راسخون

javid1000 روی صندلی داغ!!!

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام

صندلی داغ جناب javid1000 را آغاز می کنیم. دوستان هم لطف کنند سؤالات خودشون رو بپرسند. البته قبلش قوانین را هم مطالعه بفرمایید.

1. خودتون رو معرفی کنید.

2. نظرتون راجع به سایت راسخون چیه؟

3. دوست دارید در سایت راسخون جای چه کسی باشید؟

4. از اینکه برروی صندلی داغ نشستید چه احساسی دارید؟

5. شاعر مورد علاقه؟

فعلا همین ها رو پاسخ بدهید تا ببینیم چی میشه...!!!

mehdi0014 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 287351
|

با سلام خدمت دوست و مدیر عزیز

1- مرجع تقلید شما چه کسی هستند؟

2-نظر شما راجع به رئیس جمهور فعلی چیست؟

3-نظر شما راجع به انرژی هسته ای و مذاکرات طرفین گفتگو چیست؟

4-بهترین و بدترین صفات انسانها از نظر شما چیست؟

5-نظر خود را در یک کلمه با دیدن این کلمه ها بفرمایید.(راسخون، روابط عمومی، فروشگاه، جناب خواجه، جناب نجاران، mehdi0014، حسنه و کاربر طلایی)

fatemeh313 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 3218
|

*باسلام *                                                                                                                                                                                                              1-شما اهل مسجد رفتن هستید؟                                                                                                                                                                              2-تحصیلاتتون چقدره وکدوم دانشگاه بودید؟                                                                                                                                                                  3-شاغلید یا بیکارید؟                                                                                                                                                                                                4-تاحالا به کجاها سفر کردید؟                                                                                                                                                                                 *باتشکر*

javid1000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 53859
|

سلام

صندلی داغ جناب javid1000 را آغاز می کنیم. دوستان هم لطف کنند سؤالات خودشون رو بپرسند. البته قبلش قوانین را هم مطالعه بفرمایید.

1. خودتون رو معرفی کنید.

2. نظرتون راجع به سایت راسخون چیه؟

3. دوست دارید در سایت راسخون جای چه کسی باشید؟

4. از اینکه برروی صندلی داغ نشستید چه احساسی دارید؟

5. شاعر مورد علاقه؟

فعلا همین ها رو پاسخ بدهید تا ببینیم چی میشه...!!!

به نام خدا

1.بنده جاوید چاخرلو از آذربایجان غربی 20 سالمه؛ شغل : دانشجوی مهندسی عمران

2.به نظر من سایت راسخون یک سایت پر بار و پر محتوا و بهترین سایت از هر لحاظ (اطلاع رسانی،مقالات،مخصوصا انجمنها و ... )>نمیگویم دریاست>مانند اقیانوسی است دارای امواجی نیرومند که آدم را به سمت خود میکشد 

3.روزهای اول میخاستم جای یه نفر باشم ولی دیدم نمیشه

4.احساس خوبی دارم

5.شهریار

javid1000 کاربر طلایی1
|
|

با سلام خدمت دوست و مدیر عزیز

1- مرجع تقلید شما چه کسی هستند؟

2-نظر شما راجع به رئیس جمهور فعلی چیست؟

3-نظر شما راجع به انرژی هسته ای و مذاکرات طرفین گفتگو چیست؟

4-بهترین و بدترین صفات انسانها از نظر شما چیست؟

5-نظر خود را در یک کلمه با دیدن این کلمه ها بفرمایید.(راسخون، روابط عمومی، فروشگاه، جناب خواجه، جناب نجاران، mehdi0014، حسنه و کاربر طلایی)

با سلام خدمت دوست عزیز و مدیر فعال راسخونیم

1.حضرت آیت الله خامنه ای

2.بهترین خدمات و کارهای بسیار بزرگی (ازقبیل :مسکن مهر و کارهای عمرانی دیگر ...) از ایشان شاهد بودیم ولی برخی دیگر کارهای ایشان را نیز میتوان زیر انتقاد برد ...

3.دین اسلام اولین و آخرین و کاملترین شریعتی هست که خدا بر پیامبرش فرستاد ؛ که ما نیز طبق آن و فرموده های پیامبر : از لحاظ علمی،ورزشی و نظامی باید سطح خودمان را بالا بریم > بنابراین اگر به استناد از دین یا احادیث برویم نیز : یک کلام : انرژی هسته ای حق مسلم ماست

در مورد مذاکرات هم باید مصالحت آمیز باشد > ولی اگر منظورش کوتاه آمدن ایران از حقوق طبیعی هسته ای ملت است بسیار نادرست است.

4.بهترین صفات : راستگویی،خوشرویی و مهربانی و زمانی که حرفها از ته دل بیرون می آید ؛ بدترین صفات : حسد و غیبت و کینه ای بودن

5.راسخون :یارهمیشه همراه

روابط عمومی:حل مشکلات

فروشگاه:حسنه کم قیمت ریالی بالا

جناب خواجه:مدیرمون هستن. . انسان خوب و مهربون و با اقتداری هستن.

جناب نجاران:محترم(بدلیل امتحاناتمون از زمانی که مدیر شدن زیاد در ارتباط نبودیم)

مهدی0014:خیلی باهوش و پشتکار قوی

حسنه و کاربر طلایی : تکراری و جالب

javid1000 کاربر طلایی1
|
|

*باسلام *                                                                                                                                                                                                              1-شما اهل مسجد رفتن هستید؟                                                                                                                                                                              2-تحصیلاتتون چقدره وکدوم دانشگاه بودید؟                                                                                                                                                                  3-شاغلید یا بیکارید؟                                                                                                                                                                                                4-تاحالا به کجاها سفر کردید؟                                                                                                                                                                                 *باتشکر*

با سلام

1.بله بنده در هر مراسمی حضور موثر در مسجد و هر ساله حضوری خانوادگی در مسجد در ایام اعتکاف و... داریم.

2.رشته تحصیلی من در دوران دانش آموزی ریاضی و فیزیک بود که به مهندسی عمران گرایش عمران کارشناسی پیوسته در دانشگاه ارومیه قبول شدم.

3.بیکار درس خون

4.از اکثر شهرهای ایران دیدن کردیم چه اردویی و چه ...

architect0811 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6050
|

سلام

شما چقدر از وقت خود را صرف راسخون میکنید؟

آیا راسخون توانسته است تاثیر مثبتی در زندگی شما داشته باشد؟

khodavandi کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 119
|

سلام

میشه بگید هدفتون تو زندگی چیه و برا چی فعالیت میکنین ؟

قد و وزن شما چقدره و ایا ورزش میکنید ؟

ایا در مورد گوشی های موبایل تخصصی دارید ؟

javid1000 کاربر طلایی1
|
|

سلام

شما چقدر از وقت خود را صرف راسخون میکنید؟

آیا راسخون توانسته است تاثیر مثبتی در زندگی شما داشته باشد؟

سلام

حداقل ساعاتی که من در راسخون هستم 5 الی 6 ساعت در روز هست : ولی زمانی که بیرون هستم بدلیل ترافیک بالا و سرعت کم سایت و برای هر دفعه ورود به سایت ؛ در گوشی با مشکل اررور جاواران تایم روبرو می شوم و با سرعت gprs ایرانسل نمیشه با اکانت خود وارد شد ؛ فقط در حد بررسی تاپیک ها میشه آن بود ...

بله دور از انصاف نباشه راسخون برام خیلی اتفاق خوبی بوده ...

یه خاطره خوب : تو کلاس(آشنایی با ارزش های دفاع مقدس) کنفرانس میدادیم؛که همه ی بچه ها همگی مقالشون از راسخون بود (منبع:راسخون) وقتی که نوبه ی من شد به استاد گفتم: استاد این سایت مال خودمونه !!  لوح تقدیر مدیریتی که راسخون فرستاده بود رو به استاد نشون دادمو ... خلاصه همه ی بچه ها ... استاد هم درست و حسابی نمرمو کامل داد ...

javid1000 کاربر طلایی1
|
|

سلام

میشه بگید هدفتون تو زندگی چیه و برا چی فعالیت میکنین ؟

قد و وزن شما چقدره و ایا ورزش میکنید ؟

ایا در مورد گوشی های موبایل تخصصی دارید ؟

با سلام

دوست عزیز قبل از هر چیز ورودتون رو به سایت بزرگ راسخون تبریک میگم

هدف من در زندگی موفق بودن در همه ی عرصه های زندگی و رسیدن به پله های اروج و متعالی..فعالیت در محیط سالم و فرهنگی را بیشتر دوست دارم (نه افراط نه تفریط)

قد من 190 هست و وزن 89 kg بله ورزشکارم : بنده والیبال بازی میکنم از مسابقات فرهنگی،محلی گرفته تا مسابقات دانشگاهی.

بله عمده تخصص من در زمینه سیستم عامل لینوکسی میمو هست ولی در مورد سیمبین و دیگر سیستم عاملها در حد قابل قبول... بنده سابقه فعالیت 3 ساله در سایت تخصصی موبایل موبایلستان داشتم ولی از زمانیکه راسخونو پیدا کردم دیگه نتونستم از راسخون جدا بشم!...

hamed_yurdum کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35378
|

با سلام به مدیر  فعال و جوان راسخون

از 1 تا 10 به خودتون نمره بدین ....:

صداقت : 
جنبه :

رفاقت :

هوش :

مطالعه : 
ولخرجی :

عبادت:  

مدیریت:

javid1000 کاربر طلایی1
|
|

با سلام به مدیر  فعال و جوان راسخون

از 1 تا 10 به خودتون نمره بدین ....:

صداقت : 
جنبه :

رفاقت :

هوش :

مطالعه : 
ولخرجی :

عبادت:  

مدیریت:

با سلام خدمت دوست عزیز و همیشه همراه راسخون

صداقت :9

جنبه :6

هوش : 8

مطالعه : 10

ولخرجی : 5

عبادت : 9

مدیریت : 9

reza_vandy کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 192
|

سلام
لطفا بفرمایید
1.سالی که شروع شده چطور بوده براتون؟

2.تا حالا شده از ته دل از زندگی لذت ببرین؟

3.به نظرتون لباس آدم شخصیت میاره؟

4.به عنوان یک آذربایجانی،نظرتون در مورد‏"تیم تیرختور "چیه؟ 

5.چه اسمی رو بیشتر دوست دارین؟

javid1000 کاربر طلایی1
|
|

سلام
لطفا بفرمایید
1.سالی که شروع شده چطور بوده براتون؟

2.تا حالا شده از ته دل از زندگی لذت ببرین؟

3.به نظرتون لباس آدم شخصیت میاره؟

4.به عنوان یک آذربایجانی،نظرتون در مورد‏"تیم تیرختور "چیه؟ 

5.چه اسمی رو بیشتر دوست دارین؟

سلام

1-عالی و دلنشین

2-اره خیلی

3-بیشتر مردم عقلشون تو چشماشونه...ولی بنظر خودم نه اصلا..

4-من زیاد اهل فوتبال نیستم ولی گاهی ازش حمایتی میکنم..

5-ابوالفضل

mraghamiri کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 184
|

1-آیا شما موسیقی یا مداحی خاصی گوش میدهید؟(از چه فردی)

2-آیا کتاب غیر درسی نیز می خوانید؟