فرمانده انتظامی بجنورد از دستگیری شش نفر سارق حرفه‌ای طی دو روز خبر داد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس خراسان‌شمالی، قربانعلی داوطلب اظهار کرد: در پی مراجعه حضوری فردی به کلانتری مبنی بر به سرقت بردن دوچرخه‌اش، مراتب در دستور کار دایره تجسس این یگان قرار گرفت.

 

 

وی افزود: مأموران با انجام یکسری اقدامات پلیسی موفق شدند سه نفر به هویت‌های معلوم را که با کمک یکدیگر دوچرخه مورد نظر را به سرقت برده بودند دستگیر و دوچرخه را تحویل مال باخته کنند.

 

 

داوطلب تصریح کرد: مأموران کلانتری 12 طی عملیات دیگری موفق شدند دو نفر سارق حرفه‌ای را که اقدام به سرقت کفش از مجتمعی کرده بودند را شناسایی و دستگیر نمایند.

 

 

وی اظهار کرد: مأموران این کلانتری نیز طی عملیات دیگری موفق شدند فردی به هویت ک.م 37 ساله را که در فروشگاهی اقدام به سرقت کرده بود را شناسایی و دستگیر نمایند.

 

 

فرمانده انتظامی بجنورد خاطرنشان کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی طی 48 ساعت گذشته موفق شدند چهار نفر فروشنده مواد مخدر را دستگیر و در بازرسی از آنان مقدار قابل توجهی مواد مخدر کشف و ضبط شد.