترکنین مطالب روی همدیگرندوقابل شناسائی کمتری هستند
ما در فوتبال استعداد نداریم و هزینه کردن اشتباه است