جمله بسازید لطفا ؟؟؟!!!
بعد سحر خوردن یه خواب میچسبه خستگی کل روز از بین میره
ماه عسل المپیک رونالدو
رونالدو با وجود اینکه به المپیک پکن رفته و درآنجا به شدت مشغول فعالیت و بازی است ماه عسل را دنبال میکند.
پرتال جدید - بدرنگ - مشکل
nikhbakht88 -کروبی- شلیل
سلام جناب qodrat.
ببینم می تونید با این جناب کروبی ما را ناک اوت کنید!! حداقل بنویسید خاتمی که غم عالم روی سر ما نریزه.
:
پرتال جدید نه بدرنگه نه مشکلی داره!! دروغ مصلحتی که روزه را باطل نمی کنه!!!
شب های ماه رمضان - مناجات - اشک
سلام خدمت شما
مدیر هر تالار گفتگو در ماه رمضان از کاربرانش فعالترهستند
برتری-پست متعدد-مدیر تالار
سلام مجدد.
این نظر لطف شماست.
مدیر منصف هر تالار برتر بودن را در ارسال پست های متعدد نمی داند بلکه کیفیت مطالب ارسالی را ملاک قرار می دهد.
prompet - پر تلاش - گفتگوی آزاد
کاربر prompet در تالار گفتگو آزاد پر تلاش هستند
سیب زمینی کنکور پول
کاربر prompet در تالار گفتگو آزاد پر تلاش هستند
سیب زمینی کنکور پول
با این پولی که ما داریم و با این گرونی نمیتونیم سیب زمینی بخریم حالا میخوای کنکور قبول بشی بری دانشگاه با اون شهریه هاش.
شولی --- باقلوا --- بامیه
با این پولی که ما داریم و با این گرونی نمیتونیم سیب زمینی بخریم حالا میخوای کنکور قبول بشی بری دانشگاه با اون شهریه هاش.
سرچ کردم و متوجه شدم که شولی نام یه نوع آش هستش در استان یزد که من تا حالا نخوردم ولی تا دلت بخواد باقلوا و بامیه خوردم.
مردن _ گشنگی _ روزه
سرچ کردم و متوجه شدم که شولی نام یه نوع آش هستش در استان یزد که من تا حالا نخوردم ولی تا دلت بخواد باقلوا و بامیه خوردم.
مردن _ گشنگی _ روزه
تمرین روزه از گشنگی مردن بهتر است
گفتگو-مشاعره-لطیفه
جاتون خالی امشب داشتم با یکی از دوستانگفتگو میکردیم در مورد تمامی مسائل وقتی دید که کم آورد گفت بیا مشاعره منم گفتم باشه وسط مشاعره یاد یه لطیفه افتادم که اون لطیفه رو به جای شعر گفتم کل جمع خندشون
گرفت
راسخون هاپکیدو فروشگاه
راسخون هاپکیدو فروشگاه
تمام کاربران راسخونی گویی هنر رزمی هاپکیدو را فرا گرفته اند چرا که گاهی به شدت به فروشگاه راسخون حمله میکنند.
راسخون - دل زده - کاربر