آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
|
المپيک 2012 - لندن فلپس چهارم شد؛ اولين طلاي آمريکا در شنادارنده 8 مدال طلاي مسابقات شناي المپيک پکن در رقابت 400 متر مختلط المپيک لندن به مقام چهارم رسيد. |
|
|
|
مايکل فلپس که به تنهايي 8 مدال طلا در المپيک چين به دست آورده بود در مسابقات 400 متر مختلط المپيک لندن به مقامي بهتر از چهارم دست نيافت.
در اين ماده رايان لوکتي هم تيمي فلپس از آمريکا قهرمان شد. اين نخستين مدال طلاي کاروان آمريکا در المپيک لندن است. |
|
نوشاد عالميان نخستين پيروزي تاريخ پينگپنگ ايران در المپيکنفر اول پينگ پنگ ايران نخستين پيروزي اين رشته را براي کشورمان در تاريخ المپيک کسب کرد. |
|
|
|
|
نوشاد عالميان، نفر اول پينگ پنگ ايران در نخستين بازي خود در دور اول رقابتهاي المپيک 2012 لندن به مصاف ژاستين هان، بازيکن چينيالاصل استراليايي رفت و با حساب 4 بر صفر و با نتايج (11 بر 5)، (11 بر 7) ،(11 بر 7) و (13 بر 11) به پيروزي رسيد.
اين نخستين پيروزي پينگپنگ ايران در تاريخ المپيک به شمار ميرود. در دورههاي قبلي تمام نمايندگان ايران شکست خورده بودند. نوشاد عالميان با اين برد به مرحله دوم صعود کرد و فردا ساعت 18 برابر تانگ پنگ از هنگ کنگ، رنکينگ 31 جهان قرار خواهد گرفت. ندا شهسواري، ديگر نماينده پينگ پنگ ايران ظهر امروز با شکست برابر حريف نيجريهاي از دور رقابتها حذف شد. |
نتايج نهايي روز دوم ورزشکاران ايرانيورزشکاران ايراني دومين روز از رقابتهاي المپيکي خود را با پيروزي به اتمام رساندند. |
|
|
|
|
در روز دوم مسابقات المپيک ورزشکاران کشورمان موفق به کسب مدال نشدند اما الهه احمدي در رشته تيراندازي با تفنگ 10 متر ششم شد، مه لقا جام بزرگ در همين رشته در رده 43 ايستاد، ابراهيم برخورداري در تپانچه 10 متر مکان 33 را به خود اختصاص داد، ندا شهسواري در تنيس روي ميز حذف شد، در رشته دوچرخه سواري مهدي سهرابي از خط پايان گذشت و در مکان 113 ايستاد و دو هم تيمي وي عليرضا حقي و امير زرگري از دور رقابتها کنار رفتند.
و اما در رشته روئينگ ماده تک نفره مردان محسن شادي و سولماز عباسي در رشته تک نفره سنگين وزن زنان هر يک در گروه خود ششم شده و به مرحله رقابتهاي شانس مجدد راه يافتند.
نوشاد عالميان نيز در تنيس روي ميز مردان در 4 ست پياپي حريف چيني الاصل استراليايي خود را برد تا به مرحله دوم راه يابد.بدين ترتيب پرونده روز دوم ورزشکاران کشورمان در بازيهاي المپيک با پيروزي بسته شد.
|
زارعپور: انتظار ما از عالميان برآورده شدرييس فدراسيون تنيس روي ميز پس از پيروزي نوشاد عالميان در اولين ديدار خود در المپيک گفت: ما از نوشاد انتظار بازي خوب را داشتيم که انتظارمان را برآورده کرد اما او جا دارد دو المپيک ديگر را هم تجربه کند. |
|
|
|
|
به گزارش ايسنا، محمد زارعپور در جمع خبرنگاران حاضر در لندن اظهار کرد: عالميان از آمادگي بسيار خوبي برخوردار است. او اولين برد پينگ پنگ ايران در المپيک را در تاريخ ثبت کرد. از او انتظار بازي خوب داشتيم که اينچنين هم شد.
وي در مورد مسابقه بعدي عالميان گفت: حريف هنگ کنگي او در رنک 32 جهان قرار دارد اما عالميان تمام توان خود را خواهد گذاشت. او پيش از اين نيز يک بار حريفي که نفر نهم جهان را هم بوده شکست داده است. اميدواريم عملکرد او در المپيک باعث ارتقاي رنکينگ جهاني او شود. عالميان بهترين رنکينگ ايرانيها در طول تاريخ را دارد که آن هم رده 77 جهان است. رييس فدراسيون تنيس روي ميز به اردوهاي پيش از المپيک عالميان اشاره کرد و گفت: او در کمپ اروپايي اشلايگر با اکثر المپيکيها تمرين کرد و آن رقابتها به او کمک زيادي کرد. البته نوشاد جوان است و جا دارد دو المپيک ديگر را هم تجربه کند. من از اينجا از خانواده و پدر او که زحمت زيادي براي او ميکشند و همچنين جامعه پينگ پنگ تشکر ميکنم و اين برد را به او تبريک ميگويم. |
|
نوشاد عالميان: از اين برد تاريخي خوشحالم اما قانع نميشومنوشاد عالميان پس از اولين پيروزي تاريخساز خود گفت که از اين برد خوشحال است اما تنها با همين يک پيروزي قانع نميشود. |
|
|
|
|
پينگپنگ باز المپيکي ايران پس از برتري مقابل حريف استراليايي که اولين برد تاريخ پينگ پنگ ايران در بازيهاي المپيک به حساب ميآيد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قبل از مسابقه فکر ميکردم بتوانم اين حريف را شکست دهم و روي سبک بازي او کار کرده بودم. در اين مسابقه نيز خوب ظاهر شدم و در حد انتظار خودم بازي کردم.
عالميان در پاسخ به سوال خبرنگار اعزامي ايسنا مبني بر اينکه آيا اين برد تاريخي تو را قانع ميکند، گفت: از اينکه اولين برد تاريخي پينگ پنگ ايران در تاريخ المپيکها به دست آوردم، خوشحالم، اما به اين يک برد قانع نميشوم. تمام تلاشم را در ادامه مسابقهها خواهم کرد. وي در مورد مسابقه دور بعد خود با حريف هنگ کنگي که رده 32 جهان را دارد گفت: حريفم پينگ پنگ باز بسيار خوبي است اما هيچ چيز را نميشود پيشبيني کرد و من تمام تلاشم را در مسابقه فردا خواهم کرد. يک برد من را قانع نميکند. عالميان همچنين درباره صعود به دورهاي بالايي المپيک هم گفت: اينجا مسابقههاي المپيک است و جو آن با رقابتهاي ديگر فرق دارد. از حالا نميتوانم پيشبيني کنم که در مسابقههاي بعدي چه ميشود اما اين را ميگويم که تمام تلاشم را خواهم کرد تا بهترين بازيام را به نمايش بگذارم. |
برنامه ايرانيها در روز سوم المپيکورزشکاران ايران روز دوشنبه در دو رشته مقابل حريفان خود به ميدان خواهند رفت. |
|
|
|
|
در رقابتهاي روز دوشنبه ايران سه نماينده خواهد داشت که مقابل حريفان خود رقابت خواهند کرد. زهرا دهقان نمايندهي ايران در بخش زنان نيز مقابل کماندار مکزيک خواهد رفت.
در رقابتهاي بوکس نيز احسان روزبهاني براي انجام نخستين پيکار خود در وزن 81 کيلوگرم روي رينگ خواهد رفت. ميلاد وزيري که در مرحلهي تعيين رنکينگ المپيک سي و نهم شده بايد در مرحلهي حذفي به مصاف کماندار مکزيکي برود که در مرحلهي نخست در ردهي 25 قرار گرفت. * برنامهي ايرانيها در روز دوشنبه (ساعتها به وقت تهران است) ساعت 12:30 صبح : تير و کمان مردان – ميلاد وزيري- مسابقه حذفي(ورزشگاه Lord''s Cricket Ground) ساعت 12:56 : تير و کمان زنان – زهرا دهقان- مسابقه حذفي (ورزشگاه Lord''s Cricket Ground) از ساعت 18:15 تا 01:15 روز سه شنبه: بوکس وزن 81 کيلوگرم – احسان روزبهاني – دور اول- (ورزشگاه ExCel) |
پاداش نقدي زارعپور پس از پيروزي عالمياننوشاد عالميان پاداش نخستين پيروزي خود در المپيک را از رييس فدراسيون دريافت کرد. |
|
|
|
|
پينگپنگ باز المپيکي ايران در نخستين ديدار در رقابتهاي انفرادي مردان مقابل پينگپنگ باز استراليايي در 4 ست به برتري رسيد تا نخستين پيروزي پينگ پنگ ايران رقابتهاي المپيک ثبت شود.
محمد زارعپور رييس فدراسيون پينگپنگ بلافاصله پس از اين پيروزي به عالميان و مربي او پاداش دلاري داد. هرچند رقم پاداش پرداختي زارعپور به پينگپنگ باز المپيکي ايران مشخص نشد. عالميان که نخستين ديدار خود را با برتري پشت سر گذاشته در رقابت بعدي خود در دور دوم مقابل پينگپنگ باز هنگکنگي که در رده 32 برترين پينگپنگبازان جهان قرار دارد خواهد رفت. |
تصميم حدادي براي يورش به رکورد 70 متريبازيهاي المپيک لندن براي دووميداني ايران معناي ويژهاي دارد. شايد دهها سال انتظار به پايان آيد و ما در دووميداني هم صاحب مدال شويم. اهالي دووميداني هيچگاه به اندازه امسال به المپيک اميدوار نبودهاند. |
|
|
|
|
وقتي پرتابگر ديسک ايران در مسابقات دووميداني قهرماني جهاني به مدال رسيد و شماري از رقيبان جهاني خود را شکست داد، اين اعتماد به نفس و روحيه را پيدا کرد که در المپيک نيز قدرتمندانه با آنها رقابت کند. اگر احسان حدادي به مدال المپيک هم برسد، شايد خون تازهاي در رگهاي دووميداني ايران جاري شود و شايد مسئولان ورزش ما به اين رشته پايه، خوب و مناسب توجه کنند و شايد در بين مردم شور و نشاطي ايجاد شود که به تماشاي مسابقات دووميداني بروند. به جرات ميتوان گفت بار دووميداني ايران در ميدان جهاني فقط بر دوش احسان حدادي است و او امسال در يکي از حساسترين مقاطع زندگي ورزش خود قرار گرفته است. شروعي خوب در بهار احسان حدادي آغاز فصل دووميداني را با شروعي خوب در مسابقات آغاز فصل در شيراز جشن گرفت و سپس قدم به اولين مرحله مسابقات ليگ الماس گذاشت که در دوحه قطر برگزار شد. او در دوحه ديسک را 66 متر و 32 سانتيمتر پرتاب کرد و پس از مالا چوفسکي لهستاني دوم شد. در دوحه، حدادي گرد کانتر قهرمان المپيک پکن و الکنا دارنده دو مدال طلاي پرتاب ديسک المپيک 2000 و 2004 را مغلوب کرد. حدادي اوج آمادگي خود را در روز 29 ارديبهشت امسال در هاله آلمان نشان داد و توانست ديسک را 68 متر و 20 سانتيمتر پرتاب کند که بهترين حد نصابش در سالهاي اخير است. در مسابقات آلمان، روبرت هارتينگ قهرمان جهان با پرتاب درخور توجه 70 متر و 31 سانتيمتر اول شد و مالاچوفسکي با حدنصاب 68 متر و 94 سانتيمتر به مقام دوم رسيد و لارنس اوکويه از بريتانيا با رکورد 68 متر و 24 سانتيمتر به مقام سوم رسيد و احسان حدادي چهارم شد. در هاله آلمان بهترين پرتابهاي امسال انجام شد و به همين سبب حدنصاب احسان حدادي بسيار ارزشمند است. به دنبال جبران ناکامي پکن حدادي درسهاي زيادي از المپيک پکن گرفته و حالا مصمم است آن تجربه تلخ تکرار نشود. در اين باره وقتي نظرش را جويا شديم، گفت: در المپيک پکن، تجربه نداشتم، اما پس از آن آموختم آسيبديدگي را چگونه مديريت کنم. به آلمان رفتم و روي دستم عمل جراحي انجام شد. مدتي طولاني دور از تمرين بودم تا اينکه کمکم وضعم بهبود يافت. حالا آمادگيام روز به روز بيشتر ميشود. در همان اولين مسابقه آغاز فصل توانستم بيش از 66 متر پرتاب کنم. اگر قبل از المپيک پکن يک پزشک بالاي سرم بود، شايد ميتوانستم در پکن نتيجه بگيرم. اما خوشبختانه حالا وضع فرق کرده است. هم پزشک و هم ماساژور و هم مربي دارم که اميدوارم در لندن نتيجه بگيرم. احسان حدادي رکورد 69 متر و 32 سانتيمتر را دارد که رکورد آسياست. اگر او بتواند رکورد خود را بشکند يا حتي به نزديکيهاي آن برسد، چه بسا مدال طلاي المپيک را به گردن آويزد. وقتي در اين خصوص و اينکه آيا ميتواند به مرز 70 متر برسد، از او سوال کرديم، گفت: هدفم براي المپيک اين است که ديسک را 70 متر پرتاب کنم. البته شرايط و روز مسابقه در کسب نتيجه و رکورد اهميت دارد. اميدوارم در روز مسابقه پرتاب ديسک در المپيک، لندن هواي خوبي داشته باشد و باران نبارد. رکورد پرتاب ديسک المپيک 69 متر و 85 سانتيمتر است. اين احتمال وجود دارد که در لندن رکورد المپيک شکسته شود. اميدوارم خودم رکورد المپيک را بشکنم. رکوردي دست نيافتني رکورد پرتاب ديسک جهان 74 متر و 8 سانتيمتر است. که شولت آلماني سال 1986 به دست آورد. در سالهاي اخير پرتابکنندگان فاصله زيادي با رکورد شولت داشتهاند. در حال حاضر روبرت هارتينگ آلماني بهترين پرتابگر ديسک جهان است. او در يک دوره مسابقه آغاز فصل در آلمان ديسک را 70 متر و 31 سانتيمتر پرتاب کرد و به بهترين حد نصاب فصل رسيد.به نظر ميرسد با توجه به روند روبهرشد هارتينگ و رهايي کامل او از آسيبديدگي، بخت اول کسب مدال طلا در المپيک لندن باشد. با اين همه، شرايط مسابقه و آب و هوايي در روز مسابقه، در نتيجهگيري پرتابگران نقش خواهد داشت. نکته: احسان حدادي رکورد 69 متر و 32 سانتيمتر را دارد که رکورد آسياست. اگر او بتواند رکورد خود را بشکند يا حتي به نزديکيهاي آن برسد، چه بسا مدال طلاي المپيک را به گردن آويزد شايد در لندن رکورد المپيک شکسته شود، اما آيا ميتوانيم به شکستهشدن رکورد جهان اميدوار باشيم؟ در سالهاي اخير در مسابقات جهاني و بازيهاي المپيک، هيچ پرتابگري به مرز 70 متر نرسيده است. چگونه ميتوان انتظار داشت پرتابگران کنوني، ديسک را بيش از 74 متر پرتاب کنند. اما يک سوال هم مطرح ميشود و آن اين که شولت آلماني با اندام متوسط خود چگونه رکورد خارقالعاده 74 متر و 8 سانتيمتر را به دست آورد؟ به اعتقاد حدادي، پرتابگر آلماني در وضع ويژهاي به رکورد جهاني رسيد. حدادي در اين باره گفت: زماني که شولت پرتاب خود را انجام ميداد، يک وضع استثنايي در ورزشگاه حاکم بود. باد موافق شديدي ميوزيد و اين باد به او کمک کرد تا ديسک را چند متر بيش از اندازهاي که پيشبيني ميکرد، پرتاب کند. اگر باد شديدي بوزد، رکورد پرتابگر 4 تا 5 متر بيشتر ميشود. کانتر و الکنا هم پرتاب بالاي 73 متر داشتهاند که به کمک باد به اين موفقيت رسيدند. اگر عامل باد را کنار بگذاريم. رکورد من، جزو 8 رکورد برتر جهان محسوب ميشود. تا 8 سال ديگر ميمانم احسان حدادي در سني قرار دارد که تا سالها ميتواند به فعاليت خود در پرتاب ديسک ادامه دهد. الکنا بيش از 10 سال از او مسنتر است و هنوز مسابقه ميدهد. وقتي از او پرسيدم تا کي در عرصه مسابقات باقي خواهند ماند، پاسخ داد: در پرتاب ديسک ورزشکاران از 32 تا 36 سالگي در اوج خود قرار ميگيرند. به اين ترتيب اميدوارم تا 7 يا 8 سال ديگر در صحنه بمانم و رقابت کنم. المپيک لندن همين روزها برگزار ميشود و با چشماندازي که حدادي ترسيم کرده است، او در المپيک 2016 ريودو ژانيرو هم پرتاب خواهد کرد و به احتمال زياد در المپيک سال 2020 نيز به رقابت خواهد پرداخت. با توجه به تجربه جهاني و المپيکياش و رقيبان کنوني، او سالهاي درخشاني پيش رو دارد. موفقيت او در مسابقات جهاني 2011 آغاز شد و حالا رقيبان نامدارش روي او حساب ويژهاي باز کردهاند. اگر در المپيک لندن به مدال برسد، به اعتماد به نفس بيشتري خواهد رسيد و براي المپيک بعدي بهتر برنامهريزي خواهد کرد. پس از المپيک لندن، الکنا از عرصه قهرماني خارج ميشود، هرچند که او به علت عملکرد ضعيفش در يکي دو سال اخير، عملا ميدان را به رقيبان جوانتر واگذار کرده است. دوره دوام کانتر قهرمان کنوني المپيک نيز قطعا کوتاهتر از حدادي خواهد بود و به جرات ميتوان ادعا کرد دوره نزولش در پرتاب ديسک آغاز شده است. بايد گفت رقيبان جدي حدادي در سالهاي آينده از آلمان ميآيند. هارتينگ تقريبا همسن و سال حدادي است. آلمانيها روي مواد پرتابي ازجمله پرتاب ديسک خوب سرمايهگذاري کرده و جوانان بااستعدادي را وارد ميدان کردهاند. آنها نميخواهند اقتدار سنتي خود در پرتابها، ازجمله پرتاب ديسک را از دست دهند، اما حدادي نيز ورزشکاري باانگيزه و مبارزهجوست که هدفهاي بلندي را دنبال ميکند. نخستين هدفش رسيدن به مرز 70 متر و مدال المپيک است. اگر امسال به اين هدف برسد، هدفهاي بلندتري را براي خود ترسيم خواهد کرد. تمرين با مربي 82 ساله احساس حدادي با پافشاري روي خواستههايش، بالاخره فدراسيون دووميداني و کميته ملي المپيک را وادار کرد که مربي روس او را برگردانند. حدادي در يکي دو سال اخير بارها تاکيد کرد که بدون اين مربي نميتواند نتيجه بگيرد، اما آيا واقعا يک مربي 82 ساله، توانايي و نشاط و سلامت کافي دارد که يک ورزشکار را تمرين دهد؟ چرا حدادي اين همه اصرار داشت که او بيايد؟ آيا دستمزد ماهي 9000 دلار به اين مربي، مقرون به صرفه است. درخصوص اصرار حدادي براي بازگرداندن اين روس پير حرف و حديثهاي زيادي زده شد، اما شايد حرفهاي خود حدادي، قابل تاملتر باشد. البته اگر او در المپيک نتيجه نگيرد، ميتوان دوباره آن حرف و حديثها را موشکافي کرد و نتيجه گرفت که چرا مربي پير روس بازگشته است. وقتي از حدادي درخصوص اصرارش براي کار کردن با اين مربي پرسيديم، پاسخ داد: من هر روز او را به محل اقامتش ميبرم و ميآورم. در واقع مراقبش هستم! اما حضور او به من نشاط و انگيزه روحي بالايي ميدهد. او وزنه روحي کار من است. هر وقت مربيام نبود، چند متر کمتر پرتاب کردم! اين مربي از لحاظ روحي و تکنيکي با من کار ميکند. نيازي نيست کنار زمين بيايد و بدود. |
نخستين پيروزي تاريخ پينگپنگ ايران در المپيکنفر اول پينگ پنگ ايران نخستين پيروزي اين رشته را براي کشورمان در تاريخ المپيک کسب کرد. |
|
|
|
|
نوشاد عالميان، نفر اول پينگ پنگ ايران در نخستين بازي خود در دور اول رقابتهاي المپيک 2012 لندن به مصاف ژاستين هان، بازيکن چينيالاصل استراليايي رفت و با حساب 4 بر صفر و با نتايج (11 بر 5)، (11 بر 7) ،(11 بر 7) و (13 بر 11) به پيروزي رسيد.
اين نخستين پيروزي پينگپنگ ايران در تاريخ المپيک به شمار ميرود. در دورههاي قبلي تمام نمايندگان ايران شکست خورده بودند. نوشاد عالميان با اين برد به مرحله دوم صعود کرد و فردا ساعت 18 برابر تانگ پنگ از هنگ کنگ، رنکينگ 31 جهان قرار خواهد گرفت. ندا شهسواري، ديگر نماينده پينگ پنگ ايران ظهر امروز با شکست برابر حريف نيجريهاي از دور رقابتها حذف شد.
منبع :www.varzesh3.com
|
گروه سوم وزنه برداران دوشنبه عازم لندندر ادامه سفر ورزشکاران کشورمان به بازيهاي المپيک لندن گروه سوم وزنه برداران و گروه دو پزشکي کاروان ورزش کشورمان روز دوشنبه دهم مرداد ماه عازم لندن مي شوند. |
|
|
|
|
به گزارش روابط عمومي کميته ملي المپيک؛در ادامه سفرهاي مسئولان و قهرمانان کشورمان به سي و امين دوره بازيهاي المپيک لندن فردا دوشنبه گروه سوم وزنه برداران کشورمان شامل نواب نصير شلال،بهداد سليمي و سجاد انوشيرواني به همراه گروه نخست دوندگان کشورمان و گروه دوم تيم پزشکي عازم لندن خواهند شد. varzesh3.com |
روزبهاني تنها نماينده ايران در رقابتهاي فرداسترقابتهاي کاروان ورزش ايران در چهارمين روز بازيهاي المپيک لندن در رشته بوکس و با حضور تنها يک نماينده در وزن 81- کيلوگرم پيگيري ميشود. |
|
|
|
|
سيامين دوره بازيهاي المپيک لندن روز دوشنبه با برگزاري ديدارهايي در رشتههاي مختلف پيگيري ميشود. اين در حالي است که طبق برنامه از پيش اعلام شده، کاروان ورزش ايران در اين روز از رقابتها تنها يک نماينده دارد. احسان روزبهاني تنها نماينده ايران در روز چهارم بازيهاي المپيک لندن است. اين بوکسور کشورمان از فردا دوشنبه رقابتهاي خود را در وزن 81- کيلوگرم آغاز ميکند. برنامه رقابت وي به شرح زير است: دوشنبه 9 مرداد - ورزشگاه Excel –South Arena2 * وزن 81- کيلوگرم بوکس: احسان روزبهاني - "جيسون مونروي وارلا" از کلمبيا (1:30 بامداد سه شنبه) اين برنامههاي از پيش از اعلام شده از سوي کميته برگزاري بازيهاي المپيک لندن است اين در حالي است که در صورت موفقيت نمايندگان شمشيربازي، تنيس روي ميز و بوکس ايران در رقابتهاي امروز، آنها به جمع شرکت کنندگان در رقابتهاي فردا خواهند پيوست.
در چارچوب مسابقات امروز، نوشاد عالميان در جمع 48 بازيکن برتر تنيس روي ميز به مصاف "تانگ پنگ" از هنگ کنگ ميرود. مجتبي عابديني در بخش انفرادي رقابتهاي شمشيربازي اسلحه سابر به مصاف "فلورين زالومير" از روماني خواهد رفت. امين قاسميپور نيز در رقابتهاي وزن 69 کيلوگرم بوکس رودرروي " گابريل مائستر پرز" از ونزوئلا قرار ميگيرد. |
سرنوشت کشتي بيرون از تشک رقم ميخورددارنده مدال نقره المپيک 2004 آتن معتقد است بخش عمدهاي از سرنوشت قهرماني يا ناکامي کشتي گيران المپيکي به اتفاقات خارج از تشک و کوچينگ ملي پوشان مربوط ميشود. |
|
|
|
|
مسعود مصطفي جوکار در گفتگويي ضمن بيان اين مطلب خاطر نشان کرد: آمادگي جسمي کشتي گيران المپيکي نقش بسزايي در عملکرد آنان دارد اما نبايد فراموش کرد که همه چيز در اين بخش خلاصه نشده و بسياري از عوامل بيروني تشک کشتي نيز ميتواند در موفقيت يا ناکامي ملي پوشان تاثيرگذار باشد. وي تصريح کرد: کشتي گيران اعزامي به رقابتهاي جهاني يا المپيک همواره بايد مردان بزرگ و باتجربهاي را در کنار تشک داشته باشند تا بتوانند با يک کوچينگ و هدايت صحيح به هدف اصلي خود برسند. يک مربي باتجربه مي تواند کشتي را از بيرون تشک به خوبي نظارت و شاگردش را به بهترين شکل راهنمايي کند، چراکه همه چيز روي تشک و رويارويي با حريف خلاصه نميشود و يک کشتي گير هميشه به کوچينگ مربي نيازمند است. آزادکار پيشين وزن 60 کيلوگرم تيم ملي کشورمان ادامه داد: مطمئنا حضور نامهاي بزرگ در کنار تشک ميتواند در سختترين کشتيها نيز معجزه کند و از کشتي گيران، يک قهرمان بسازد. خوشبختانه هم اکنون چنين شرايطي براي تيمهاي ملي کشتي آزاد و فرنگي کشورمان مهيا شده و مرداني همچون رسول خادم و محمد بنا هدايت آزاد و فرنگي کاران المپيکي ما را برعهده دارند. جوکار با اشاره به آمادگي و روحيه مطلوب مسعود اسماعيلپور گفت: اين جوان مازني به عنوان ملي پوش وزن 60 کيلوگرم کشتي آزاد ايران در شرايط خوبي بسر ميبرد، چراکه هم تجربه خوبي از ميادين بين المللي دارد و هم سرشار است از انگيره و اميد که رمز موفقيت هر ورزشکار به حساب ميآيد. البته کار او در المپيک سختتر خواهد بود، چون پيکار در سبک وزن با آن تعدد حريف و حساسيتهاي موجود به مراتب از جدال سنگين وزنها مشکلتر است. البته در سنگين وزن هم نبايد از فشار و سختي پيکار مدعيان وزن 120 کيلوگرم به سادگي گذشت. مربي جوان و سازنده همداني در خاتمه اظهار داشت: اميدوارم اسماعيلپور بتواند همچنان در اين وزن راه من و مراد محمدي را ادامه دهد، چراکه وزن 60 کيلوگرم کشتي آزاد در المپيک قبلي 2004 آتن و 2008 پکن با دو مدال نقره و برنز همراه بود. |
|
المپيک 2012 - لندن دنربي: شانس صعود به مرحله بعد را داريمسرمربي تيم ملي فوتبال بانوان سوئد گفت: با کسب امتياز مقابل ژاپن به صعود اميدوار شديم. |
|
|
|
|
تيم ملي فوتبال بانوان ژاپن شب گذشته در رقابتهاي المپيک لندن مقابل سوئد با تساوي بدون گل متوقف شد. توماس دنربي، سرمربي تيم ملي فوتبال بانوان سوئد پس از تساوي مقابل ژاپن گفت: ما به اين نتيجه قانع شديم و حالا 4 امتياز داريم و با تفاضل گل بهتر در صدر هستيم. شرايط ما بسيار خوب است. وي ادامه داد: پس از اينکه توانستيم مقابل قهرمان جهان امتياز بگيريم شانس زيادي داريم تا از گروهمان بالا بياييم. نوريو ساساکي، سرمربي تيم ژاپن نيز پس از اين تساوي اظهار داشت: براي اولين بار از نتيجهاي که به دست آمد راضي نبودم. در طول نيمه اول به بازيکنان گفتم که با حريف بهتر رقابت کنند. وي ادامه داد: در نيمه دوم حملات سريع بود و شانس زيادي داشتيم و بازيکنان بسيار جنگنده بازي ميکردند. از رفتار بازيکنانم راضي بودم. |
|
صفرزاده: زرگري شانس عبور از خط پايان را داشتسرمربي تيم ملي دوچرخه سواري ايران مسير مسابقه استقامت جاده المپيک را بسيار سخت عنوان کرد و گفت: زرگري در صورت مصدوم نشدن، شانس عبور از خط پايان و کسب نتيجه مطلوب را داشت. |
|
|
|
|
مهرداد صفرزاده در گفتگويي در مورد مسابقه استقامت جاده المپيک 2012 لندن ضمن بيان مطلب فوق گفت: مسابقه واقعا سنگيني بود که رقابت نزديکي بين قهرمانان مطرح جهان در آن شاهد بوديم، خصوصا در 40-50 کيلومتر آخر رکابزنان رقابت بسيار فشردهاي را با هم داشتند. وي افزود: دورهاي سنگين و پيچهاي خطرناک مسير باعث ناکامي و مصدوميت بسياري از دوچرخه سواران مطرح حاضر در اين رقابت شد که در اين بين دو رکابزن کشورمان به دليل مصدوميت نتوانستند مسابقه را ادامه دهند. سرمربي تيم دوچرخه سواري ايران خاطرنشان کرد: دوچرخه سواران ايران در اين رقابت با بدشانسي مواجه شدند و اگر عليرضا حقي و خصوصا امير زرگري دچار مصدوميت نميشدند، ميتوانستند نتيجه خوبي را کسب کنند. صفرزاده در پايان در مورد عملکرد تيم مهدي سهرابي هم گفت: مهدي در ابتدا عملکرد خوبي داشت اما در ادامه مسابقه در گروه دوم قرار گرفت و افت و خيزهاي اين رقابت که مانع موفقيت بسياري از رکابزنان شد، روي عملکرد سهرابي تاثير گذاشت، هرچند از عملکرد وي رضايت داريم. مسابقات دوچرخه سواري بخش استقامت جاده بازيهاي المپيک در حالي با قهرماني رکابزن قزاقستاني به پايان رسيد که مهدي سهرابي تنها رکابزن ايراني بود که از خط پايان عبور کرد. |
پيرمرد چيني تا لندن رکاب زديک پيرمرد چيني شانزده کشور را رکاب زد تا به لندن برسد. |
|
|
|
|
يک پيرمرد چيني براي حمايت از روح ورزشي مسابقات المپيک از چين تا لندن را با سه چرخه طي کرد. |