جمله بسازید لطفا ؟؟؟!!!
من همیشه به عشق دیدن دماغ مردم می رم توی چت روم!!
سیب زمینی ، مهتابی ، جوراب
باسلام و تشکر
انگار یکم دیر اومدم کلمات عجیبی به من خورد . امّا با این حال جمله می نویسم .
تو یه شب مهتابی که داشتم سیب زمینی سرخ کرده می خوردم یه پست جالب در مورد جوراب تو انجمن های راسخون دیدم . خدا به خیر بگذرونه پست تو تالار مربوطه نبود الانه که صبح اول وقت قشون کشی تو انجمن ها بشه و قبیله ها اعلان جنگ کنند .
وای چقدر جمله من طولانی بود انگار انشاء هم یه باره نوشتم که اگه سر کلاس انشاء نبودم غیبتم موجه باشه .
حالا کلمات من، خدا رحم کنه به نفر بعدی : **** قستنطنیه ، امپراطوری عمومی چیان ، اسپاگتی
سلام و خیر مقدم
متاسفم که سر بزنگاه رسیدم و قراره من جواب بدم. اما چیزی که عوض داره گله نداره!!! اما جمله:
بدلیل عدم تبلیغات تالار گفتگوی آزاد در هیچ قسمت سرزمین راسخون، امپراطوری عمومی چیان جهت تادیب به مدت یکسال به قسطنطنیه تبعید و به کار اجباری پخت و مصرف شبانه روزی اسپاگتی گماشته خواهند شد.
با تشکر از مشارکت جناب عالی. قدم رنجه فرمودید.
ممنون از یادآوری جناب
با سلام
طبق گزارش salmanjavan خبرنگار اعزامی به آنطرف مرز کشور ، طرح انتقال آب دریا به بیابان جهت آبادی آن و جلوگیری از ورود ریزگردها به کشور تسلیم کشور آنطرف مرز شد.
انتهای متن/
از همه ی دوستانی که در این تاپیک شرکت کرده اند و قرار است به آبادانی بیشتر آن بپردازند نهایت سپاس و تشکر را دارم .
با سلام
طبق گزارش salmanjavan خبرنگار اعزامی به آنطرف مرز کشور ، طرح انتقال آب دریا به بیابان جهت آبادی آن و جلوگیری از ورود ریزگردها به کشور تسلیم کشور آنطرف مرز شد.
انتهای متن/
سلام
خوش اومدید از این ورا
سه تا کلمه یادتون رفت
باسلام و تشکر
انگار یکم دیر اومدم کلمات عجیبی به من خورد . امّا با این حال جمله می نویسم .
تو یه شب مهتابی که داشتم سیب زمینی سرخ کرده می خوردم یه پست جالب در مورد جوراب تو انجمن های راسخون دیدم . خدا به خیر بگذرونه پست تو تالار مربوطه نبود الانه که صبح اول وقت قشون کشی تو انجمن ها بشه و قبیله ها اعلان جنگ کنند .
وای چقدر جمله من طولانی بود انگار انشاء هم یه باره نوشتم که اگه سر کلاس انشاء نبودم غیبتم موجه باشه .
حالا کلمات من، خدا رحم کنه به نفر بعدی : **** قستنطنیه ، امپراطوری عمومی چیان ، اسپاگتی
سلام علیکم خدمت مسئول محترم روابط عمومی
خیلی خیلی خوش اومدید.
باعث افتخار بنده شدید بازم از این کارا انجام بدید
حالا که تونستم باعث بشم شما اینجا تشریف بیارید اونقدر به جناب ravabet_rasekhoon گیر میدم تا ایشونم بیان ببینیم جمله سازیشون چطوره!!!
من که رفتم پی ماموریت
با سلام
انتهای متن/
سلام
خوش اومدید از این ورا
سه تا کلمه یادتون رفت
خوب مثل اینکه جناب samsam قصد اومدن ندارن پس خودم سه تا کلمه میگم
عینک - جوراب - گل
عینک - جوراب - گل
با سلام خدمت شما
به مسئول محترم روابط عمومی خوش امد می گویم و از ایشان تقاضای اضافه شدن عینک ray ban ،جوراب نانو(که بو نمی ده) و هم چنین پازل 1000 تکه گل آفتابگردان را دارم.
خاوری-راسخون-مشایی
با احترام
خاوری-راسخون-مشایی
سلام و تشکر.
کلمات سیاسی شدند و کاربرای ما بدون سیاست!!
مشایی به خاوری توصیه کرد، برای اینکه خارج از ایران دلتنگ نباشی، به سایت راسخون سر بزن و در آن عضو بشو و سعی کن در انجمن های آن مشارکت داشته باشی و از تجربیات ارزنده ات راسخونی ها را بی نصیب نگذاری! اما از راه بدرشان نکن!!!!!!!!
تحقیق - دردانه - شیر!!!!!!!!!!!!!
موفق باشید.
با سلام خدمت شما
عجب جمله ای شد
بر اساس بررسی و تحقیق صورت گرفته از این ور و اون ور، دردانهِ مسئولین و شیر راسخون مشخص شد:
دردانه:mehdi0014
شیر:bivafa
البته در عمل هم می توان با گذاشتن نظر سنجی و شرکت کاریران در آن، به نتایج جالبی رسید.
روباه،کانت،شلوار
با تشکر و احترام
روباه،کانت،شلوار
کسی نیست محض رضای خدا با این سه تا کلمه جمله بسازه من که مخم هنگ کرده
با سلام خدمت شما
عجب جمله ای شد
بر اساس بررسی و تحقیق صورت گرفته از این ور و اون ور، دردانهِ مسئولین و شیر راسخون مشخص شد:
دردانه:mehdi0014
شیر:bivafa
البته در عمل هم می توان با گذاشتن نظر سنجی و شرکت کاریران در آن، به نتایج جالبی رسید.
روباه،کانت،شلوار
با تشکر و احترام
سلام و تشکر
نظر سنجی دردانه و شیر راسخون!!! فکر بدی هم نیست.
این تاپیک شده تاپیک انتقادات و پیشنهادات.
اما جمله:
کانت در عالم تخیل، شلوار ورزشی برای روباه خانگی اش (!!) طراحی کرد.
از آنجا که قراره مسئول انجمن ها هم به این قسمت مراجعه فرمایند، کلمات ساده تری را قرار می دهم که به دردسر نیفتند.
بیست - رشته - ریشه
موفق باشید.
من در رشته کشاورزی ریشه اسطخدوس رو تشریح کردم بیست گرفتم
بیژامه سنتور جت اسکی
بیژامه سنتور جت اسکی
در سواحل فلوریدا با بیژامه ای که بر تن داشتم قدم زنان در حال نواختن سنتور بودم که تصمیم گرفتم سوار جت اسکی شوم.
بند کفش - ریاضی - تمساح
در پارک ملی استرالیا قدم میزدم و ریاضی میخواندم ( چون پس فرداش امتحان داشتم ) که ناگهان متوجه شدم چیزی داره با بند کفشم که باز شده بود ور میره. آخی !!!! یه بچه تمساح بود !
سپر بلا جوانه گندم ده فرمان
دیروز داشتم جوانه گندم رو آسیاب میکردم .فیلم ده فرمان رو میدیدم که حضرت موسی (ع) سپر بلای مردم شده بودند
کایت تاید سنتور
کایت تاید سنتور
همزمان با اینکه مراسم سنتور نوازی تو شهر برگزار بود من با کایت به هوا پریدم و چون جز تاید چیزی پیشم نبود اونو ریختم رو سر مردم تا هم آسون قشنگ بشه هم اونا شاد بشن
تریال - شمع - ققنوس