راسخون

زکات علمت را بده . از رشته ات بگو.

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

زکات علم نشرش آن است

پس دست به کار شو و خوبیها و بدیهای کار،حرفه و یا رشته تحصیلی کهباعث  انتخاب شغلت شد رابگو تا کمکی کرده باشی برای دیگرانی که هنوز نمیدانند چه کاره می خواهند بشوند

ویا میخواهند رشته تورا انتخاب کنند ولی نمیدانند چه مزایا وحسناتی دارد وچه بدیهایی.

هیچ میدانی راهنمایی تو باعث میشود کسی این رشته را انتخاب کند ویا از خیر آن بگذرد. بازار کار آن درجامعه را متوجه شود و.......

خلاصه همه اش به خاطر راهنمایی خیر تو بوده که تو هم در ثواب آن شریکی .

موفق باشی که چراغ راهنمای دیگران میشوی.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 5887
|

زکات علم نشرش آن است

پس دست به کار شو و خوبیها و بدیهای رشته تحصیلی و یا شغل خود را بگو تا کمکی کرده باشی برای دیگرانی که هنوز نمیدانند چه کاره می خواهند بشوند

ویا میخواهند رشته تورا انتخاب کنند ولی نمیدانند چه مزایا وحسناتی دارد وچه بدیهایی

موفق باشی که چراغ راهنمای دیگران میشوی.

سلام و تشکر از شما بابت همکاری با تالار گفتگوی آزاد.

کاربر گرامی این مبحث تکراری است و قبل از شما مطرح شده است:

خصوصیات رشته تحصیلی شما چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا نظرات خودتون را در این زمینه، به همان تاپیک ایجاد شده اضافه فرمائید.

این تاپیک غیر فعال می شود.

در صورت ایجاد هر نوع سوال، لطفا از مسیر

صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار گفتگوی آزاد

اقدام فرمائید.

موفق باشید.

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

با سلام و قبولی طاعات شما

کاربر گرامی قفل تاپیک شما برداشته شد.

لطفا با ویرایش پست اول، موضوع را جامع تر مطرح بفرمائید. تا از تکراری بودن هم خارج شود.

موفق باشید.

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

در مورد رشته علوم  تغذیه  من شناخت دارم اینکه من میخواستم در مورد مواد غذایی آزمایش وتحقیقات  داشته باشم که هر ماده غذایی چه خاصیتی روی بدن دارد مثلا شنیده بودم که عدس گریه میآورد و زعفران خنده وشادی

ولی وقتی به جامعه برای کار مراجعه کردم فهمیدم چون بودجه تحقیقاتی در ایران کم است هر کسی نمیتواند وارد این کار شود ضمنا در ایران اینقدر گسترده تحقیقات نداریم وفارغ التحصیلان باید به رژیم درمانی برای بیماران بسنده کنند

چراکه حتی خود انستیتو تحقیقات تغذیه ای به این وسعت تحقیقات ندارد.

حتی استاندارد کشورهای اروپایی را ما استفاده میکنیم در مورد قد و وزن .

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام و وقت بخیر

برای افزایش مشارکت کاربران راسخونی، در تاپیک ایجاد شده توسط آنها مشارکت بفرمائید و در انتها آنها را دعوت به مشارکت در این تاپیک بفرمائید.

در رشته اقتصاد که بنده از آن فارغ التحصیل شده ام، متوجه شده ایم که اقتصاد شمشیر دولبه است و کوتاهی در برنامه ریزی صحیح و اجرای آن، عواقبی نظیر تورم، بیکاری یا رکود اقتصادی بدنبال دارد. اما در عمل آنچه نادیده گرفته میشود حساسیت تصمیم گیری و اجرای سیاست های اقتصادی متناسب با شرایط است. در ایران دائم از اقتصاد دستوری استفاده شده است (توسط افرادی که شمه ایی از اقتصاد ندارند).

در هر صورت به هیچ عنوان به هیچ دانشجویی یا پشت کنکوری این رشته را توصیه نمی کنم. 

از لحاظ بازار کاری تقریبا مشابه با حسابداری و مدیریت بازرگانی است و فارغ التحصیلان در بانک و بیمه و ... می توانند مشغول کار شوند بخصوص اگر پشتوانه گرم و داغی داشته باشند!!

در سطح ارشد و دکتری، مثل سایر رشته های دانشگاهی جهت تدریس در آموزشگاهها و دانشگاهها بکار گرفته می شوند.

دانشجویان اقتصاد هر چه بیشتر به نرم افزارهای مختص رشته خود مسلط باشند، راحتتر ادامه تحصیل می دهند و انجام فعالیت های پژوهشی راحتتر امکان پذیر می شود.

در کل به نسبت سختی این رشته، بازار کار خوبی حداقل در ایران وجود ندارد.

موفق باشید.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

البته دوستان مدنظرداشته باشندکه همیشه آنطوری که می خواهندنمی شود مثلا" من یه کارمند ساده هستم اما رشته اصلی ام مهندسی کشاورزی است وتاحالا دررشته تحصیلی خودم نتوانستم مشغول فعالیت شوم بطوررسما"

abdo_61 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 37203
|
bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام

مدیر گرامی تالار من قبلاً در تاپیکی دیگه در همین تالار در مورد رشته ای که خوندم توضیحات خوبی دادم(از چند منبع گلچین کرده بودم) پس اون تاپیک چی شد؟  فقط اونجا موضوع تاپیک با موضوع الان تفاوت داشت(یادم نیست موضوع دقیقاً چی بود)

nikbakht88 کاربر طلایی1
|
|

سلام

مدیر گرامی تالار من قبلاً در تاپیکی دیگه در همین تالار در مورد رشته ای که خوندم توضیحات خوبی دادم(از چند منبع گلچین کرده بودم) پس اون تاپیک چی شد؟  فقط اونجا موضوع تاپیک با موضوع الان تفاوت داشت(یادم نیست موضوع دقیقاً چی بود)

سلام و تشکر از حضور شما.

این تاپیک جامع تر از تاپیک قبلی است. هر چند تاپیک قبلی هم با ارزش بوده و است و فقط به حالت عادی برگردانده شده است.

این تاپیک علاوه بر خصایص رشته تحصیلی، آینده کاری و جایگاه اجتماعی رشته دانشگاهی را در نظر دارد.

موفق باشید.