راسخون

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25019
|

فوق‌سنگين‌هاي وزنه‌برداري وارد مي‌شوند

برنامه نمايندگان ايران در روز يازدهم

نمايندگان ايران در روز يازدهم رقابت‌هاي المپيک در چهار رشته کشتي فرنگي، دووميداني، وزنه برداري و قايقراني به مصاف حريفانشان مي‌روند.

در يازدهمين روز رقابت‌هاي المپيک 2012 فردا (سه‌شنبه) نمايندگان ايران طبق برنامه زير به ميدان مي‌روند:

*سه شنبه 17 مرداد (7 آگوست)

ساعت13:40: کاياک تک نفره 500 متر زنان - آرزو حکيمي

ساعت13:40 : دوي 110 متر با مانع - روح الله عسگري (ورزشگاه المپيک)

ساعت 16:30: کشتي فرنگي وزن 66 کيلوگرم - سعيد عبدولي و 96 کيلوگرم قاسم رضايي (ورزشگاه ExCel)

ساعت 23:15: پرتاب ديسک ، فينال - احسان حدادي (در صورت صعود) (ورزشگاه المپيک)

ساعت23:25: دوي 800 متر، نيمه نهايي - سجاد مرادي (در صورت صعود) (ورزشگاه المپيک)

ساعت22:30: وزنه برداري دسته 105+ کيلوگرم - بهداد سليمي و سجاد انوشيرواني (ورزشگاه ExCel)

*همچنين برنامه رقابت نمايندگان ايران در رقابت‌هاي امروز نيز به شرح زير است:

دوشنبه 16 مرداد (6 آگوست):

ساعت13: قايقراني کاياک تک نفره 1000 متر مردان - احمدرضا طالبيان

ساعت13:30: پرتاب ديسک مرحله مقدماتي - احسان حدادي (ورزشگاه المپيک)

ساعت14:15: پرتاب وزنه زنان مرحله مقدماتي - ليلا رجبي (ورزشگاه المپيک)

ساعت14:20 :دوي 800 متر مرحله اول - سجاد مرادي (ورزشگاه المپيک)

ساعت16:30: کشتي فرنگي وزن 60 کيلوگرم اميد نوروزي- وزن 84 کيلوگرم حبيب الله اخلاقي - وزن 120 کيلوگرم بشير باباجان زاده (ورزشگاه ExCel)

ساعت22:30: وزنه برداري دسته 105 کيلوگرم - نواب نصير شلال (ورزشگاه ExCel)

mashhadizadeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25019
|

کي‌روش قهرماني سوريان را تبريک گفت

سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران، قهرماني 'حميد سوريان' در وزن 55 کيلوگرم مسابقه هاي کشتي فرنگي بازي هاي المپيک 2012 لندن را تبريک گفت.

کارلوس کي روش'' در نخستين ساعات بامداد روز دوشنبه در حاشيه ديدار تيم هاي فوتبال پرسپوليس تهران و صباي قم در گفت و گوي کوتاهي با خبرنگار ايرنا افزود: از اينکه ''حميد سوريان'' موفق شد مدال طلاي بازي هاي المپيک 2012 لندن را براي ايران به ارمغان آورد، خوشحال هستم و براي ديگر اعضاي کاروان ورزش ايران در بازي المپيک لندن نيز آرزوي موفقيت دارم.

سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان در خصوص ديدار تيم هاي پرسپوليس تهران و صباي قم که به برتري 2 بر صفر تيم صبا انجاميد، اظهارنظر نکرد.

''حميد سوريان'' کشتي گير وزن 55 کيلوگرم تيم ملي کشتي فرنگي ايران در بازي هاي المپيک 2012 لندن، يکشنبه شب با برتري مقابل ''روشن بايرام اف'' کشتي گير صاحب نام کشور

جمهوري آذربايجان که در حضور ''الهام علي اف'' رييس جمهور اين کشور در ورزشگاه ''اکسل'' شهر لندن اتفاق افتاد، نخستين مدال طلاي تاريخ کشتي فرنگي ايران را در بازي هاي المپيک براي کشورمان به ارمغان آورد.

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

حمله فتوشاپی به سوریان+عکس

mina_k_h کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 12298
|

حمله فتوشاپی به سوریان+عکس

کسب مدال طلا از سوی حمید سوریان در مسابقات کشتی فرنگی المپیک لندن، سردرگمی و ناتوانی محافل ضدانقلاب را، بیش از پیش نمایان کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، کاربران سایت «بالاترین» که از نخستین لحظات بعد از کسب مدال طلای المپیک از سوی «حمید سوریان»، وی را مورد شدیدترین حملات لفظی و توهین‌های مختلف قرار داده بودند، از مشاهده تصویر فوتوشاپ شده این کشتی‌گیر در قسمت بالای این پایگاه اینترنتی، شوکه شدند!
 گفتنی است «حمید سوریان» که سابقه ا9دای مدال2های خود به دکتر «محمود احمد‌نژاد» را داشته و دلیل این امر را دفاع از حقوق ملت ایران در هنگام حضور در جلسه سازمان ملل عنوان کرده بود، براساس آنچه که انتظار می‌رفت، با خط دهی گردانندگان «بالاترین» و از سوی کاربران این سایت، مورد اهانت قرار گرفته و مدال او بی‌ارزش عنوان شد.

از سوی دیگر، بعد از گذشت چند ساعت، تصویری از «حمید سوریان» در کنار نام این سایت قرار گرفت که در حال به اهتزاز درآوردن پرچم جمهوری اسلامی ایران و زدن دور افتخار دور تشک کشتی است اما آرم «الله» که نشان رسمی جمهوری اسلام ایران استز روی این پرچم حذف شده است.

اکنون کاربران سایت صهیونیستی«بالاترین» می‌پرسند: «آیا پرچم جمهوری اسلامی ایران، آرم الله ندارد؟»

گفتنی است این سایت که مدت‌هاست رونق و اعتبار اولیه خود در میان ضدانقلاب را از دست داده و دیگر چندان مورد اقبال آنها قرار نمی‌گیرد، همواره کوشیده تا از اتفاقات مختلف داخلی، برای جلب مخاطب استفاده کند، اما گردانندگان سایت مذکور، این بار نتوانسته‌اند، دشمنی خود با قهرمان المیکی کشور را پنهان کرده و ضمن سوءاستفاده از موفقیت وی، کوشیده‌اند تا چهره او را با توسل به برنامه «فوتوشاپ» تخریب کنند.

savin125125 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 5409
|

رقباي حدادي درفينال پرتاب ديسک مشخص شدند

رقباي احسان حدادي رکورددارآسيا در فينال مسابقات پرتاب ديسک بازي هاي المپيک 2012 لندن مشخص شدند.

پس از برگزاري مسابقات ورزشکاران مطرح جهان در گروه اول و دوم دور مقدماتي پرتاب ديسک، 12 فيناليست ديسک مشخص شدند تاساعت 23:15 فردا سه شنبه در ورزشگاه اصلي براي کسب مدال هاي طلا، نقره و برنز اين ماده با يکديگر پيکار کنند.

احسان حدادي که به عنوان چهارمين پرتابگر گروه اول به ميدان پا گذاشت، در اولين پرتاب با 65 متر و 19 سانتيمتر حضور خود به عنوان نخستين فيناليست اين ماده را قطعي کرد و با پوشيدن لباس به سرعت ورزشگاه را ترک کرد.

حدادي با اين رکورد ديگر نيازي به دو پرتاب ديگر ندارد.

پس از او گودا ويداس از هند که در پرتاب اول 63.52 متر را به ثبت رسانده بود در پرتاب دوم 65.20را برجاي گذاشت تااو نيز با گذشتن از مرز 65 متر دومين فيناليست مسابقات شود.

اما 18 ورزشکار ديگر اين گروه اول موفق نشدند بيش از 65 متر پرتاب کنند و در انتظار عملکرد پرتابگران ديسک گروه دو ماندند تا در صورت نرسيدن تعداد افراد بالاي 65 متر، 12 رکورد برتر راهي فينال شود.

پيتر مالاچوفسکي، ويرجيليوس الکنا، فرانک کازاناس، اريک کده وپاريلوس آپوستولوس از جمله رقيبان مقدماتي حدادي بودند که نتوانستند ديسک را بيش از 65 متر پرتاب کنند.

اما با شروع رقابت ها در گروه دوم، رابرت هارتينگ قهرمان جهان از کشور آلمان در اولين پرتاب با 66 متر و 22 سانتيمتر براي احسان حدادي خط و نشان کشيد و سومين فيناليست مسابقات و دومين پرتابگر دور مقدماتي لقب گرفت.

فرناندز جورگي ازکوبا نيزبا 65 متر و 34 سانتيمتر در پرتاب اول خود علاوه بر اينکه چهارمين فرد حاضر در فينال خود را مطرح کرد، نشان داد که براي کسب مدال به لندن آمده است.

گرد کانتر از استوني که در پرتاب اول مرتکب خطا شد ، در پرتاب دوم 59.72 متر را ثبت کرد و درسومين پرتاب با 66.39 علاوه برصعود به فينال، نخستين ورزشکار دور مقدماتي پرتاب ديسک لقب گرفت.

لارنس اوکويي از بريتانيا نيز در پرتاب سوم خود با 65.28 متر آخرين پرتابگري بود که به صورت مستقيم به فينال صعود کرد.

بر اين اساس، شش ورزشکار به صورت مستقيم به فينال راه پيدا کردند.

1-گرد کانتر از استوني / 66.39

2-رابرت هارتينگ از آلمان / 66.22

3-فرناندز کوبا / 65.34

4-لارنس اوکلي از بريتانيا/65.28

5-ويکاس گودا از هند /65.20

6-احسان حدادي از ايران / 65.19

شش ورزشکاري که به دليل رکوردهاي بهتر نسبت به 35 پرتاب گر ديگر به فينال راه پيدا کردند به ترتيب رکورد به شرح زير هستند.

7- پيتر مالاچوفسکي از لهستان / 64.65

8- مارتين ورينگ از آلمان / 64.13

9- بن هارادين از استراليا/ 64.00

10- ويرجليوس الکنا از ليتواني / 63.88

11- فرانک کازاناس از اسپانيا/ 63.76

12- اريک کده از هلند / 63.55

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

اميد نوروزي به يک هشتم نهايي رسيد

ملي پوش وزن 60 کيلوگرم کشتي فرنگي ايران به جمع شانزده کشتي‌گير برتر المپيک راه يافت.

اميد نوروزي کارش را در رقابت‌هاي المپيک لندن با پيروزي شروع کرد و شنگ جيان از چين را در سه تايم (1-0، 0-1 و 1-0) به برتري رسيد.

نوروزي در تايم اول يک بر صفر به برتري رسيد تا کار راحت‌تري در وقت دوم داشته باشد.

در تايم دوم دو کشتي‌گير کاري از پيش نبردند و کار به کلينچ کشيده شد. نوروزي حريف چيني خود را در اختيار گرفت اما داوران يک امتياز به حريف چيني داده و کار در سرپا دنبال شد تا اين وقت به سود شنگ به پايان برسد.

در وقت سوم نوروزي با تلاش زياد حريفش را خاک کرد و يک امتياز گرفت. در ادامه نوروزي کشتي را اداره کرد و برد.

قهرمان جهان در دور دوم با برنده‌ي رقابت کشتي‌گيران ميکرونزيا و آمريکا رقابت خواهد کرد.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

اخلاقي به يک هشتم نهايي نرسيد

فرنگي‌کار المپيکي ايران در رقابت‌هاي وزن 84 کيلوگرم شکست خورد.

حبيب الله اخلاقي در پيکار نخست خود مقابل پابلو هرناندز از کوبا قرار گرفت و در سه تايم (1-0، 0-1، 0-1) مغلوب شد.

اخلاقي در تايم اول جنب و جوش بيشتري نشان داد و کشتي‌گير کوبايي بيشتر دفاع کرد، با اين وجود اخلاقي نتوانست از دستان هرناندز عبور کند. اخلاقي در پايان نود ثانيه در خاک نشست و نياز داشت که سي ثانيه مقاومت کند و اين کار را هم به خوبي انجام داد و اين وقت را به سود خود به پايان برد.

تايم دوم باز هم نماينده‌ي ايران بود که بيشتر کار کرد اما باز هم دو کشتي‌گير امتيازي نگرفتند. حريف کوبايي که به شدت خسته به نظر مي‌رسيد، چندين بار به بهانه‌هاي مختلف استراحت کرد و در نهايت کار باز هم به کلينچ کشيده شد. اخلاقي اين بار حريف را در خاک در اختيار گرفت اما نتوانست امتيازي اجرا کند و اين تايم را از دست داد.

در وقت سوم هرناندز اخلاقي را از تشک بيرون انداخت و يک امتياز گرفت. اخلاقي که کشتي را از دست رفته مي‌ديد تلاشش را بيشتر کرد اما راه به جايي نبرد.

اخلاقي در صورت فيناليست شدن هرناندز مي‌تواند براي مدال برنز تلاش کند.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

مدال آوران کره جنوبي از سربازي معافند

ورزشکاران مرد کشور کره‌جنوبي با کسب مدال از رفتن به خدمت سربازي معاف مي‌شوند.

روزنامه کره‌يا‌تودي علل موفقيت نسبي ورزشکاران کره‌اي را سوژه خبري قرارداد و در تازه‌ترين شماره خود آن را در گزارشي تحليل کرد.

بر اساس گزارش اين نشريه موفقيت ورزشکاران مرد و زن دلايلي چند از جمله زيرساخت‌هاي پايه‌اي ورزش در اين کشور، امکانات مطلوب و حمايت مالي مناسب و ... داشته است.

گزارشگر اين نشريه باور دارد در رده مردان تصويب قانون معافيت از سربازي ورزشکاران، قبل از اعزام به بازي‌هاي لندن،‌ موجي از انگيزه را ايجاد کرد و به آقايان ورزشکار جوان کره‌اي اميد بخشيد که بيش از پيش تلاش کنند تا بلکه با کسب مدال طلا، نقره يا برنز،‌ از رفتن به دوره سربازي معاف شوند.

نمايندگان ورزشي اين کشور آسيايي تاکنون دوشنبه (امروز) موفق شده‌اند با کسب 10 طلا، 4 نقره، 6 برنز و درمجموع با 20 مدال در رده چهارم پس از چين، آمريکا و بريتانيا در فهرست رده‌بندي کشورها قرارگيرند.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

شکايت عليه توهين‌کنندگان به جودوکار محجبه

پدر جودوکار بانوان عربستان توهين‌کنندگان به فرزندش در اينترنت را مورد تعقيب جزايي قرار مي‌دهد.

به نقل از روزنامه فولکس‌کرانت هلند، علي سراج عبدلرحيم پدر «وجدان شکراني» که در پيکارهاي المپيک لندن در اولين حضورش بازنده شد، گفت:‌ درخواست مکتوبي براي پيگيري و شناسايي توهين‌کنندگان به دخترم در اينترنت تنظيم کرده‌ام که از طريق وزارت کشور عربستان در حال پيگيري هستم. اميدوارم کساني که باعث لطمه به روح دخترم بخاطر حفظ حجابش شدند، هر چه سريع‌تر شناسايي و مجازات شوند.

اين اظهارات چند روز پس از حضور جودوکا جوان و و محجبه از طرف پدرش در حالي بيان شد که با شروع مسابقات المپيک، کميته اجرايي بازي‌ها با حضورش مخالف بود. به باور اين سازمان حضور در رقابت‌ها با حفظ حجاب اسلامي بخاطر قوانين موجود امکان‌پذير نبود اما پس از آنکه با پافشاري وي مواجه شد، موافقت کرد. در اين حال برخي در شبکه‌‌هاي اجتماعي عليه اين بانوي ورزشکار معتقد، مطالبي منتشر و به اين چهره ورزشي توهين کردند.

عبدلرحيم افزود: من به آن دسته که در اينترنت از نظر فني دخترم را ارزيابي کردند، کاري ندارم. دنبال آن عده هستم که او را بخاطر مسلمان بودن و حفظ حجابش مورد تمسخر قراردادند.

وي ادامه داد: وجدان تنها 16 سال سن دارد. او که سابقه‌اي حضور در المپيک نداشته است. همين نکته که او در اين رقابت‌هاي پر اهميت حضور يافت براي ما مايه افتخار است.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

بوکسور بلغارستاني: خيلي بدشانسم

بوکسور تيم ملي بلغارستان گفت: با شکست مقابل حريف بريتانيايي خود احساس مي‌کنم خيلي بدشانس هستم.

به نقل از واشنگتن پست، "تلي دال کيف" کاپيتان تيم ملي بوکس بلغارستان از اينکه با اختلاف يک امتياز از کسب مدال محروم شد، اظهار تاسف و ناراحتي کرد و گفت: روز گذشته در مرحله يک چهارم نهايي در وزن 56 کيلوگرم مقابل "لوک کميل" از کشور "بريتانيا" با نتيجه 15 بر 16 بازي را واگذار کردم و ناراحتيم از اين است که با يک اختلاف امتياز مبارزه را واگذار کردم.

وي افزود: تلاش زيادي کردم تا رقيب "بريتانيايي" را شکست دهم، اما در بازي سختي گرفتار شدم و نتوانستم از "لوک" امتياز بيشتري بگيرم. اگر اين اتفاق رخ مي‌داد در حال حاضر به مرحله کسب مدال صعود کرده بودم.

بوکسور تيم ملي بلغارستان در ادامه اظهار داشت: چهار سال قبل در المپيک پکن نيز مقابل "لوک" قرار گرفتم که در آن مقطع نيز با نتيجه 4 بر 3 شکست خوردم. احساس مي‌کنم که خيلي بد شانس هستم. اگر اين طور نبود در چند مسابقه حساس با چنين اختلاف امتيازي بازي را واگذار نمي‌کردم.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

وزنه بردار آمريکايي سنگين‌ترين زن المپيکي

هولي مانگولد وزنه بردار 157 کيلوگرمي از آمريکا، سنگين ترين ورزشکار زن حاضر در بازي هاي المپيک 2012 لندن است.

اين وزنه بردار 22 ساله در دسته به اضافه 75 کيلوگرم به رقابت پرداخت اما او هم يکي از زناني است که از توجه رسانه ها به وزن زيادش به تنگ آمده است.

اين زنان سنگين وزن مي گويند، رسانه ها بهتر است به آمادگي و مهارت ورزشکاران بپردازند تا وزنشان.

''''جسيکا انيس'''' قهرمان هفتگانه بريتانيا، ''''ليسل جونز'''' شناگر استراليايي و تيم فوتبال زنان برزيل از ديگر ورزشکاراني هستند که نسبت به منتقداني که آنها را ''''چاق'''' مي دانند، واکنش نشان داده اند.

انيس 26 ساله روز شنبه موفق به کسب مدال طلا براي بريتانيا شد.

مانگولد که به وزنش افتخار مي کند با اشاره به ''''سارا رابلز'''' ديگر هم تيمي سنگين وزنش گفت: هر دو ما نشان داديم که با هر سايز و اندازه اي مي توان يک ورزشکار بود.

المپيک 2012 لندن از لحاظ حضور زنان از تمامي کشورهاي جهان و در تمامي رشته ها از سوي طرفداران حقوق زنان مورد تقدير قرار گرفته است.

بنياد آمادگي جسماني و ورزش زنان انگليس که هدفش افزايش اعتماد به نفس زنان از طريق مشارکت آنها در ورزش است اعلام کرده فقط 12 درصد از دختران 14 ساله بريتانيا به اندازه کافي ورزش مي کنند.

''''سو تيبالاس'''' رييس اجرايي اين بنياد مي گويد، تحقيقات نشان مي دهند دختران نوجوان بيشتر نگران ظاهر خود هستند تا آمادگي جسماني شان.

به گفته وي، حالا اين باور غلط گريبان ورزشکاران زن المپيک هم را هم گرفته است. افرادي که در اوج آمادگي و سلامت جسماني هستند اما به دليل وزن زياد مورد انتقاد قرار مي گيرند.

تيبالاس گفت: زنان ورزشکار به طور مرتب اظهار نظرهايي در مورد ظاهر خود مي شنوند در حاليکه مردها اينگونه نيستند. اين فشار وارد بر ورزشکاران زن را بيشتر مي کند.

حفظ وزن براي بيشتر اين ورزشکاران اهميت زيادي دارد. ''''هولي آويل'''' ورزشکار سه گانه بريتانيا که در المپيک 2008 پکن حضور داشت بعد از اينکه يکي از مربيان به او گفت که چاق است، رژيم گرفت و ديگر نتوانست در مسابقات سطح بالا شرکت کند.

ليسل جونز شناگر استراليايي که کسب سه مدال طلا را در کارنامه دارد پيش از حضور در المپيک لندن از سوي برخي رسانه هاي استراليا مورد انتقاد قرار گرفته بود که معتقد بودند آمادگي او به اندازه بازي هاي 2008 پکن نيست.

اين اظهار نظرها واکنش تند هم تيمي هاي او را به دنبال داشت به طوريکه ''''ملاني شلانگر'''' در اين باره در صفحه توئيتر خود نوشت: ليسل يکي از بزرگترين ورزشکاران المپيکي استراليا است. از روي ظاهر نمي توان در مورد آمادگي يک ورزشکار قضاوت کرد.

ليسل جونز در المپيک لندن به تيم استراليا کمک کرد به مدال نقره مسابقات شناي ترکيبي امدادي برسد.

در همين رابطه سرمربي تيم کامرون نيز بعد از شکست 5 بر صفر تيمش در مقابل تيم فوتبال زنان برزيل، بازيکنان اين تيم را ''''سنگين وزن'''' خطاب کرد.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

سجاد مرادي: اميدوارم به فينال المپيک راه يابم

سجاد مرادي نماينده ايران در مسابقات دوي 800 متر المپيک لندن پس از راهيابي به مرحله نيمه نهايي ابراز اميدواري کرد که بتواند روز سه شنبه به فينال اين رقابت ها راه يابد.

وي به خبرنگاران گفت: من سومين بار است که در بازي هاي المپيک شرکت مي کنم و در دوره قبلي نهم شدم. فردا کار سختي در پيش رو دارم و تمام سعي ام را خواهم کرد تا نتيجه دلخواه را کسب کنم.

وي افزود: متاسفانه قبل از بازي هاي المپيک مصدوم شده بودم که با تلاش هاي انجام شده اين مصدوميت برطرف شد ولي بخشي از تمرينات خودم را از دست دادم.

مرادي اظهار داشت: به خاطر همين مصدوميت، آمادگي من در حال حاضر در حدود 70 درصد است، با اين حال امروز راحت دويدم و فشار زيادي به خودم وارد نکردم.

اين دونده ملي پوش کشورمان تاکيد کرد: دوندگان ماده دوي 800 متر در المپيک واقعا قوي هستند و من هم تمام سعي ام را کردم تا در رقابت هاي مقدماتي جرو سه نفر اول گروهم باشم که خوشبختانه به اين مهم دست يافتم و به مرحله نيمه نهايي صعود کردم.

سجاد مرادي که در گروه پنجم دور مقدماتي قرار داشت روز دوشنبه با طي کردن 800 متر در مدت زمان 1.48.23 دقيقه و قرار گرفتن در جايگاه دوم اين گروه به نيمه نهايي راه يافت.

از هر گروه سه نفر برتر به صورت مستقيم به دور نيمه نهايي صعود مي کنند.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

فولادماهان به قهرمانان ، خودرو هديه مي‌دهد

فولاد ماهان سپاهان به قهرمانان المپيک، پژو پارس، پژو 405 و تيبا هديه مي دهد.

به نقل از روابط عمومي باشگاه فولاد ماهان سپاهان اين هدايا با تاکيد رئيس هيات مديره باشگاه فولاد ماهان و تصميم اعضاي هيات مديره باشگاه در مراسمي با عنوان همايش سپاس از قهرمانان لندن اهدا خواهد شد.

خودروي پژو پارس براي قهرمانان طلايي المپيک، پژو 405 براي دارندگان نشان نقره و تيبا براي هر يک از دارندگان مدال برنز لندن از سوي باشگاه فولاد ماهان سپاهان در نظر گرفته شده است.

''''محمد رضا ساکت'''' مدير عامل باشگاه فولاد ماهان گفت: انتخاب خودروهاي ايراني در راستاي حمايت از توليد داخلي در سال توليد ملي و حمايت از کار و سرمايه ايراني صورت گرفته است.

وي افزود: کسب مدال هاي رنگين در المپيک باعث عزت و افتخار ايران اسلامي در جهان است و باشگاه فولاد ماهان بر مبناي رسالت خود در فعاليت هاي فرهنگي، ورزشي و اجتماعي سهم کوچکي در ايجاد انگيزه مضاعف در ميان جوانان با غيرت ايراني در آوردگاه المپيک خواهد داشت.

وي ابراز اميدواري کرد که در روزهاي آينده بارها سرود پر افتخار ايران در لندن طنين انداز شود.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

پيستوريوس به فينال دوي 400 متر نرسيد

دونده معلول اهل آفريقاي جنوبي نتوانست به فينال دوي 400 متر المپيک برسد.

اسکار دونده معلول اهل آفريقاي جنوبي که با دو پاي مصنوعي مي دود، در نيمه نهايي رقابت‌هاي دوي 400 متر مردان المپيک در گروه خود هشتم شد و از راهيابي به فينال باز ماند.

پيستوريوس در اين مسابقه رکورد 46 ثانيه و 54 صدم ثانيه را ثبت کرد. ورزشکاراني از گرانادا ، باهاما و بلژيک به ترتيب اول تا سوم شدند.

savin125125 کاربر طلایی2
|
|

ليلا رجبي: حضور 80 هزار نفر استرس مي‌دهد

ملي‌پوش پرتاب وزنه بانوان ايران گفت: از رکوردم راضي نبودم و به همين خاطر خيلي ناراحت هستم.

ليلا رجبي پس از ثبت رکورد 17 متر و 55 سانتيمتر و قرار گرفتن در رده 22 المپيک در جمع خبرنگاران گفت: رکوردم بد بود و خيلي ناراحتم و اميدوارم بودم که به رکورد بهتري دست يابم. من آمده بودم که رکورد خودم که رکورد ايران نيز هست، (17 متر و 98 سانتيمتر) را بشکنم، اما نتوانستم.

وي در مورد دليل عملکرد نه چندان خود گفت: المپيک ميدان بزرگي است. قهرمان جهان در گروه ما مسابقه داد و صعود نکرد. وقتي در ايران مسابقه مي‌دهي جمعيتي حضور ندارد، اما در اينجا 80 هزار نفر نشسته‌اند، اين موضوع به آدم استرس مي‌دهد.

گفت: من از همه مردم عذرخواهي مي‌کنم، اما تلاش خود را کردم که بتوانم رکورد خوبي را بر جاي بگذارم که اين گونه نشد و از عملکردم راضي نيستم. نداشتن مربي در تمرينات پيش از اعزام به المپيک در نتيجه من تاثير داشت. همچنين دردي که در قسمت آشيل احساس مي‌کردم که از صبح امروز اين درد را بيشتر با خود داشتم. البته نبايد با چنين چيزهايي عملکردم را توجيه کنم، چون بايد بهتر کار مي‌کردم و رکورد ايران را مي‌زدم.

رجبي درباره روند تمريناتش هم گفت: چند ماهي را در بلاروس بودم که به نظرم بهتر بود در ايران تمرين مي‌کردم، چون بيشتر تمريناتم در فصل زمستان در بلاروس بود که باعث شد برنامه تمريني‌ام تغيير کند. در حالي که وقتي براي چنين مسابقه‌اي آماده مي‌شويم نبايد ظرف سه ماه برنامه تمريني‌مان تغيير کند.

وي با بيان اين که مربي در کنار خود نداشته است، گفت: مهم آن است که يک مربي خوب داشته باشم و اين مربي هم چند سال در کنارم باشد تا سيستم‌ تمريني‌ام درست شود، اما در هر حال من براي خودم تمرين مي‌کنم و نتيجه‌ به دست آمده هر چه بود گذشت و بايد براي آينده فکري کنم