جمله بسازید لطفا ؟؟؟!!!
خودتون اضافه کنید.سلام. در مورد جناب کاربر گرامی1373 mansoureباید عرض کنم که سعی کنید جمله بندیتان استانداردتر باشد. "جناب سرکار خانوم" دیگه چیه؟!
و اما شما جناب نیکبخت گرامی : نخیر درس اخلاقی مدنظر نبود!! هدف چیز دیگری بود که حاصل نشد
خودتون اضافه کنید.سلام. در مورد جناب کاربر گرامی1373 mansoureباید عرض کنم که سعی کنید جمله بندیتان استانداردتر باشد. "جناب سرکار خانوم" دیگه چیه؟!
و اما شما جناب نیکبخت گرامی : نخیر درس اخلاقی مدنظر نبود!! هدف چیز دیگری بود که حاصل نشد
باوفای عزیز گفته بودند جانب گفته های کاربر mansoure1373 را تحریف کردید
بجای ادامه دادن این بحث هایی که ربطی به این بخش ندارد بهتر هست که با گفتن چند کلمه برای جمله سزی اکتفا می کردید.
رمضان-ایتام-آمرزش
سلام مجدد.
جناب bivafa جمله سر کار خانوم
این جانب، سرکار خانم ........ درمورد جناب نیکبخت ...
ابتدای سخن در رابطه با خود ایشان است و جمله مشکلی ندارد. این برداشت شما، از سر فشار تشنگی این روزها است.
در مورد هدفتون، خیلی مشتاق هستم بدونم، شاید سوء تفاهمی صورت گرفته.
توی سایت راسخون، طبق آمار بنده، بیش از ده فامیل نیکبخت وجود دارد. نکنه موندید که اسم بنده کدوم یک است؟ خانوم؟ آقا؟ اتفاقا یه مدت یکی از مسئولین تصور می کرد از یک خانواده هستیم که اینطور نبود. سایر نیکبخت ها نام کاربری غیر نیکبخت دارند ولی در قسمت نظرات اخبار با اسم و فامیل نوشته می شوند.
در هر صورت منتظر شنیدن هدفتون هستم و امیدوارم نپیچونید.
کمک به ایتام در ماه مبارک رمضان، باعث آمرزش گناهان می شود (خدایا توفیق).
تشنگی- تحمل- روزه
اولا که من گفتم که نمی خواستم شرکت کنم و به این خاطر کلمه نگفتم تا نفر بعدی با همین سه تا جمله بسازه
حالا هم به خاطر این که جناب nikbakht88دوست دارن همین 3 تا کلمه رو اگه دوست دارید بگید.
سرکار خانم-جناب-nikbakht
اولا که من گفتم که نمی خواستم شرکت کنم و به این خاطر کلمه نگفتم تا نفر بعدی با همین سه تا جمله بسازه
حالا هم به خاطر این که جناب nikbakht88 دوست دارن همین 3 تا کلمه رو اگه دوست دارید بگید.
سرکار خانم-جناب-nikbakht
سلام.شما ناراحت نشید.
جناب bivafa با ایراد گرفتن از جمله سازی سر کار خانوم mansoure1373 ، باعث رنجش ایشان شدند و کاربر nikbakht88 با پادرمیانی این قضیه را فیصله دادند!!!
تشنگی- تحمل- روزه
حالا هم به خاطر این که جناب nikbakht88 دوست دارن همین 3 تا کلمه رو اگه دوست دارید بگید.
سرکار خانم-جناب-nikbakht
سلام.شما ناراحت نشید.
جناب bivafa با ایراد گرفتن از جمله سازی سر کار خانوم mansoure1373 ، باعث رنجش ایشان شدند و کاربر nikbakht88 با پادرمیانی این قضیه را فیصله دادند!!!
تشنگی- تحمل- روزه
مگه شما خود جنابnikbakht88 نیستید؟و من mansoure؟
دیدم پست از شماست اما طوی نوشتید انگار از یکی دیگست
من ناراحت نشدم
حالا درسته 17سالم هست و نه دیگه اینقد بچه که ناراحت شم
وقتی روزه ای تشنگی رو با یاد امیر لشکر کربلا تحمل کن
خوشحالی - عشق - ازدواج
خوشحالی - عشق - ازدواج
ازدواج با عشق باعث خوشحالی آقا داماد می شود.
زندگی - اخلاق-آرامش
زندگی - اخلاق-آرامش
زندگی با اخلاق نیک و گشاده رویی آرامش اطرافیان و خود را به دنبال دارد
bivafa-با جارو - iman_karbala
زندگی - اخلاق-آرامش
زندگی با اخلاق نیک و گشاده رویی آرامش اطرافیان و خود را به دنبال دارد
bivafa-با جارو - iman_karbala
iman_karbala و bivafa با هم دعواشون شد و با جارو به جون هم افتادن.
qodrat- عروسی - راسخون
qodrat- عروسی - راسخون
جناب qodrat قول دادن که عروسیشون اهل راسخون رو هم دعوت کنن .
mehdi0014- سیب - لپ تاپ
جناب qodrat قول دادن که عروسیشون اهل راسخون رو هم دعوت کنن .
سلام. منظورتون ازدواج سوم جناب QODRAT؟
mehdi0014- سیب - لپ تاپ
با وجود علاقه زیاد جناب mehdi0014 به باغ سیب، حاضر به مقایسه بین سیب و لپ تاپ و سایت راسخون نیستند.
نیمه رمضان - راسخون - ثواب
mehdi0014- سیب - لپ تاپ
با وجود علاقه زیاد جناب mehdi0014 به باغ سیب، حاضر به مقایسه بین سیب و لپ تاپ و سایت راسخون نیستند.
نیمه رمضان - راسخون - ثواب
هم اکنون نیمه ی ماه مبارک رمضان است پس با برنامه ریزی و حضور کمتر در راسخون سعی کنیم ثواب این ایام مبارک را از دست ندهیم.
nikbakht88 - ازدواج دوم - جرات
nikbakht88 - ازدواج دوم - جرات
سلام
نظر nikbakht88 در رابطه با ازدواج دوم، خیلی منفی است و جرات و جسارت در این زمینه را به حقارت و ذلالت تعبیر می کند نه شجاعت.
پایبندی - ایمان - گذشت
پایبندی - ایمان - گذشت
افزایش ایمان به وسیله گذشت از گناه دیگران و پایبندی به اخلاق حاصل می شود.