آن چیست که چیستان است!
این تاپیک مخصوص چیستان های مذهبی است
کسانی که علاقه مند به چیستان گفتن هستند در این تاپیک چیستان قرار بدهند
چند قانون برای نظم بیشتر
تا وقتی که به چیستان شما جواب داده نشده است چیستنا جدید نگذارید
اول از همه سعی کنید به چیستان جواب دهید و بعد اگر خواستید چسیتانتان را قرار بدهید
خالصانه درخواست همکاری دارم.
اولین چیستان از من
کدام دوبرادر هستند که در زیر یک کوه زندگی میکنند،ولی هیچ وقت خانه یکدیگر را نمی بینند؟
سلام و تشکر.
کاربر گرامی ضمن تشکر از همکاری شما با تالار،
فکر نمی کنید اجرای اینگونه برنامه ها بدلیل موجود بودن پاسخ ها روی سایت خیلی جذابیتی ندارد؟
شما بیشتر روی مباحث دینی معنوی تاکید دارید، روی این موضوعات بیشتر کار کنید که جای خالی آن در این تالار احساس نشود.
اجرای چیستان یا معما را حداقل به سمت مسائل دینی ببرید که حداقل اگر تکرای هستند و راحت به جواب می رسیم، مطالعه و یاد گیری آنها اجر دنیوی و اخروی دارد.
موفق باشید.
سلام و تشکر.
کاربر گرامی ضمن تشکر از همکاری شما با تالار،
فکر نمی کنید اجرای اینگونه برنامه ها بدلیل موجود بودن پاسخ ها روی سایت خیلی جذابیتی ندارد؟
شما بیشتر روی مباحث دینی معنوی تاکید دارید، روی این موضوعات بیشتر کار کنید که جای خالی آن در این تالار احساس نشود.
اجرای چیستان یا معما را حداقل به سمت مسائل دینی ببرید که حداقل اگر تکرای هستند و راحت به جواب می رسیم، مطالعه و یاد گیری آنها اجر دنیوی و اخروی دارد.
موفق باشید.
خیلی خیلی متشکرم از تذکرتان
توصیه شما را با جان ودل گوش می کنم و پس از دریافت منبع مناسب بلافاصه مطالب خود را قرا می دهم
توضیح پست را هم تصحیح می کنم
سلام و تشکر.
پس با اجازتون بنده اولین معما را طرح می کنم.
در قرآن برای چه گروهی راه یافتن به بهشت همانند رد شدن شتر از سوراخ سوزن تعبیر شده است؟ در صورت امکان آیه و سوره را هم نام ببرید.
راسخونی باشید.
سلام و تشکر.
پس با اجازتون بنده اولین معما را طرح می کنم.
در قرآن برای چه گروهی راه یافتن به بهشت همانند رد شدن شتر از سوراخ سوزن تعبیر شده است؟ در صورت امکان آیه و سوره را هم نام ببرید.
راسخونی باشید.
در حقيقت كسانى كه آيات ما را دروغ شمردند و از [پذيرفتن] آنها تكبر ورزيدند درهاى آسمان را برايشان نمىگشايند و در بهشت درنمىآيند
مگر آنكه شتر در سوراخ سوزن داخل شود و بدينسان بزهكاران را كيفر مىدهيم
سوره ۷: الأعراف - جزء ۸
کدام آیه در قرآن است که اگر آن را برعکس کنیم باز هم خودش می شود( البته با حذف حرف اول آیه)؟
کدام آیه در قرآن است که اگر آن را برعکس کنیم باز هم خودش می شود( البته با حذف حرف اول آیه)؟
سلام.
لطفا اگر ارسال پاسخ طولانی شد، جواب را بدهید و مجدد معمایی را خودتان مطرح کنید.
البته دنبال پاسخ بودم و نیافتم.
موفق باشید.
سلام.
لطفا اگر ارسال پاسخ طولانی شد، جواب را بدهید و مجدد معمایی را خودتان مطرح کنید.
البته دنبال پاسخ بودم و نیافتم.
موفق باشید.
برای حمایت از این قسمت اگر می توانید در تبلیغات سایت قرار بدینش
برای حمایت از این قسمت اگر می توانید در تبلیغات سایت قرار بدینش
سلام و وقت بخیر.
اگر منظورتون قرار دادن آن در قسمت ویژه است که این کار انجام شده؛ بخصوص که به ماه مبارک رمضان نزدیک می شویم و انشاالله تالار گفتگوی آزاد هم رنگ این ماه را بگیرد.
اما اگر منظورتان تبلیغات در سایت راسخون است که واقعا متاسفم. دو هفته است که از مسئولین روابط عمومی خواسته ام که تبلیغات تالار گفتگو را هم به سایت اضافه کنند، خبری نشد که نشد. بنده که از رو رفتم.
مطالب جذاب این تالار جهت تبلیغ، کم نیست. برای همین انتخاب یک تاپیک از بین چندین تاپیک خوب و جذاب، کار سختی است.
شما به فعالیت هاتون ادامه دهید. انشاالله مورد استقبال واقع شود.
موفق باشید.
lمهلت پاسخگویی به پایان رسید
اینم از جواب آیه وَرَبَّكَ فَكَبِّر
دوسوره را نام ببرید که اسم سوره از دو طرف به یک صورت خوانده می شود.
دوسوره را نام ببرید که اسم سوره از دو طرف به یک صورت خوانده می شود.
سلام و تشکر.
جواب: سوره های مبارکه لیل و تبت!
در یکی از آیات قران نام چند گیاه آورده شده است (مثل عدس، سیر، پیاز ... )؛ این آیه به چه موضوعی اشاره دارد.
موفق باشید
در یکی از آیات قران نام چند گیاه آورده شده است (مثل عدس، سیر، پیاز ... )؛ این آیه به چه موضوعی اشاره دارد.
جواب آیه 61 سوره بقره
وَإِذْ قُلْتُمْ يَا مُوسَى لَن نَّصْبِرَ عَلَىَ طَعَامٍ وَاحِدٍ فَادْعُ لَنَا رَبَّكَ يُخْرِجْ لَنَا مِمَّا تُنبِتُ الأَرْضُ
مِن بَقْلِهَا وَقِثَّآئِهَا وَفُومِهَا وَعَدَسِهَا وَبَصَلِهَا قَالَ أَتَسْتَبْدِلُونَ الَّذِي هُوَ أَدْنَى بِالَّذِي هُوَ
خَيْرٌ اهْبِطُواْ مِصْرًا فَإِنَّ لَكُم مَّا سَأَلْتُمْ وَضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ وَالْمَسْكَنَةُ وَبَآؤُوْاْ بِغَضَبٍ
مِّنَ اللَّهِ ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ كَانُواْ يَكْفُرُونَ بِآيَاتِ اللَّهِ وَيَقْتُلُونَ النَّبِيِّينَ بِغَيْرِ الْحَقِّ ذَلِكَ بِمَا
عَصَواْ وَّكَانُواْ يَعْتَدُونَ
و چون گفتيد اى موسى هرگز بر يك [نوع] خوراك تاب نياوريم از خداى خود براى ما بخواه تا از آنچه زمين مىروياند از [قبيل] سبزى و خيار و سير و عدس و پياز براى ما بروياند [موسى] گفت آيا به جاى چيز بهتر خواهان چيز پستتريد پس به شهر فرود آييد كه آنچه را خواستهايد براى شما [در آنجا مهيا]ست و [داغ] خوارى و نادارى بر [پيشانى] آنان زده شد و به خشم خدا گرفتار آمدند چرا كه آنان به نشانههاى خدا كفر ورزيده بودند و پيامبران را بناحق مىكشتند اين از آن روى بود كه سركشى نموده و از حد درگذرانيده بودند
با سلام
سوره ای از قرآن که به اسم یکی از اصول دین می باشد؟