راسخون

پاسخگویی به سئوالات و ابهامات تخصصی در رابطه با طرح بها

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

بسمه تعالی

کاربران و دوستان عزیز ضمن سلام و ادای احترام

-زمان اعلام نتایج آزمون، نیمه دوم مهرماه می باشد(طبق اعلام قبلی). لذا بزودی و با اعلام نتایج، برای شرکت مجدد کاربرانی که موفق به شرکت در آزمون نشده اند برنامه ریزی مناسب انجام خواهد شد و هیچ نگرانی در این رابطه برای کاربران محترم وجود نداشته باشد.

-دوره دوم به معنای سطح میانی طرح نمی باشد، این دوره، آغاز مجدد سطح مقدماتی طرح بها برای کسانی است که در دوره اول موفق به شرکت در طرح نشده اند یا کسانیکه در آزمون پایانی پذیرفته نشده اند.زمان و کیفیت برگزاری دوره دوم متعاقبا اعلام خواهد شد.

-تنها پذیرفته شدگان در سطح مقدماتی در صورت تمایل می توانند در سطح میانی شرکت نمایند. زمان و کیفیت برگزاری سطح میانی متعاقبا اعلام خواهد شد.

-سئوالات آزمون ها توسط کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان بر اساس استاندارد های مورد نظر آن مرکز طراحی شده است و با مطالعه منابع آموزشی به  سادگی قابل پاسخگویی بوده است. راسخون در طراحی و کیفیت سئوالات دخالتی نداشته است.

- برای هر آزمون سئوالات منحصربفرد طراحی شده بوده است.

با تشکر

bivafa کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1735
|

سلام و ضمن تشکر بابت توضیحات داده شده جنابعالی

ولی باید بگم که واقعاً بعضی سوالاتش در پست های انجمنی که شما قرار داده بودید نبودش!!

میتونید خودتون بروید و به سوال ها جواب دهید.

لااقل این پیام بنده را به گوش مسئولان اورژانس اصفهان برسانید.

fadaeimandana کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 50
|

کی نتایج  رو اعلام میکنید متشکرم لطفا دقیق  بگین

|
|

کی نتایج  رو اعلام میکنید متشکرم لطفا دقیق  بگین

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

نتایج امروز دوشنبه مورخ 91/07/03 اعلام خواهد شد.

با تشکر

rezazn کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 317
|

باید بگم که بعضی از سوالات در پست های انجمنی که شما قرار داده بودید نبودش! در حالی که شما گفته بودید آزمون فقط از قسمت الف می آید در حالی که اینگونه نبود.

rafiei.m کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 38
|

سلام و تقدیر و تشکر می کنم از زحمات شما عزیزان

بسیار ممنونم و خیلی طرح خوبیه 

عذر میخوام کی مدارک ارسال میشه و آیا وجاهتی در ادارات دولتی داره؟ و مورد قبول می باشد یا نه؟

خیلی خوب میشد این طرح به تایید دفتر آموزش و پژوهش استانداری اصفهان هم می رسید

ممنونم و خدانگهدار

mehrangh کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 929
|

سلام

ببخشید بنده نتونستم در آزمون های قبلی شرکت کنم

و می خواستم در این آزمون شرکت کنم

درخواست داشتم که اگر می شود ساعت آزمون رو تغییر دهید

شب باشد بهتر است

چون روز مثل بنده سر کار هستیم

با تشکر

navidxz کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 181
|

باسلام

ببخشید میگم میشه زمان برگزاری امتحان رو عصر بندازید اخه من بحا هنرستان هستم. فقط ساعت 3 به بعد میتونم اگه میشه یه فکری هم برا من کنید ممنون میشم

یا اگه میشه تاریخ شو بکنید 6 که پنجشنبه هست تعطیله بتونم صبح بیام ممنون میشم 

مرسی بابت زحماتتون

mansoor67 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3583
|

با سلام و تشکر از برنامه بسیار خوبتان. احتراماً بعرض می رساند روز چهار شنبه تا ساعت 3 بعداز ظهر ما مدرسه هستیم و نمی توانیم در مسابقه مجدد امداد طرح بها شرکت کنیم خواهشمند است تا ساعت 5 بعدارز ظهر تمدید کنید خدا خیرتان دهد.  با تشکر از زحمات شما گرامیان .ا با تقدیم احترام منصور مقدم

mahmoodsafari کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7673
|

واقعا که

این چه وضعیه

من موندم شما که پاسخ به سوالات طرح بهای منو نپذیرفتید چـــــــــــرا برای من پیغام سبز رنگ رو نشون دادیــــــــــــــــــد و برام نوشتید با تشکر از شما؟؟؟؟؟؟؟خودتون گفته بودید هر وقت پیغام سبزرنگ نشون داده شد اطمینان داشته باشید که پاسخ شما ثبت شده.

واقا چــــــــــــــــــــــــرا؟؟؟؟؟؟

بعدش میگن هیچ پاسخی از طرف شما به ما نرسیده.

آخه چقد مشکل فنی و ....

امید وار بودم درست شده باشه ولی حالا با کمال تعجب میبینم....؟؟؟؟!!!!!!!

من میرم یه سر بخوابم شاید توهم میبینم.

modern2656 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 55
|

با عرض سلام و خسته نباشید

با این که گفته بودید سوالات آزمون از قسمت الف میاد ولی تعداد زیادی از سوالات اصلا از این قسمت نبود و با این که بنده این قسمت رو مطالعه کرده بودم و مطمئن بودم نمره قبولی را می گیرم ولی با کمال تعجب اسمم جزء این افراد نبود خواهشمند نمره بنده رو اعلام بفرمایید. 

savin125125 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 5409
|

ممنون میشم اگه ساعت امتحان رو بعد از ظهر یا شب بزارید

چون من سرباز هستم ودر تایم اداری نمی تونم شرکت کنم

موفق باشید

یاعلی

|
|

باید بگم که بعضی از سوالات در پست های انجمنی که شما قرار داده بودید نبودش! در حالی که شما گفته بودید آزمون فقط از قسمت الف می آید در حالی که اینگونه نبود.

سئوالات آزمون ها توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان و بر اساس معیار ها و ضوابط و منطبق بر منابع آموزشی طرح شده است.

نظر شما را به بند زیر در تاپیک جامع منایع آموزشی جلب می نمائیم:

-سئوالات آزمون از منابع بخش الف طرح خواهد شد که جهت تفهیم اصولی و بهتر مباحث و مشاهده تئوریات در عمل و آشنایی با چگونگی انجام عملی یافته های تئوریک و موفقیت در آزمون، مشاهده فایل های ویدئویی اکیدا توصیه می شود.

علیرغم آنچه گفته شد و با توجه به مسائلی از این دست، حداقل تعداد پاسخ صحیح مورد نیاز برای پذیرفته شدن در آزمون از 21 به 20 کاهش یافت.

با تشکر

|
|

سلام و تقدیر و تشکر می کنم از زحمات شما عزیزان

بسیار ممنونم و خیلی طرح خوبیه 

عذر میخوام کی مدارک ارسال میشه و آیا وجاهتی در ادارات دولتی داره؟ و مورد قبول می باشد یا نه؟

خیلی خوب میشد این طرح به تایید دفتر آموزش و پژوهش استانداری اصفهان هم می رسید

ممنونم و خدانگهدار

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و ادای احترام و تشکر از مشارکت فعال جنابعالی

پاسخ سئوالات شما در پست اعلان طرح بها و اعلام نتایج داده شده است. با این وجود پاسخ سئوالات خود را در ادامه دریافت فرائید:

-پس از پایان آزمون نهایی در تاریخ 91/07/05، مدارک برای مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان ارسال می گردد و بمجرد عودت گواهینامه های پایانی به موسسه، آنها را به آدرس پذیرفته شدگان ارسال می داریم.

-طبق مذاکرات انجام شده، گواهینامه پایانی قابل ارائه به ارگان های دولتی می باشد و دارای ارزش آموزشی است.

-در ارتباط با درخواست آخر، موضوع به مسئولین مربوطه منعکس خواهد شد تا در صورت امکان مورد بهره برداری و اقدام قرار گیرد.

با تشکر

|
|

با عرض سلام و خسته نباشید

با این که گفته بودید سوالات آزمون از قسمت الف میاد ولی تعداد زیادی از سوالات اصلا از این قسمت نبود و با این که بنده این قسمت رو مطالعه کرده بودم و مطمئن بودم نمره قبولی را می گیرم ولی با کمال تعجب اسمم جزء این افراد نبود خواهشمند نمره بنده رو اعلام بفرمایید. 

سئوالات آزمون ها توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان و بر اساس معیار ها و ضوابط و منطبق بر منابع آموزشی طرح شده است.

نظر شما را به بند زیر در تاپیک جامع منایع آموزشی جلب می نمائیم:

-سئوالات آزمون از منابع بخش الف طرح خواهد شد که جهت تفهیم اصولی و بهتر مباحث و مشاهده تئوریات در عمل و آشنایی با چگونگی انجام عملی یافته های تئوریک و موفقیت در آزمون، مشاهده فایل های ویدئویی اکیدا توصیه می شود.

علیرغم آنچه گفته شد و با توجه به مسائلی از این دست، حداقل تعداد پاسخ صحیح مورد نیاز برای پذیرفته شدن در آزمون از 21 به 20 کاهش یافت.

با تشکر