جمله بسازید لطفا ؟؟؟!!!
پول وثروت رفاه روانی نمی اورد
ممنون، بسیار، بسیار
ممنون، بسیار، بسیار
بسیار ممنون بسیار ، که شما رو بعد از چند ماه دیدم.
راسخون ، سایت ، رمضان
خوشحالم که بعد از 6و7 ماه ارتباطم با سایت راسخون در ماه مبارک رمضان بر قرار شد چون انقدر تماس گرفتم که اهمیت ندادند مخصوصا روابط عمومی سایت راسخون
واز شما که به فکر بنده بوده اید ممنونم.
، ماه ، نزول ، گناه
خوشحالم که بعد از 6و7 ماه ارتباطم با سایت راسخون در ماه مبارک رمضان بر قرار شد چون انقدر تماس گرفتم که اهمیت ندادند مخصوصا روابط عمومی سایت راسخون
واز شما که به فکر بنده بوده اید ممنونم.
، ماه ، نزول ، گناه
در ماه نزول قرآن ، ماه ضیافت الله فرصت را عنیمت بشماریم و از خداوند بخواهیم تا در این ماه مبارک و عزیز از تمام گناه هایمان درگذرد. انشاالله
نجار ، بقال ، بنا
دیروز میخواستم برای اتاقم یه در بذاریم رفتم پیش نجار که بیاد اندازه بگیره ولی دیدیم دیوار کج اتفاقا خود نجار بنا هم بود ولی
گفت قبل کار یه ایستک میخواد بعد من رفتم پیش بقالی که ایستک بخرم ولی بسته بود
پنکه خیابون پشه
این پیف پافهای جدید برای پشه ها مثل گذاشتن پنکه توی خیابونه هیچکدوم هیچ دردی را دوا نمیکنه!!!
این پیف پافهای جدید برای پشه ها مثل گذاشتن پنکه توی خیابونه هیچکدوم هیچ دردی را دوا نمیکنه!!!
زندان - گناه - آجر
امروز پلیس ها داشتن یه دزدو دنبال میکردند ولی بهش نمیرسیدند دزد داشت از جلو ی من رد میشد من با آجر زدمش دزد رئ انداختند زندان ولی من به خاطر این کار احساس گناه دارم
امروز پلیس ها داشتن یه دزدو دنبال میکردند ولی بهش نمیرسیدند دزد داشت از جلو ی من رد میشد من با آجر زدمش دزد رو
انداختند زندان ولی من به خاطر این کار احساس گناه دارم
عرق خار شتر محسن چاوشی دسته بیل
داشتم تو زمین کار میکردم که دسته بیلم شکست . منم ناراحت پخت زمین شده بودم که عیال با یه لیوان عرق خار شتر اومد بر بالینم . گفت عیب نداره ، محسن چاوشی که نمرده.
داشتم تو زمین کار میکردم که دسته بیلم شکست . منم ناراحت پخت زمین شده بودم که عیال با یه لیوان عرق خار شتر اومد بر بالینم . گفت عیب نداره ، محسن چاوشی که نمرده.
ریز گرد شمش طلا فیسه افاده
دیروز بهم خبر دادن که تو بانک شمش طلا برنده شدم به پسر عمه ام گفتم که بره برام بگیرم که هواشناسی گفت ریزگرد ها به
تهران حمله کردند انم که فیسه افاده داره نمیدونم حالا چکار کنم
کنکور گلو درد ماه رمضان
دیروز بهم خبر دادن که تو بانک شمش طلا برنده شدم به پسر عمه ام گفتم که بره برام بگیرم که هواشناسی گفت ریزگرد ها به
تهران حمله کردند انم که فیسه افاده داره نمیدونم حالا چکار کنم
کنکور گلو درد ماه رمضان
سلام و تشکر از همکاری شما با تالار گفتگوی آزاد. چرا ناراحت!! فکر میکنم شمش طلا اینقدر ارزش دارد که از خود البرز دربستی هم بگیرید تا خود بانک، هزینه گذاف آن خیلی خوب بیرزد!! در هر صورت بابت برنده شدن شمش طلا تبریک می گویم!!!!
توی ماه مبارک رمضان برای کنکور درس می خواندم که گلودرد مانع از پیشرفت من شد.
نسخه جدید سایت - صبوری - کاربران
موفق باشید.
سلام و تشکر از همکاری شما با تالار گفتگوی آزاد. چرا ناراحت!! فکر میکنم شمش طلا اینقدر ارزش دارد که از خود البرز دربستی هم بگیرید تا خود بانک، هزینه گذاف آن خیلی خوب بیرزد!! در هر صورت بابت برنده شدن شمش طلا تبریک می گویم!!!!
توی ماه مبارک رمضان برای کنکور درس می خواندم که گلودرد مانع از پیشرفت من شد.
نسخه جدید سایت - صبوری - کاربران
موفق باشید.
سلام
با عرض معذرت گزاف نه گذاف
نسخه جدید سایت راسخون کاربران را بیچاره کرده است و مسئولین مدام میگویند که صبوری کنید صبوری!!!!!
راسخون - تبیان - رقابت