راسخون

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

mashhadizadeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 25019
|

رضايي:

کم اميدترين کشتي گيران هم شانس مدال دارند

مربي تيم ملي کشتي آزاد کشورمان در حاشيه برگزاري آخرين اردوي آزادکاران المپيکي گفت: حتي کم اميدترين کشتي گيران اعزامي به بازي‌هاي المپيک نيز شانس کسب مدال و موفقيت دارند.

عليرضا رضايي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: المپيک ميدان متفاوتي با ديگر عرصه‌هاي ملي ورزشي است و در عين فشار و حساسيت بالاي اين پيکارها، امکان خلق شگفتي و تحقق روياي برخي ورزشکاران وجود دارد. بارها ديده شده حتي کم اميدترين و ناشانس‌ترين ورزشکاران هم توانسته‌اند در المپيک صاحب مدال شده و جاودانه شوند.

به گزارش مهر ،وي در ادامه به وضعيت اردونشينان المپيکي اشاره کرد و افزود: خوشبختانه آخرين اردوي آزادکاران المپيکي در شرايطي به روزهاي پاياني خود نزديک مي‌شود که اردونشينان هر روز به آمادگي جسمي و روحي مطلوب و ايده‌آل نزديک مي‌شوند. ضمن اينکه حجم و فشار تمرينات کاهش يافته و مرور فن و کنترل وزن در بيشتر تمرينات گنجانده شده است.

نايب قهرمان المپيک 2004 آتن در خصوص آزادکاران سنگين وزن تيم ملي نيز گفت: رضا يزداني که از هر نظر براي افتخارآفريني مهياست و مطمئنم اگر در شرايط روحي و رواني خوبي قرار داشته باشد مي‌تواند بهترين نتيجه تاريخ قهرماني خود را در المپيک لندن رقم بزند. خوشبختانه او هيچ مشکل آسيب ديدگي يا اضافه وزن ندارد و به عنوان يک ملي پوش باتجربه و عنواندار کاروان کشتي ايران مي‌تواند بر حريفان خود چيره شود.

مربي تيم ملي کشتي آزاد تصريح کرد: کميل قاسمي نيز در وزن 120 کيلوگرم به خودباوري و اعتمادبنفس قابل توجهي رسيده و من فکر مي‌کنم او بتواند در المپيک نتايج خوبي کسب کند. البته جواني و کم تجربگي کميل ممکن است تا حدي سبب کم توقعي از او شود اما کميل در تورنمنت اسپانيا نشان داد که به مرز پختگي و خواستن رسيده و مي‌تواند هر ناممکني را ممکن سازد.

رضايي در خاتمه اظهار داشت: قاسمي را نمي‌توان بي تجربه و کم شانس‌ترين ملي پوش المپيکي خواند، چراکه او در طول مدت حضورش در ترکيب تيم ملي و اردوهاي آماده سازي ثابت کرده که اسير نام و عنوان حريفان نخواهد شد و براي رسيدن به هدف اصلي‌اش در المپيک هيچ هراسي از اين ميدان بزرگ ندارد.

آخرين تمرينات آماده سازي تيم ملي کشتي آزاد ايران براي حضور در المپيک 2012 لندن در حال حضر در خانه کشتي تهران جريان دارد. آزادکاران المپيکي بايد طي روزهاي 20 تا 22 مرداد ماه در سالن اکسل شهر لندن در برابر حريفان خود قرار گيرند.

|
|

رد درخواست عربستان

فدراسيون جهاني درخواست عربستاني‌ها مبني بر حضور بانوي محجبه جودوکار اين کشور را براي حضور در المپيک رد کرد.

ماريوس ويزه، رئيس فدراسيون جهاني جودو پس از اينکه عربستان سعودي روز گذشته از طريق فدراسيون جودوي اين کشور اعلام کرد در حال رايزني با فدراسيون جهاني براي بازگرداندن وجدان شکراني، بانوي محجبه جودوکار در مسابقات هستند، درخواست آنها را رد کرد.

به نقل از فارس ،ويزه در اين باره گفت: گمان نمي‌کنم اين ورزشکار بتواند بختي براي حضور در مسابقات پيدا کند. قوانين فدراسيون جهاني مشخص است و با توجه به همه جهات و دلايل امنيتي قوانين فدراسيون جهاني اجازه شرکت در مسابقات را به اين ورزشکار نمي‌دهد.

وي افزود: اينکه اين بانوي جودوکار عربستاني بسيار مصمم و با انگيزه است تا در المپيک شرکت کند جاي تقدير دارد اما فدراسيون جهاني اجازه اين کار را نمي‌دهد.

اهميت اين خبري به حدي بوده که بيش از 800 روزنامه و سايت بين‌المللي در 2 روز گذشته اين خبر را منعکس کرده‌اند.

|
|

مشت و شمشير ايراني در دومين روز المپيک

فردا (يکشنبه) در دومين روز از بازي هاي المپيک 2012 لندن تنها شمشيرباز و نخستين بوکسور ايراني براي روبرو شدن با رقباي خود به ميدان مي روند.

در رشته شمشيربازي و در اسلحه سابر، مجتبي عابديني از ساعت 14:20 به وقت تهران در نخستين مسابقه خود به مصاف فلورين زالومير از روماني مي رود.

از ساعت 11 به وقت لندن (2:30 بامداد دوشنبه به وقت تهران) نيز امين قاسمي پور نخستين مبارزه خود را با گابريل مائستره پرز از ونزوئلا برگزار مي کند.

دو ورزشکار ايراني در ورزشگاه ExCel به ميدان مي روند.

|
|

کانسلرا: شانس کسب مدال طلا هستم

قهرمان دوچرخه‌سواري سوئيس در تلاش براي کسب مدال طلاي رقابت‌هاي المپيک 2012 لندن است.

به نقل از شبکه تلويزيوني او.آر.اف، فابين کانسلرا که در رقابت‌هاي تور دوفرانس و توردو سوئيس خوش درخشيده است، اکنون در بهترين شرايط براي کسب مدال در ماده دوچرخه‌سواري جاده قراردارد.

وي روز گذشته اظهار داشت: در شرايط آمادگي بسياري خوبي هستم. تلاش مي‌کنم در اين ماده بطور حتم به يک مدال برسم. آرزو مي‌کنم البته در صورت راهيابي به مراحل پاياني، به مدال طلا برسم.

وي افزود: با تمام وضعيت جاده‌هاي داخل و اطراف لندن آشنا هستم. مي‌دانم مسير 250 کيلومتري اين ماده چه شرايطي دارد. فکر مي‌کنم بتوانم در 9 مرحله 15 کيلومتري اين مسابقات نتايج خوبي بگيرم.

|
|

دستگيري 100 دوچرخه‌سوار در مراسم افتتاحيه

پليس انگليس 100 دوچرخه‌سوار که قصد عبور از پارک المپيک را داشتند به اتهام اخلال در نظم عمومي دستگير کرد.

به نقل از آسوشيتدپرس، پليس انگليس (اسکاتلنديارد) روز شنبه اعلام کرد که بيش از 100 نفر در حين اعتراض دوچرخه‌سواران در مراسم افتتاحيه المپيک دستگير شدند.

اسکاتلند يارد اعلام کرد: 2 گروه از معترضان به اتهام ايجاد شرايط اعتراض‌گونه و بر هم زدن نظم عمومي دستگير شدند.

يک باشگاه دوچرخه‌سواري آماتور روز جمعه بعدازظهر در حين مراسم افتتاحيه مسابقات المپيک تلاش مي‌کرد که راهش را از ميان کمربند امنيتي در اطراف پارک المپيک باز کند.

افسران پليس با چندين فعال دوچرخه‌سوار حرفه‌اي که توسط پليس متوقف شده بودند درگير شد و اسکاتلنديارد اعلام کرد که هيچ مصدوميت جدي در اين درگيري‌ها رخ نداده است.

دوچرخه‌سواران که از اعضاي يک رويداد دوچرخه‌سواري ماهانه به نام "کريتيکال مس" يودند، معمولا از اين محدوده عبور مي‌کردند، اما برنامه پليس مانع از عبور اين گروه از پارک المپيک در شرق لندن شد.

پليس آمار دقيق دستگيرشدگان را متعاقبا اعلام خواهد کرد.

|
|

رقابت‌هاي بسکتبال مردان از فردا آغاز مي‌شود

رقابت‌هاي بسکتبال مردان المپيک 2012 لندن از فردا(يکشبنه) آغاز مي‌شود.

رقابت‌هاي بسکتبال المپيک 2012 لندن در بخش مردان از فردا (يکشنبه) آغاز مي‌شود و تيم‌هاي حاضر که در گروه قرار دارند به مصاف هم مي‌روند.

در مهمترين بازي‌ها آمريکا، قهرمان دوره گذشته به مصاف فرانسه مي‌رود و اسپانيا، نايب قهرمان دوره قبل نيز برابر نماينده آسيا يعني چين قرار مي‌گيرد.

جدال آرژانتين و ليتواني هم از ديگر ديدارهاي مهم فردا محسوب مي‌شود.

برنامه کامل روز اول به شرح زير است:

گروه A

نيجريه - تونس (ساعت 9)

آمريکا - فرانسه ( ساعت 14:30)

آرژانتين - ليتواني (ساعت 22:15)

گروه B

برزيل - استراليا(ساعت 11:15)

اسپانيا - چين(ساعت 16:45)

روسيه - بريتانيا(ساعت 20)

ساعت بازي‌هابه وقت محلي است.

|
|

سهم ناچيز تبريز در کسب مدال‌هاي المپيکي

بررسي تاريخچه حضور ورزشکاران تبريزي در مسابقات المپيک حکايت از سهم ناچيز ورزش تبريز در کسب مدال‌هاي المپيکي ايران داشته که تنها به يک مدال برنز محدود مي‌شود.

نخستين حضور ايران در المپيک به سال 1948 لندن باز مي‌گردد، اما ورزشکاران تبريزي 16 سال بعد موفق به حضور در بزرگ‌ترين رقابت‌هاي ورزشي جهان شدند.

1964 توکيو

حسين خداپرست بازيکن تيم ملي فوتبال ايران نخستين ورزشکار تبريز در المپيک است. اين مهاجم تنها يک بازي در ترکيب تيم ملي ايران قرار داشت و همين تک بازي افتخار اولين ورزشکار تبريزي حاضر در المپيک را به نام وي ثبت کرد. البته قابل ذکر است که عزيز اصلي دروازه‌بان ثابت تيم ملي در المپيک توکيو متولد تبريز بوده، اما وي سابقه حتي يک دقيقه بازي براي تيم‌هاي تبريزي را نداشته و در همان دوران تحصيل خود به تهران عزيمت کرده و هيچگاه به تبريز بازنگشت. تيم ملي فوتبال ايران در اين رقابت‌ها با چهار گل مقابل آلمان‌شرقي شکست خورد و يک بر صفر نيز به روماني نتيجه را واگذار کرده و تنها در مصاف مکزيک به تساوي يک بر يک دست يافت.

1972 مونيخ

با عدم حضور ورزشکاري از تبريز در بازي‌هاي 1968 مکزيکوسيتي، شاهد يک وقفه هشت ساله در حضور تبريز در المپيک بوديم.

در المپيک مونيخ دو دوچرخه‌سوار به نام‌هاي غلامحسين کوهي و بهروز رهبر از تبريز حضور داشتند که در ماده سرعت تيمي مقام سي و دوم را کسب کردند

1976 مونترال

باز دو دوچرخه‌سوار نماينده تبريز در المپيک بودند. غلامحسين کوهي و اصغر خداياري در رده تيمي مقام بيست و چهارم را کسب کردند. کوهي که دومين المپيک خود را تجربه مي‌کرد در تايم تريل تيمي نيز حضور داشت که ايران در اين رقابت‌ها حذف شد.

1988 سئول

بعد از دو دوره تحريم المپيک‌هاي برگزار شده مسکو و لس‌آنجلس از سوي ايران، در سئول کره‌جنوبي شاهد حضور چهار ورزشکار از آذربايجان‌شرقي در تيم اعزامي بوديم که مصطفي چايچي در دوچرخه‌سواري و رشته تايم تريل تيمي مقام بيست و نهم را کسب کرد.

احد پازاچ، احد جوان صالح و مسعود قديمي در کشتي فرنگي حضور داشتند که پازاج با دو باخت متوالي حذف شد، اما جوان صالح و مسعود قديمي با يک برد تا مرحله سوم اين رقابت‌ها در جدول حضور داشتند که در نهايت با دومين شکست خود از دور مسابقات کنار رفتند. تيمي 10 نفره کشتي فرنگي ايران در اين بازي‌ها سنگين‌ترين شکست خود را در طول تاريخ متحمل شده و با دو پيروزي و بيست شکست توفيقي کسب نکرد که همان دو پيروزي توسط کشتي‌گيران آذربايجان‌شرقي به دست آمد.

البته جوان صالح و پازاج اردبيلي بودند، اما چون در آن زمان اردبيل جزو استان آذربايجان‌شرقي بود، اين دو ورزشکار از نفرات اين استان محسوب مي‌شدند. مرحوم مسعود قديمي نيز از شهرستان ميانه به تيم ملي کشتي فرنگي راه يافته بود.

1992 بارسلون

پازاج و جوان صالح باز در تيم ملي کشتي فرنگي ايران عضويت داشتند اما چون اردبيل خود استان شده بود اين دو جزو ورزشکاران آذربايجان‌شرقي محسوب نمي‌شدند.

ايوب بني‌نصرت در کشتي آزاد رقابت‌هاي خوبي از خود به نمايش گذاشت و در نهايت به مقام با ارزش پنجمي دست يافت.

ابراهيم عليدخت نيز در تنيس روي ميز مقابل ورزشکاري از بلژيک شکست خورده و از جدول مسابقات حذف شد.

در وزنه‌برداري نيز مظفر اجلي وزنه‌بردار ميانه‌اي نتوانست موفقيتي را کسب کند.

1996 آتلانتا

در اين المپيک افتخار حمل پرچم ايران به ورزشکار زن تبريزي رسيد. ليدا فريمان پرچمدار ايران در المپيک آتلانتاي آمريکا بود. وي که نخستين ورزشکار ايراني حاضر در اين رقابت‌ها بعد از پيروزي انقلاب اسلامي بود، چند ساعت بعد از مراسم طولاني و خسته کننده افتتاحيه در رشته تيراندازي با تفنگ بادي بين 49 نفر در مکان چهل و ششم قرار گرفت. وي در آتلانتا تنها ورزشکار تبريزي حاضر در اين رويداد بزرگ ورزشي بود.

2000 سيدني

احد کاظمي در دوچرخه‌سواري نماينده تبريز در اين مسابقات بود که موفقيتي را کسب نکرد.

2004 آتن

يوسف کرمي نخستين مدال آذربايجان‌شرقي را در المپيک کسب کرد. تکواندو کار ميانه‌اي در اين رقابت‌ها در وزن خود به مقام سوم رسيده و مدال با ارزش برنز را تصاحب کرد.

نسيم حسن‌پور تيرانداز تبريزي نيز در رقابت‌هاي المپيک عنواني را کسب نکرد.

2008 پکن

مسعود هاشم‌زاده و قادر ميزباني دو ورزشکار تبريزي حاضر در اين رقابت‌ها بودند. هاشم‌زاده کشتي‌گير سنگين وزن از دور رقابت‌ها حذف شد و قادر ميزباني نيز در دوچرخه‌سواري ماده استقامت مقام هفتاد و هشتم بسنده کرد.

2012 لندن

سه ورزشکار تبريزي در رقابت‌هاي المپيک لندن حضور دارند. ميلاد وزيري در تير و کمان، سجاد هاشمي در دو و ميداني و يوسف کرمي در تکواندو.

کرمي امسال جزو پراميدترين ورزشکاران اعزامي است و به دنبال دومين مدال خود در دومين حضورش در اين رقابت‌ها است.

همچنين پرويز هادي که در کشتي آزاد و در وزن 120 کيلو موفق به کسب سهميه شده بود، ناعادلانه و به بهانه شکست در مسابقه انتخابي کنار گذاشته شده و نفر ديگري جايگزين وي شد.

جمع بندي

ايران در تاريخچه المپيک‌ها صاحب 11 مدال طلا، 15 نقره و 22 برنز شده که از اين تعداد تنها يک مدال برنز سهم تبريز است که آمار بسيار پاييني محسوب مي‌شود.

تاکنون 16 ورزشکار از تبريز در بزرگ‌ترين رقابت‌هاي ورزشي حضور داشته‌اند که اين رقم بعد از لندن به عدد 18 افزايش مي‌يابد. در اين ميان غلامحسين کوهي و يوسف کرمي دو بار افتخار حضور در اين رقابت‌ها را کسب کرده‌اند.

آذربايجان‌شرقي در المپيک 1988 سئول با چهار ورزشکار بيشترين نماينده را داشته و در المپيک 2004 آتن با کسب يک مدال برنز بهترين عملکرد را داشته است.

در بين رشته‌هاي ورزشي دوچرخه‌سواري با شش ورزشکار تبريزي حاضر در رقابت‌هاي المپيک بيشترين حضور را داشته، اما تنها مدال کسب شده به رشته تکواندو تعلق دارد تا اين رشته سرآمد ورزش‌هاي استان باشد.

از 18 ورزشکار اعزامي در تاريخچه المپيک از تبريز نام دو زن ديده مي‌شود که هر دو به رشته تيراندازي مربوط مي‌شود.

گزارش از خبرگزاري فارس - فرهاد فرهادپور

|
|

نخستين گروه وزنه برداران ايران عازم لندن شدند

نخستين گروه کاروان تيم ملي وزنه برداري ايران بامداد شنبه براي شرکت در سي امين دوره بازيهاي المپيک عازم لندن شدند.

اين گروه متشکل از کيانوش رستمي و سهراب مرادي، دو ملي پوش دسته 85 کيلوگرم و سعيد محمدپور ملي پوش دسته 94 کيلوگرم است که بامداد امروز تهران را به مقصد لندن ترک کردند.

ديگر وزنه برداران کشورمان نيز صبح سه شنبه از طريق فرودگاه امام خميني (ره) به سمت محل برگزاري سي امين دوره المپيک پرواز مي کنند.

بهداد سليمي، سجاد انوشيرواني و نواب نصيرشلال تمرينات روزهاي شنبه، يکشنبه و دوشنبه خود را زير نظر جورج زالاي مربي مجارستاني تيم ملي برگزار مي کنند و پس از آن با اين مربي به المپيک مي روند.

|
|

مرگ داور ترکيه‌اي بوکس در المپيک لندن

داور بوکس ترکيه اي به خاطر سکته قلبي پيش از شروع بازي‌هاي المپيک جان سپرد.

"غريب اوز کويومکو"، داور ترکيه‌اي بوکس که براي قضاوت به بازي‌هاي المپيک 2012 دعوت شده بود، پيش از آغاز اين رقابت‌ها در هتلي در لندن جان سپرد.

بنا بر گزارش‌ها اين داور 73 ساله ترک به خاطر سکته قلبي جان باخته است. قرار است که جسد وي کالبدشکافي شود.

|
|

به دنبال صادر نشدن رواديد از سوي انگليس

هاشمي: به دلايل واهي به من ويزا ندادند

عضو هيات اجرايي کميته ملي المپيک به دنبال صادر نشدن رواديد از سوي انگليس براي حضور در بازي‌هاي المپيک 2012 گفت: انگليسي‌ها زهرشان را ريختند و با صادر نکردن رواديد لکه ننگي از خود بر جاي گذاشتند.

سيد مهدي هاشمي با بيان اين که انگليسي‌ها هيچ دليل مشخصي براي صادر نکردن رواديد به من عنوان نکردند، اظهار کرد: من عضو هيات اجرايي کميته ملي المپيک و رييس فدراسيون تيراندازي ايران هستم. از طرفي در هيات اجرايي آسيا کرسي دارم. همچنين رييس دومين آکادمي بين‌المللي تيراندازي جهان هستم. هر کدام از اين سمت‌ها به تنهايي مي‌تواند زمينه‌اي باشد براي اين که به من رواديد و آي دي کارت بدهند.

وي ادامه داد: متاسفانه تاکنون به دلايل واهي علت صادر نکردن رواديد روشن نشده است. سفارت انگليس دوباره به من اعلام کرد که بايد مدارکم را تکميل کنم. من هم مدارکم را فرستاده‌ام، اما هنوز خبري نشده است. انگليس موظف است در طول دوره بازي‌هاي المپيک و پارالمپيک رواديد را براي مسئولان و ورزشکاران کشورهاي مختلف صادر کند.

رييس فدراسيون تيراندازي اضافه کرد: پيش از المپيک ما اجلاس‌هاي جهاني مختلفي داشتيم که طي آن قرار بود مشکلي براي رواديد و حضور مسئولان و ورزشکاران در المپيک وجود نداشته باشد. اين يک لکه ننگ است، آنها زهرشان را ريختند و اجازه ندادند که در مراسم افتتاحيه و رقابت‌هاي تيراندازان به عنوان مسئول اين رشته حضور پيدا کنم.

عضو هيات اجرايي کميته ملي المپيک با تاکيد بر اين که انگليسي‌ها مدعي هستند که مسايل سياسي در مسايل ورزشي تاثيرگذار نيست، خاطر نشان کرد: من حدود پنج سال ويزاي انگليس را داشتم و بحث درمانم را دنبال مي‌کردم، اما حتي آنها ويزاي درماني من را تمديد نکردند. اين اتفاقات آزمايش‌هايي است که نشان مي‌دهد که حرف آنها با عملشان يکي نيست و فقط شعار مي‌دهند.

هاشمي با بيان اين که براي گرفتن رواديد سه بار به سفارت انگليس مراجعه کردم، تصريح کرد: يک بار قبل از اين که سفارت انگليس در ايران بسته شود، مراجعه و مدارکم را کامل کردم. بار دوم و سوم آنها وقت دادند تا به سفارتشان در آنکارا مراجعه کنم که من طي دو مرحله سفرهاي دو روزه به آنکارا داشتم، ولي متاسفانه علي‌رغم تکميل مدارک و مراجعه هيچ پاسخ قانع کننده‌اي براي صادر نشدن ويزا نگرفتم.

رييس فدراسيون تيراندازي درباره پيش‌بيني خود از نتايج احتمالي تيراندازان در المپيک گفت: هيچ اطلاع دقيقي درباره شرايط محيطي لندن ندارم و نمي‌توانم چيزي را پيش‌بيني کنم، اما با شايستگي و لياقتي که تيراندازان زن ما دارند که جزو 10 نفر اول دنيا قرار گرفته‌اند طبيعي است بايد امکان کسب مدال داشته باشند. البته شايد يکي از دلايل ويزا ندادن اين بوده که شانس تيراندازان را کم کنند. آنچه که مسلم است، مسايل سياسي بر مسايل ورزشي سايه انداخته است.

|
|

رويينگ سواران ايران امروز در دور مقدماتي

رويينگ سواران المپيکي کشورمان رقابت هاي خود را با برگزاري مسابقات مقدماتي از امروز (شنبه) در لندن آغاز خواهند کرد.

محسن شادي و سولماز عباسي رويينگ سواران المپيکي کشورمان امروز ( هفتم مرداد ماه جاري ) رقابتهاي خود را با برگزاري مسابقات مقدماتي آغاز خواهند کرد.

سولماز عباسي نماينده رويينگ کشورمان در ماده تک نفره سنگين وزن بانوان با هدايت افشين فرزام در اين رقابت ها با قايقراناني از الجزاير، آرژانتين، استراليا، آذربايجان، بلاروس، برزيل، چين، کوبا، چک، دانمارک، السالوادور، آلمان، ايرلند، ژاپن، قزاقستان، کره، ليتواني، مکزيک، ميانمار، نيوزلند، پاراگوئه، روسيه، سوئد، تايلند و تونس رقابت مي کند.

در بخش مردان نيز محسن شادي در رويينگ تک نفره سنگين وزن مردان با حريفاني از آرژانتين، آذربايجان، بلژيک، برزيل، شيلي، چين، کرواسي، کوبا، چک، دانمارک، مصر، السالوادور، انگليس، آلمان، هنگ کنگ، هند، قزاقستان، کره، ليتواني، مکزيک، مونته نگرو، نيجريه، نروژ و ونزوئلا روبرو مي شود.

مربي شادي در بازيهاي المپيک لندن ، ''شخرت گانيو'' ازبکستاني است.

|
|

سوئيسي‌ها 5 تا 7 مدال طلا مي‌خواهند

مديران ورزش سوئيس مي‌گويند در تلاش براي کسب 5 تا 7 مدال طلا در رقابت‌هاي لندن 2012 هستند.

به نقل از روزنامه نويه‌زورخر‌سايتونگ، گيان گيلي، رئيس کميته المپيک سوئيس گفت: مطابق برنامه‌ريزي انجام شده در تدارک کسب 5 تا 7 مدال طلا از لندن هستيم. قابليت‌هاي ورزشکاران‌مان را در اين فستيوال ورزشي مورد ارزيابي دقيق قرار داده و مي‌دانيم با چه حريفاني به رقابت خواهند داشت.

راجر فدرر، قهرمان شماره يک تنيس جهان، نيکولا اشپيريگ، قهرمان زن رشته سه گانه، فابين کانسلرا، قهرمان دوچرخه سواري،اشتانيسلاس واورينکا، قهرمان تنيس و نينو شورتر، دوچرخه سواري کوهستان، شانس مسلم قهرماني و کسب مدال طلا هستند.

پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.

|
|

تجهيزات نورافشاني المپيک لندن ساخت چين بود

ترقه ها و فشفشه هايي که با نورافشاني آن المپيک 2012 لندن افتتاح شد ، ساخت چين بوده است.

اين وسايل ساخت چين آسمان لندن پايتخت انگليس را در آستانه المپيک و در مراسم گشايش آن روشن کرد.

'' يه شي لونگ '' رييس شرکت بزرگ ساخت تجهيزات نورافشاني چين گفت : همه اين تجهيزات و ترقه ها را چين ساخته و صادر کرده است.

به نقل از ايرنا ،ترقه ها و تجهيزات نورافشاني ساخت چين اصولا در بسياري رويدادهاي بين المللي مورد استفاده قرار مي گيرد.

در بازي هاي آسيايي 2006 قطر ، بازي هاي زمستاني تورين 2006 و در المپيک 2008 پکن نيز چين تامين کننده وسايل نورافشاني رقابت ها بود.

مردم چين در جشن عيد بهاره، هرسال از وسايل نورافشاني ساخت داخل کشور خود به صورت گسترده استفاده مي کنند.

|
|

گودرزي:حريفانم را در المپيک غافلگير مي‌کنم

ملي‌پوش وزن 74 کيلوگرم کشتي آزاد در المپيک لندن گفت:‌ با تغيير برنامه‌اي که داشته‌ام نسبت به گذشته خيلي پيشرفت کرده‌ام و حريفانم را در المپيک غافلگير مي‌کنم.

صادق گودرزي درباره شرايطش براي حضور در المپيک لندن گفت: بعد از چندماه تمرينات سخت و پرفشار، با نزديک شدن به روزهاي پاياني اردو و زمان آغاز مسابقات، تمرينات رفته رفته سبک مي‌شود.

به گزارش فارس ،وي ادامه داد: آمادگي خوبي دارم، نسبت به 3 سال گذشته تغييرات خوبي در خودم ايجاد کرده‌ام و کشتي‌ام پيشرفت کرده است. اميدوارم با اين تغييرات باخت‌هايي را که داشتم جبران و پيروزي‌هايم را بهتر کنم.

گودرزي درباره اينکه در هر 3 سالي که بعد از المپيک پکن روي تشک مسابقات جهاني رفته با مدال برگشته و برنامه‌اش براي موفقيت در لندن چيست گفت: 6 ماهي که در اردو بوده‌ام روي کشتي تمام حريفانم کار کرده‌ام و روي کشتي‌گير خاصي تمرکز نکرده‌ام. در اين مدت پيشرفت‌هايي داشته‌ام که روز مسابقه و روي تشک مسابقه در لندن به نمايش خواهم گذاشت.

دارنده 3 مدال نقره و برنز جهان تصريح کرد: با تغيير برنامه‌اي که داشته‌ام نسبت به مسابقات گذشته خيلي پيشرفت کرده‌ام و حريفان را روي تشک غافلگير خواهم کرد. با استراتژي جديدي روي تشک خواهم رفت و گودرزي متفاوتي را خواهيد ديد.

گودرزي در پاسخ به اين سوال که آيا به خودت قول مدال داده‌اي و آيا اين را متصور هستي که روي سکوي المپيک بروي عنوان کرد: تمام هدفم اين است که درست و با کمترين اشتباه کشتي بگيرم و برنامه‌هايي را که تدارک ديده‌ايم براي حريفان به نحو احسن پياده کنم. از دل اين برنامه پيروزي به دست خواهد آمد.

ملي‌پوش وزن 74 کيلوگرم کشتي ايران در المپيک لندن خاطرنشان کرد: تمام تلاشم را مي‌کنم تا پشيمان نشوم. هر زمان که در مسابقات جهاني شرکت کردم هيچ حريفي را دست کم نگرفته‌ام. المپيک يا مسابقات آسيايي براي من فرقي نمي‌کند؛ فقط دوست دارم کشتي خودم را به نحو احسن پياده کنم و به حاشيه‌ها کاري ندارم.

صادق گودرزي نماينده وزن 74 کيلوگرم کشتي آزاد ايران روز 19 مرداد وزن‌کشي مي‌کند و 20 مرداد ماه روي تشک خواهد رفت.

|
|

عربستان تهديد به ترک المپيک کرد

عربستان در پي اعلام ممنوعيت استفاده از حجاب توسط جودوکار زن اين کشور تهديد کرده است که بازي هاي المپيک 2012 لندن را ترک خواهد کرد.

عربستان مي گويد در صورتي در بازي ها مي ماند که ''وجدان شهرخاني'' جودوکار زن اين کشور بتواند با روسري در مسابقات شرکت کند.

به نقل از ايرنا،اين جودوکار 18 ساله يکي از دو عضو تيم زنان عربستان در المپيک لندن 2012 است که‌ فدراسيون بين المللي جودو اعلام کرده است نمي تواند با روسري مسابقه بدهد.

اکنون کميته بين المللي المپيک جلسه اضطراري را با مقامات کميته المپيک عربستان و فدراسيون بين المللي جودو تشکيل خواهد داد تا مانع از انصراف عربستان از شرکت در بازي ها شود.

سخنگوي کميته بين المللي المپيک در اين باره اعلام کرد: ما از ناخرسندي عربستاني ها مطلع شديم و به همين دليل نشست فوق العاده اي را براي حل اين مشکل در دو روز آينده تشکيل خواهيم داد.

اين مساله به دليل ماه ها تلاش ''ژاک روگ'' رييس کميته بين المللي المپيک براي راضي کردن مقامات عربستان و حضور زنان اين کشور در بازي هاي المپيک لندن، از حساسيت خاصي برخوردار است.

عربستان يکي از شروط خود براي حضور زنان را پوشش اسلامي آنها در جريان مسابقات قرار داده بود.

فدراسيون بين المللي جودو در حالي استفاده از روسري در حين مسابقات را به دليل حفظ ايمني بازيکنان ممنوع کرده است که فدراسيون هاي جودو در آسيا به زنان مسلمان اجازه داده اند، با حجاب در مسابقات شرکت کنند.