آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن
طالبيان: فقط به فينال فکر مي کنمرکوردهايم نسبت به گذشته بهتر شده و ميتوانم در المپيک به فينال A صعود کنم و براي رسيدن به اين افتخار اميدوارم مردم هم براي ما دعا کنند. |
|
|
|
|
احمدرضا طالبيان قايقران المپيکي ، درباره آمادگيش براي حضور در المپيک لندن گفت: در هفته پاياني فشارها کمتر شده البته روز گذشته اوج فشار بود. از حدود يک سال گذشته که تمريناتم را آغاز کردم حتي يک تمرين را از دست ندادم. تاجايي که لازم بوده تلاشم را به کار گرفتهام بقيه راه به خواست خدا است.
طالبيان درباره حريفانش در المپيک، اظهار داشت: به رقيبانم فکر نميکنم که از چه کشورهايي هستند و تنها تلاشم را به کار ميگيرم تا نتيجه خوبي کسب کنم به هر حال کسي که به المپيک مي رود اهميتي به رقبايش نمي دهد ترسي از نام ندارد. کاياکسوار مليپوش کشورمان در المپيک لندن، درباره پيشبينياش در اين رقابتها عنوان کرد: رکوردهايم نسبت به سال گذشته 4 ثانيه بهتر شده است و فکر ميکنم در المپيک بتوانم يک يا دو ثانيه اين رکورد را بهبود ببخشم. فکر ميکنم بتوانم در فينال A قرار بگيرم که در اين صورت نتيجه خوبي گرفتهام و به مدال المپيک بعد نزديک شدهام اما در صورتي که راهي فينال B شوم که دو سال است در اين فينال حضور دارم بايد جزو نفرات برتر باشم. تمرينات خوب است و انگيزه بالايي براي مسابقات دارم. احمدرضا طالبيان قايقران المپيکي فردا به همراه آرزو حکيمي و مربيان خود راهي لندن ميشوند. |
نارضايتي کوروش باقري از زمان تمرين شاگردانشتيم سه نفره ملي پوشان وزنه برداري ايران براساس برنامه تمريني در لندن تمرين ميکند، اما اين موضوع نارضايتي سرمربي تيم ملي ايران را برانگيخته است. |
|
|
|
|
کوروش باقري و حسين رضازاده در کنار محمدپور، رستمي و مرادي تيم پنج نفره وزنه برداري ايران در المپيک را تا روز چهارم تشکيل مي دادند. اين افراد هر روز براساس برنامه زمانبندي شده مسئولان برگزاري مسابقات بايد در محل حاضر شده و خارج از آن زمان اجازه ورود به محل تمرين را ندارند. همچنين اين زمانها از ساعت 11 صبح گرفته تا ساعت 4 بعد از ظهر ادامه دارد. تيمها به صورت مشخص و متناوب در اين زمانها تمرين دارند.
اما نکته بسيار جالب توجه در زمان تمرينها اين است که حدود 70 درصد از سالن در هر زماني که در آن حاضر شويد خالي است و اين مسئله کمي تعجب همگان را برانگيخته است. اين موضوع امروز در لندن يکي از مباحثي بود که بخاطر آن کوروش باقري به مسئولان برگزاري رقابها اعتراض کرد. او در اعتزاضهاي خود اعلام مي کرد که زمان مسابقه دادن شاگردانش هفت شب است و چرا ساعت 11 صبح براي او برنامه ريزي تمريني داشته اند. او اين موضوع را عنوان مي کرد که وقتي در اين مکان محدوديت مکاني نداريم و در هر ساعتي بخش زيادي از سالن تمرين خالي است، تيمها بايد بر اساس زمان دلخواه تمرين کنند. البته متاسفانه قوانين سخت و دست و پا گير المپيک که براي ايجاد نظم قرار داده شده، کمتر تغيير مي کند. |
مصاف کشتيگيران المپيکي با مليپوشانجوانانمسابقه کشتيگيران المپيکي و مليپوشان جوان پس از 4ساعت رقابتهاي سخت و ديدني زير نظر خادم به پايان رسيد. |
|
|
|
|
به نقل از سايت فدراسيون کشتي، آزادکاران المپيکي در ادامه برنامههاي تمريني خود با نظر رسول خادم، مدير تيمهاي ملي از ساعت 13 امروز و به مدت 4 ساعت در مسابقه با کشتيگيران جوان شرکت کردند.
در اين مسابقات آزادکاران المپيکي در يک کلاس جديد با جوانان کشتي ايران روبرو شدند و جوانان نيز در يک کلاس آموزشي حضور داشتند. از مهمترين ديدارهاي اين مسابقات که در پنج دور و در وزنهاي مختلف انجام شد، ميتوان به مبارزات حسن رحيمي با بهنام احسانپور، فرزاد عموزاده، حسين رحيمي و محمد رضا سرگو و مسابقات احسان لشگري با مصطفي صادقزاده، محمدجواد ابراهيمي و مهران ميرزايي اشاره کرد. همچنين مبارزه صادق گودرزي با محسن عباسي و عليرضا کريمي، کميل قاسمي با اصغر لاغري، عبدالله قمي، عليرضا محمدي ومجتبي مرادي، مسعود اسماعيل پور با اصغر جبلي، بهنام احسانپور، حسن مرادقلي و مهران بابايي و مهدي تقوي با اصغر جبلي و مهران بابايي اشاره کرد. اين مسابقات در چند دور برگزار شد و داوران بينالمللي قضاوت اين مسابقات را بر عهده داشتند. رسول خادم در حين اين مبارزات نکات فني را به المپيکيهاي کشتي ايران گوشزد ميکرد. اعضاي کادر فني تيمهاي ملي بزرگسالان و جوانان و کشتيگيران دو تيم به همراه تعدادي از تماشاگران در کنار محمد خادم، نايب قهرمان جهان و مربي سابق تيم ملي و عارف ربطي، دبيرفدراسيون کشتي از نزديک ناظر اين مسابقات بودند. در پايان اين مسابقه رضا يزداني و الياس بختياري به ميانه تشکهاي خانه کشتي آمدند و زير نظر رسول خادم در يک کلاس مرور فن شرکت کردند. |
|
صعود بوکسور ايران به دور دوم طلوتي گام اول را محکم برداشتبوکسور وزن 64- کيلوگرم تيم ملي ايران با برتري برابر حريف اسپانيايي خود به مرحله بعد صعود کرد. |
|
|
|
|
در ادامه مسابقات بوکس و از ساعت 19:15 امروز سه شنبه مهدي طلوتي بوکسور وزن 64- کيلوگرم تيم ملي ايران به مصاف"جاناتانآلسون" از کشور اسپانيا رفت.
طلوتي در راند اول با نتيجه 4بر3 حريفش را شکست داد و در راند دوم نيز بازي را با نتيجه 5 بر 4 پيروز شد. وي در راند سوم با نتيجه 7 بر 5 و در مجموع 16 بر 12 پيروز شد تا به مرحله بعد صعود کند. بامداد امروز سه شنبه احسان روزبهاني بوکسور وزن 81 -کيلوگرم با شکست حريف کلمبيايي خود به مرحله بعدي صعود کرد. در مرحله دوم روزبهاني بايد با بوکسور تيم ملي ترکيه مبارزه کند. |
مقصودي: با دومين پيروزي روحيه گرفتيمنايب رئيس فدراسيون بوکس گفت: خدا را شکر دومين پيروزي را بدست آورديم و اميدوارم فردا مظاهري سومين موفقيت را کسب کند. |
|
|
|
|
منوچهر مقصودي پس از پيروزي مهدي طلوتي مقابل حريف اسپانيايي خود، گفت: خدا را شکر دومين پيروزي را نيز تجربه کرديم. رقابت جانانهاي بود. مهدي هرچقدر در طول مبارزاتش به حريفش نزديک ميشود راحتتر امتياز کسب ميکند. خوشبختانه امروز اين کار را انجام داد و با بهترين نتيجه حريفش را شکست داد.
وي افزود: با اين دو پيروزي روحيه خوبي کسب کرديم. انشاءالله مظاهري هم سومين پيروزي را کسب کند. نايب رئيس فدراسيون بوکس در پايان اظهار کرد: مظاهري فردا بازي سختي را دارد و بايد فردا به مصاف حريف پرقدرت کوبايي خود برود. در صورت شکست وي در بازي سوم با قهرمان جهان بازي دارد. بامداد امروز احسان روزبهاني نيز در نخستين مسابقه خود به برتري رسيد. |
آلسون: بوکسور تيمملي ايران بهتر از من بودبوکسور تيم ملي اسپانيا گفت: بايد پس از اين شکست قبول کنم که بوکسور تيم ملي ايران بهتر از من بود. |
|
|
|
|
جاناتان آلسون بوکسور تيم ملي اسپانيا پس از شکست مقابل مهدي طلوتي گفت: متاسفانه روزي قرعه به من خورد که احساس خستگي ميکردم و با اين وضعيت مقابل بوکسور ايراني قرار گرفتم. طلوتي واقعا بوکسور سرعتي بود و مقابل من خيلي خوب کار کرد.
وي افزود: خستگي که داشتم باعث شد نتوانم مقابل حريفم مبارزه کنم. من فقط تلاش ميکردم امتياز زيادي را مقابل وي از دست ندهم و بازي را کنترل کنم. اين را بايد قبول کنم که وي بهتر از من بود. دنبال بهانه نيستم. بوکسور تيم ملي اسپانيا در ادامه گفت: از اين موضوع خيلي خوشحالم که من 21 ساله هستم و اين اولين المپيکي بود که حضور داشتم و تلاش ميکنم در دورههاي بعدي براي تيم ملي کشورم مدال کسب کنم. وي در پاسخ به اين سؤال که نظرت در مورد بوکسور تيم ملي ايران چيست، گفت: در اين وزني که ما مبارزه کرديم وزن بسيار سنگين و دشواري است اما بوکسور ايراني اين توانايي را دارد که به موفقيت برسد. بوکسور تيم ملي اسپانيا در پاسخ به اين سؤال که در اين وزن چه کساني شانس کسب مدال دارند، خاطرنشان کرد: در وهله اول يک بوکسور کوبايي که خيلي مبارزات خوبي از خود به نمايش گذاشته بود شانس کسب قهرماني دارد. پس از آن برزيل و اوکراين نيز از بهترينها هستند اما در اين وزن چيزي قابل پيشبيني نيست. |
نيکفر: بهتر از المپيک پکن نتيجه ميگيرمپرتابگر وزنه ايران با يادآوري اينکه در بازيهاي المپيک پيشين که در پکن برگزار شد، عملکرد خيلي خوبي نداشت، گفت: به طور حتم در اين دوره از بازيها نتيجه بهتري خواهم گرفت. |
|
|
|
|
امين نيکفر که به تازگي وارد دهکده بازيهاي المپيک شده است، در جمع خبرنگاران از وضعيت خود ابراز رضايت کرد و اظهار داشت: شرايط خوبي دارم به ويژه از وقتي وارد دهکده بازيها شده و در جو مسابقات قرار گرفته ام. در کل از نظر روحي و جسمي آمادگي خوبي دارم.
وي که به خاطر کسب سهميه B پرتاب وزنه در اين دوره از بازيهاي المپيک شرکت خواهد داشت، در پاسخ به اين پرسش که "عملکردت در لندن نسبت به المپيک پکن چگونه خواهد بود؟"، گفت: قطعا بهتر از المپيک پکن نتيجه خواهم گرفت. در پکن تمامي پرتابهاي من به خطا رفت اما سعي ميکنم اين بار خيلي بهتر کار کنم. نيکفر با يادآوري اينکه رکورد وي 20 متر و 53 سانتيمتر است، تصريح کرد: اگر قصد مدال آوري داشته باشم بايد بالاي 20 متر پرتاب داشته باشم تا بتوانم مدالآور شوم. اميدوارم بتوانم حداقل رکورد خودم را بزنم. پرتابگر وزنه ايران با تاکيد بر اينکه دراين دوره از بازيهاي المپيک رقيبان خوبي دارد، گفت: چهار نفر از حريفان من بالاي 22 متر پرتاب ميکنند. من هم بايد تلاش کنم تا پرتابهاي خوبي داشته باشم. امين نيکفر يکي از 10 دووميداني کار المپيکي ايران است. وي رقابتهاي خود در بخش پرتاب وزنه بازيهاي المپيک را از صبح جمعه آغاز ميکند. |
انتقاد اولاند از صندليهاي خالي المپيکفرانسيس اولاند به صندليهاي خالي بازيهاي المپيک لندن انتقاد کرد همچنين گفت علاقمند است کشورش ميزباني بازيهاي المپيک 2024 را برعهده بگيرد. |
|
|
|
|
رئيس جمهور فرانسه که در لندن با خبرنگاران صحبت ميکرد، گفت: در حال حاضر مسئله اين است که بسياري از اين صندليها به دليل قيمت گران خود بدون استفاده ماندهاند.
وي گفت: من به مسئولان کميته ملي المپيک فرانسه کمک ميکنم تا در صورتي که ميزبان بازيهاي المپيک شدند اين مشکل را با موفقيت پشت سر بگذاريم. اولاند تاييد کرد شماري از شهرهاي فرانسه از جمله پاريس قابليت انتخاب شدن به عنوان ميزبان بازيهاي المپيک را دارند. پاريس يکي از نامزدهاي ميزباني المپيک حاضر بود اما رقابت را به لندن باخت. رئيس جمهور فرانسه ادامه داد: من به لندن نيامدهام تا نامزدي کشورم را اعلام کنم اما ميخواهيم يک پيشنهاد بسيار قوي را ارائه کنيم. "فرانسيس اولاند" در پايان در خصوص رقابت ورزشکاران کشورش با بريتانيا اظهار داشت: ما در حال حاضر در جدول ردهبندي مدالها از بريتانيا پيش هستيم و بايد بگويم ميزبان براي ورزشکاران ما فرش قرمز پهن کرده و به اين خاطر از آنها سپاسگزاريم. با اين حال بازي هنوز تمام نشده است |
قهرمان 16 ساله المپيک تبرئه شدرييس کميته ملي المپيک بريتانيا بر خلاف سرمربي تيم ملي شناي امريکا ميگويد "يه شيون" قهرمان رقابتهاي شناي المپيک لندن از استفاده از مواد نيروزا مبراست. |
|
|
|
|
پس از اينکه سرمربي تيم ملي شناي آمريکا درباره قهرماني شناگر نوجوان چيني در رقابتهاي المپيک و رکوردشکني او اظهار شک و ترديد کرده بود، رييس کميته ملي المپيک بريتانيا "يه شيون" را از استفاده از مواد نيروزا مبرا دانست.
لرد کالين موينيهان در همين زمينه گفت: اين شناگر 16 ساله در تستهاي مربوط به مواد نيروزا شرکت کرده که نتيجه اين تستها براي او منفي بوده است. شيون در رقابتهاي المپيک 400 متر مختلط با 5 ثانيه اختلاف نسبت به آخرين رکورد خود توانست عنوان قهرماني را به دست بياورد. پس از اين اتفاق جان لئونارد مربي تيم ملي آمريکا گفت که عملکرد اين شناگر چيني او را مشکوک است. وي ادامه داد: عملکرد اين شناگر من را ياد يکي از زنان شناگر آلمان شرقي در المپيک 1980 مياندازد که با دوپينگ به عنوان قهرماني رسيده بود. در عين حال "يه شيون" که قرار است در فينال رقابتهاي 200 متر مختلط هم شرکت کند، قاطعانه از خود دفاع کرده و هر نوع استفاده از مواد نيروزا را انکار کرده است. |
توقف بازيهاي تنيس به علت بارش شديد بارانبارش شديد باران در روز سه شنبه موجب توقف موقت بازي هاي تنيس المپيک لندن در ورزشگاه تنيس المپيک در ورزشگاه ويمبلدون شد. |
|
|
|
|
به نقل از خبرگزاري فرانسه از لندن، برگزاري همه مسابقات تنيس در زمين هاي تنيس روباز و همچنين دومين دور بازي ''اندي موراي'' با ''جارکو نيمينن'' که قرار بود قبل از شروع بارندگي آغاز شود، تا پوشانده شدن سقف زمين به تاخير افتاد.
بارش باران در روز يکشنبه نيز موجب کوتاه شدن زمان بازي ها در باشگاه ''آل انگلند'' شد به گونه اي که فقط شمار اندکي از مسابقات به طور کامل برگزار شد. |
|
مدير تيم ملي بوکس: طلوتي در مقابل حريف اسپانيايي عالي بودمدير تيم ملي بوکس ايران بعد از پيروزي 16 بر 12'مهدي طلوتي' نماينده کشورمان در برابر حريفي از اسپانيا گفت: همين انتظار را از بوکسور وزن 64 کيلوگرم کشورمان داشتيم. |
|
|
|
|
منوچهر مقصودي گفت: طلوتي، امروز (سه شنبه) در مبارزه با حريف اسپانيايي عالي بود و ما از قبل مي دانستيم که وي هرچه به حريف نزديکتر شود بر توانش افزوده خواهد شد.
وي افزود: با تکيه بر همين تاکتيک، توان کافي و حرکات حساب شده، طلوتي توانست بر حريف خود غلبه کند و افتخار ديگري را در کارنامه بوکس کشورمان به ثبت برساند. مقصودي گفت: برنامه بعدي بوکسورهاي کشورمان در بازي هاي المپيک لندن، مبارزه ''علي مظاهري'' با حريف کوبايي در وزن 91 کيلوگرم است که با توجه به قدرت بدني و تجربه وي تصور مي کنم به راحتي بتواند از پس حريفش برآيد. وي اظهار داشت: بوکسورهاي ما روز به روز کارشان بهتر مي شود و خوشبختانه از نظر روحي هم در وضعيت عالي بسر مي برند. |
تيمو بول آلماني هم حذف شدتيمو بول پينگ پنگ باز آلماني و قهرمان بازي هاي المپيک 2000 سيدني و شکست دهنده 'نوشاد عالميان' در بازي هاي المپيک 2012 لندن، از اين بازي ها کنار رفت. |
|
|
|
|
''تيمو بول'' که روز دوشنبه با غلبه بر ''نوشاد عالميان'' راهي مرحله يک شانزدهم نهايي رقابت هاي انفرادي مسابقه هاي پينگ پنگ بازي هاي المپيک لندن شده بود، سه شنبه شب و ساعتي قبل با ''آدرين کريسان'' از روماني روبه رو و مغلوب اين پينگ پنگ باز رومانيايي شد.
در اين ديدار که با نتيجه 4 بر يک به پايان رسيد، بازيکن رومانيايي گيم هاي نخست، سوم، چهارم و پنجم را به ترتيب و با نتايج (11 بر9، 15 بر 13، 12 بر 10 و 11 بر 6) از آن خود کرد و فقط گيم دوم را با نتيجه 11 بر 8 به ''تيمو بول'' واگذار کرد. ''کريسان'' رتبه 27 جهاني را داراست و در رده بندي 69 شرکت کننده پينگ پنگ مردان بازي هاي المپيک لندن، رتبه 15 به وي رسيده است و اين در حالي است که ''تيمو بول'' نفر هفتم رده بندي جهاني در المپيک لندن داراي رتبه چهارم بود. ''تيمو بول'' پينگ پنگ باز سرشناس آلماني، همچنين مقام نايب قهرماني رقابت هاي تيمي پينگ پنگ بازي هاي المپيک 2008 پکن را در اختيار دارد. |
شمشیرباز کرهجنوبی پس از شکست در مرحله نیمهنهایی مقابل بریتا میدمن از آلمان با چشمانی اشکبار تأخیری طولانی در ادامه مسابقات به وجود آورد.
ديدار اين شمشيرباز اهل كرهجنوبي در مرحله نيمهنهايي با نتيجه 5 بر 5 دنبال ميشد، اما ساعت شمار يك ثانيه بيشتر وقت را نگه داشت و همين كافي بود تا ورزشكار آلماني از آن يك ثانيه نهايت استفاده را برده و يك امتياز كسب كند و بازي را به سود خود به پايان رساند.
این نتیجه تیم کرهجنوبی را به شدت خشمگین کرد، اما اعتراض آنها مورد قبول واقع نشد و سرمربی شین به بیرون سالن مسابقه اسکورت شد.
شین در این باره اظهار داشت: واقعا نمیدانم چگونه احساساتم را توصیف کنم. تلاش زیادی کردم تا بتوانم مدال المپیک را پس از 4 سال کسب کنم. در عرض تنها یک ثانیه شکست خوردم و پذیرش این مسئله غیرممکن است.
ورزشكار كرهاي به اين تصميم اعتراض كرد و وقتي فهميد كه به اعتراض او توجه نميشود، روي پيست يك ساعت به نشانه اعتراض گريه كرد، اما وقتي بعد از يك ساعت فهميد كه اعتراض و نشستن او فايدهاي ندارد، پيست را با نهايت ناراحتي ترك كرد. مربی وی به دفاع از شمشیرباز کرهای پرداخت، اما پس از بحث طولانی مدیر فنی و مقامات فدراسیون شمشیربازی هیدمن برنده اعلام شد.
شین پس از 70 دقیقه تأخیر برای کسب مدال برنز به میدان رفت اما با نتیجه 15 بر 11 مقابل یوجی سان از چین شکست خورد. شمیاکینا نیز با نتیجه 9 بر 8 مقابل هیدمن آلمانی در وقتهای اضافی به برتری رسید و مدال طلای مسابقات را از آن خود کرد.
فلپس طلاي 200متر پروانه را هم از دست دادمايکل فلپس در ادامه ناکاميهاي متوالي خود طلاي شناي 200 متر پروانه را هم از دست داد. |
|
|
|
|
چادله کلوف از آفريقاي جنوبي موفق شد با ثبت زمان يک دقيقه و 52 ثانيه و 96 صدم ثانيه مدال طلاي ماده 200 متر پروانه را از آن خود کند.
مايکل فلپس شناگر سرشناس آمريکايي با ثبت زمان يک دقيقه و 53 ثانيه و 1 صدم ثانيه در جايگاه دوم ايستاد تا يک بار ديگر از رسيدن به مدال طلا بازبماند. تاکشي ماتسودا از کشور ژاپن نيز مدال برنز را بر گردن آويخت. اگرچه مايکل فلپس نتوانست طلاي المپيک را از آن خود کند اما با کسب اين مدال تعداد مدالهاي خود در ادوار مختلف المپيک را به عدد 18 رساند که با رکورد لاريسا لاتينينا، ژيمناست سابق شوروي برابري ميکند. فلپس آمريکايي تا ساعتي ديگر در فينال ماده 200 * 4 متر آزاد تيمي نيز شرکت خواهد کرد و چنانچه موفق به کسب مدال شود، تبديل به رکورددار بازيهاي المپيک از نظر تعداد مدال خواهد شد. |
سونگا فاتح طولانيترين بازي تاريخ تنيس المپيکجو ويلفرد سونگا فاتح طولانيترين بازي تاريخ تنيس در المپيک شد. |
|
|
|
|
در دور دوم رقابتهاي تنيس المپيک لندن، روز سهشنبه جو ويلفرد سونگاي فرانسوي توانست در طولانيترين رقابت تنيس در تاريخ المپيک، ميلوش رائونيچ را شکست دهد و به مرحلهي بعد راه يابد.
در اين بازي که 3 ساعت و 56 دقيقه به طول انجاميد، تنيسور فرانسوي توانست با نتايج 6 بر 3، 3 بر 6 و 25 بر 23 حريف خود را شکست دهد تا اين بازي با داشتن 48 گيم در يک ست، رکورد المپيک را بشکند. اين در حالي است که سونگا در ست آخر 3 امتياز مچپوينت را از دست داد. رکورد طولانيترين بازي تنيس المپيک پيش از اين به مصاف فرناندو گونزالس و تيلور دنت مربوط ميشد که در المپيک 2004 آتن 3 ساعت و 25 دقيقه بازي آنها به طول انجاميد. |