راسخون

اخبار و حواشی المپیک 2012 لندن

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

پاداش تيراندازان المپيکي اعلام شد


رييس فدراسيون تيراندازي از اهداي 20 سکه طلا به عنوان پاداش به الهه احمدي که توانست در المپيک لندن به مقام ششمي برسد، خبر داد.


 سيد مهدي هاشمي درباره پاداش به تيراندازان المپيکي اظهار کرد: طي جلسه‌اي که امروز(چهارشنبه) درهيات رييسه فدراسيون تيراندازي داشتيم قرار شد به الهه احمدي 20 سکه، مه‌لقا جام‌بزرگ 10 سکه و ابراهيم برخورداري 5 سکه اهداء شود. همچنين به آقاي لازلو سرمربي تيم ملي تفنگ 10 سکه، خانم هاشمي مربي تيم ملي تفنگ و آقاي چاوا سرمربي تيم ملي تپانچه 5 سکه به عنوان پاداش داده شود.

 هاشمي خاطرنشان کرد: جوايز تيراندازان المپيکي طي مراسمي اهداء خواهد شد. 


 ايران در المپيک لندن با سه سهميه مستقيم حضور پيدا کرد که الهه احمدي توانست بهترين نتيجه تاريخ تيراندازي ايران را رقم بزند و به مقام ششمي اين بازي‌ها دست پيدا کند. همچنين مه‌لقا‌جام‌بزرگ و ابراهيم برخورداري ديگر نمايندگان ايران در المپيک بودند که نتوانستند به مرحله فينال راه پيدا کنند.

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

برزيل - ايتاليا درنيمه‌نهايي واليبال مردان


تيم‌هاي مدعي بلغارستان، روسيه، برزيل و ايتاليا به مرحله نيمه نهايي واليبال المپيک در بخش مردان راه يافتند.


مرحله يک‌چهارم نهايي واليبال قهرماني المپيک لندن در بخش مردان برگزار شد که تيم‌هاي بلغارستان، روسيه، برزيل و ايتاليا موفق شدند با شکست حريفانشان به مرحله نيمه نهايي اين مسابقات راه يابند.

به گزارش فارس ،نتايج ديدارهاي مرحله يک‌چهارم نهايي به شرح زير است:

ايتاليا 3 - آمريکا صفر ( 28- 26، 25- 20 و 25 - 20)

برزيل 3 - آرژانتين صفر( 25 - 19، 25 - 17 و 25 - 20)

روسيه 3 - لهستان صفر (25 - 17، 25 - 23 و 25 - 21)

بلغارستان 3 - آلمان صفر( 25 - 20، 25 - 16 و 25 - 14)

ديدارهاي مرحله نيمه نهايي جمعه به شرح زير برگزار مي‌شود:

بلغارستان - روسيه

برزيل - ايتاليا

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

اسپانيا صدرنشين روز نخست رقابتهاي تکواندو


نخستين روز رقابت‌هاي تکواندو بازي‌هاي المپيک لندن با قهرماني ورزشکاران چين و اسپانيا و صدرنشيني تيم اسپانيا در رده بندي مدالي به پايان رسيد.


نخستين روز از رقابت‌هاي تکواندو المپيک لندن در اوزان 58- کيلوگرم مردان و 49- کيلوگرم زنان برگزار شد که به ترتيب ورزشکاران اسپانيا و چين مدال‌هاي طلا را از آن خود کردند.

به گزارش ايسنا در وزن 58- کيلوگرم مردان "جوئل گونزالز بونيلا" نفر اول رنکينگ جهان از اسپانيا مقام اول را از آن خود کرد. "لي دائه هون" از کره جنوبي در جاي دوم ايستاد. "آلکسي دنيسنکو" نفر هفتم رنکينگ جهاني از روسيه و "اسکار مونوس" از کلمبيا هم به صورت مشترک مقام سوم و مدال برنز را از آن خود کردند.

در وزن 49- کيلوگرم زنان هم "جينگ يو وو" نفر اول رنکينگ جهان از چين قهرمان شد. "بريجيت ياگه انريکه" نفر سوم رنکينگ جهاني از اسپانيا در جاي دوم ايستاد. "سونخام چاناتي" نفر هفتم رنکينگ جهاني از تايلند و "لوسي جيا زانينوويچ" نفر پنجم رنکينگ جهاني از کرواسي مقام سوم مشترک را به دست آوردند.

طبق برنامه امروز (پنجشنبه) مسابقه‌هاي تکواندو در اوزان 68- کيلوگرم مردان و 57- کيلوگرم زنان برگزار خواهد شد که محمد باقري معتمد از ايران در قسمت مردان در اولين ديدار ساعت 16 به وقت تهران به مصاف "ديويد بوي" از آفريقاي مرکزي مي‌رود.

محمد باقري معتمد که عناويني چون نقره مسابقات قهرماني جهان در کره جنوبي،طلاي مسابقات جام جهاني 2010 چين ،طلا قهرماني آسيا 2010 قزاقستان،طلاي بازيهاي آسيايي 2010 گوانجو، نقره قهرماني ستارگان جهان 2009 مکزيک، نقره جام جهاني 2009 آذربايجان، طلا قهرماني جهان 2009 دانمارک، طلا قهرماني آسيا 2008 چين، طلا قهرماني دانشجويان جهان 2008 صربستان، طلا المپيک دانشجويان جهان 2007 تايلند را بدست آورده است که در مرحله اول در حالي بايد مقابل حريفي از افريقاي مرکزي قرار بگيرد که حريف او گمنام است.

"دويد بوي" از آفريقاي مرکزي 24 ساله در وزن دوم المپيک در قاره خود قهرمان مسابقات انتخابي المپيک شد تا از اين طريق مجوز حضور در رقابتهاي تکواندو المپيک لندن را کسب کند.

بوي در مسابقات 2009 دانمارک و همچنين در کيونگجو 2011 موفق به کسب مدال نشد و به نظر مي‌رسد محمد باقري معتمد کار دشواري مقابل اين حريف در مرحله نخست نداشته باشد.

محمد باقري معتمد در صورت پيروزي بر اين حريف در دور دوم بايد با برنده مبارزه روح الله نيک پا(افغانستان) و لنوفسکي(لهستان) ديدار کند.

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

"آريس مريت" قهرمان ماده 110 متر با مانع شد


دونده آمريکايي موفق شد مدال طلاي دوي 110 متر با مانع مسابقات دووميداني المپيک 2012 لندن را از آن خود کند و اين در حالي بود که قهرمان المپيک 2008 پکن به دليل مصدوميت نتوانست به رقابت ادامه دهد.


مريت با زمان 12 ثانيه و 92 صدم ثانيه موفق شد مدال طلاي ماده 110 متر با مانع مسابقات دووميداني المپيک 2012 لندن را از آن خود کند و "جيسون ريچاردسون"، هموطن او که عنوان قهرماني جهان را در اختيار دارد با زمان 13 ثانيه و 4 صدم ثانيه به مدال نقره دست يافت.

به گزارش مهر ،مريت در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: مدال طلا براي من يعني همه چيز. آمريکا از المپيک 1996 که "آنل جانسون" مدال طلاي ماده 110 متر با مانع را کسب کرده بود در اين ماده طلا نگرفته بود. خوشحالم که موفق شدم به اين مهم دست پيدا کنم. حضور در چنين جو فوق العاده‌اي واقعا احساس خاصي درون من ايجاد مي‌کند.

"هنسل پارچمنت" جامائيکايي در اين ماده به عنوان سوم و مدال برنز دست يافت. اين در حالي بود که "دايرون روبلس" قهرماني کوبايي که رکورد جهان را در اختيار دارد و در المپيک 2008 پکن نيز به مدال طلا دست يافته بود به دليل مصدوميت و برخورد با مانع ششم نتوانست به رقابت ادامه دهد.

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

دستور رييس جمهور به وزير ورزش:

از عبدولي مانند طلايي‌هاي المپيک تقدير شود


رئيس جمهور در دستوري خطاب به وزارت ورزش تأکيد کرد که براي تقدير از قهرمان کشتي‌فرنگي ايران، نتيجه وي در المپيک مدال طلا محسوب شود.


 محمود احمدي‌نژاد براي تقدير شايسته از قهرمان سعيد عبدولي دستوري خطاب به محمد عباسي ابلاغ کرد.

به گزارش فارس ،رييس جمهور به وزير ورزش و جوانان دستور داد، نظر به شايستگي‌هاي قهرمان کشتي فرنگي کشور و برخورد ناعادلانه با وي در المپيک، مدال عبدولي طلا محسوب شده و مورد تقدير شايسته قرار گيرد.

متن اين دستور به شرح زير است:

جناب آقاي عباسي

وزير محترم ورزش و جوانان

با سلام و احترام

نظر به شايستگي‌هاي قهرمان کشتي فرنگي کشور جناب آقاي سعيد عبدولي و درخشش وي در بازي‌هاي المپيک و با توجه به برخورد ناعادلانه‌اي که نسبت به او انجام شده است، حسب دستور رياست محترم جمهوري لازم است مدال ايشان طلا محسوب شده و مورد تقدير شايسته قرار گيرند.

سعيد عبدولي، به دليل ناداوري در مرحله يک‌چهارم نهايي رقابت‌هاي کشتي‌فرنگي از دور بازي‌هاي المپيک حذف شد.

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

"بولت" و "بليک" به فينال 200 متر راه يافتند


"يوسين بولت" جامائيکايي که قصد دارد نام خود را در دوي سرعت جهان جاودانه کند به فينال ماده 200 متر مسابقات دووميداني المپيک 2012 لندن راه يافت.


بولت 25 ساله در فينال ماده 200 متر با "ورن وير" و "يوهان بليک"، دو هموطن خود و همچنين "والاس اسپيرمون" آمريکايي رقابت خواهد کرد.

به گزارش مهر بولت در گفتگو با خبرنگاران گفت: کاملا آماده‌ام و مي‌خواهم مدال طلاي 200 متر را هم کسب کنم. رقابت سختي در پيش دارم، اسپيرمون و بليک رقيبان سرسختي هستند اما اميدوارم در نهايت بتوانم مدال طلا را کسب کنم.

بولت در المپيک 2008 پکن مدال طلاي مواد 100 متر و 200 متر مسابقات دووميداني را از آن خود کرد و در المپيک لندن تا به حال طلاي 100 متر را مال خود کرده و اگر بتواند از عنوان قهرماني خود در 200 متر نيز دفاع کند بدون شک سريع‌ترين دونده سرعت تاريخ لقب خواهد گرفت.

او در پاسخ به اين سئوال که آيا رکورد خود را که در رقابت‌هاي جهاني سال 2009 برلين ثبت کرده بود را خواهد شکست، گفت: شايد. فعلا فقط به طلا فکر مي‌کنم و هدف اصلي من رکوردشکني نيست.

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

خيرآبادي: بنا شبانه روز تلاش کرد


مربي تيم ملي کشتي فرنگي ايران، گفت: محمد بنا معمار کشتي فرنگي ايران شبانه روز براي موفقيت اين تيم در المپيک تلاش کرد.


جمشيد خيرآبادي بامداد پنجشنبه پس از ورود کاروان پرافتخار کشتي فرنگي به ايران، به ايرنا، گفت: رسيدن به آرزوي 40 ساله در المپيک بسيار شيرين است و نمي توانم احساس خود را بگويم.

وي ادامه داد: عملکرد دلاور مردان کشتي فرنگي ما در المپيک بسيار عالي بود و شايد کمتر کسي انتظار چنين عملکردي را از ما داشت.

مربي تيم ملي کشتي فرنگي ايران،گفت:حماسه بزرگي را رقم زديم و اميدوارم اين برنامه ريزي خوب همچنان براي مردان کشتي فرنگي ادامه داشته باشد.

وي تصريح کرد:تيم ملي کشتي فرنگي از هر لحاظ با تلاش هاي بنا آماده حضور در المپيک بود و اين را با عملکرد خوب خود به اثبات رسانديم.

وي اظهارداشت: بنا نقش بسيار زيادي در اين موفقيت داشت و او شبانه روز براي موفقيت ورزشکاران ما در مسابقات المپيک 2012 لندن تلاش کرد.

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

عبد ولي:کسي نبود به داد ما برسد


عضو تيم ملي کشتي فرنگي ايران با بيان اينکه در مسابقات کشتي فرنگي بازيهاي المپيک لندن کسي نبود،‌ به داد ما برسد، گفت: از ناداوري ها آنقدر ناراحت هستم که اميدوارم زنده بمانم.


عبد ولي که با ناداوري داور بلاروس در مقابل حريف فرانسوي بازنده شد و از دور مسابقات حذف گرديد، گفت: ابتدا بايد اعلام کنم، از اينکه کشتي فرنگي ايران در المپيک لندن درخشيد بسيار خوشحالم و اميدوارم روند خوب آن ادامه يابد.

به گزارش ايرنا وي ادامه داد: اميدوارم محمد بنا معمار کشتي فرنگي ايران و مردي که از هيچ تلاشي براي موفقيت ما دريغ نکرد در تيم ملي بماند. زيرا او بدون ترديد برترين مربي دنيا است.

عضو تيم ملي کشتي فرنگي ايران در المپيک 2012 لندن، گفت: شرمنده مردم شدم که داوران نگذاشتند به مدال طلا که حق من بود، برسم.

وي با چشماني اشک بار،تصريح کرد:چهار سال براي کسب مدال المپيک تلاش کردم اما به ناحق مانع من براي رسيدن به اين موفقيت بزرگ شدند.

اين کشتي اظهار داشت: هيچ کسي در اين مسابقات نبود تا به داد ما برسد اما تمام تيم ها افرادي را داشتند که در چنين شرايطي به آنها کمک کنند.

عبد ولي، خاطرنشان کرد: از مردم خوب کشورم تشکر مي کنم که اين چنين از من حمايت مي کنند.آرزويم کسب مدال المپيک و حفظ آن در ويترين افتخاراتم بود.

وي زماني که با ابراز همدردي خبرنگاران براي کسب مدال طلا در المپيک بعدي روبه رو شد، گفت: آنقدر ناراحت هستم که اميدوارم زنده بمانم و بتوانم آن روز را ببينم.

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

سوريان:بعداز10 سال راحت خوابيدم


قهرمان کشتي فرنگي المپيک لندن،گفت:پس از قهرماني در المپيک توانستم پس از 10 سال راحت بخوابم.


حميد سوريان پس از ورود کاروان پر افتخار کشتي فرنگي ايران به کشورمان در جمع خبرنگاران، گفت: تيم ما همدل بود و اين از هر چيزي زيبا تر بود.

به گزارش ايرنا ،وي ادامه داد: طبيعي بود که در مسابقه اول نتوانم توانايي هاي خود را به کار بگيرم، اما خوشحالم هر چه گذشت بهتر شدم و توانستم مدال طلاي المپيک را بدست آورم.

قهرمان کشتي فرنگي المپيک لندن، گفت: براي رسيدن به اين مدال شبانه روز تلاش کردم و خوشحالم که اين چنين مردم از ما استقبال مي کنند.

وي تصريح کرد: از محمد بنا تشکر مي کنم که در اين مدت مانند پدري مهربان کنار ما بود و اميدوارم همچنان در کنار ما باشد.

وي اظهار داشت: بعد از 10 سال حضور در کشتي وکسب مدال توانستم يک شب آرام بخوابم و اين شيرين ترين خواب من بود.

سوريان، خاطرنشان کرد:به عنوان يک نماينده از طرف مردم در مسابقات المپيک حاضر شدم و خوشحالم که مقابل آنها شرمنده نشدم.

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

چهره 4 تيم پاياني بسکتبال مردان مشخص شد


چهره تيم‌هاي مرحله نيمه نهايي مسابقات بسکتبال المپيک در بخش مردان مشخص شد.


پيکارهاي بسکتبال المپيک در بخش مردان در مرحله يک‌چهارم نهايي برگزار شد که در يکي از اين ديدارها، تيم قدرتمند آمريکا مدافع عنوان قهرماني المپيک موفق شد با نتيجه 119 بر 86 استراليا را درهم بکوبد و مقتدرانه راهي مرحله نيمه نهايي شود.

به گزارش فارس ،در ديداري ديگر، آرژانتين با نتيجه 82 بر 77 از سد برزيل عبور کرد تا در مرحله بعد حريف آمريکا شود.

فرانسه نيز در ديدار مقابل اسپانيا با نتيجه 59 بر 66 شکست را متحمل شد تا ماتادورهاي اروپا راهي مرحله بعد شوند.

روسيه نيز در ديدار مقابل ليتواني با نتيجه 83 بر 74 پيروز شد تا در مرحله نيمه نهايي با اسپانيا روبرو شود.

*برنامه ديدارهاي مرحله نيمه نهايي در روز جمعه به شرح زير است:

آمريکا - آرژانتين

روسيه - اسپانيا

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

علاوه بر تيم ايران؛

هدايت سه تيم تکواندوي المپيک برعهده ايرانيان


هدايت تيم‌هاي تکواندو سه کشور خارجي در رقابت‌هاي تکواندوي المپيک 2012 لندن را مربيان ايراني برعهده دارند.


 

 رقابت‌هاي تکواندوي المپيک 2012 لندن از امروز چهارشنبه در سالن "اکسل" شهر لندن با پيکارهاي اوزان 58- کيلوگرم مردان و 49- کيلوگرم بانوان آغاز شد.


 در اين دوره از مسابقات سه مربي ايراني حضور دارند که عهده‌دار هدايت تيم‌هاي خارجي هستند. مجتبي نظم‌ده، داور و مربي بين المللي کشورمان که قضاوت در بازي‌هاي المپيک سيدني و چند دور مسابقات جهاني و آسيايي را برعهده داشته، تيم تکواندوي تاجيکستان را در اين دوره از مسابقات المپيک هدايت مي‌کند. با هدايت اين مربي و مهرداد يوسفي بود که تاجيکستان براي اولين بار موفق به کسب سهميه المپيک در رشته ورزشي تکواندو شد.


 "آرمن يرميان"، نماينده تيم ملي ارمنستان نيز که سابقه حضور در ليگ ايران را دارد با هدايت پيام خانلرخاني در لندن به مصاف حريفان خود مي‌رود. خانلرخاني به همراه رحيم صالحي در ليگ برتر ايران با تيم جوانه نتايج خوبي کسب کرده است.


 براساس اين گزارش، تيم چين تاپيه نيز با مربيگري اميد غلامزاده راهي لندن شده است. اميد که همسري تايواني دارد مدت‌هاست در اين کشور مربيگري مي‌کند و درخشش شاگردان او در رقابت‌هاي قهرماني آسيا باعث شد تا هدايت تيم ملي چين تاپيه در المپيک 2012 لندن به او سپرده شود. غلامزاده، عضو سابق تيم ملي تکواندوي کشورمان است و مدال‌هاي جهاني و آسيايي نيز در کارنامه دارد.
 

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

رنگرز:

اميدوارم پرداخت پاداش به عبد ولي عملي شود


نايب رييس فدراسيون کشتي گفت:عبد ولي ازديدما قهرمان المپيک است واميدوارم به او مانند يک قهرمان پاداش المپيک را پرداخت کنند.


حسن رنگرز در مراسم استقبال از کاروان پر افتخار کشتي فرنگي ايران، افزود: حضور مردم در فرودگاه بسيار زيبا بودو نشان داد ايراني ها قدرشناس ترين مردم دنيا هستند.

به گزارش ايرنا وي ادامه داد:اين جامعه کوچک از حاميان ما است و حضور آنها بهترين پاداش به افتخار آفرينان کشتي فرنگي ايران بود که از آنها تشکر مي کنم.

نايب رييس فدراسيون کشتي در پاسخ به ايرنادرخصوص اينکه آيا قرار است سعيد عبد ولي پس از بازگشت از المپيک به سمبوسه فروشي بپردازد و يا فدراسيون براي او برنامه هاي ديگري دارد، گفت: اطمينان داشته باشيد براي عبد ولي برنامه داريم و فدراسيون از تمام امکانات خود براي موفقيت هاي آينده اين ورزشکار استفاده خواهد کرد.

وي تصريح کرد: از رييس جمهور تشکر مي کنم که به خوبي از سعيد عبد ولي که اسير ناداوري هاي کشتي شد، حمايت کردند و اين حمايت روحيه ما را بالا برد.

وي اظهارداشت: اميدوارم پاداش يک قهرمان المپيک به سعيد عبد ولي پرداخت شود.فردا جواب قطعي اين مساله را پس از صحبت با مسئولان وزارت ورزش مي دهم.

رنگرز درخصوص اينکه آيا جدايي بناازتيم ملي کشتي فرنگي قطعي شده است، خاطرنشان کرد: بنا يک سرمايه ملي است و اين افتخار ما است که او سرمربي تيم کشورمان باشد.

وي تاکيدکرد:تمام ورزش و مردم عزيز کشورمان مي خواهندبنا در تيم ملي بماند که اطمينان دارم مي توانيم اين مربي ارزشمند را حفظ کنيم.

نايب رييس فدراسيون کشتي کشورمان در خصوص اينکه چرا ايران در فدراسيون بين المللي کشتي(فيلا)نماينده نداردوبراي دوربعد چه برنامه هايي دارد، گفت : اين مستلزم آن است که براي دور بعدي بهترين گزينه را که تمام ويژگي ها را دارد انتخاب کنيم و به خوبي از او براي کسب آرا حمايت شود

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

حدادي افتخارآفريداما کسي دور افتخارش را نديد


احسان حدادي با کسب مدال نقره پرتاب ديسک المپيک در حالي که پرچم ايران را در دست داشت در ورزشگاه المپيک لندن دور افتخار زد. اما سايت رسمي بازي‌ها از انتشار عکس‌هاي خوشحالي قهرمان ايران خودداري کرد.


 

 احسان حدادي که رقابت سختي را براي کسب مدال در رشته پرتاب ديسک پشت سر گذاشت سرانجام موفق شد تا نخستين مدال تاريخ دووميداني ايران را در المپيک به دست آورد.

 حدادي پس از کسب مدال نقره با پرچم ايران در ورزشگاه المپيک لندن و مقابل چشم هزاران نفر از علاقمندان ورزش در اقصي‌نقاط جهان دور افتخار زد و غرور آفريد اما سايت اينترنتي بازي‌هاي المپيک لندن در حالي که پنج عکس از هارتينگ آلماني برنده مدال طلاي اين بازي‌ها منتشر کرد هيچ عکسي را از خوشحالي و دور افتخار حدادي منتشر نکرد، اين در حالي بود که به تدريج 12 عکس از رقابت‌هاي پرتاب ديسک المپيک روي سايت بازي‌ها قرار گرفت که علاوه بر عکس‌هاي هارتينگ عکس دو ورزشکار بريتانيايي و آمريکايي که در رده‌هاي پنجم به بعد قرار داشتند نيز منتشر شد!

 متاسفانه در حالي که رسانه‌هاي غربي و به ويژه سايت اينترنتي بازي‌هاي لندن به نوعي موفقيت احسان حدادي را کم‌فروغ جلوه دادند، به دليل ناهماهنگي و مديريت ضعيف تيم رسانه‌اي ايران در لندن هيچ عکسي از دور افتخار حدادي روي سايت کميته ملي المپيک و رسانه‌هاي ايران نيز منتشر نشد.

 

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

حدادي افتخارآفريداما کسي دور افتخارش را نديد


احسان حدادي با کسب مدال نقره پرتاب ديسک المپيک در حالي که پرچم ايران را در دست داشت در ورزشگاه المپيک لندن دور افتخار زد. اما سايت رسمي بازي‌ها از انتشار عکس‌هاي خوشحالي قهرمان ايران خودداري کرد.


 

 احسان حدادي که رقابت سختي را براي کسب مدال در رشته پرتاب ديسک پشت سر گذاشت سرانجام موفق شد تا نخستين مدال تاريخ دووميداني ايران را در المپيک به دست آورد.

 حدادي پس از کسب مدال نقره با پرچم ايران در ورزشگاه المپيک لندن و مقابل چشم هزاران نفر از علاقمندان ورزش در اقصي‌نقاط جهان دور افتخار زد و غرور آفريد اما سايت اينترنتي بازي‌هاي المپيک لندن در حالي که پنج عکس از هارتينگ آلماني برنده مدال طلاي اين بازي‌ها منتشر کرد هيچ عکسي را از خوشحالي و دور افتخار حدادي منتشر نکرد، اين در حالي بود که به تدريج 12 عکس از رقابت‌هاي پرتاب ديسک المپيک روي سايت بازي‌ها قرار گرفت که علاوه بر عکس‌هاي هارتينگ عکس دو ورزشکار بريتانيايي و آمريکايي که در رده‌هاي پنجم به بعد قرار داشتند نيز منتشر شد!

 متاسفانه در حالي که رسانه‌هاي غربي و به ويژه سايت اينترنتي بازي‌هاي لندن به نوعي موفقيت احسان حدادي را کم‌فروغ جلوه دادند، به دليل ناهماهنگي و مديريت ضعيف تيم رسانه‌اي ايران در لندن هيچ عکسي از دور افتخار حدادي روي سايت کميته ملي المپيک و رسانه‌هاي ايران نيز منتشر نشد.

 

 

hojat20 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 42154
|
تاریخ عضویت : تیر 1388 

حدادي افتخارآفريداما کسي دور افتخارش را نديد


احسان حدادي با کسب مدال نقره پرتاب ديسک المپيک در حالي که پرچم ايران را در دست داشت در ورزشگاه المپيک لندن دور افتخار زد. اما سايت رسمي بازي‌ها از انتشار عکس‌هاي خوشحالي قهرمان ايران خودداري کرد.


 

 احسان حدادي که رقابت سختي را براي کسب مدال در رشته پرتاب ديسک پشت سر گذاشت سرانجام موفق شد تا نخستين مدال تاريخ دووميداني ايران را در المپيک به دست آورد.

 حدادي پس از کسب مدال نقره با پرچم ايران در ورزشگاه المپيک لندن و مقابل چشم هزاران نفر از علاقمندان ورزش در اقصي‌نقاط جهان دور افتخار زد و غرور آفريد اما سايت اينترنتي بازي‌هاي المپيک لندن در حالي که پنج عکس از هارتينگ آلماني برنده مدال طلاي اين بازي‌ها منتشر کرد هيچ عکسي را از خوشحالي و دور افتخار حدادي منتشر نکرد، اين در حالي بود که به تدريج 12 عکس از رقابت‌هاي پرتاب ديسک المپيک روي سايت بازي‌ها قرار گرفت که علاوه بر عکس‌هاي هارتينگ عکس دو ورزشکار بريتانيايي و آمريکايي که در رده‌هاي پنجم به بعد قرار داشتند نيز منتشر شد!

 متاسفانه در حالي که رسانه‌هاي غربي و به ويژه سايت اينترنتي بازي‌هاي لندن به نوعي موفقيت احسان حدادي را کم‌فروغ جلوه دادند، به دليل ناهماهنگي و مديريت ضعيف تيم رسانه‌اي ايران در لندن هيچ عکسي از دور افتخار حدادي روي سايت کميته ملي المپيک و رسانه‌هاي ايران نيز منتشر نشد.