راسخون

نایاب ترین عکس ها از بمب های اتمی ایران

tavakoli08 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 12
|

واقعا بعد از گذشت 24 سال از جنگ تحمیلی که خسارات زیادی به کشور عزیزمان زد ،این همه پیشرفت علمی و نظامی  باعث افتخاره هر ایرانی خواهد بود و باید یه خسته نباشید جانانه گفت .

mostafa_110 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 30
|

بسیار عالی

لایک!

shangool کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 4
|

من عاشق اون دخترم که با یه دست اون همه سنگو ترکوند خدا به داد شوهرش برسه هه

mrangraz کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 38
|

بسیج لشگر مخلص خداست.

nimanam کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 90
|

به کوروش ، به آرش ، به جمشید قسم

به نقش و نگار تخته جمشید قسم

که ایران همی قلب و خون من است

گرفته ز جان از وجود من است

بخوانیم این جمله رو گوش باد

چو ایران نباشد تن من مباد

واقعاً به خودم افتخار می کنم که یک ایرانی هستم.

hessamnice کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 4099
|

ما که زندگی مون رو مدیون این ها هستیم

hoseinh1990 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2645
|

خیلی عکس های قشنگی بود

بمب اتم ایران وحدت اسلامی ایران هستش

shaqayeq کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 93
|

زنده باد ایران

ای مرز پرگهر پاینده باشی

GHOSTRIDER کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 13
|

شیر مردان دلاور با عزم جزمتان دشمن را به خاک بمالید و بدانید دشمن می حراسد از رشادت و بزرگیتان

arash_b2 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 7
|

جالب بود ممنون

seyedhossein کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

ای حسرت جان و تنم/تنها دلیل بودنم...............

mehdi4 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 25
|

ویژگیهای جنگنده قاهر313

"سردار احمد وحيدي" روز شنبه در مصاحبه با شبكه العالم اظهار داشت: همه قسمتهاي اين هواپيما به دست مهندسان ايراني صنايع هوايي ساخته شده؛ و اين جنگنده در برخي جهات بي نظير است،  و به شكلي طراحي شده كه بتواند مأموریتهای خود را به آساني و براساس آنچه كه ضرورت اقتضا مي كند، انجام دهد. وي افزود: اين جنگنده همچنين از سامانه هاي الكترونيكي جديدي برخوردار است و مي تواند در سطوح پايين پرواز كند و رادار گريز است. سردار وحيدي اظهار داشت، قاهر 313 قدرت مانور بسيار زيادي دارد، و مي تواند با سرعت زياد به اهداف خود برسد و همچنين در عين حال دور شود. وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به قابلیت حمل سلاح توسط اين هواپيما گفت: ويژگيهاي این جنگنده، آن را به يك هواپيماي پيشرفته تبديل كرده است. وي تاكيد كرد: ما توان توليد انبوه اين هواپيما را داريم و در مدت كوتاهي اين هواپيماي جنگي را در خدمت نيروهاي مسلح ايران قرار خواهيم داد. سردار وحيدي تصريح كرد: وزارت دفاع علاوه بر اين جنگنده، هواپيماهاي ديگري مانند آذرخش ساخته است؛ و اين روند به اين جا ختم نخواهد شد؛ و كارهاي بزرگ ديگري در دستور كار خواهيم داشت تا در زمينه صنايع هوايي و ديگر صنايع نظامي به پيشرفت زيادي برسيم. وي هدف از ساخت اين هواپيما را دفاع از خاك جمهوری اسلامی ايران دانست و گفت: جمهوري اسلامي ايران قدرت هوايي خوبي دارد، و مي تواند اينگونه هواپيماها را بسازد كه از ضروريات بازدارندگي و دفاع از منافع کشور به شمار مي رود.     ویژگیهای جنگنده ایرانی قاهر 313 "سردار احمد وحيدي" روز شنبه در مصاحبه با شبكه العالم اظهار داشت: همه قسمتهاي اين هواپيما به دست مهندسان ايراني صنايع هوايي ساخته شده؛ و اين جنگنده در برخي جهات بي نظير است،  و به شكلي طراحي شده كه بتواند مأموریتهای خود را به آساني و براساس آنچه كه ضرورت اقتضا مي كند، انجام دهد. وي افزود: اين جنگنده همچنين از سامانه هاي الكترونيكي جديدي برخوردار است و مي تواند در سطوح پايين پرواز كند و رادار گريز است. سردار وحيدي اظهار داشت، قاهر 313 قدرت مانور بسيار زيادي دارد، و مي تواند با سرعت زياد به اهداف خود برسد و همچنين در عين حال دور شود. وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح با اشاره به قابلیت حمل سلاح توسط اين هواپيما گفت: ويژگيهاي این جنگنده، آن را به يك هواپيماي پيشرفته تبديل كرده است. وي تاكيد كرد: ما توان توليد انبوه اين هواپيما را داريم و در مدت كوتاهي اين هواپيماي جنگي را در خدمت نيروهاي مسلح ايران قرار خواهيم داد. سردار وحيدي تصريح كرد: وزارت دفاع علاوه بر اين جنگنده، هواپيماهاي ديگري مانند آذرخش ساخته است؛ و اين روند به اين جا ختم نخواهد شد؛ و كارهاي بزرگ ديگري در دستور كار خواهيم داشت تا در زمينه صنايع هوايي و ديگر صنايع نظامي به پيشرفت زيادي برسيم. وي هدف از ساخت اين هواپيما را دفاع از خاك جمهوری اسلامی ايران دانست و گفت: جمهوري اسلامي ايران قدرت هوايي خوبي دارد، و مي تواند اينگونه هواپيماها را بسازد كه از ضروريات بازدارندگي و دفاع از منافع کشور به شمار مي رود.

sutislove2006 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 4
|

دلم جز هوایت هوایی ندارد
لبم غیر نامت نوایی ندارد
وضو و اذان و نماز و قنوتم
بدون ولایت بهایی ندارد
دلی که نشد خانه ی یاس نرگس
خراب و است و ویران ، صفایی ندارد
بیا تا جوانم بده رخ نشانم
که این زندگانی وفایی ندارد …