انگیزه بی حجابی
انگیزه بی حجابی
به نظرشماچه عامل یا عواملی باعث بوجودآمدن بی حجابی می شود؟ وفرق اون بابدحجابی چیست؟
منتظرنظرات شمادوستان راسخونی هستم
البته بااجازه مدیرمحترم تالار
انگیزه بی حجابی
به نظرشماچه عامل یا عواملی باعث بوجودآمدن بی حجابی می شود؟ وفرق اون بابدحجابی چیست؟
منتظرنظرات شمادوستان راسخونی هستم
البته بااجازه مدیرمحترم تالار
سلام و تشکر از لطف جناب عالی
بیشترین تاثیر را رسانه ها و وارد کنندگان مد و لباسهای ناهنجار به داخل کشور دارند.
به نظرم پوشش مناسب پوششی است که انسان را از خودنمایی رها و نگاه افراد هرزه را از او دور سازد.
متاسفانه پوششی که برخی افراد استفاده می کنند، نه تنها باعث حفظ حریم آنها نمی شود بلکه کاملا بلعکس باعث زیبایی و جلوه نمایی آنها شده. البته توضیحات بیشتر آن را حذف میکنم چون در خور سایت نمی باشد.
موفق باشید
سلام خدمت دوست و کاربر و مدیر گرامی جناب farshon
سَوای از بحث جنابعالی، همانطور که استحضار دارید کلمه ی "انگیزه " برای کلمات با مایه ی "مثبت" بکار میرود! مثلاً بهتر بود میگفتید "انگیزه ی حجاب"
و اگر میخواستد در مورد بی حجابی تیتر بزنید بهتر بود مینوشتید "دلیل بی حجابی"
حالا این نظرمن بود، نظر سایر دوستان رو نمیدونم!
در مورد دلیل بی حجابی هم فکر میکنم دلایل زیادی داره، انشاا... اگه شد سر فرصت وارد بحثش میشوم! هر چند دوستان به دلایل خوبی اشاره کردند و بنده هم تقریباً هم عقیده هستم.
موفق باشید
این قضیه رابطه مستقیم با فرهنگ جامعه و اگر جزیی تر نگاه کنیم به فرهنگ منطقه یا شهر دارد. چرا بدحجابی یا بی حجابی فقط در شهر های بزرگ رویت میشود؟ چرا در شهرستان ها یا در روستاها ما شاهد این قضیه نیستیم؟
خیلی ها از این قضیه برای نشان دادن طبقه اجتماعی خود استفاده میکنند . خود ما وقتی یه خانواده ثروتمند ولی با عقیده را میبینیم تعجب میکنیم ، مگه نه ؟؟؟
این مشکل تنها دلیلش این هست که کسی برای مردم ما جوابی برای این سوال نگفته
حجاب برای چه؟
یا اگر هم توضیحی ارائه کردن این قدر خالی از منطق بوده که کسی قانع نشده وبا چند شبهه که شنیده کلا این توضیحی که برای باحجابی داشته در برابر آن مسخره بوده است.
سلام خدمت دوست و کاربر و مدیر گرامی جناب farshon
سَوای از بحث جنابعالی، همانطور که استحضار دارید کلمه ی "انگیزه " برای کلمات با مایه ی "مثبت" بکار میرود! مثلاً بهتر بود میگفتید "انگیزه ی حجاب"
و اگر میخواستد در مورد بی حجابی تیتر بزنید بهتر بود مینوشتید "دلیل بی حجابی"
حالا این نظرمن بود، نظر سایر دوستان رو نمیدونم!
در مورد دلیل بی حجابی هم فکر میکنم دلایل زیادی داره، انشاا... اگه شد سر فرصت وارد بحثش میشوم! هر چند دوستان به دلایل خوبی اشاره کردند و بنده هم تقریباً هم عقیده هستم.
موفق باشید
باتشکرازدقیق بودن شما ازاینکه دربحث هم شرکت نمودید کمال تشکررودارم ازتون بازم ممنون
به نظرخودبنده یک عاملش ضعیف شدن ایمان دروجودشخص می باشد
نمازنخواندن عامل دیگرآنست
گوش نمودن به شایعات
دیدن ماهواره
وغیره...